به اینکه چی شد؟ امروز اتفاقی افتاد؟نه هنوز احتمالا نهصد کیلو طلاشونو شنبه بریزن بازار قیمت بشکنه
به اینکه منم اتفاقا دو سه ماهه که هی میگم ازش بخرم ولی در نهایت میگم اینکه داره سودش رو میگیره حداقل برم طلای فیزیکی بخرم که خیالم راحتتر باشهبه اینکه دو هفته پیش میخواستم کلی طلا از میلی خرید کنم اما نشد ، خوب شد نشد اگه میشد الان چی میشد
به اینکه من یه مقداری هستم ولی شوهرم به اندازه من نیست.به اینکه من اصلا آدم اهل ریسکی نیستم حاضرم همون سطحی که هستم بمونم ولی تو بورس و جاهای پرخطر سرمایه گذاری نکنم
سلام باران خانم، خوش اومدین
فعلا که تو کانال ۲۶ رفته و خبری نیستبه اینکه چی شد؟ امروز اتفاقی افتاد؟
چقدر داری اونجا؟فعلا که تو کانال ۲۶ رفته و خبری نیست
اینا موضوعو سیاسی کردن کلا همه چیو سیاسی میکنن
زیاد ندارم اونجا بدهی طلا به منزل دارم هر کاری میکنم نمیرسم طلاشو بدمچقدر داری اونجا؟

به اینکه خوش به حال منزل که بدهی طلا بهش داریزیاد ندارم اونجا بدهی طلا به منزل دارم هر کاری میکنم نمیرسم طلاشو بدم![]()
به اینکه دقیقا، استاد ماستبه اینکه آقا اسی همسرشو بیاره اینجا عضو کنه من چنتا سوال فنی ازش دارم![]()

همشو از خودم میگیره بعد بهم قرض میده تازهیهو بدهیش چند برابر میشهبه اینکه آقا اسی همسرشو بیاره اینجا عضو کنه من چنتا سوال فنی ازش دارم![]()
به اینکه برای همین میگم استاد ماست.همشو از خودم میگیره بعد بهم قرض میده تازهیهو بدهیش چند برابر میشه![]()
دهه شصتی ها چجورن؟به اینکه برای همین میگم استاد ماست.
منکه بخواد بهم پول بده هم میگم نمیخواد، خودم دارم
با این ویژگی خانمت احساس میکنم که خانمت دهه شصتی نیست![]()
مثل ما، همینقدر سادهدهه شصتی ها چجورن؟
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
|---|---|---|---|---|
|
|
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 133 | |
|
|
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 3786 | |
| P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 257 | |
|
|
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 278 | |
|
|
دوس داری همین الان چه خبری بشنوی؟؟؟؟؟؟؟؟ | زنگ تفريح | 195 |