همینجوری نمیادبه اینکه تو دیگه زیادی کم اومدی شمال، یکم بیشتر بیا![]()
دعوتش کن که مجبور بشه بیاد
شاید منم با خودش بیاره
همینجوری نمیادبه اینکه تو دیگه زیادی کم اومدی شمال، یکم بیشتر بیا![]()
به اینکه:به اینکه مهدیه جون زیپ لاین رفت نترسید ؟
تصورش هم ترسناکهبه اینکه:
آره رفتم، خیلی باحال بود
جالب بود برام که اولش اصلا نترسیدم، بعد که بهم گفت بیا بالا وایسا تا اون ریل رو بهم ببنده، وقتی باد بهم خورد و دیدم اطرافم چیزی نیست یکم استرس گرفتم، ولی فقط برای 30 ثانیه بود، بعدش استرسم افتاد، با خودم گفتم باید برم شاید دیگه فرصتش پیش نیاد، خیلی خوب بود، کاش تایمش بیشتر بود![]()
به اینکه:تصورش هم ترسناکه
خدارو شکر خوشت اومد![]()
من کاملا درکت میکنمبه یه آدمی که اصلا دلم نمیخواست بهش سال نو رو تبریک بگم ولی مامانم مجبورم کرد
از نظر من همچین آدم هایی رو باید به حال خودشون رها کرد تا توهم زیادی برشون نداره ولی متاسفانه چه کنم که گاهی مجبورم بخاطر یه سری مناسبات تحمل کنم و دم نزنم![]()
هر تصمیمی گرفتی خبر کن تا ما هم بفهمیم کی باید راه بیفتیمبه اینکه فردا که میخوام برم بابل، خونه مامانم اینا بمونم یا جمعه با شوهرم برگردم گرگان؟
خودم بیشتر دوست دارم برگردم گرگان ولی شنبه مامانم یه مهمونی داره که امشب بهم گفت اگه میتونی بمون برای مهمونی![]()
مهدیه جون عزیزم مرسی گلم خیلی برام با ارزش بودبه بهارجون، متوجه م که چند روزه توی خودشه، کاش زودتر این روزها بگذره![]()
خداروشکر عزیزم، ایشالله بهتر هم بشیمهدیه جون عزیزم مرسی گلم خیلی برام با ارزش بود
امروز بهترم بازم ممنون
به اینکه:به اینکه این دوسال خیلی چیزها عوض شد
به اجبار کارهایی انجام دادم که قبلا شاید تفریحی انجام میدادم
شاید خودخواهی باشه اما از خودم راضیم
شاید از درون خیلی داغون شدم اما ظاهرمو خیلی خوب حفظ کردم
امیدوارم بعد از این هم بتونم
چاره ای نیست زندگی ادامه داره
همینطوره عزیزمبه اینکه:
انسان ها محکومن به ادامه دادن، زندگی ادامه داره، ما هم ادامه میدیم، فقط بعضی چیزها مثل یه زخم بسته شده توی دلمون میمونه، گاهی سر باز میکنه و زخمش عجیب ما رو میسوزونه و گاهی بسته میشه که ما بتونیم بازم ادامه بدیم.
به اینکه خونه مامانم هستمبه اینکه رفتن خونه خودشون یا موندن پیش مامانشون؟
چون وضعیت مملکت رو هواست یا شایدم دلایل دیگهبه اینکه چرا یه آقاپسر توی سن 37،38 سالگی باید هنوز مجرد باشه؟
احتمال اینکه ازدواج کرده باشه و جدا شده باشه،خیلی بیشتره تا اینکه کلا مجرد بوده باشه تا حالا.

| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3780 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |