همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به آهنگی که الان دارم گوش میکنم، چقدر زیباست

*M.A*

کاربر بیش فعال
به انبوهی از اتفاقات..
به اینکه حس میکنم مغزم داره منفجر میشه ولی حتی یک کلمه هم دلم نمیخواد صحبت کنم
به اینکه چرا خدا یه دکمه ی آف و آن واسه ما نگذاشت؟؟

eterno

کاربر ممتاز
والله بگم بهم میخندین ولی داشتم به این فکر میکردم که چرا همسرم کوکو و کتلت دوست نداره و من بخاطرش الان ماههاست که اینا رو نخوردم😔

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
به اینکه دوستمون همراه غذای ناهار، برای خودشون می تونن کتلت یا کو کو بندازن

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه دوستمون همراه غذای ناهار، برای خودشون می تونن کتلت یا کو کو بندازن
آخه مسئله اینه که پسرم خیلی خیلی بدغذاست و من همینجوریش هم برای هر وعده غذایی دارم دو مدل غذا درست میکنم، دیگه واقعا کشش برای سه مدل غذا درست کردن رو ندارم🤦‍♀️

eterno

کاربر ممتاز
عه خداوند رحمتشون کنه 😞
کدوم یکی از دوستان بودن ؟ خیلی اسمشون آشناست
من هیچ وقت باهاشون تعاملی نداشتم ولی اسمشون رو دیده بودم قبلا و میشناختم.
برای تالار مهندسی شیمی بودن، به شوهرم بگم حتما میشناسه.

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه این همه مرگ و میبینیم و باز بهم رحم نمی‌کنیم

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا پاییز اینهمه زود میگذره
اگه تابستون بود هنوز ده روز هم نشده بود🙄

eterno

کاربر ممتاز
به پیام تبلیغاتی که الان برام اومد، اولش رو اینجوری شروع کرد که فکر میکنی چقدر خوش شانسی؟
داشتم به همین فکر میکردم که من اصلا خوش شانس نیستم، من برای تک تک مراحل زندگیم جون کندم، برای هرچیزی خوبی که الان دارم، قبلش چندتا چیز رو از دست دادم.
گاهی دلم یه خوش شانسی خوب میخواد، دلم میخواد یکبار یه اتفاقی برام به راحتی پیش بره، تا حالا که نشده.
نمیدونم هنوز زمانش برای من نرسیده تا کلا من فقط برای تماشا کردن بقیه اومدم توی این دنیا.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به پیام تبلیغاتی که الان برام اومد، اولش رو اینجوری شروع کرد که فکر میکنی چقدر خوش شانسی؟
داشتم به همین فکر میکردم که من اصلا خوش شانس نیستم، من برای تک تک مراحل زندگیم جون کندم، برای هرچیزی خوبی که الان دارم، قبلش چندتا چیز رو از دست دادم.
گاهی دلم یه خوش شانسی خوب میخواد، دلم میخواد یکبار یه اتفاقی برام به راحتی پیش بره، تا حالا که نشده.
نمیدونم هنوز زمانش برای من نرسیده تا کلا من فقط برای تماشا کردن بقیه اومدم توی این دنیا.
تازمانی که اینطوری فکر کنی ، هیچ خوش شانسی برات اتفاق نمیفته چون همه چیز ما با طرز فکرمون اتفاق میفته
پس اگه میخوای خوش شانسی ببینی باید اصلا به بدشانسی و ...... فکر نکنی و هر چیزی داری و بدست میاری را از روی خوش شانسی بدونی تا کم کم خوش شانسی واقعی بهت رو کنه
کتاب قدرت فکر را بگیر بخون تا متوجه قدرت افکار انسان در زندگی بشی

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
باز شما لااقل از من خوش‌شانس تری ، من انگار عالم و آدم با من سرجنگ دارند؟
این چند سال اخیر بدترین سال های عمرم بوده ..
یه وقتایی حس میکنم دارم آب تو هاون میکوبم !! :(

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمک نشناسی آدم ها .. اصلا احترام‌گذاشتن براشون فرقی نداره . حتما باید پاچه بگیریم تا آدم خوبی بحساب بیایم ؟:|