همه نیاز به یک دوست دارند

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گاها فکر میکنم حتما زیادی سنگ دلم که مثل بقیه اینجور چیزا رو نمیفهمم
مثلا وقتی مادر مریض مشه ، فکر میکنم چرا مثل بقیه ته دلم خالی نشد !!

دوباره که فکر میکنم میبینم چون به یه چیز (کس - شی - قدرت - . . .) بزرگتر معتقدم !

حتی در وخیم ترین اوضاع که ممکنه از هر چند هزار نفر سر یکی بیاد ، خودم رو تنها حس نکرده ام !
زمانی که عاطفه انسان تموم میشه همه چی براش عادی میشه. علت تموم شدن عاطفه هم اینه که از بچگی به انسان محبت نمیشه و او کم کم این حس رو پیدا میکنه. البته مخاطب این حرف من شما نیستید که خدای نکرده بگم عاطفه شما رو تمومش کرده اند ولی در کل داشتن تکیه گاههای بزرگ دلیل بی توجهی به تکیه گاههای کوچولو نمیشه. هر چیزی جای خودشو داره. وقتی یه دندون انسان درد میکنه کل بدن انسان دچار تعب میشه. پس هر چیزی در جای خودش مهم هست.
گفته شما شبیه اینه : چونکه صد آمد نود هم پیش ماست.
ولی میدونی که طی بزرگترین راهها با برداشتن اولین قدم شروع میشه. همون قدمهای بظاهر کوچک. مرسی و موفق باشید.

• Like
واکنش ها: Sarp

م.كمالي

عضو جدید
آدمهابا گرفتاريهاي زيادي كه دارند ياد گرفتن هر چيزي كه نياز دارند از مغازه بخرند ولي به علت اينكه هيچ مغازه اي دوست براي فروختن نداره همه آدمها بدون دوست موندن

ansarweb

عضو جدید
من که هر چی گشتم پیدا نکردم ادعا فراوونه ولی تو اولین مشکل پشتت رو خالی می کنند
تنها راهی که الان بهش رسیدم اینه که یه دوست داشته باشی که ندیده باشیش و فقط و فقط تلفنی یا اینترنتی باهاش در ارتباط باشی اینطوری دیگه نه به خاطر پولت باهات دوست شده نه به خطر خوشگلیت و نه برای پیدا کردن راهی تا باعث سقوطت بشه
اینطوری از ته دل حرفش رو بهت میزنه از ته دل راهنماییت میکنه و از روی صداقت و بدون طمع میتونه بهترین دوستت باشه

ansarweb

عضو جدید
من که هر چی گشتم پیدا نکردم ادعا فراوونه ولی تو اولین مشکل پشتت رو خالی می کنند
تنها راهی که الان بهش رسیدم اینه که یه دوست داشته باشی که ندیده باشیش و فقط و فقط تلفنی یا اینترنتی باهاش در ارتباط باشی اینطوری دیگه نه به خاطر پولت باهات دوست شده نه به خطر خوشگلیت و نه برای پیدا کردن راهی تا باعث سقوطت بشه
اینطوری از ته دل حرفش رو بهت میزنه از ته دل راهنماییت میکنه و از روی صداقت و بدون طمع میتونه بهترین دوستت باشه

البته من هنوز خودم اینم ندارم

mahnazbagherzade

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مرسي خيلي قشنگ بود
بهترين دوست اول خداست بعد مادر پدر ادم........

محممد آقا

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابک این تاپیکم داره میره به سمت ...................

http://www.iran-eng.com/showthread.php/235705-ما-از-باشگاه-مهندسان-ایران-چه-ها-میدانیم-؟

آخرین ویرایش: