همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
سلام عزیزم حتما یه آزمایش بده شاید عفونت معده گرفتی
اگه با داروهای گیاهی مشکلی نداری عرق بومادران عالیه حتما استفاده کن
سلام عزیزم❤️
با داروی گیاهی مشکلی ندارم ولی الان توی این وضعیتی که به شدت معده م حساس شده، میترسم از خوردن این داروها.
روز اول که انقدر حالم بد بود و بالا آوردم که رفتم دکتر و سرم زدم و دکتر گفته احتمالا مسموم شدی، چون روز قبل یه کوفته تبریزی که چند روز بود مونده بود رو خوردم، دکتر گفته احتمالا برای همونه.
الان نسبت به دو روز قبل بهترم ولی به هرحال هنوز نرمال و عادی نشدم.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام عزیزم❤️
با داروی گیاهی مشکلی ندارم ولی الان توی این وضعیتی که به شدت معده م حساس شده، میترسم از خوردن این داروها.
روز اول که انقدر حالم بد بود و بالا آوردم که رفتم دکتر و سرم زدم و دکتر گفته احتمالا مسموم شدی، چون روز قبل یه کوفته تبریزی که چند روز بود مونده بود رو خوردم، دکتر گفته احتمالا برای همونه.
الان نسبت به دو روز قبل بهترم ولی به هرحال هنوز نرمال و عادی نشدم.
ایشالا بهتر میشی

eterno

کاربر ممتاز
احتمالا ماشین جدید بخریم، دارم ماشین سرچ میکنم. یه ماشینی هست صفره و حدودا صد و پنجاه تومن زیر قیمت گذاشته، چون قسطی خریده و سندش دوسال رهن بانکه و تا دوسال برامون سند نمیزنه، نمیدونم خریدش خوبه یا نه🤔🤔🤔
به بابام زنگ زدم بپرسم ازش ولی جواب تلفن رو نداده.
خیلی فکرم درگیرشه،چون ماشینش رو دوست دارم و با این قیمت دقیقا اندازه پولمونه.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه اون جریان رو همسرم و پدرم مخالفت کردن،حالا بازم دارم میگردم
به اینکه خوب شد ماشینو نخرید
منم میخاستم بهتون بگم نخرین که ظاهرا پدر و همسرتون گفتن
کسی که قیمت ماشینشو در حد 10 تا 20 تومان ارزونتر بده یعنی نیاز به پول داره اما کسی که ماشینشو 150 میلیون زیر قیمت بده یعنی حتما ماشینش مشکل داره
بعدشم ماشین صفر به نظر من نخر چون افتضاح هستن ، یه ماشین مدل 1390 تا 1393 بخر اما تمیز باشه ، بگردی پیدا میشه ، هستند افرادی که ماشینهای تمیز و کم کارکرد دارن

eterno

کاربر ممتاز
به پسرم که مریضه😔
دیشب نزدیک به ده دفعه بالا آورد، نصفه شب بردیمش دکتر، الان بی حال دراز کشیده😔
فداش بشم که وقتی سرحاله انقدر شیطنت میکنه که هی میگم کاش یه دقیقه بشینی، ولی الان که مریضه، تحمل بی سر و صدا بودنش رو ندارم😔😔
دیشب توی اورژانس پر بود از بچه های مریض که بستری بودن، بچه ی خودم رو یادم رفته بود و برای اونا گریه میکردم.
کاش هیچ وقت بچه ها مریض نشن😔

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به پسرم که مریضه😔
دیشب نزدیک به ده دفعه بالا آورد، نصفه شب بردیمش دکتر، الان بی حال دراز کشیده😔
فداش بشم که وقتی سرحاله انقدر شیطنت میکنه که هی میگم کاش یه دقیقه بشینی، ولی الان که مریضه، تحمل بی سر و صدا بودنش رو ندارم😔😔
دیشب توی اورژانس پر بود از بچه های مریض که بستری بودن، بچه ی خودم رو یادم رفته بود و برای اونا گریه میکردم.
کاش هیچ وقت بچه ها مریض نشن😔
عزیزم انشاالله هر چه زودتر خوب بشه