همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
داداش سوالاشون غیر استاندارده واسه همینه... الان این درک عمومی پارسال افتضاح غیر اصولیه....

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

مرسی دوست عزیز..ایشالا تو هم موفق باشی;)
پارسال تهران همونایی هم که گرفت به دو گروه تقسیم کرد یکی مهر یه عده هم افتادن بهمن...دیگه چه برسه به تکمیل ظرفیت..
به نظرم باید ظرفیت تهران بیشتر بشه...البته اینم بگیم که تهران 4 تا واحد داره...تازه نزدیکش هم زیاد هست

اخه مشخصه سبک گوتیک اسکلت سنگین و تناور نیست..دقیق برعکسه...!!!
تازه جرز باریک از خصوصیات اصلیش هست

اره منم فکر کنم 2 بشه...
ولی من تا حالا گزینه دو رو جایی ندیدم..اگه کسی دیده بگه

دقیقا...
اخه این همه اختلاف یعنی چی..!!!!ادم میمونه به کدوم اعتماد کنه
اگه کنکور ازاد کلید سوالات رو بعد کنکور میداد هم پاسخنامه صحیح بدست میمومد هم خودمون میتونستیم درصدامون حساب کنیم..هم اینکه اگه اونا اشتباه داشتن تو کلیدشون ما اعتراض بزنیم...
کلا خیلی زرنگن..همینجوری کلی حق ما داره ضایع میشه...حالا سراسری خوبه یه کلید میده

عاغــــــــــــــــــــــــــــــــا من کلا هنگ کردم :surprised::eek: یکی پاسخ گو باشه :w06::w06:

سوال ازاد 92 پاسخ نامه عصر کنکاش پاسخ نامه اکادمی
64 1 3
65 4 1
67 1 2
69 1 4
70 2 3
71 1 4
72 1 4
73 1 3
77 4 1
78 2 3

بچه ها حالا به کدوماشون اعتماد کنیم کنکاش یا آکادمی؟؟؟؟/

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
امشب رفتم وسایلی که واسه روز کنکور نیازه رو گرفتم...البته چیزایی که کم داشتم..
قلم عربی ماژیک f مدادB 8 با یه چند تا ماژیک دیگه وغیره ...خلاصه واسه 3 ساعت کنکور خرج رو دستمون افتاد:)
حالا خدا کنه قبول بشیم...من استرس دارم...خوش به حال اونایی که خوب خوندن

شما که خوب خوندی آقا رضا یه سوال قلم عربی چیه؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها حالا به کدوماشون اعتماد کنیم کنکاش یا آکادمی؟؟؟؟/

به نظر من اکادمی بیشتر صحیح گفته...بازم بعضی جاهها حتی اکادمی اشتباه داشته..هر جا دوراهی گیر کردی خودت سبک سنگین کن با معیار مشخص..

metalika777_h_g

عضو جدید
Re: همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

واسه خطوط پلان..برش..و جاهایی که نیازم بشه...البته با ماژیک هم میشه اینکارا رو کرد...
من به پیشنهاد یکی از دوستان رفتم گرفتم!

جزییات پلان در چه حدی باید باشه؟ بک خطه؟ دو خطه؟ بازشو ها؟ باید بعد پلان رو رنگ کنیم با ماژیک ؟؟؟ من وارد نیستم به اسکیس پلان و... میشه یکم توضیح بدین؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزییات پلان در چه حدی باید باشه؟ بک خطه؟ دو خطه؟ بازشو ها؟ باید بعد پلان رو رنگ کنیم با ماژیک ؟؟؟ من وارد نیستم به اسکیس پلان و... میشه یکم توضیح بدین؟

پلان و ... کاملا بستگی به خودت داره..هر کس یه روشی رو میره..هم یه خطه میشه هم دو خطه هم خطوط پر رنگ و...واسه فضاهای داخلی هم ماژیک ,پاستل, یا اصلا تلفیقی..یا اینکه کلا سفید...
پلان کشیدن کلا به خودت بستگی داره...هر کی یه جور میکشه

p.yari

عضو جدید
اومدم یه ذکر مصیبت بگم:----------->اسکیس :cry: :D :cry:
من کم کم دارم به لحظات ملکوتی غلط کردم اینشالا ساله بعد نزدیک میشم:cry::biggrin:
ولی جدای از شوخی شنیدم نادر شاه هند به اون بزرگی رو تو 24 ساعت فتح کرد! منم اون بزرگوارو الگوی خودم قرار دادم و میرم این چند روزو واسه خرخونی :D باشد که رستگار شوم!!!

دوست عزیز استدلالت خیلی غلط بوده از این ماجرا والگوی سختی انتخاب کردی !!!!!
ایشون همه ی عمرشو به فتح کردن جاهای مختلف گذرونده بوده - یعنی صد تا آزمون سراسری قبول شده بوده! بعد در 24 ساعت (مدت آزمون) تونسته بر این فتح دست یابد نه اینکه مدت تمرینش 24 ساعت بوده باشه !

p.yari

عضو جدید
پلان و ... کاملا بستگی به خودت داره..هر کس یه روشی رو میره..هم یه خطه میشه هم دو خطه هم خطوط پر رنگ و...واسه فضاهای داخلی هم ماژیک ,پاستل, یا اصلا تلفیقی..یا اینکه کلا سفید...
پلان کشیدن کلا به خودت بستگی داره...هر کی یه جور میکشه

اگر من آسمون رو با سایه چشم بزنم - داورا ایراد میگیرن ؟ خیلی خوب میشه هها خیلی هم سریع میشه!:w01::w05::w16:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر من آسمون رو با سایه چشم بزنم - داورا ایراد میگیرن ؟ خیلی خوب میشه هها خیلی هم سریع میشه!:w01::w05::w16:

ما که ملاک نمره دهی داورا رو نمیدونیم..تو کنکور دانشگاه ازاد هم چون حجم شیت ها به دلیل تک مرحله ای بودن زیاده داورا زیاد وقت نمیزارن رو دیدن شیت..ولی خب در کل رو یه چیز مشخصی که خودشون تعیین کردن نمره میدن..ولی بازم سلیقه ای هست..چون معلوم نیست شیت شما دست کدوم داور بیفته...

Thearchi

عضو جدید

اگر مقیاس 1/200 هست بازشوها رو فقط با یه خط نشون بدید... اگر 1/100 خواستن یه ذره جزییات اضافه کنید ... مثلا پروفیل رو با یه ضخامت بیشتر نشون بدید... در پایان اگر خواستید دور گیری کنید... داخل پلان رو نیاز نیست رنگ کنید دور پلان رو با wg 1 رنگ بزنید و در داخل پلان فضاهای ارتباطی رو با یه رنگ ملایم مشخص کنید...

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه مشخصه سبک گوتیک اسکلت سنگین و تناور نیست..دقیق برعکسه...!!!
تازه جرز باریک از خصوصیات اصلیش هست

دقیقا...
اخه این همه اختلاف یعنی چی..!!!!ادم میمونه به کدوم اعتماد کنه
اگه کنکور ازاد کلید سوالات رو بعد کنکور میداد هم پاسخنامه صحیح بدست میمومد هم خودمون میتونستیم درصدامون حساب کنیم..هم اینکه اگه اونا اشتباه داشتن تو کلیدشون ما اعتراض بزنیم...
کلا خیلی زرنگن..همینجوری کلی حق ما داره ضایع میشه...حالا سراسری خوبه یه کلید میده

اخه یکی از مشخصه های اصلی گوتیک استفاده از جرزهای سنگین بوده
اخه 10 تا از 20 تا سوال درک واقعا معلوم نیست کدوم درست هرکدوم یه چی گفته :(

امشب رفتم وسایلی که واسه روز کنکور نیازه رو گرفتم...البته چیزایی که کم داشتم..
قلم عربی ماژیک f مدادB 8 با یه چند تا ماژیک دیگه وغیره ...خلاصه واسه 3 ساعت کنکور خرج رو دستمون افتاد:)
حالا خدا کنه قبول بشیم...من استرس دارم...خوش به حال اونایی که خوب خوندن
قلم عربی و قبلش حتما کار کن سرجلسه اولین بارت نباشه که استفاده میکنی یه جوریه

داداش سوالاشون غیر استاندارده واسه همینه... الان این درک عمومی پارسال افتضاح غیر اصولیه....

الان از کجا بدونیم کی درست میگه ؟

احتمال اینکه ایراد بگیرن هست با ماژیک بزن بدون استرس

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اخه یکی از مشخصه های اصلی گوتیک استفاده از جرزهای سنگین بوده
اخه 10 تا از 20 تا سوال درک واقعا معلوم نیست کدوم درست هرکدوم یه چی گفته :(

قلم عربی و قبلش حتما کار کن سرجلسه اولین بارت نباشه که استفاده میکنی یه جوریه

الان از کجا بدونیم کی درست میگه ؟

احتمال اینکه ایراد بگیرن هست با ماژیک بزن بدون استرس

گوتیک؟!!جرز سنگین؟؟!!!:surprised:
گوتیک سازه سبک و جرز باریک داره...
واسه قلم عربی هم واقعا بدرد خوشنویسی میخوره...به خاطر اینکه روی دوستمو زمین ننداخته باشم خریدمش...;)
ولی درکل چیز خوبیه...

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
گوتیک؟!!جرز سنگین؟؟!!!:surprised:
گوتیک سازه سبک و جرز باریک داره...
واسه قلم عربی هم واقعا بدرد خوشنویسی میخوره...به خاطر اینکه روی دوستمو زمین ننداخته باشم خریدمش...;)
ولی درکل چیز خوبیه...

سازه سبک داره ولی دیوارهای اصلی سنگین بوده مثل کلیساهاشون
چه دوست خوبی :)

metalika777_h_g

عضو جدید

سازه سبک داره ولی دیوارهای اصلی سنگین بوده مثل کلیساهاشون
چه دوست خوبی :)
من فکر کنم دیوار ها باریک شدن ها.... اونجور که من خوندم

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر کنم دیوار ها باریک شدن ها.... اونجور که من خوندم

ااخه فقط در گوتیک پیشرفته دیوارها سبک شدند ولی مثلا در گوتیک ایتالیا اومدند پشت بندهارو حذف کردند به جاش از دیوارهای سنگین استفاده کردند یا گوتیک در انگلستان در کلیسای سالزبوری دیوارها قطور بودند ...

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان گزینه 1 درسته...
معماری جهان زارعی ص 327 خط 8 ام...
تو این صفحه ای که میگی تو معماری روم هست..اصلا خط 8م نداره...دوتا تصویر هست تو صفحه!!!!
ااخه فقط در گوتیک پیشرفته دیوارها سبک شدند ولی مثلا در گوتیک ایتالیا اومدند پشت بندهارو حذف کردند به جاش از دیوارهای سنگین استفاده کردند یا گوتیک در انگلستان در کلیسای سالزبوری دیوارها قطور بودند ...

قبول...
ولی اخه همه جا در مورد خصوصیات کلی گوتیک زده جرز باریک

metalika777_h_g

عضو جدید

اره خب ولی اونا استثنا های گوتیک هست دیگه ... در کل فکر کنم سوال غیر استاندارده مثل بیشتر سوالات آزاد...

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو این صفحه ای که میگی تو معماری روم هست..اصلا خط 8م نداره...دوتا تصویر هست تو صفحه!!!!

قبول...
ولی اخه همه جا در مورد خصوصیات کلی گوتیک زده جرز باریک

شاید ویژگی گوتیک پیشرفته رو زده ولی ویژگی اصلی معماری گوتیک دیوارهای سنگینه و سازه سبکه بخصوص در المان ، انگلستان و ایتالیا

Thearchi

عضو جدید
اره این صفحه که اصلا گوتیک نیست ....

کتاب من چاپ سال 83 هست احتمالا چاپ شما جدید تره و جابجاس...
در قسمت گوتیک آغازین و پاراگراف بالای پلان کلیسای لایون نوشته... نمیدونم تو کتاب شما کجا میشه...

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
شاید ویژگی گوتیک پیشرفته رو زده ولی ویژگی اصلی معماری گوتیک دیوارهای سنگینه و سازه سبکه بخصوص در المان ، انگلستان و ایتالیا

در کل معماری معاصر خیلی گسترده هست و تحلیل های زیادی داره...هر کتابی یه بخشی رو میگه...یه مرجع واقعا کامل نیست...هر معمار هم یه دیدگاه داره...

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
در کل معماری معاصر خیلی گسترده هست و تحلیل های زیادی داره...هر کتابی یه بخشی رو میگه...یه مرجع واقعا کامل نیست...هر معمار هم یه دیدگاه داره...

واااای معماری معاصر یکی از بهترین درسای دوران دانشگاه بود خیلی دوسش داشتم
فقط این از این منتقدایی که اون وسط زیاد حرف میزدند متنفربودم از ته دل :) :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا