همین الان داری به چی فکر میکنی؟

eterno

کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی ,
کاربر ممتاز
دارم فکر میکنم و سبک سنگین میکنم ببینم به معاون مدرسه پسرم پیام بدم و بهش بگم کار امروزش ناراحتم کرد یا پیام ندم.
اگه پیام ندم کلا بیخیال موضوع بشم یا اینکه شنبه حضوری بهش تذکر بدم🤔

yas87

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مخاطبش من نبودم ولی برا هر کی میگفت امیدوارم بهم برسن ! مثلا اگه دو نفر عاشق از هم جدا بشن و همدیگه رو گم کنن و بدتر همه علیه شون شوریده بشن ، چقدر وای 😲

eterno

کاربر ممتاز
من چون میز چرخ ندارم یکم سخته چرخ بیارم و بساط خیاطی راه بندازم دلم میخواد برم یه میز چرخ بخرم .
به اینکه:
دقیقا منم چون میز چرخ ندارم تنبلیم میاد که چرخم رو از کمد در بیارم و به کارهای عقب افتاده برسم😂

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه منم خیاطی رو گذاشتم کنار، نشون به اون نشونی که چرخ خیاطیمو گذاشتمش تو انباری!!
به اینکه، نه دیگه من در این حد کنار نزاشتمش، کارهای خودم رو تنبلی میکنم و عقب میندازم ولی کارهای مامانم رو انجام میدم، مثلا هفته ی قبل مامانم اینا یه روزه اومدن خونه مون و رفتن و مامانم با خودش یه پارچه آورد، توی دو ساعت براش یه بلوز دوختم، کارم که تموم شد دوباره چرخ رو گذاشتم توی کمد😂

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
به اینکه:من هواپز ندارم

به اینکه:فقط برای خودم خیاطی می کردم

به اینکه: بجاش اینترنتی خرید می کنم

به اینکه:بد نگذره نغمه خانوم

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه امروز میخوام برم فیشیال صورت، میخوام ببینم اگه کارشون خوبه تا عید سه بار دیگه هم برم، میخوام تا چهل روز دیگه که مادر و پدر همسرم برمیگردم یه خونه تکونی اساسی بکنم😂

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه اینجا دوستان هواپز دارن؟ واقعا استفاده داره؟
من دارم عزیزم جوجه کباب عالی میشه
سیب زمینی سرخ شده هم خوب بود اما عالی نمیشه
بادمجون اصلا خوب نبود
مرغ سرخ شده هم عالییبی

eterno

کاربر ممتاز
من دارم عزیزم جوجه کباب عالی میشه
سیب زمینی سرخ شده هم خوب بود اما عالی نمیشه
بادمجون اصلا خوب نبود
مرغ سرخ شده هم عالییبی
به اینکه:
آره منم این نظرات رو میخونم برای همین دو دل میشم برای خریدش🙄

eterno

کاربر ممتاز
به نظرم چون کارآیی بالایی نداره بود و نبودش خیلی فرقی نداره
به اینکه فکر کنم من از خرید هواپز بیخیال بشم و دورخیز کنم برای خرید جاروبرقی رباتیک😂
ماشالله انقدر هم قیمتش بالاست که واقعا باید دورخیز کرد براش🤦‍♀️

آیدا..

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به اینکه فکر کنم من از خرید هواپز بیخیال بشم و دورخیز کنم برای خرید جاروبرقی رباتیک😂
ماشالله انقدر هم قیمتش بالاست که واقعا باید دورخیز کرد براش🤦‍♀️
اره ولی خیلی کاربردیه مخصوصا برای خونه های بچه دار جارو بخر بهتره،☺️

eterno

کاربر ممتاز
اره ولی خیلی کاربردیه مخصوصا برای خونه های بچه دار جارو بخر بهتره،☺️
به اینکه:
دقیقا مخصوصا منکه کلا حساسم و باید گوشه گوشه ی خونه رو جارو بکشم، خیلی برام خوبه.

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه منظور نغمه جون شامی بابلیه؟
همون که با گوشت و نخود و سبزیجاته؟

naghmeirani

مدیر ارشد
عضو کادر مدیریت
مدیر ارشد
به اینکه: مهدیه جون!
شامی گیلانیه، گوشت+لپه +پیاز خرد شده + یه سیب زمینی( دلخواهیه) همه رو می پزیم تا آبی نداشته باشه، بعد چرخ میکنیم، خمیر رو با تخم مرغ مخلوط کرده، نمک، فلفل، زرد چوبه میزنیم، مثل شامی ولی گرد در روغن سرخ می کنم اینا رو با سبزیجات و پنیر و نون می خوریم، نوش جون

eterno

کاربر ممتاز
به اینکه: مهدیه جون!
شامی گیلانیه، گوشت+لپه +پیاز خرد شده + یه سیب زمینی( دلخواهیه) همه رو می پزیم تا آبی نداشته باشه، بعد چرخ میکنیم، خمیر رو با تخم مرغ مخلوط کرده، نمک، فلفل، زرد چوبه میزنیم، مثل شامی ولی گرد در روغن سرخ می کنم اینا رو با سبزیجات و پنیر و نون می خوریم، نوش جون
به اینکه:
نوش جانتون❤️
ما برای شامی بابلی، گوشت و نخود رو جدا میپزیم، بعد همراه با سبزیجات محلی، گوشت و نخود و سبزیجات رو با هم چرخ میکنیم.
معمولا یکسره اینا رو درست میکنیم و بسته بندی میکنیم و میزاریم فریز، هر سری موقع پخت یا فقط این مواد رو تخم مرغ میزنیم و تقریبا مثل کوکو میپزیم یا اینکه سیب زمینی آبپز میکنیم و با این مواد مخلوط میکنیم و مثل شامی میپزیم که شامی بابلی اصلی همین مورد دومه.