همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به پسرم که الان نشسته و داره گریه میکنه که بریم این خونه رو بزنیم به اسم من🤣🤣🤣🤣
استدلالش هم اینه که چون این خونه به اسم شماست، شما به من زور میگین، اگه به اسم خودم باشه، دیگه شما نمیتونین بهم زور بگین🤦‍♀️🤣

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه من بخاطر سادگی بیش از حد یه چیزی میگم اما خانم مهندس فکر میکنه کاسه ای زیر نمیکاسه هستش

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه من بخاطر سادگی بیش از حد یه چیزی میگم اما خانم مهندس فکر میکنه کاسه ای زیر نمیکاسه هستش
به اینکه بعید میدونم تو از روی سادگی بیش از حدت حرفی بزنی، اتفاقا برعکسه😉

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه امشب خانم مهندس برای یه جشن تولد لاکچری ، خونه بهار خانم هستش یا نه؟
به اینکه:
نه متاسفانه:w05:

تازه امشب حس تو رو درک کردم که وقتی جایی دعوت نمیشی، چه حس بدیه :w09:

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به رئیس که بمیرم برای دلش صبح زود بلند شده در خونه رو اب پاشی کرده بهش میگم مامان جانم فردا شب باید بریم دنبالشون چرا امروز آب پاشی کردی!برداشته اسپند دود کرده جلو در گذاشته،درد پا و همه چیارو فراموش کرده ❤

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به رئیس که بمیرم برای دلش صبح زود بلند شده در خونه رو اب پاشی کرده بهش میگم مامان جانم فردا شب باید بریم دنبالشون چرا امروز آب پاشی کردی!برداشته اسپند دود کرده جلو در گذاشته،درد پا و همه چیارو فراموش کرده ❤
ای جان مادر است دیگر خدا حفظش کنه😍😍

eterno

کاربر ممتاز
چه خوب، خدا حفظتون کنه برای هم❤️
زن دادا‌شت هم کاشانیه؟

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه تا داداش خانم معلم از امریکا اومده بریم کاشون که هم ببینیمشون و هم اطلاعاتمون در مورد امریکا افزایش پیدا کنه

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس خوبه، این مدت توی یه شهرن با هم👍
تا کی هستن؟
اره
متاسفانه اونجا خونه خریدن و موندگارن،این مدت منتظر ویزای یکی از بچه ها بودن وگرنه زودتر میومدن ،یه خونه تهران دارن و میخواستن بفروشن پدرم اجازه نداد و گفت یه موقع میخواهید برگردید خونه داشته باشین