به خبر خوبی که غروب شنیدم،
خدایا! شکرت
خدایا! شکرت
خدارو شکر چه خوببه خبر خوبی که غروب شنیدم،
خدایا! شکرت
خدا رو شکرمن هم به خبر خوبي كه الان بهم زنگ زدن گفتن ذوق مرگ شدم![]()
ممنونمبه دوست خوبمون، به اینکه خدا آرامش نصیب قلبشون بکنه![]()
سلام به روی ماه مدیر مهربونمرسی گلم ،خوبی خودت؟
یادش بخیر چه دورانی داشتیم!!
چرا اخه؟ من نميدونم چه اتفاقي افتاده ولي زياد به اتفاقهايي كه در گذشته افتاده فكر نكن بزار فراموش بشه و امروز شاد براي خودت بساز،هر روزي كه ناراحتي براي رفعش تلاش كن خودتو تحويل بگير تنهايي برو سينما ،براي خودت اهنگ (خودمو دارم كه )از بابك جهانبخش بزار خيلي من اين اهنگ رو دوست دارم،برو كافه،حواست به خودت باشه،لذت ببرممنونم
..
ی مدتی از دنیای مجازی فاصله میگیرم و خاموش میکنم ، هر چند نمیدونم مشکل روی خط بود یا گوشی ؟ حس میکنم تو حصار منو انداختن ، حالم خوب نیست
دوستان التماس دعا
حلال کنید .
چرا یاسی؟ اینجوری که بدتره، خودت بارها گفتی از تنهایی بدت میاد، بهرحال هر مشکلی قابل حله، هیچوقت توی فاز عصبانیت تصمیم نگیر، به ما حتما سر بزن، منتظریمممنونم
..
ی مدتی از دنیای مجازی فاصله میگیرم و خاموش میکنم ، هر چند نمیدونم مشکل روی خط بود یا گوشی ؟ حس میکنم تو حصار منو انداختن ، حالم خوب نیست
دوستان التماس دعا
حلال کنید .
سلام عزیزم:خدا نکنه عزیز ،فدای توسلام به روی ماه مدیر مهربون
فدات
یادش بخیر
چقدر آتیش سوزوندیم با دوستان
دوران کهن![]()
قربونت مهربونچرا یاسی؟ اینجوری که بدتره، خودت بارها گفتی از تنهایی بدت میاد، بهرحال هر مشکلی قابل حله، هیچوقت توی فاز عصبانیت تصمیم نگیر، به ما حتما سر بزن، منتظریم
سلام عزیزم:خدا نکنه عزیز ،فدای تو
واقعا یادش بخیر، البته من آروم بودم و آتیش نسوزوندم ، ولی خیلی خاطره خوب بقول تو از دوران کهن دارم
باشه نغمه جوون مرسیچرا یاسی؟ اینجوری که بدتره، خودت بارها گفتی از تنهایی بدت میاد، بهرحال هر مشکلی قابل حله، هیچوقت توی فاز ع۷صبانیت تصمیم نگیر، به ما حتما سر بزن، منتظریم
موضوع به این راحتی نیست گمونم عزیزجان ، ایدال های خوبیه اما ادم ک نباید بخاطر راحتی دیگران آدم اذیت بشه ، یکسری مسائل به من ربطی نداره و نداشت . مگه دست من بودن ؟چرا اخه؟ من نميدونم چه اتفاقي افتاده ولي زياد به اتفاقهايي كه در گذشته افتاده فكر نكن بزار فراموش بشه و امروز شاد براي خودت بساز،هر روزي كه ناراحتي براي رفعش تلاش كن خودتو تحويل بگير تنهايي برو سينما ،براي خودت اهنگ (خودمو دارم كه )از بابك جهانبخش بزار خيلي من اين اهنگ رو دوست دارم،برو كافه،حواست به خودت باشه،لذت ببر
هر دوش خوبهبه اینکه آیا منطقیه ماه عسل برم اروپا و کلی خرج کنم یا اینکه برم شمال و پول رو خرج زندگیم کنم.
دوراهی سختیه، از طرفی شمال برم دیگه ممکنه زمان/هزینه اجازه نده برم سفر اروپا، از طرفی اگه الآن برم خارج کلی پول که اول زندگی نیازمه رو از دست میدم.
منم باشم میرم اروپا.به اینکه آیا منطقیه ماه عسل برم اروپا و کلی خرج کنم یا اینکه برم شمال و پول رو خرج زندگیم کنم.
دوراهی سختیه، از طرفی شمال برم دیگه ممکنه زمان/هزینه اجازه نده برم سفر اروپا، از طرفی اگه الآن برم خارج کلی پول که اول زندگی نیازمه رو از دست میدم.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 49 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 495 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 822 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 147 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 108 |