همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
به اینکه امشب سومین شب نمیتونم بخوابم
آرامبخش هم اثر نکرد🙄
به اینکه:
یاد مامانم افتادم.
مامانم هم معمولا سخت خوابش میبره و کم میخوابه، همیشه تلفنی صحبت میکنیم میگه که دیشب نخوابیدم،پریشب نخوابیدم،یا اینکه فقط دو ساعت خوابیدم، کلا همیشه از خواب ناله داره.
ولی هروقت ما میریم خونه شون یا اونا میان خونه ی ما، خوابش تنظیم میشه، نه تنها تنظیم میشه که زیاد هم میخوابه😁بهش میگم مادر انگار ما قرص خوابتیم،ما رو میبینی خوابت تنظیم میشه😂
در واقع هم همینطوره، ما رو که میبینه خیالش راحت میشه و ذهنش از هر فکر آزاردهنده ای خالی میشه و خوابش درست میشه👍

*M.A*

کاربر بیش فعال
به جمعه ی پیش رو..
به اینکه گاهی با تمام وجود میخوای نشه و میشه..
و برعکس گاهی زمین و زمان و بهم میدوزی که بشه اما..
به اینکه گاهی وقتا به خودت میای و میبینی هرچی بیشتر میدوی کمتر میرسی، اون موقع به نتیجه میرسی که انگار بی فایده اس باید سرتو بندازی پایین و آروم بشینی و منتظر باشی تا ببینی سرنوشت واست چی میخواد
از تسلیم بودن بدم میاد، ولی گاهی مجبوری تن بدی به قضا و قدر و سرنوشت..

eterno

کاربر ممتاز
به خوابی که دیشب دیدم، خیلی حس و حال خوبی داشت، خواب دیدم رفتم لب پنجره، دیدم داره برف میاره، برف با دونه های درشت و توی حیاطمون پر از برف های سفید بود، توی خواب خیلی انرژی مثبتی داشتم.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه خوش بحال خانم مهندس که داره شروعی تازه میکنه

اگر در خواب بارش برف را ببینید، به این معناست که باید در انتظار اخبار خوش باشید. تحلیلگران رویا در رابطه با دیدن برف خواب می‌گویند: دیدن برف در خواب بیانگر شروعی تازه و یا پاکسازی بخشی از زندگی شماست. در واقع برف نشان دهنده احساس جدیدی از امنیت، شانس دوباره و یا تجربه چیزی که در حال پایان یافتن است می‌باشد.

ALIREZA.F.1988

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه خدا کنه اونجوری که علیرضا میگه، باشه
به اینکه هست ، مطمئن باش
فقط عجله نکن چون تعبیر این خوابها از یک روز تا چند ماه طول میکشه
من خودم مردادسال 1400 خواب دیدم تعبیرش این بود که مال بدست میاری ، حدود 4 ماه بعد 80 میلیون تومان بدستم رسید (یه چیزی برنده شدم که پولشو بهم دادن)

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه هست ، مطمئن باش
فقط عجله نکن چون تعبیر این خوابها از یک روز تا چند ماه طول میکشه
من خودم مردادسال 1400 خواب دیدم تعبیرش این بود که مال بدست میاری ، حدود 4 ماه بعد 80 میلیون تومان بدستم رسید (یه چیزی برنده شدم که پولشو بهم دادن)
به اینکه خوبه که شما بعد از چهار ماه بهش رسیدی، انتظارهای من اگه چهار ماهه جواب میداد، من مشکلی نداشتم.
من کلا توی همه ی کارهای زندگیم باید انقدررررر انتظار بکشم و هزاااااار جور سختی رو تحمل کنم تا اون اتفاق بیفته، اون اتفاق بلاخره میفته ها ولی معمولا زمانی که من واقعا دیگه جونی برای خوشحالی ندارم.

eterno

کاربر ممتاز
به یک نفری که چند وقت پیش سر مسئله ای که همه دچار ترس و اضطراب بودیم داشت قهقهه میزد و قمپز در میکرد.
دارم فکر میکنم با این قیمتها الان حالش چطوره؟
هنوزم داره قهقهه میزنه؟
بعضی از آدم ها سرشار از انرژی منفی ان، حتی از راه دور.

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه کاش مقطع ابتدایی و متوسطه یک رو تعطیل کنند ولی متوسطه دو رو تعطیل نکنند،کتاب دوازدهمهام میخوام تا قبل ماه رمضونه تموم بشه همش استرسش رو دارم چون میدونم توی ماه رمضون جون این همه کلاس رو نخواهم داشت ،انشالله دیگه سه شنبه تعطیل نشه!

plant_biology

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه سه شنبه و چهارشنبه تعطیل بشه تا مردم خستگیشون دربره
سلام،چی میگین؟؟؟ خستگی چی در بره؟! خدانکنه تعطیل بشه ،نظرتون در مورد این کفش زیبا با پاشنه ی زیبا چیه؟😅👠👠

eterno

کاربر ممتاز
به دوست مامانم که بلاخره دوست منو برای برادرش پسندیدن یا نه؟ 🤔
قرار بود امروز بهم زنگ بزنه و صحبت کنیم با هم، سرش شلوغ شد فرصت نکرد😕

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همش فکر میکنم علاوه بر اینکه دیگران باهام بدن با اونایی ک ازم خوششون میاد هم لجن ، هر چند دیگه حس،میکنم کسی دوسم نداشته باشه .
کلی دلیل به ذهنم رسید مثلا اینکه سابقه ام رو بررسی کنم :surprised: ولی متاسفانه وارد ثنا نشد رو خط،ارور میداد .. بنابراین بیخیالش شدم .
بعدش باز روی خط و گوشی گیر دادم .
از ۶ هم دیگه زیاد خوشم نمیاد !
بعدش بازم متوجه نشدم چرا ؟ همه ازم بدشون میاد ... :|
نگران کسی شدم. بعدش گفتم امکان نداره این چیزا الکی ک نیست .
نمیتونن یکی رو تبعید کنن به جای محروم و دوردست صرف اینکه چند بار تلفنی حرف زده .

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه سه شنبه و چهارشنبه تعطیل بشه تا مردم خستگیشون دربره
همش تقصیر توئه .
تو گفتی میگیرن ! بعدش بگیر بگیر شد ، از همون سال ها هم همش متوجه نمیشم چجوری میگیرن :| یعنی نیش بزنیم گرفته میشه ؟
نمیدونم پس چرا تو لیست غریزه و فطرت من نیست :|
یالا
توضیح بده
آموزش بده یاد بگیریم مایم !

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
برا چی زنای شوهردار رو دوباره شوهر میدن ؟ هر کی مگه ی دونه نباید داشته باشه ؟ :surprised: من همون ی دونه هم نصیبم نشد :w05:
کی بلده نیش زدن و ماری رو یادم بده ؟! کاش میتونستم به یکی الکی بگم تو فلانی ... چرا با قبلیه زندگی میکنن !
گمونم مشکل تولید مثل بوده ...
اله چه کثافت کاری هایی !
برای شمام عادیه ؟

آخرین ویرایش: