قدمتون روی چشم،برای تیران که مارو به هر نحوی پیچوندین ولی ما برای کاشان شمارو نمی پیچونیمبه اینکه تا داداش خانم معلم از امریکا اومده بریم کاشون که هم ببینیمشون و هم اطلاعاتمون در مورد امریکا افزایش پیدا کنه

قدمتون روی چشم،برای تیران که مارو به هر نحوی پیچوندین ولی ما برای کاشان شمارو نمی پیچونیمبه اینکه تا داداش خانم معلم از امریکا اومده بریم کاشون که هم ببینیمشون و هم اطلاعاتمون در مورد امریکا افزایش پیدا کنه
منم همیشه همین و میگمقدمتون روی چشم،برای تیران که مارو به هر نحوی پیچوندین ولی ما برای کاشان شمارو نمی پیچونیمغریبی چیه همین کشور خودمون خوبه به نظرم فقط برای مسافرت کشورهای دیگه خوبن نه برای زندگی
من پیچوندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قدمتون روی چشم،برای تیران که مارو به هر نحوی پیچوندین ولی ما برای کاشان شمارو نمی پیچونیمغریبی چیه همین کشور خودمون خوبه به نظرم فقط برای مسافرت کشورهای دیگه خوبن نه برای زندگی
بستگی به آدمش داره، آدمی که وقتی اینجا بود هم آدم وابسته و گرمی نبود، اونجا براش بهتره و اتفاقا وقتی میاد ایران احساس بیقراری داره برای برگشت.منم همیشه همین و میگم
من خالم سالها آمریکا زندگی میکنه چند ماه پیش برگشت گفت دیگه نمیرم هیچ جا وطن نمیشه
کاری خوبی کردن برگشتن ،داییهام آلمان و کانادا هستن وقتی میان میگن هیچ جا اینجا نمیشه ولی خب چون اونجا دیگه بچه دار شدن و بچه هاشون اونجا رو دوست دارن نمی تونن برگردنمنم همیشه همین و میگم
من خالم سالها آمریکا زندگی میکنه چند ماه پیش برگشت گفت دیگه نمیرم هیچ جا وطن نمیشه
نخیییر اونجوری دعوت می کنن؟من پیچوندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که دعوت هم کردم کسی نیومد
کسی دوست نداشت بیاد تیران ، همه یا دوست دارن برن گرگان یا کاشان
هر روزی بگی مزاحمتون میشیم
داداشم اتفاقا به ما وابسته هست و هرشب توی اسکایپ و الان توی واتساپ حرف میزنیم ولی استاد دانشگاه تهران بود جز یکی از دانشمندان جهانه مدام سنگ جلو پاش میزاشتن ک کلا همش دنبال زیاد دونستن هست و به علم خودش قانع نیست وقتی رفت اونجا الان میگه ایران چیزی نبودم و علمی نداشتم ،من بهش میگم همه چی علم نیست ولی دیدگاهش با من فرق دارهبستگی به آدمش داره، آدمی که وقتی اینجا بود هم آدم وابسته و گرمی نبود، اونجا براش بهتره و اتفاقا وقتی میاد ایران احساس بیقراری داره برای برگشت.
خوب یه چیز خوشگل بفرست برام تا عوضش کنمبه اواتار علیرضا که چقدر زشته، آخه این عکسیه؟![]()
به من چه، حوصله داری تو همخوب یه چیز خوشگل بفرست برام تا عوضش کنم
شما میگی زشتهبه من چه، حوصله داری تو هم![]()
عکس خودت رو انیمه کن و بزارشما میگی زشته
اگه یه چیز دیگه هم بزارم شاید باز هم بگی زشته پس شما یه تصویر بفرست تا من بزارم
سلیقه خانمها عالیه
یکی دو تا برنامه نصب کردم اما نمیشد عکس را تبدیل کنیعکس خودت رو انیمه کن و بزار
نیاز به نصب نیست.یکی دو تا برنامه نصب کردم اما نمیشد عکس را تبدیل کنی
شما چه برنامه ای دارین بگین تا نصب کنم
ای جان ماشاالله به آرش جانبه حرفهای قلمبه سلمبه ای که الان پسرم داشت میزد که حرکت بدی که کرد رو از دلم در بیاره، چرت انقدر این بچه میفهمه؟ این میزان فهمیدن طبیعیه؟![]()
جایگزین خوبی برای علیرضا شدیبه اینکه الان توساوه ام ینی بهار خانم دعوت میکنه؟![]()
خداروشکر ازین لحاظ خیالم راحته که آرش به کارهای فنی علاقه داره و دست به آچاره، باباش و بابابزرگش هم دست به آچارن، از اونا یاد گرفتهبه اینکه بچه ها رو بفرستید کارهای تاسیساتی یاد بگیرن .لوله کش اومد فقط پنج دقیقه شیر حموم و درست کرد فقط دستمزدش ۲۵۰شد
اونوقت دلمون خوشه بچمون مهندس شده![]()
خیلی خوبه منم تا وقتی همسرم بود اصلا مشکلی نداشتمخداروشکر ازین لحاظ خیالم راحته که آرش به کارهای فنی علاقه داره و دست به آچاره، باباش و بابابزرگش هم دست به آچارن، از اونا یاد گرفته![]()
درآمد که درآمد شغلهای خدماتی خیلی بالاست.خیلی خوبه منم تا وقتی همسرم بود اصلا مشکلی نداشتم
پسرم هم بلده ولی اصلا وقتشو نداره .شب میاد خسته منم دلم نمیاد چیزی بهش بگم
از نظر سطح درآمد نظرم بود
آره برم لوله کشی یاد بگیرمدرآمد که درآمد شغلهای خدماتی خیلی بالاست.
واقعا اگه درآمد خوب میخوای باید قید پرستیژ شغلی رو بزنی، هر چی کار کثیفتر درآمدش بیشتر![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1395 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2214 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 |