به اینکه ماکارانی درست کنبه ابنکه:برای مهمونی فردا شب چی درست کنم؟
به اینکه ماکارانی درست کنبه ابنکه:برای مهمونی فردا شب چی درست کنم؟
به اینکه چطور ممکنه این وقت مهمونی رو کنسل کنند؟ مریض شدن؟به اینکه سه مدل شام پختم کلی تدارکات الان زنگ زدن نمیان![]()
نه گفتن برنامشون جور نیستبه اینکه چطور ممکنه این وقت مهمونی رو کنسل کنند؟ مریض شدن؟
به اینکه:نه گفتن برنامشون جور نیست
فقط برنج مونده بود بپزم
من فقط گفتم کلی غذا پختمبه اینکه:
چه عجیب، به نظر من تنها بهونه ای که میتونه منطقی باشه برای اینکه این وقت یه مهمونی کنسل بشه، مریض شدنه.
ما خودمون حدود یک ماه پیش همین مسئله برامون پیش اومد، البته ما بعد از شام میخواستیم بریم اونجا.
همون روز مهمونی، من و شوهرم مریض شدیم و چوت صاحبخونه بچه ی نوزاد چهار ماهه داشت، ما ترسیدیم که بچه مریض بشه، برای همین دو سه ساعت قبل از اینکه بریم مهمونی، زنگ زدم و کنسل کردم.
خیلی از ماکارونی بدم میاد !به اینکه ماکارانی درست کن
به اینکه:من فقط گفتم کلی غذا پختم![]()
ارهوقتی ما باشگاه عضو شدیم تو اوج جوانی بودیم الان بیشتر کاربرا به میانسالی رسیدن
هنوز باورم نشده که دارم به میانسالی میرسم، بدجوری این کلمه رو زدین توی صورتموقتی ما باشگاه عضو شدیم تو اوج جوانی بودیم الان بیشتر کاربرا به میانسالی رسیدن
یه واقعیت تلخ ؛ اما نمیدونم چرا من هنوزم فک میکنم ۲۰ سالمههنوز باورم نشده که دارم به میانسالی میرسم، بدجوری این کلمه رو زدین توی صورتم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 125 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1187 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 1766 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 187 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 204 |