همه چیز در مورد شیطان

yasser_eng

عضو جدید
کاربر ممتاز
شيطان كي بود؟!
هفت هزار سال قبل از خلقت آدم دو طايفه بر روي زمين زندگي مي كردند كه يكي طايفه جن نام داشت و ديگري نسناس.
چون اين دو طايفه ( از دستورات خداوند متعال) تعدي و سرپيچي نمودند و به جنگ و قتل و خونريزي به غير حق روي آوردند، خداوند متعال بر آنها غضب نمود و دسته اي از ملائك را امر به نابودي آنان كرد.
ملائك به فرمان خداوند به زمين آمدند و تمامي آنان را به قتل رساندند و تنها شيطان را كه (از اين مهلكه جان سالم بدر برده بود) اسير كردند و با خود به سوي آسمان بردند.
« تفسير قمي-ج1-ص491»

شيطان در آسمان
پس از آنكه ملائك شيطان را به سوي آسمان بردند، شيطان سالهاي سال در آسمان اول و در ميان ملائك به عبادت و بندگي پرداخت و ( به مقام و رتبه اي رسيد كه )ملائك آسمان دوم از خداوند خواستند كه او را به اسمان دوم آورد تا آداب و رسوم بندگي را از او فرا گيرند.
شيطان چون به آسمان دوم رفت، ملائك آسمان سوم و ديگر آسمانها نيز همين درخواست را از خداوند نمودند و در آخر به مقام و رتبه اي رسيد كه در پاي عرش منبري مي گذاشتند ، عَلَمي از نور نصب مي كردند و شيطان به بالاي آن مي رفت و آنان را موعظه مي نمود.
شيطان كه در آسمان به حارث مشهور بود با خود عهد بست كه اگر اين امر مهم به دست ديگري بيفتد از طاعت و فرمانبري او سر باز زند، چرا كه خود را در علم و عمل تنها مي دانست، روزي ملائك در لوح محفوظ ديدند كه چنين نوشته است:
بزودي يكي از مقربان درگاه احدي به طرد و لعن ابدي گرفتار خواهد شد.
پس، از حارث(شيطان) خواستند كه دعا كند و از خداوند بخواهد هيچ يك از ايشان را به اين بلا گرفتار نسازد، شيطان در ابتدا متناع مي ورزيد اما با اصرار زياد ملائك شيطان راضي شد و از خداوند خواست كه ملائك را از اين بلا ايمن بدارد و (گويا خود را فراموش نمود ...) روزي عزازيل (شيطان) ديد كه بر در بهشت نوشته اند: ( ما را بنده اي است كه او را به انواع نعم مكرمي گردانيده ايم چون او را به امري فرمان دهيم امتناع ورزد و به لعن ابدي گرفتار گردد).
عزازيل هزار سال او را لعن مي كرد و نمي دانست كه خود را لعن مي كند در آن مدت هر جا سجده مي كرد چون سر بر مي داشت در آن موضع اين نوشته را مي ديد كه : لعنه ا... علي ابليس.
روزي در لوح محفوظ ديد نوشته شده : اعوذبا... من الشيطان الرجيم.
پرسيد: خدايا اين لعين رجيم كيست؟
خداوند فرمود: او بنده اي است كه به خاطر نعماتي كه به او بخشيده ام مكرم گرديده است ولي با اين حال نافرماني مرا خواهد كرد و من نيز او را خوار و نگونسار گردانم.
عزازيل گفت: او را به من نشان بده تا هلاكش كنم!
خداوند فرمود : هنوز زود است كه او را بشناسي، زيرا هنوز خطايي از او سر نزده كه سزاوار سرزنش باشد.
« تنبيه المعغترين في احوال ابليس لعين(كتاب ابليس لعين)»

حكايت تمرد شيطان
چون خداوند متعال اراده نمود كه آدم را خلق كند جبرئيل را به زمين فرستاد و جبرئيل قبضه اي خاك از روي زمين برداشت، سپس با آب شور و شيرين مخطوط نمود و با سرشت آدم ديگر طبايع از قبيل آتش و باد را نيز تركيب نمود و اين هنگامي بود كه خداوند هنور در جان وي روحي ندميده بود.
آدم بي روح در بهشت افتاده بود و از زمان خلقت وي يعني روزي كه گل وي سرشته شد تا به روزي كه خداوند متعال از روح خويش در او دميد و به او جان بخشيد هزار سال فاصله وجود داشت، در طول اين مدت بدن بي روح آدم (ع) در بهشت افتاده بود و ابليس لعين خازن آسمان پنجم بود، روزي از كنار آدم گذشت و داخل بيني آدم شد و از دبر او خارج شد سپس با دست خود به شكم او زد و گفت ، براي چه خلق شده اي؟!
اگر خداوند تو را از من بالاتر قرار دهد تو را اطاعت نمي كنم و اگر تو را زير دست من قرار دهد تو را نابود مي كنم پس از آنكه خداوند آدم را آفريد ( روح در او دميد) تمام فرشتگان را امر به سجده نمود تمام ملائك سجده نمودند مگر ابليس كه در زمره فرشتگان نبود خداوند به شيطان فرمود:
چه چيز تو را از سجده آدم منع نمود كه چون تو را امر كردم نافرماني كردي؟!
شيطان گفت: برتري من چرا كه مرا از آتش و او را از خاك خلق نموده اي.
خداوند به شيطان فرمود: از اين مقام فرود آ! تو را نرسد كه بزرگي و غرور ورزي! بيرون شو كه تو در زمره فرومايگاني .
شيطان گفت: تا به روزي كه خلائق برانگيخته مي شوند مرا مهلت بده خداوند فرمود: البته تو از مهلت داده شدگاني .
آنگاه از پيش رو و از پشت سر و از طرف راست و چپ آنان در مي آيم و آنان را گمراه مي كنم ،‌تا بيشتر آنان شكر نعمت هاي تو را بجا نياورند.
خدا به شيطان گفت: بيرون شو كه تو رانده درگاه مايي هر كه از فرزندان آدم تو را پيروي كند به يقين جهنم را از تو و آنان پر مي كنم.
« بحارج63 ص198- سوره اعراف10-18»

