به اینکه کلا مشهدی ها، شمال رو دوست دارن، تا یه تعطیلات میشه، فکر کنم کل مشهد میاد بابلسر

راستش میدونم خیلی بده ولی من محلی حرف نمیزنم و اگه یه وقتی به شوخی هم بخوام محلی حرف بزنم، مثل این خارجی هایی میشم که دارن فارسی حرف میزنن

یه لهجه ی عجیب و غریبی میگیرم که خودم خنده م میگیره

برای همین خیلی از اصطلاحات رو نمیدونم، مثلا الان نفهمیدم که چرا باید بهت باجان بگن؟

کلا اطراف ما اگه محلی هم حرف بزنن هم محلی غلیظ نیست، اصطلاحات قدیمی استفاده نمیشه، همه ی کلمات و اصطلاحات فارسیه، فقط تهش فعل هاش به محلی گفته میشه.
که البته به نظر من این بده، چون عملا کم کم زبان مازندرانی داره از بین میره، انقدری که سایر اقوام برای حفظ زبان و فرهنگ هاشون تلاش کردن و حفظش کردن، شمالی ها اصلا این تلاش رو نداشتن.
بچه های هم سن و سال من یعنی متولدین دهه 60 به بعد عملا محلی حرف نمیزنیم. حالا ماها باز ممکنه پدر و مادرهامون محلی حرف بزنن و یه چیزهایی شنیده باشیم و حداقلش اینه که محلی رو درک میکنیم، ولی بچه های ما که دیگه اصلا هیچی، اینا اصلا محلی نمیشنون که بخوان یاد بگیرن، پسر من اصلا زبان محلی مازندرانی رو متوجه نمیشه

ولی خیلی جالبه که میبینم علاقه داره، چندتا اصطلاح رو یاد گرفته و یه وقتهایی که میخواد شیرینی زبونی کنه، اون اصطلاحات رو میگه