همین الان داری به چی فکر میکنی؟

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به دوست خوبمون، به اینکه خدا آرامش نصیب قلبشون بکنه🤲
ممنونم
..
ی مدتی از دنیای مجازی فاصله میگیرم و خاموش میکنم ، هر چند نمیدونم مشکل روی خط بود یا گوشی ؟ حس میکنم تو حصار منو انداختن ، حالم خوب نیست
دوستان التماس دعا
حلال کنید .

plant_biology

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
ممنونم
..
ی مدتی از دنیای مجازی فاصله میگیرم و خاموش میکنم ، هر چند نمیدونم مشکل روی خط بود یا گوشی ؟ حس میکنم تو حصار منو انداختن ، حالم خوب نیست
دوستان التماس دعا
حلال کنید .
چرا اخه؟ من نميدونم چه اتفاقي افتاده ولي زياد به اتفاقهايي كه در گذشته افتاده فكر نكن بزار فراموش بشه و امروز شاد براي خودت بساز،هر روزي كه ناراحتي براي رفعش تلاش كن خودتو تحويل بگير تنهايي برو سينما ،براي خودت اهنگ (خودمو دارم كه )از بابك جهانبخش بزار خيلي من اين اهنگ رو دوست دارم،برو كافه،حواست به خودت باشه،لذت ببر

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
ممنونم
..
دوستان التماس دعا
حلال کنید .
چرا یاسی؟ اینجوری که بدتره، خودت بارها گفتی از تنهایی بدت میاد، بهرحال هر مشکلی قابل حله، هیچوقت توی فاز عصبانیت تصمیم نگیر، به ما حتما سر بزن، منتظریم

سلام به روی ماه مدیر مهربون 🥰
فدات 🙃
یادش بخیر
چقدر آتیش سوزوندیم با دوستان 😅😇
دوران کهن 😁
سلام عزیزم:خدا نکنه عزیز ،فدای تو

واقعا یادش بخیر، البته من آروم بودم و آتیش نسوزوندم ، ولی خیلی خاطره خوب بقول تو از دوران کهن دارم

ESPEranza

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا یاسی؟ اینجوری که بدتره، خودت بارها گفتی از تنهایی بدت میاد، بهرحال هر مشکلی قابل حله، هیچوقت توی فاز عصبانیت تصمیم نگیر، به ما حتما سر بزن، منتظریم

سلام عزیزم:خدا نکنه عزیز ،فدای تو

واقعا یادش بخیر، البته من آروم بودم و آتیش نسوزوندم ، ولی خیلی خاطره خوب بقول تو از دوران کهن دارم
قربونت مهربون 🌺
واقعا یادش بخیر 😁😅
اهوم یادمه ، همیشه آروم و متین 😘🥰
وای با بچه ها میرفتیم یه تاپیک رو می سوزوندم و تمام ، بعضی وقت ها هم پبج مدیرا رو آتیش میزدیم 😁😁

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا یاسی؟ اینجوری که بدتره، خودت بارها گفتی از تنهایی بدت میاد، بهرحال هر مشکلی قابل حله، هیچوقت توی فاز ع۷صبانیت تصمیم نگیر، به ما حتما سر بزن، منتظریم
باشه نغمه جوون مرسی

آخرین ویرایش:

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا اخه؟ من نميدونم چه اتفاقي افتاده ولي زياد به اتفاقهايي كه در گذشته افتاده فكر نكن بزار فراموش بشه و امروز شاد براي خودت بساز،هر روزي كه ناراحتي براي رفعش تلاش كن خودتو تحويل بگير تنهايي برو سينما ،براي خودت اهنگ (خودمو دارم كه )از بابك جهانبخش بزار خيلي من اين اهنگ رو دوست دارم،برو كافه،حواست به خودت باشه،لذت ببر
موضوع به این راحتی نیست گمونم عزیزجان ، ایدال های خوبیه اما ادم ک نباید بخاطر راحتی دیگران آدم اذیت بشه ، یکسری مسائل به من ربطی نداره و نداشت . مگه دست من بودن ؟
بقول دوست چرا ؟
ههه ! کافه ؟ تنهایی ... به همین راحتی ؟
گذشته فراموش نمیشه مخصوصا وقتی آدم اذیت بشه ، هویتش اشتباه بشه ، دچار حمله روحی روانی بشه و ... :(

آخرین ویرایش:

pandarm

کاربر بیش فعال
به اینکه آیا منطقیه ماه عسل برم اروپا و کلی خرج کنم یا اینکه برم شمال و پول رو خرج زندگیم کنم.
دوراهی سختیه، از طرفی شمال برم دیگه ممکنه زمان/هزینه اجازه نده برم سفر اروپا، از طرفی اگه الآن برم خارج کلی پول که اول زندگی نیازمه رو از دست میدم.

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه آیا منطقیه ماه عسل برم اروپا و کلی خرج کنم یا اینکه برم شمال و پول رو خرج زندگیم کنم.
دوراهی سختیه، از طرفی شمال برم دیگه ممکنه زمان/هزینه اجازه نده برم سفر اروپا، از طرفی اگه الآن برم خارج کلی پول که اول زندگی نیازمه رو از دست میدم.
هر دوش خوبه
..
من باشم میگم ببره اروپا 😉

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
منم باشم میرم اروپا.
تجربه دوازده سال زندگی مشترک بهم نشون داده که همچین خرج هایی رو اگه در زمانش انجام ندیم، دیگه هیچ وقت انجامش نمیدیم. پولی که امروز خرج کردی و فردا یادت میره و بلافاصله جبران هم میشه ولی لذتی که از اون خرج بردی همیشه همراهته.

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
به اینکه منم موافقم که خاطرات ماه عسل فراموش شدنی نیست و ارزش خرج کردن داره

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان واقعا چقدر آدم باید احمق و بیشعور باشه ک اینقدر تو زندگی دیگران دخالت کنه ؟