یهو یاد اینجا افتادم که وقتی بچه و دانشجو بودیم هر روز تو این سایت بودیم هههههمین الان تو چه فکری هستی؟
![]()
گر نگه دار من آن است که خود میدانمبه اتفاق عجیبی که حدود دو ساعت قبل برامون افتاد، فکرم مشغولشه.
توی جاده ی برگشت به سمت گرگان بودیم، یهو دیدیم از لاین مخالف کلی سنگ و بتون پاشید طرف جاده ی ما، شوهرم فوری زد روی ترمز و ماشین رو کشید کنار، دیدیم توی اون لاین یه نیسان پُشتک زد و افتاد روی یه ماشین دیگه و دوتایی خوردن به گارد ریل وسط جاده و اون سنگ ها و بتون ها هم بخاطر برخورد این دوتا ماشین با گارد ریل بود.
تمام اتفاقات توی دو ثانیه افتاد. منم فوری زنگ زدم به 110 اطلاع دادم، منکه فکر میکنم راننده نیسان حتما فوت کرده، حتی سرنشین های اون ماشین زیری هم احتمالا فوت کرده باشن، خیلی اتفاق سختی بود.
چیزی که فکر منو درگیر خودش کرده، سوای از اتفاقی که برای اون دوتا ماشین و سرنشین هاش افتاده، خسارتی بود که ممکن بود برای ما هم پیش بیاد.
شانس ما این بود که ما توی لاین سرعت نبودیم و یک ثانیه هم از تصادف عقب تر بودیم.
یعنی فقط اگه یک ثانیه جلوتر بودیم، اون سنگ ها میفتاد روی ماشین ما، یا اگه توی لاین سرعت بودیم، حتی اگه سنگ ها روی ماشین ما نمیفتاد، ما از روی اون همه سنگ و بتون رد میشدیم و با توجه به سرعت ما حتما اتفاق بدی برامون میفتاد
خدا به ما رحم کرد، امیدوارم به سرنشین های اون دوتا ماشین و خانواده هاشون هم رحم کنه![]()
اون که خوش شانسیهبه اینکه چرا علیرضا با دیدن من به یاد آدم های خوشبخت افتاده؟ بخاطر اتفاق دیروز؟![]()
سلام خداروشکر که به خیر گذشته ،انشالله برای ماشینهای دیگه هم عاقبتش خیر باشهبه اتفاق عجیبی که حدود دو ساعت قبل برامون افتاد، فکرم مشغولشه.
توی جاده ی برگشت به سمت گرگان بودیم، یهو دیدیم از لاین مخالف کلی سنگ و بتون پاشید طرف جاده ی ما، شوهرم فوری زد روی ترمز و ماشین رو کشید کنار، دیدیم توی اون لاین یه نیسان پُشتک زد و افتاد روی یه ماشین دیگه و دوتایی خوردن به گارد ریل وسط جاده و اون سنگ ها و بتون ها هم بخاطر برخورد این دوتا ماشین با گارد ریل بود.
تمام اتفاقات توی دو ثانیه افتاد. منم فوری زنگ زدم به 110 اطلاع دادم، منکه فکر میکنم راننده نیسان حتما فوت کرده، حتی سرنشین های اون ماشین زیری هم احتمالا فوت کرده باشن، خیلی اتفاق سختی بود.
چیزی که فکر منو درگیر خودش کرده، سوای از اتفاقی که برای اون دوتا ماشین و سرنشین هاش افتاده، خسارتی بود که ممکن بود برای ما هم پیش بیاد.
شانس ما این بود که ما توی لاین سرعت نبودیم و یک ثانیه هم از تصادف عقب تر بودیم.
یعنی فقط اگه یک ثانیه جلوتر بودیم، اون سنگ ها میفتاد روی ماشین ما، یا اگه توی لاین سرعت بودیم، حتی اگه سنگ ها روی ماشین ما نمیفتاد، ما از روی اون همه سنگ و بتون رد میشدیم و با توجه به سرعت ما حتما اتفاق بدی برامون میفتاد
خدا به ما رحم کرد، امیدوارم به سرنشین های اون دوتا ماشین و خانواده هاشون هم رحم کنه![]()
به اینکه باز آیدا جون کیو برای پسرش نشون کرده؟یه فکرایی تو سرمه خیلی مشغولم کرده
نه عزیزم من سپردم به خودش انتخاب کنهبه اینکه باز آیدا جون کیو برای پسرش نشون کرده؟![]()
به اینکه من حس ششم قوی ای دارم، خوب میتونم افکار رو حدس بزنمنه عزیزم من سپردم به خودش انتخاب کنه
ولی کلا فکرم در همین مورداس![]()
انشاالله هر چی خوب و خیر قسمتشون بشهبه اینکه من حس ششم قوی ای دارم، خوب میتونم افکار رو حدس بزنم
منم دو سه هفته ست با برادر کوچیکم درگیرم.
دخترعموم رو بهش پیشنهاد دادم، یکم مخالفت میکنه ولی از نظر من و مامانم بهترین گزینه هم برای خودشه و هم برای کل خانواده.
ولی در نهایت نمیشه زورش کرد، من و مامانم دلایل موافقتمون رو بهش میگیم تا در نهایت خودش تصمیم بگیره.
پسرم از خواب بیدار شومنم یاد یه خاطره افتادم
یه بار یه خواستگار داشتم که صبح ها با 207 میومد دنبالم و میبردم سر کار، پیاده میکرد ، منم بهش قول دادم که با هم ازدواج کنیم
بعد یه مدت یه روز یکی با شاسی بلند ایستاد و سوارم کرد و از اون به بعد من دیگه با 207 نرفتم و همش با شاسی بلند میرفتم
اما نمیدونم چی شد بعد یه مدت شاسی بلنده دیگه نیومد ، زنگ زدم 207 گفت نامزد کردم
هیچی هر دوتاشونو از دست دادم
اشتباهی نوشتمپسرم از خواب بیدار شو![]()
توی این دنیاهای مجازی، یهو تو دختر از آب در بیای هم جای تعجب ندارهمنم یاد یه خاطره افتادم
یه بار یه خواستگار داشتم که صبح ها با 207 میومد دنبالم و میبردم سر کار، پیاده میکرد ، منم بهش قول دادم که با هم ازدواج کنیم
بعد یه مدت یه روز یکی با شاسی بلند ایستاد و سوارم کرد و از اون به بعد من دیگه با 207 نرفتم و همش با شاسی بلند میرفتم
اما نمیدونم چی شد بعد یه مدت شاسی بلنده دیگه نیومد ، زنگ زدم 207 گفت نامزد کردم
هیچی هر دوتاشونو از دست دادم
برای اینکه مطمئن بشی یه دعوت بگیر هم ثواب میبری هم مطمئن میشیتوی این دنیاهای مجازی، یهو تو دختر از آب در بیای هم جای تعجب نداره![]()
به اینکه راضی نیستم که توی ماه رمضون بخاطر یه دعوت ساده، روزه ت باطل بشه.برای اینکه مطمئن بشی یه دعوت بگیر هم ثواب میبری هم مطمئن میشی
ماه رمضانم که هست ، ثوابش بیشتره افطاری دادن
چرا نتونم ده روز بمونم؟؟؟به اینکه راضی نیستم که توی ماه رمضون بخاطر یه دعوت ساده، روزه ت باطل بشه.
ده روز هم که نمیتونی اینجا بمونی، از کار و زندگیت میفتی.
کلا راضی به توی زحمت افتادنت نیستم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1481 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2214 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 258 |