همین الان داری به چی فکر میکنی؟

Mohsen 89

مدیر تالار فیزیک
مدیر تالار
کاربر ممتاز
به این که آیا طاقت دیدن صحنه هایی که بعد از وصل شدن اینترنت منتشر میشه رو دارم یا نه؟
فکر میکنم اون روز اگر زنده بودیم آرزو خواهم کرد که کاش هیچوقت اینترنت وصل نشده بود

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه استفاده بیش از حد از اینترنت و شبکه های اجتماعی زوال عقل میاره، خیلیا دیگه از خودشون فکری ندارن و فقط اخبار و ... رو بازگو میکنند.
خیلیا دیگه سخته براشون با تمرکز کتاب بخونن...

برای اطلاعات بیشتر به کتاب «اینترنت با مغز ما چکار میکند» رجوع شود

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خرابکاری یک ساعت پیشم ،رئیس فردا میخواد بره جایی امشب ناهار فردا رو میخواست درست کنه زودپز رو به من سپرد🤪 خودش رفت بیرون،احساس کردم در زودپز خوب جفت نشده!چه حس بیخودی😅اول گذاشتم گاز توی زودپز بیاد بیرون ولی وقتی در زودپز رو باز کردم آب این خورشت به مقدار بسیار زیاد خارج شد!تمام صفحه ی گاز آب خورشت بود!همون لحظه ۵۰۰ صلوات نذر کردم تا رئیس سر نرسه بتونم گازو تمیز کنم دوباره خورشت رو بزارم ،خداروشکر هنوز نیومده و گاز تموم شد،امیدوارم فقط متوجه نشه !خیلی باهوشه😅

میتی کومان

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به خرابکاری یک ساعت پیشم ،رئیس فردا میخواد بره جایی امشب ناهار فردا رو میخواست درست کنه زودپز رو به من سپرد🤪 خودش رفت بیرون،احساس کردم در زودپز خوب جفت نشده!چه حس بیخودی😅اول گذاشتم گاز توی زودپز بیاد بیرون ولی وقتی در زودپز رو باز کردم آب این خورشت به مقدار بسیار زیاد خارج شد!تمام صفحه ی گاز آب خورشت بود!همون لحظه ۵۰۰ صلوات نذر کردم تا رئیس سر نرسه بتونم گازو تمیز کنم دوباره خورشت رو بزارم ،خداروشکر هنوز نیومده و گاز تموم شد،امیدوارم فقط متوجه نشه !خیلی باهوشه😅
به اینکه خدا رو شکر کن برای خودت اتفاقی نیافتاد😑 خیلی خطرناکه زودپز
فدای سرت بقیه اش

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه خدا رو شکر کن برای خودت اتفاقی نیافتاد😑 خیلی خطرناکه زودپز
فدای سرت بقیه اش
مرسی ،زودپزهای قدیمیا خطرناکه این زودپز مشکلی پیش نمیاد
مرسی عزیزم💙

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه:
شانس آوردی روی صورتت نریخت:cry:

*M.A*

کاربر بیش فعال
به چندتا موضوع مختلف که این روزا باعث نگرانی و استرسم میشن
به اینکه امروز حال مساعدی ندارم و دوست دارم زودتر برطرف بشه
به فردا صبح و کارای زیادی که باید یکی یکی انجام بدم
به تولدی که نزدیکه و موندم چی بگیرم تکراری نباشه

*mahdieh*

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه خانم مهندس دوباره دست گل به آب نده:smile:
به اینکه:
منظورت منم؟من کی دسته گل به آب دادم؟ :unsure: :w15:
.
به اینکه چرا از وقتی این یکی علیرضا آنلاین شده، اون یکی علیرضا(شبگرد23) آفلاین شده؟:unsure::sneaky:

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسی ،زودپزهای قدیمیا خطرناکه این زودپز مشکلی پیش نمیاد
مرسی عزیزم💙
به اینکه فرقی نداره
همین که موقعی که فشار داخل از فشار بیرون بیشتر باشه با بازشدن درب هرچی توش بوده میپاشه اطراف خدا بهتون رحم کرده😥