من چون میز چرخ ندارم یکم سخته چرخ بیارم و بساط خیاطی راه بندازم دلم میخواد برم یه میز چرخ بخرم .به اینکه منم کلی کار خیاطی دارم ولی هی تنبلی میکنم و عقب میندازمشون![]()
به اینکه:من چون میز چرخ ندارم یکم سخته چرخ بیارم و بساط خیاطی راه بندازم دلم میخواد برم یه میز چرخ بخرم .
به اینکه، نه دیگه من در این حد کنار نزاشتمش، کارهای خودم رو تنبلی میکنم و عقب میندازم ولی کارهای مامانم رو انجام میدم، مثلا هفته ی قبل مامانم اینا یه روزه اومدن خونه مون و رفتن و مامانم با خودش یه پارچه آورد، توی دو ساعت براش یه بلوز دوختم، کارم که تموم شد دوباره چرخ رو گذاشتم توی کمدبه اینکه منم خیاطی رو گذاشتم کنار، نشون به اون نشونی که چرخ خیاطیمو گذاشتمش تو انباری!!
من دارم عزیزم جوجه کباب عالی میشهبه اینکه اینجا دوستان هواپز دارن؟ واقعا استفاده داره؟
به اینکه:من دارم عزیزم جوجه کباب عالی میشه
سیب زمینی سرخ شده هم خوب بود اما عالی نمیشه
بادمجون اصلا خوب نبود
مرغ سرخ شده هم عالییبی
به اینکه حتما باز رفته سفربه اینکه چند وقته علیرضا خیلی سایلنته
علتش چی میتونه باشه![]()
به نظرم چون کارآیی بالایی نداره بود و نبودش خیلی فرقی ندارهبه اینکه:
آره منم این نظرات رو میخونم برای همین دو دل میشم برای خریدش![]()
به اینکه فکر کنم من از خرید هواپز بیخیال بشم و دورخیز کنم برای خرید جاروبرقی رباتیکبه نظرم چون کارآیی بالایی نداره بود و نبودش خیلی فرقی نداره
اره ولی خیلی کاربردیه مخصوصا برای خونه های بچه دار جارو بخر بهتره،به اینکه فکر کنم من از خرید هواپز بیخیال بشم و دورخیز کنم برای خرید جاروبرقی رباتیک
ماشالله انقدر هم قیمتش بالاست که واقعا باید دورخیز کرد براش![]()
به اینکه:اره ولی خیلی کاربردیه مخصوصا برای خونه های بچه دار جارو بخر بهتره،![]()
به اینکه:به اینکه: مهدیه جون!
شامی گیلانیه، گوشت+لپه +پیاز خرد شده + یه سیب زمینی( دلخواهیه) همه رو می پزیم تا آبی نداشته باشه، بعد چرخ میکنیم، خمیر رو با تخم مرغ مخلوط کرده، نمک، فلفل، زرد چوبه میزنیم، مثل شامی ولی گرد در روغن سرخ می کنم اینا رو با سبزیجات و پنیر و نون می خوریم، نوش جون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
:•:•:•: فکر کن همین الان زنگ در خونتون رو بزنن ... :•:•:•: | زنگ تفريح | 129 | |
![]() |
همین الان دلتون چی میخواد ؟ | زنگ تفريح | 1337 | |
![]() |
همین الان چکار میکنید ؟! | زنگ تفريح | 2074 | |
P | همین الان دلتون واسه کدوم دوست هم باشگاهی تنگ شده؟؟ | زنگ تفريح | 231 | |
![]() |
همین الان دوست داشتی کنار چه کسی بودی؟ | زنگ تفريح | 252 |