همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eman619rv

عضو جدید
به نظرتون من که هیچییییییییی نخوندم ، بشینم سوالات کنکور سال های قبل رو فردا بخونم یا خلاصه ها و جمع بندی که دوستان تو تاپیک **جزوه های آزمون ارشد معماری**گذاشتن؟

راستی مهم ترین هاشو مشخص میکنین بی زحمت تا من یه نگاهی روشون بندازم؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
به نظرتون من که هیچییییییییی نخوندم ، بشینم سوالات کنکور سال های قبل رو فردا بخونم یا خلاصه ها و جمع بندی که دوستان تو تاپیک **جزوه های آزمون ارشد معماری**گذاشتن؟

خب مسلما نمیتونید این جزوه هارو بخونین، به نظرم خلاصه ی خیلی خلاصه ای اگه از تارخ معماری جهان پیدا میکنید بخونین، چون بالاخره باز فنو یه چیزایی میتونین جواب بدین از معلوماتتون اما تارخ فررراره، اگرم رسیدید 2،3 سالووو تستاشو بزنید

holooooooo

کاربر ممتاز
چرا باز ششد، ببین اونجا شیتا بزرگ نیست، میدونی که قطع شیت آ3 هستش، پس نیازی نیست شیت ببندی،
نقطه گریزای پرسپکتیوتو خیلی نزدیک گرفتی، یکم دورترش بگیری پرسپکتیوت خیلی بهتر میشه، و باعث شده و جفت نقطه گریزات تقریبا فاصلشون برابره، یکیشو دورتر و یکیشو نزدیکتر بگیره تا فاصلشون برابر نشه و پرسپکتیوت حالت لوزی نشه،
اول ایراداتو گفتم ولی کلیته کارت به نظرم خیلی خوبو چشمگیره، من فقط خواستم از اینم کارت بهتر شه، راندووووووووتم خیلی خوبه، راضیم ازت، ایشالاااااااااا قبولی دوستم :gol::gol:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام...الان فقط 1 رو وقت داری..از جزوه خوندن هیچ نتیجه نمیگیری...به نظر من کمتر از 1 روز واسه ما وقت هست اونم تا ظهر فدا نهایتش عصر رو یکم اسکیس کار کنیم..
به نظرم فقط تست بخون...برو سر جلسه توکل به خدا

کارت خیلی خوبه که...ولی باید متناسب با ابعاد آ3 کار میکردی
ایشالا موفق باشی

ELMIRA666

عضو جدید
چرا باز ششد، ببین اونجا شیتا بزرگ نیست، میدونی که قطع شیت آ3 هستش، پس نیازی نیست شیت ببندی،
نقطه گریزای پرسپکتیوتو خیلی نزدیک گرفتی، یکم دورترش بگیری پرسپکتیوت خیلی بهتر میشه، و باعث شده و جفت نقطه گریزات تقریبا فاصلشون برابره، یکیشو دورتر و یکیشو نزدیکتر بگیره تا فاصلشون برابر نشه و پرسپکتیوت حالت لوزی نشه،
اول ایراداتو گفتم ولی کلیته کارت به نظرم خیلی خوبو چشمگیره، من فقط خواستم از اینم کارت بهتر شه، راندووووووووتم خیلی خوبه، راضیم ازت، ایشالاااااااااا قبولی دوستم :gol::gol:

ایشالا تو هم قبولی ...مرسی عزیز اره درسته تو نقطه گریز عجله کردم بد در اومد ..راستی این کار ت تو ا ۳ هست

ELMIRA666

عضو جدید
سلام...الان فقط 1 رو وقت داری..از جزوه خوندن هیچ نتیجه نمیگیری...به نظر من کمتر از 1 روز واسه ما وقت هست اونم تا ظهر فدا نهایتش عصر رو یکم اسکیس کار کنیم..
به نظرم فقط تست بخون...برو سر جلسه توکل به خدا

کارت خیلی خوبه که...ولی باید متناسب با ابعاد آ3 کار میکردی
ایشالا موفق باشی
..مرسی ازت این کارو دقیقا تو آ3 کار کردم میشه بگی چطور باید جا بدم؟ یعنی پلان تو یه برگ جدا نما تو یه برگ اینجوری؟

holooooooo

کاربر ممتاز
ایشالا تو هم قبولی ...مرسی عزیز اره درسته تو نقطه گریز عجله کردم بد در اومد ..راستی این کار ت تو ا ۳ هست
اگه تو آ3 هست که خیلی کوچیکه این همه مدرکو توش جا دادی!! اونجا 3 تا یا 4 تا آ3 بهت میدن...
آره تو شیت اولت پرسپکتیو سایتو بذار
تو بعدی 2 تا پلان
تو بعدی مقطع و نماا

آخرین ویرایش:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
..مرسی ازت این کارو دقیقا تو آ3 کار کردم میشه بگی چطور باید جا بدم؟ یعنی پلان تو یه برگ جدا نما تو یه برگ اینجوری؟

اره دیگه...باید به تعداد شیت هایی که بهت میدن و چیزایی که ازت خواستن اونا رو جا بدی
کارت خوبه..سعی کن فردا اینو تمرین کنی

فاطیما8

عضو جدید
بچه ها یه سوال میگم مقیاس ها رو چه جوری پیاده میکنین؟مثلا 1به 100 اگه بگن اندازه ها رو چطوری به مقیاس میرسونین؟با اشل؟من یکم تو مقیاسا گیج میزنم...

erfan4877

عضو جدید
بچه ها خدا کنه سوال های امسال مثل پارسال نباشه . کنکور 92 خیلی سخت بود در حد سراسری بود. خدا کنه مثل 91 به قبل باشه:cry:

holooooooo

کاربر ممتاز
بچه ها میشه نکات مهمه اسکیس آزادو یه بار جمع بندی کنین؟

به به دوستمونم که اینجاس :) راستی اون سوال پله استقبالتو پرسیدم از کسی فعلا جواب نداده!!

بچه ها یه سوال میگم مقیاس ها رو چه جوری پیاده میکنین؟مثلا 1به 100 اگه بگن اندازه ها رو چطوری به مقیاس میرسونین؟با اشل؟من یکم تو مقیاسا گیج میزنم...

آره با اشل، ولی من معمولا خودم با همون خط کش معمولی کار میکنم به جای اشل، ببین هر 1 سانت 1 متره تو مقیاس 1 به 100، مثلا 10 متر میشه 10 سانت، 9.5 متر میشه 9.5 سانت حالا اگه 1 به 200 بخوان ازت همونو باید تقسیم بر 2 کنی، مثلا 10 متر رو باید 5 سانتی متر بکشی، 5 مترو باید 2.5 سانت بکشی...

بچه ها خدا کنه سوال های امسال مثل پارسال نباشه . کنکور 92 خیلی سخت بود در حد سراسری بود. خدا کنه مثل 91 به قبل باشه:cry:

منم موافقم باهات به نظرم کنکور پارسال نسبت به سالای قبلش سخت تر بود!!!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای من ک سال پیش جواب دادم عالی بود من فقط سال 91و 92رو نگا کردم
بچه ها من ی المان از کتابهای طایفه حفظ کردم اگه اونو بکشم المان بدن میفهمن ؟؟؟؟؟کار دانشجویی ،کار خود طایفه نیس
؟!

arefeh

کاربر ممتاز
برای من ک سال پیش جواب دادم عالی بود من فقط سال 91و 92رو نگا کردم
بچه ها من ی المان از کتابهای طایفه حفظ کردم اگه اونو بکشم المان بدن میفهمن ؟؟؟؟؟کار دانشجویی ،کار خود طایفه نیس
؟!

:Dکار خوبی کردی...فقط بگو کدوم رو حفظ کردی که من اونو حفظ نکرده باشم:biggrin:

darkwater

عضو جدید
من کلا به امید اسکیس میرم سرجلسه.;) هیچم نخوندم هیچیم بلد نسیتم از تاریخ ماریخو بقیه چرت و پرتا:cry::cry: دستم بد نیست خدا کنه اسکیس به دادم برسه:)

مهديه مقدم

عضو جدید
راستی بچه ها شماها فقط سوالاتی رو که 100 درصد مطمن هستید رو میزنید فقط؟؟؟یا اینکه اونایی که دودل هستید هم میزنین؟؟؟
اخه نمره منفی داره...
من اینجوری جواب میدم یکی که سوالاتی که میدونم قطعا جوابش اینه و دیدی آدم سولاتو نگا میکنه جوابشو میدونه فقط دنبال گزینشه ;) یکی ام اونایی که 2 تاشو از گزینه ها رو میدونم اشتباهه بین دوتا دیگه شک میکنم اما شک کوچولو مثلا 80 درصد میدونم 3 درسته اونو میزنم اما دیگه شک بیشتر داشتم نمیزنم چون تجربه شخصیمه که اشتبا میشه دل آدم میسوزه یه میانگین معقولی آدم به دست بیاره کافیه جواب شک دار زدن حیف کردن جوابایی که قطعی درسته...

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

در کل از نطر من تو 3 سال اخیر 90 واقعا سخت بود...
به قول بچه ها کدوم عقده ای این سوالات 90 رو طرح کرده بود:mad:
:D

:Dکار خوبی کردی...فقط بگو کدوم رو حفظ کردی که من اونو حفظ نکرده باشم:biggrin:

خخخخخخ..چشممون روشن...کارنامه ات که تحت بررسی قرار گرفت..الانم اسکیس ارشدازاد!!!:D

من کلا به امید اسکیس میرم سرجلسه.;) هیچم نخوندم هیچیم بلد نسیتم از تاریخ ماریخو بقیه چرت و پرتا:cry::cry: دستم بد نیست خدا کنه اسکیس به دادم برسه:)

دمت گرم داداش..خیالت راحت با همون اسکیس مهر قبولیت رو میزنی;) ایشالا خدا پشت و پناهت باشه
سوالات درک و تاریخ و فن هر کدوم 4 تا بزنی هم کفایت میکنه..میشه هرکدوم 20 درصد

من اینجوری جواب میدم یکی که سوالاتی که میدونم قطعا جوابش اینه و دیدی آدم سولاتو نگا میکنه جوابشو میدونه فقط دنبال گزینشه ;) یکی ام اونایی که 2 تاشو از گزینه ها رو میدونم اشتباهه بین دوتا دیگه شک میکنم اما شک کوچولو مثلا 80 درصد میدونم 3 درسته اونو میزنم اما دیگه شک بیشتر داشتم نمیزنم چون تجربه شخصیمه که اشتبا میشه دل آدم میسوزه یه میانگین معقولی آدم به دست بیاره کافیه جواب شک دار زدن حیف کردن جوابایی که قطعی درسته...

اره نباید ریسک کرد...;)

مهديه مقدم

عضو جدید
برای همه ی هم خوان های عزیزم(خصوصا بابا لنگ دراز-chantic-hoolooo-memar lahijani-reza memar_hastii )و بقیه که اسمشون شاید فراموش کردم ،که این مدت رو خیلی از سوالاتمو پاسخ دادن کمکم کردن و این مدت رو بودن اینجا و باعث دلگرمیم بودن از خدا می خوام هر چی و هر جا دلشون می خواد قبول شن و پس فردا اینجا پر حرفای قشنگ و امیدواری به قبولی باشه خواستم قبل امتحان تشکر کنم از همشون امروز خیلی کار دارم شاید نرسم شب بیام سر بزنم به تاپیک برام دعا کنید برا من خیلی مهمه نتیجه چون آخرین شانسمه تقریبا...
اسکیس رو موضوع هر چی بود برگه رو پر کنید این خیلی مهمه داور فوقش 2 دقیقه می خواد کارتو ببینه اینو فراموش نکن:)
بعد امتحان زوده زود سعی میکنم بیام اینجا شمام بیاین ببینیم چه گلی:gol: به سر اسکیس زدیم:thumbsup2::w33:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچی بلد نیستم:biggrin: برم سر جلسه بگم چی آخههههه اصلا نمیدونم واسه اسکیس باید چکار کرد:cry: لعنت به کنکور :wallbash:

بچه ها یه خوده امیدواری بهتون بدم :w11:همکلاسی من سال 91 کنکور داد اسکیس رو 10% فقط زده بود ولی قبول شد واحد بندرعباس یکی دیگه هم با 15% بندرعباس قبول شد خخخخخخخخ و اما نفر سوم که خیلی جالب بود بدون اینکه اسکیس حتی یه خط هم بکشه واحد امارات قبول شد :w15: همه قبولیم نگران نباشید اصلا :)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچی بلد نیستم:biggrin: برم سر جلسه بگم چی آخههههه اصلا نمیدونم واسه اسکیس باید چکار کرد:cry: لعنت به کنکور :wallbash:

بچه ها یه خوده امیدواری بهتون بدم :w11:همکلاسی من سال 91 کنکور داد اسکیس رو 10% فقط زده بود ولی قبول شد واحد بندرعباس یکی دیگه هم با 15% بندرعباس قبول شد خخخخخخخخ و اما نفر سوم که خیلی جالب بود بدون اینکه اسکیس حتی یه خط هم بکشه واحد امارات قبول شد :w15: همه قبولیم نگران نباشید اصلا :)

اخه شرایط هر سال متفاوته...ولی 91 که اسکیس و تست باهم بود درصد هایی که واسه اسکیس دادن به همه متوسط پایین دادن..
حالا امیدواریم قبول بشیم;)
مرسی از روحیه..:)

alfa65

عضو جدید
به امید قبولی همه ;)
من نمی دونم اگه این 6 سالی رو که دوتا رشته کاملا مجزا خوندم( مکانیک + تربیت بدنی ) اگه از همون اول معماری میخوندم الان چه وضعیتی داشتم ؟؟؟ :que:
ولی با همه سختی هایی که کشیدم به فردا امیدوارم .
راستی به نظرمن با توچه به نزدیکی به جام جهانی همچین اون ایده طراحی ورزشگاه یا یه مجموعه ورزشی دور از ذهن نیستا !!!:cool:

reyhann123

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام
کسی جواب درست تستای 34 و 25 کنکور 92
و 23 و 43 کنکور 90

اگر کسی پاسخ صحیح رو داره و اطمینان داره لطفا به من بگه
مرررررررررررررسی

جیران سبز

عضو جدید
سلاااااام
بچه ها برای اسکیس سر جلسه چند تا شیتa3 میدن ؟؟ یعنی هر مدرکی رو توی یه شیت بزاریم و شیت بندی نیاز نداره؟؟

holooooooo

کاربر ممتاز

holooooooo

کاربر ممتاز
سلاااااام
بچه ها برای اسکیس سر جلسه چند تا شیتa3 میدن ؟؟ یعنی هر مدرکی رو توی یه شیت بزاریم و شیت بندی نیاز نداره؟؟

فک کنم 3 تا یا 4 تا، 3 تارو مطمئنم 4 تاشو شک دارم
نه نیاز نداره شیت بندی

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی بچه ها شماها فقط سوالاتی رو که 100 درصد مطمن هستید رو میزنید فقط؟؟؟یا اینکه اونایی که دودل هستید هم میزنین؟؟؟
اخه نمره منفی داره...
من کلا یه مرصی دارم نمیتونم ببینم پاسخ نامه خالی برای همین 50 - 50 شک کنم حتما یکیشو میزنم از اون جایی که هیچ وقت شانس نداشتم همیشه غلطه رو میزنم :(

برای همه ی هم خوان های عزیزم(خصوصا بابا لنگ دراز-chantic-hoolooo-memar lahijani-reza memar_hastii )و بقیه که اسمشون شاید فراموش کردم ،که این مدت رو خیلی از سوالاتمو پاسخ دادن کمکم کردن و این مدت رو بودن اینجا و باعث دلگرمیم بودن از خدا می خوام هر چی و هر جا دلشون می خواد قبول شن و پس فردا اینجا پر حرفای قشنگ و امیدواری به قبولی باشه خواستم قبل امتحان تشکر کنم از همشون امروز خیلی کار دارم شاید نرسم شب بیام سر بزنم به تاپیک برام دعا کنید برا من خیلی مهمه نتیجه چون آخرین شانسمه تقریبا...
اسکیس رو موضوع هر چی بود برگه رو پر کنید این خیلی مهمه داور فوقش 2 دقیقه می خواد کارتو ببینه اینو فراموش نکن:)
بعد امتحان زوده زود سعی میکنم بیام اینجا شمام بیاین ببینیم چه گلی:gol: به سر اسکیس زدیم:thumbsup2::w33:

خودتی عزیزم :) :D مرسی این همه امید :)
ایشالا که همه همون جایی که دوست دارند قبول شوند
سلاااااام

سال قبل که 3 تا برگه A3 بود

آخرین ویرایش:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها امروز اخرین روزیه که دیگه واسه خوندن این کنکور تو این تاپیک هستیم...ایشالا فردا همه با توکل به خدا میریم سرجلسه و هر چی مصلحت باشه میشه...
امیدوارم همه دوستای گلم موفق باشن...از صمیم قلب واسه همه بچه های گل این تاپیک:gol::gol::gol::gol:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
دمت گرم داداش..خیالت راحت با همون اسکیس مهر قبولیت رو میزنی;) ایشالا خدا پشت و پناهت باشه
سوالات درک و تاریخ و فن هر کدوم 4 تا بزنی هم کفایت میکنه..میشه هرکدوم 20 درصد

]من اسکیسم بده اما اگهذدرصدام 20باشه کافیه دیگه مگه ن؟؟!!یا باید اسکیس خوب باشه و20درضد یزنم تاقبول شم ،!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا