همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه این گروههای خانوادگی تلگرامی خیلی باحاله
ما یه وام خانوادگی داریم . اعضای این گروه چنان تبریک میگن انگار مدال المپیک برنده شدن
شاید هم من زیادی بی ذوقم نمی‌دونم🙄
به اینکه:
مامانم با دوستهاش ازین برنامه ها داره، منم شرکت کردم، هفته ی قبل اسمم در اومد و پول رو گرفتم😁
هنوز هیچ کاری باهاش نکردم، البته امروز صبح یه بخشش که نقد بود و حوصله نداشتم ببرم بانک رو بردم مدرسه پسرم برای شهریه ش دادم.

eterno

کاربر ممتاز
الان داشتم پیج شوهرم توی باشگاه رو چک میکردم و پیام های قدیمیه توی صفحه ش رو میخوندم، برام همه چی غریب بود.
یادش بخیر اون زمان ها چقدر به بعضی آدمها حساس بودم که بهش پیام میدادن😂😂😂
الان داشتم پیام ها رو میخوندم، وقتی به اسم اون آدمها میرسیدم بازم قلبم یه تیری میکشید😂😂😂
پیام های بین من و خودش جالب بود، از لحن رسمی و دوستانه عادی کم کم به صمیمیت رسیده بود، تاریخ باشگاه هم قاطی پاطی بود نفهمیدم اون پیام ها برای چه سالی بود، ولی احتمالا برای بعد از ازدواجمون بود وگرنه من قاعدتا اینجا در ملاعام بهش عزیزم نمیگفتم😂😂😂
جالبه یاسی و نغمه هم توی صفحه ش پیام گذاشته بودن😁😁😁

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه یک ماهه منتظرم کارت سوخت برام بیاد، تازه امروز متوجه شدم که چندماهه قانون عوض شده، باید درخواست بدم تا برام کارت سوخت صادر بشه😒

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حالم از خودشون و شوهراشون و مادراشون و ... بهم میخوره

eterno

کاربر ممتاز
داشتم فکر میکردم که با پولی هفته ی قبل اسمم افتاد، چیکار کنم، یه فکری به ذهنم رسید، نمیدونم شدنیه یا نه🤔

eterno

کاربر ممتاز
داشتم ارسالهای 3 سال قبل رو میخوندم، یه جا محسن89 از یه دختر خانومی صحبت کرد، آخرش نفهمیدم که ازدواج کردن یا نه🤔
همچنین داشتم فکر میکردم که آخرش هم نفهمیدم محسن کدوم دوست شوهرم بود که ما رو میشناخت ولی من نشناختمش. شوهر من یه دوست به اسم محسن داشت که آملی بود ولی اون زن داشت، پس چرا این محسن مجرد بود؟ 🤔
😅😅😅

eterno

کاربر ممتاز
داشتم به حرفی که آیدا جون توی یه تاپیک دیگه گفتن فکر میکردم که گفتن مستقل شدم در حد لالیگا.
داشتم به خودم فکر میکردم که من از کی مستقل شدم؟
هی میرفتم عقب تر، عقب، عقب، عقب تر،به سال های دورتر.
به این نتیجه رسیدم که من همیشه مستقل بودم.
یادمه یه روزی به مادرم گله میکردم که شما توی اون برهه از زمان(منظورم به حدود 10،12 سال گذشته بود) هیچ کمک و راهنمایی و همدلی بهم نکردین؟
مامانم گفت ما اصلا فکرش رو هم نمیکنیم که تو احتیاج به راهنمایی داری، به نظر ما تو کامل از پسِ خودت بر میای!
یا یه وقتی که من از چیزی ناراحتم و پیش پدرم غر میزنم، میگه من اصلا از تو انتظار غر زدن ندارم، تو برای همه ی خانواده مثل مادری هستی که همه رو دور خودت جمع میکنی و برای مسائلشون راه حل داری، وقتی غر میزنی ما تعجب میکنیم!
درست میگن،من همیشه خودم از عهده مشکلاتم بر اومدم و همیشه بیشتر از توانم خودم رو نشون دادم و کارها رو انجام دادم.
ولی واقعیت چیز دیگه ایه.
واقعیت اینه که منم گاهی دلم میخواد برم توی سایه بایستم و ببینم که یکی دیگه هست که داره مشکلم رو حل میکنه.
به نظر من نفر دوم بودن همیشه بهتر از نفر اول بودنه، چون آرامش روحی و روانی بیشتری داری، حتی اگه کمتر دیده بشی.

*M.A*

کاربر بیش فعال
به اینکه

دوستان اگر خودتون یا اطرافیانتون، خدایی ناکرده بر اثر بیماری ریه اتون درگیر شد.

ذرت خام تازه رو بگیرین، سرخ نکنید، به صورت خام یا آب پز مرتب مصرف کنید، به خصوص در طول چهار فصل زمستون

هم احتمال ابتلا به بیماری های ریوی رو کم می‌کنه هم به شددت ریه رو پاک سازی می‌کنه و باعث ایجاد سرفه هایی میشه که ترشحات جمع شده داخل ریه رو خارج میکنه.. واقعا موثره حتی برای کودکان و نوزادان بالای شش ماه..

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه نمیفهمم این چه قانونیه که باید برای ماشین صفر درخواست کارت سوخت داد؟ مگه ماشین تولید میشه، زاپاس و جک و چه میدونم بقیه متعلقاتش رو درخواست میدیم؟ خوب معلومه که باید روی ماشین باشه.
مگه کارت سوخت جز متعلقات ماشین نیست؟
پس درخواست دادن جداگانه ش چه معنی ای داره؟
گیرشون همین صد هزار تومنیه که بابت هر کارت دارن میگیرن؟ 😒

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه نمیفهمم این چه قانونیه که باید برای ماشین صفر درخواست کارت سوخت داد؟ مگه ماشین تولید میشه، زاپاس و جک و چه میدونم بقیه متعلقاتش رو درخواست میدیم؟ خوب معلومه که باید روی ماشین باشه.
مگه کارت سوخت جز متعلقات ماشین نیست؟
پس درخواست دادن جداگانه ش چه معنی ای داره؟
گیرشون همین صد هزار تومنیه که بابت هر کارت دارن میگیرن؟ 😒
ماشین صفر را که معلوم نیست کی بخره ، بنابراین کارت سوخت نمیشه روی ماشین گذاشت
باید صبر کنن تا زمانی که فرد میخره کارت به نامش صادر بشه

به بی آبی امسال

eterno

کاربر ممتاز
ماشین صفر را که معلوم نیست کی بخره ، بنابراین کارت سوخت نمیشه روی ماشین گذاشت
باید صبر کنن تا زمانی که فرد میخره کارت به نامش صادر بشه

به بی آبی امسال
نخیر، این قانون جدیدشونه، من ماشین قبلیم هم صفر بود، خودم دو سال قبل ثبت نام کردم و گرفتم، برای کارت سوخت درخواست نداده بودم، خودشون برام صادر کرده بودن و یکی دو ماه بعد از اینکه ماشین رو تحویل گرفتم، کارت سوخت هم رسید.
ولی این قانون جدید اینکه باید درخواست بدیم، مثل اینکه برای چند ماه گذشته ست.
کارت سوخت ربطی به مالک ماشین نداره، مگه من ماشین قبلی رو فروختم، خریدار کارت سوخت رو عوض کرد؟ معلومه نه، کارت سوخت برای اون ماشین بود و اگه ده دست دیگه هم اون ماشین خرید و فروش بره، کارت سوخت همونه که از اول به اسم من بود.
کارت سوخت، کارت ماشین یا برگ سبز نیست که باید حتما به اسم مالک باشه.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نخیر، این قانون جدیدشونه، من ماشین قبلیم هم صفر بود، خودم دو سال قبل ثبت نام کردم و گرفتم، برای کارت سوخت درخواست نداده بودم، خودشون برام صادر کرده بودن و یکی دو ماه بعد از اینکه ماشین رو تحویل گرفتم، کارت سوخت هم رسید.
ولی این قانون جدید اینکه باید درخواست بدیم، مثل اینکه برای چند ماه گذشته ست.
کارت سوخت ربطی به مالک ماشین نداره، مگه من ماشین قبلی رو فروختم، خریدار کارت سوخت رو عوض کرد؟ معلومه نه، کارت سوخت برای اون ماشین بود و اگه ده دست دیگه هم اون ماشین خرید و فروش بره، کارت سوخت همونه که از اول به اسم من بود.
کارت سوخت، کارت ماشین یا برگ سبز نیست که باید حتما به اسم مالک باشه.
من سال 1396 یه ماشین صفر خریدم که همون موقع هم درخواست کارت دادم
بابام هم که ماشین صفر خرید همین موضوع بود
کارت سوخت ماشین در مرحله اول به نام خریداره اما بعدش نیازی نیست به نام باشه
برای ماشین قبلیتون حتما خودشون درخواستتو زدن و دیگه نیازی به شما نبوده

به روزگار

eterno

کاربر ممتاز
من سال 1396 یه ماشین صفر خریدم که همون موقع هم درخواست کارت دادم
بابام هم که ماشین صفر خرید همین موضوع بود
کارت سوخت ماشین در مرحله اول به نام خریداره اما بعدش نیازی نیست به نام باشه
برای ماشین قبلیتون حتما خودشون درخواستتو زدن و دیگه نیازی به شما نبوده

به روزگار
به اینکه منم همینو میگم دیگه.
میگم ماشین قبلی خودشون درخواست زدن و من کاری نکردم.
حالا این ماشین رو درسته که من خودم ثبت نام نکرده بودم ولی نفر قبلی که من ازش خریدم اون ثبت نام کرده بود دیگه، پس اونم نباید درخواست میزد و اتوماتیک وار خودشون باید درخواست میزدن تا صادر بشه.
حالا به هرحال منکه درخواستم رو زدم و کدرهگیری اداره پست هم برام اومد، احتمالا تا چند روز دیگه باید دستم برسه.