همین الان داری به چی فکر میکنی؟

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه تا داداش خانم معلم از امریکا اومده بریم کاشون که هم ببینیمشون و هم اطلاعاتمون در مورد امریکا افزایش پیدا کنه
قدمتون روی چشم،برای تیران که مارو به هر نحوی پیچوندین ولی ما برای کاشان شمارو نمی پیچونیم😅غریبی چیه همین کشور خودمون خوبه به نظرم فقط برای مسافرت کشورهای دیگه خوبن نه برای زندگی

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قدمتون روی چشم،برای تیران که مارو به هر نحوی پیچوندین ولی ما برای کاشان شمارو نمی پیچونیم😅غریبی چیه همین کشور خودمون خوبه به نظرم فقط برای مسافرت کشورهای دیگه خوبن نه برای زندگی
منم همیشه همین و میگم
من خالم سالها آمریکا زندگی می‌کنه چند ماه پیش برگشت گفت دیگه نمیرم هیچ جا وطن نمیشه

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من پیچوندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که دعوت هم کردم کسی نیومد
کسی دوست نداشت بیاد تیران ، همه یا دوست دارن برن گرگان یا کاشان
هر روزی بگی مزاحمتون میشیم

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
منم همیشه همین و میگم
من خالم سالها آمریکا زندگی می‌کنه چند ماه پیش برگشت گفت دیگه نمیرم هیچ جا وطن نمیشه
بستگی به آدمش داره، آدمی که وقتی اینجا بود هم آدم وابسته و گرمی نبود، اونجا براش بهتره و اتفاقا وقتی میاد ایران احساس بیقراری داره برای برگشت.

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم همیشه همین و میگم
کاری خوبی کردن برگشتن ،داییهام آلمان و کانادا هستن وقتی میان میگن هیچ جا اینجا نمیشه ولی خب چون اونجا دیگه بچه دار شدن و بچه هاشون اونجا رو دوست دارن نمی تونن برگردن

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من پیچوندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که دعوت هم کردم کسی نیومد
کسی دوست نداشت بیاد تیران ، همه یا دوست دارن برن گرگان یا کاشان
هر روزی بگی مزاحمتون میشیم
نخیییر اونجوری دعوت می کنن؟
من زمان تعیین نمی کنم با هم برنامه ریزی کنید و بیایید ما در خونمون همیشه روبه مهمون بازه
مراحمین

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بستگی به آدمش داره، آدمی که وقتی اینجا بود هم آدم وابسته و گرمی نبود، اونجا براش بهتره و اتفاقا وقتی میاد ایران احساس بیقراری داره برای برگشت.
داداشم اتفاقا به ما وابسته هست و هرشب توی اسکایپ و الان توی واتساپ حرف میزنیم ولی استاد دانشگاه تهران بود جز یکی از دانشمندان جهانه مدام سنگ جلو پاش میزاشتن ک کلا همش دنبال زیاد دونستن هست و به علم خودش قانع نیست وقتی رفت اونجا الان میگه ایران چیزی نبودم و علمی نداشتم ،من بهش میگم همه چی علم نیست ولی دیدگاهش با من فرق داره

eterno

کاربر ممتاز
به اواتار علیرضا که چقدر زشته، آخه این عکسیه؟🤦‍♀️

eterno

کاربر ممتاز
یکی دو تا برنامه نصب کردم اما نمیشد عکس را تبدیل کنی
شما چه برنامه ای دارین بگین تا نصب کنم
نیاز به نصب نیست.
توی گوگل بزن چت gpt. همونجا عکس رو براش بفرست و جمله ی زیر رو بهش دستور بده، برات درست میکنه
convert this image to realistic ghibli art studio

eterno

کاربر ممتاز
به حرفهای قلمبه سلمبه ای که الان پسرم داشت میزد که حرکت بدی که کرد رو از دلم در بیاره، چرا انقدر این بچه میفهمه؟ این میزان فهمیدن طبیعیه؟🥺

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به حرفهای قلمبه سلمبه ای که الان پسرم داشت میزد که حرکت بدی که کرد رو از دلم در بیاره، چرت انقدر این بچه میفهمه؟ این میزان فهمیدن طبیعیه؟🥺
ای جان ماشاالله به آرش جان
بچه های الان واقعا باهوشن عشقن عشق😍

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این جمله رو جایی دیدم و چقدر درسته

فکر می کنید اگر همین فردا زنان از خواب بیدار می شدند
و تصمیم می گرفتند که بدن هایشان را
همین گونه که هست دوست داشته باشند،
چند تجارت از رده خارج میشد؟
تجارت هایی که از ترویج نفرتِ زن به بدن خود درآمد کسب می کنند؟

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه بچه ها رو بفرستید کارهای تاسیساتی یاد بگیرن .لوله کش اومد فقط پنج دقیقه شیر حموم و درست کرد فقط دستمزدش ۲۵۰شد
اونوقت دلمون خوشه بچمون مهندس شده😏

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه بچه ها رو بفرستید کارهای تاسیساتی یاد بگیرن .لوله کش اومد فقط پنج دقیقه شیر حموم و درست کرد فقط دستمزدش ۲۵۰شد
اونوقت دلمون خوشه بچمون مهندس شده😏
خداروشکر ازین لحاظ خیالم راحته که آرش به کارهای فنی علاقه داره و دست به آچاره، باباش و بابابزرگش هم دست به آچارن، از اونا یاد گرفته😁

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خداروشکر ازین لحاظ خیالم راحته که آرش به کارهای فنی علاقه داره و دست به آچاره، باباش و بابابزرگش هم دست به آچارن، از اونا یاد گرفته😁
خیلی خوبه منم تا وقتی همسرم بود اصلا مشکلی نداشتم
پسرم هم بلده ولی اصلا وقتشو نداره .شب میاد خسته منم دلم نمیاد چیزی بهش بگم

از نظر سطح درآمد نظرم بود

eterno

کاربر ممتاز
خیلی خوبه منم تا وقتی همسرم بود اصلا مشکلی نداشتم
پسرم هم بلده ولی اصلا وقتشو نداره .شب میاد خسته منم دلم نمیاد چیزی بهش بگم

از نظر سطح درآمد نظرم بود
درآمد که درآمد شغل‌های خدماتی خیلی بالاست.
واقعا اگه درآمد خوب میخوای باید قید پرستیژ شغلی رو بزنی، هر چی کار کثیف‌تر درآمدش بیشتر😂

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا چی پسرا و شوهرهای دیگران رو می‌بندن ؟! دیدم شوهرش خانمش رو ببنده اونم اگه واقعا برا هم باشند ولی ندیدم ی زنی شوهر و پسرش رو ببنده ! آدم داغون میشه
شماره ها دیگران رو جواب ندین ! رو هر چیزی ک نباید آزمایش انجام بدن ببینن چی میشه ؟ من میگم حتما مرض دارن!

eterno

کاربر ممتاز
به پسر بهاری که خیلی وقته دیگه نیومده اینجا،میومد از حس و حال کلبه ش میگفت و روحمون تازه میشد.
علیرضا هم امروز نیومدا🤔 فکر میکنم رفته عکس بسازه😂

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه حداقل منو دعوت نمیکنید ، مهنس مرتضی که الان توی شهرتون هست را دعوت کنید و یه چایی بهش بدین حداقل
گناه داره بنده خدا