شيطان دشمن قسم خورده ...
امام باقر(ع) پيرامون آيات 16-17 سوره اعراف مي فرمايد:
منظور از آمدن شيطان بسراغ انسان از پيش رو اين است كه آخرت و جهاني را كه در پيش رو دارد در نظر او سبك و ساده جلوه مي دهد و منظور از پشت سر اين است كه آنها را به گردآوري اموال و تجمع ثروت و بخل از پرداخت حقوق واجب به خاطر فرزندان و وارثان دعوت مي كند و منظور از طرف راست اين است كه امور معنوي را به وسيله شبهات و ايجاد شك و ترديد ضايع مي سازد و منظور از طرف چپ اين است كه لذت مادي و شهوات را در نظر آنها جلوه مي دهد
« تفسير مجمع البيان ج4/403 »

اندوه ملائك
وقتي شيطان به خدا گفت: ( تمام بندگانت را گمراه مي سازم از پيش رو و پشت سر و از جانب راست و چپشان در مي آيم تا بيشتر آنان شكر نعمتهاي تو را به جا نياورند)
ملائك از شنيدن اين سخن شيطان متاثر و غمگين شدند و با خود گفتند:
كار بر فرزندان آدم مشكل شد ، چرا كه دشمن آنان پنهان است و قوي در حاليكه فرزندان آدم را نمي بينند و نمي دانند كه او از كدام سمت و به چه طريقي به سويشان خواهد آمد براستي چاره اين كار چيست؟
حق تعالي فرمود، اي ملائكه ، اگر چه از جهات ، چهار طرف را شيطان گرفته اما دو جهت فوق و تحت را براي فرزندان آدم باقي گذاشتم، فوق را به جهت آنكه دست بر دعا و گريه، زاري بردارند و از من حوائج خود را مسئلت بدارند و تحت را براي آنكه خود را به خاك بيندازند ( و احساس عجز و ناتواني كنند و از من ياري بجويند)
« كتاب ابليس لعين »

ابزار و وسايل شيطان
وقتي كه شيطان از درگاه خدا طرد و رانده شد و از آسمان به زمين فرستاده شد به خدا عرض كرد خدايا مرا به زمين فرستادي مرا از خود راندي پس خانه اي براي من قرار بده.
خداوند فرمود: حمام خانه ات باشد، گفت: محلي براي نشستنم قرار بده.
خداوند فرمود: بازارها و سرگذرها و چهارراه ها، گفت: غذايي برايم قرار بده.
فرمود: آنچه نام خدا بر آن برده نشود، گفت: نوشيدني برايم قرار بده.
فرمود: آلات موسيقي، گفت: چه بخوانم ؟ فرمود: شعر، گفت: كتابي برايم قرار بده.
فرمود: شر و عداوت ، گفت : سخنم چه باشد؟ فرمود : دروغ، گفت: وسيله اي برايم قرار بده، فرمود : زنان
( و در جايي ديگر نيز آمده است كه علم تو نيز سحر و جادو است)
« محجه البيضاء ج5- ص62 »

صنم.

عضو جدید
gesmatahaye gabliro kamabish khondam va shenidam vali gesmate akhresho aslan nashnide bodam,jaleb bod mer30:gol:

mohamad javid

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چرا انقدر پيچوندي......
الان بايد بگي ماشاالله همه برا خودشون يه پا شيطونن....
يعني نيازي به معرفي نيست...

scorpio20

عضو جدید
سلام من شيطانم و اي دي يكي از بچه هاي باشگاه رو هك كردم!!!! دارم بهتون مي گم برين جديدترين آمار گوگل رو نگاه كنيد در زمينه كلمات جستجو شده اونوقت مي فهمين من هر جا موفق نبودم تو ايران بودم شماها هم به جاي اينكه اينجا وايسين يه كم از اونا ياد بگيريد!!!!

bahar687

عضو جدید
ااااااااااااووووووووووووو اااااااااااااااااااه ه ه ه

مرررررسسسسسسسسييي:smile: