بچه ها بیان بگیم چیا با خودمون میبریم سر جلسه امروز خیلی استرس گرفتم بیخود نمیدونم چرا

..
اول خودم شروع میکنم
کل سرمایه اسکیسم 7 تا ماژیک و یه اتود کلا امروز نشستم تازه دارم کار بچه ها رو نگا میکنم تو باشگا که یه کم بدونم حداقل کدوم رنگ رو کجا استفاده کنم(البته اگه بتونم پلانی بکشم که استفاده شه

)...رنگ ماژیکام هم زیاد خوب نیس همون ترمای اول خریدم که کلا تو باغ نبودم مشکی هم ندارم میخوام بخرم مارکی چیزی میشناسین بگین بهم...پوستی نمیدونم ببرم یا نه کاغذ a3 که میبرم ...بعضی موضوعات رو نمیدونم میپرسم نخندینا مثلا این پلانا رو تا چه حدی میکشیم همه خیلی کلی کشیدن پلا اینا رو یا مثلا 2 خطه 1 خطه؟؟بازشوها؟؟؟چیه خوووو گفتم نمیدونم که

یا هی مردم میگن دیتیل دیتیل منظورشون همون خصوصیات اقلیم ایناست ایا؟؟؟
ها راستی پتو میبرین شما که بشینید رو زمین؟؟من چون خیلی راحتم و اصلا این موضوع کثیف بودن زمین برام مطرح نیست همین جوری میشینم رو زمین رو صندلی که نمیشه کار کرد میترسم ببرم این ملت گیج شن به طرحم بخندن یا به پتو منم که خوش اخلاق

...ناهار هم نخورم میمرم من با بیسکوئیت و اینام مشکلم حل نمیشه حالا نمیدونم تا کی طول میکشه اما احتیاط شرط عقله!خط کش و گونیا و پاک کن 2،3 تا

،هندزفری خالی جهت نشنیدن دستور آشپزی مراقبین محترم وای کاش آهنگ پخش میکردن ...یه دونه ام تخته شاسی دیگه چی؟