به ازداوج

اسمشم میگفتیبه آهنگی که الان دارم گوش میکنم، چقدر زیباست
اگه یه روز- فرامرز اصلانیاسمشم میگفتی
البته منم بهش فکر میکنم زیادبه ازداوج![]()
آخه مسئله اینه که پسرم خیلی خیلی بدغذاست و من همینجوریش هم برای هر وعده غذایی دارم دو مدل غذا درست میکنم، دیگه واقعا کشش برای سه مدل غذا درست کردن رو ندارمبه اینکه دوستمون همراه غذای ناهار، برای خودشون می تونن کتلت یا کو کو بندازن
به اینکه واقعا درست میگی، چقدر غذاهامون تکراری شدهبه اینکه از همه غذاهای تکراری بدم میاد
ایده ای هم ندارم![]()
من که کلا اشتهامو از دست دادم دنبال یه غذاهای جدیدم شاید بتونم غذا بخورمبه اینکه واقعا درست میگی، چقدر غذاهامون تکراری شده![]()
عه خداوند رحمتشون کنهبه آگهی ترحیمی که الان توی باشگاه دیدم، خدا رحمتشون کنه![]()
من هیچ وقت باهاشون تعاملی نداشتم ولی اسمشون رو دیده بودم قبلا و میشناختم.عه خداوند رحمتشون کنه
کدوم یکی از دوستان بودن ؟ خیلی اسمشون آشناست
آره متاسفانه همین طورهبه اینکه این همه مرگ و میبینیم و باز بهم رحم نمیکنیم
تازمانی که اینطوری فکر کنی ، هیچ خوش شانسی برات اتفاق نمیفته چون همه چیز ما با طرز فکرمون اتفاق میفتهبه پیام تبلیغاتی که الان برام اومد، اولش رو اینجوری شروع کرد که فکر میکنی چقدر خوش شانسی؟
داشتم به همین فکر میکردم که من اصلا خوش شانس نیستم، من برای تک تک مراحل زندگیم جون کندم، برای هرچیزی خوبی که الان دارم، قبلش چندتا چیز رو از دست دادم.
گاهی دلم یه خوش شانسی خوب میخواد، دلم میخواد یکبار یه اتفاقی برام به راحتی پیش بره، تا حالا که نشده.
نمیدونم هنوز زمانش برای من نرسیده تا کلا من فقط برای تماشا کردن بقیه اومدم توی این دنیا.
باز شما لااقل از من خوششانس تری ، من انگار عالم و آدم با من سرجنگ دارند؟به پیام تبلیغاتی که الان برام اومد، اولش رو اینجوری شروع کرد که فکر میکنی چقدر خوش شانسی؟
داشتم به همین فکر میکردم که من اصلا خوش شانس نیستم، من برای تک تک مراحل زندگیم جون کندم، برای هرچیزی خوبی که الان دارم، قبلش چندتا چیز رو از دست دادم.
گاهی دلم یه خوش شانسی خوب میخواد، دلم میخواد یکبار یه اتفاقی برام به راحتی پیش بره، تا حالا که نشده.
نمیدونم هنوز زمانش برای من نرسیده تا کلا من فقط برای تماشا کردن بقیه اومدم توی این دنیا.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1337 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2071 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |