همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
منابع اسکیس کارشناسی ارشد معماری به ترتیب الویت

1- آموزش اسکیس معماری انتشارات کسری
2- معماری فرم و کانسپت انتشارات پرهام
3- آموزش پلان انتشارات کلهر
4- از ایده تا معماری انتشارات کلهر
5- بوم و اقلیم به زبان تصویر انتشارات سروش دانش
6- نما و مقطع انتشارات فکر نو

به نقل از اتلیه دکتر صدیق

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان استاد هوشنگ سیحون درگذشت...:(

خدا رحمتش کنه :(
واقعا ؟ !!!!! جدی میگی ؟ کی !؟ چه بد !:(
واقعا آثارشون شایسته تقدیر وهمچنین به یاد ماندنی هست. خدا رحمتش کنه.

خوب با این تفاسیر موضوع اسکیس هم معلوم شد! مقبره مرحوم هوشنگ سیحون با ا لهام ازآثار ایشان.:(

نه نمیدن اولا که سوال تا الان طرح شده ثانیا چون کانادا بودند دیگه نمیشه اگه ایران بودند حالا یه امیدی بود که به خاطر احترام بهشون بخوان این موضوع رو مطرح کنند

منابع اسکیس کارشناسی ارشد معماری به ترتیب الویت

1- آموزش اسکیس معماری انتشارات کسری
2- معماری فرم و کانسپت انتشارات پرهام
3- آموزش پلان انتشارات کلهر
4- از ایده تا معماری انتشارات کلهر
5- بوم و اقلیم به زبان تصویر انتشارات سروش دانش
6- نما و مقطع انتشارات فکر نو

به نقل از اتلیه دکتر صدیق

یهو صدیق بگه کلیه کتاب هایی که از مرتضی صدیق چاپ شده به عنوان منابع معرفی میشود ...

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
صدیقه دیگه!!:D
میگم تو روز کلا مشغول خوندن هستی؟؟اسکیس هم کار میکنی؟؟

نه من امروز تولد بودم :D بعدشم دارم به یکی از دوستام تو پایان نامه کمک میکنم کمک که نه دارم کل کار پایان نامشو انجام میدم
حوصله اسکیس هم که اصلا ندارم ایشالا سرجلسه تمرین میکنم :)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه من امروز تولد بودم :D بعدشم دارم به یکی از دوستام تو پایان نامه کمک میکنم کمک که نه دارم کل کار پایان نامشو انجام میدم
حوصله اسکیس هم که اصلا ندارم ایشالا سرجلسه تمرین میکنم :)

راستی تو که اسکیست خوب بود;)
خب این چند روز اخر رو پایان نامه ول کن بچسب به درس...منم اسکیس سر جلسه میزنم..ولی درسا باید یه مروری کنیم

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستی تو که اسکیست خوب بود;)
خب این چند روز اخر رو پایان نامه ول کن بچسب به درس...منم اسکیس سر جلسه میزنم..ولی درسا باید یه مروری کنیم

کجا اسکیس من خوبه ؟؟ من پرسپکتیو داغون میکشم :(

اخه باید هر هفته کرکسیون کنه ولی امروز تموم شد ایشالا از فردا میخوام فن بخونم :)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کجا اسکیس من خوبه ؟؟ من پرسپکتیو داغون میکشم :(

اخه باید هر هفته کرکسیون کنه ولی امروز تموم شد ایشالا از فردا میخوام فن بخونم :)

چرا..میدونم که خوبی...
منم فردا برنامم خوندن عناصر هست...میگم درصد های پارسالت یادت هست؟خونده بودی هم؟

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا..میدونم که خوبی...
منم فردا برنامم خوندن عناصر هست...میگم درصد های پارسالت یادت هست؟خونده بودی هم؟

اصلا پرسکتیو کارای من خوب نیست
عناصرو از روی چی میخونی ؟
نه بخدا اصا یادم نیست
نه نخونده بودم ولی از امسال وضعیتم خیلی بهتر بود من امسال معاصر نخوندم هرچی بلدم از ترم 5 بلدم فک کن چه ازمونی بشه امسال برا من ...

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اصلا پرسکتیو کارای من خوب نیست
عناصرو از روی چی میخونی ؟
نه بخدا اصا یادم نیست
نه نخونده بودم ولی از امسال وضعیتم خیلی بهتر بود من امسال معاصر نخوندم هرچی بلدم از ترم 5 بلدم فک کن چه ازمونی بشه امسال برا من ...
معاصر که خوب بلد بودی...!!
من عناصر رو از تست هنرستان که نکته های تست ها رو برداشتم میخونم..کلا زیاد نمیشه
ازمون امسالت هم خوب میشه...فک کن تو پارسال نخونده قبول شدی..چه برسه به امسال

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
معاصر که خوب بلد بودی...!!
من عناصر رو از تست هنرستان که نکته های تست ها رو برداشتم میخونم..کلا زیاد نمیشه
ازمون امسالت هم خوب میشه...فک کن تو پارسال نخونده قبول شدی..چه برسه به امسال

خیلی بلدم ...
اخه امسال هم نخوندم وضعیتم از پارسال بدتره سال قبل فاصله زمانی درسایی که پاس کرده بودم نسبت به امسال کمتر بود در نتیجه بیشتر چیزی یادم بوده :(

مهديه مقدم

عضو جدید
بچه ها بیان بگیم چیا با خودمون میبریم سر جلسه امروز خیلی استرس گرفتم بیخود نمیدونم چرا:cry:..
اول خودم شروع میکنم
کل سرمایه اسکیسم 7 تا ماژیک و یه اتود کلا امروز نشستم تازه دارم کار بچه ها رو نگا میکنم تو باشگا که یه کم بدونم حداقل کدوم رنگ رو کجا استفاده کنم(البته اگه بتونم پلانی بکشم که استفاده شه:razz:)...رنگ ماژیکام هم زیاد خوب نیس همون ترمای اول خریدم که کلا تو باغ نبودم مشکی هم ندارم میخوام بخرم مارکی چیزی میشناسین بگین بهم...پوستی نمیدونم ببرم یا نه کاغذ a3 که میبرم ...بعضی موضوعات رو نمیدونم میپرسم نخندینا مثلا این پلانا رو تا چه حدی میکشیم همه خیلی کلی کشیدن پلا اینا رو یا مثلا 2 خطه 1 خطه؟؟بازشوها؟؟؟چیه خوووو گفتم نمیدونم که:Dیا هی مردم میگن دیتیل دیتیل منظورشون همون خصوصیات اقلیم ایناست ایا؟؟؟
ها راستی پتو میبرین شما که بشینید رو زمین؟؟من چون خیلی راحتم و اصلا این موضوع کثیف بودن زمین برام مطرح نیست همین جوری میشینم رو زمین رو صندلی که نمیشه کار کرد میترسم ببرم این ملت گیج شن به طرحم بخندن یا به پتو منم که خوش اخلاق:mad::w00:...ناهار هم نخورم میمرم من با بیسکوئیت و اینام مشکلم حل نمیشه حالا نمیدونم تا کی طول میکشه اما احتیاط شرط عقله!خط کش و گونیا و پاک کن 2،3 تا:lol:،هندزفری خالی جهت نشنیدن دستور آشپزی مراقبین محترم وای کاش آهنگ پخش میکردن ...یه دونه ام تخته شاسی دیگه چی؟

metalika777_h_g

عضو جدید
Re: همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

بچه ها بیان بگیم چیا با خودمون میبریم سر جلسه امروز خیلی استرس گرفتم بیخود نمیدونم چرا:cry:..
اول خودم شروع میکنم
کل سرمایه اسکیسم 7 تا ماژیک و یه اتود کلا امروز نشستم تازه دارم کار بچه ها رو نگا میکنم تو باشگا که یه کم بدونم حداقل کدوم رنگ رو کجا استفاده کنم(البته اگه بتونم پلانی بکشم که استفاده شه:razz:)...رنگ ماژیکام هم زیاد خوب نیس همون ترمای اول خریدم که کلا تو باغ نبودم مشکی هم ندارم میخوام بخرم مارکی چیزی میشناسین بگین بهم...پوستی نمیدونم ببرم یا نه کاغذ a3 که میبرم ...بعضی موضوعات رو نمیدونم میپرسم نخندینا مثلا این پلانا رو تا چه حدی میکشیم همه خیلی کلی کشیدن پلا اینا رو یا مثلا 2 خطه 1 خطه؟؟بازشوها؟؟؟چیه خوووو گفتم نمیدونم که:Dیا هی مردم میگن دیتیل دیتیل منظورشون همون خصوصیات اقلیم ایناست ایا؟؟؟
ها راستی پتو میبرین شما که بشینید رو زمین؟؟من چون خیلی راحتم و اصلا این موضوع کثیف بودن زمین برام مطرح نیست همین جوری میشینم رو زمین رو صندلی که نمیشه کار کرد میترسم ببرم این ملت گیج شن به طرحم بخندن یا به پتو منم که خوش اخلاق:mad::w00:...ناهار هم نخورم میمرم من با بیسکوئیت و اینام مشکلم حل نمیشه حالا نمیدونم تا کی طول میکشه اما احتیاط شرط عقله!خط کش و گونیا و پاک کن 2،3 تا:lol:،هندزفری خالی جهت نشنیدن دستور آشپزی مراقبین محترم وای کاش آهنگ پخش میکردن ...یه دونه ام تخته شاسی دیگه چی؟

میشه تخت رسم هم ببریم ؟ خخخخ
اخه اونوقت پلان و نما و ... سریع تر میکشیم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول خودم شروع میکنم

عزیزم سانویج مخصوص یادت رفت با یه فلاسک چایی:biggrin:
همینایی که گفتی کافیه کاغذ خودشون میدن نمیزارن ببری.ماژیک مشکی هم این وایت بردا خوبه.

hastiii

عضو جدید
دوستان سلام
شماها میدونین نحوه برگزاری آزمون چجوریه ؟ همون موقع که برگه پاسخ نامه رو دادیم بهمون مقوا ها را میدن که بشینبم بکشیم یا یه چند ساعت بینشون فاصله هست ؟
بعد زمان تستی 180 دقیقه هست ، واسه اسکیس چقدره ؟

مهديه مقدم

عضو جدید
عزیزم سانویج مخصوص یادت رفت با یه فلاسک چایی:biggrin:
همینایی که گفتی کافیه کاغذ خودشون میدن نمیزارن ببری.ماژیک مشکی هم این وایت بردا خوبه.
وای راس میگی چایی رو هستم
کاش موزه اینا نباشه این موضوعات خیلی پیچیدست موزه اینا بدن من هیچ چی نمیتونم کار کنم

مهديه مقدم

عضو جدید
میشه تخت رسم هم ببریم ؟ خخخخ
اخه اونوقت پلان و نما و ... سریع تر میکشیم

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
کار من یکی از این حرفا گذشته تیم اساتید اسکیس هم با خودم ببرم سر جلسه نتیجه باز نقاشیه!!!

مهديه مقدم

عضو جدید
ینی همش یه نفری تو تاپیک دارم میچرخم فقط...:w21:میگم احیانا اعصاب داشتین یه نمونه پلان و حجم موزه اینا داشتید آدرس بدین ببینم...:w27:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اول خودم شروع میکنم

خدا کنه سالن کفپوش داشته باشه...حداقل رو خاک نشینیم..من که پتو از این چیزا نمیبرم..با یه تیکه کاغذ میشه حلش کرد
من واسه اسکیس ماژیک میبرم با پاستل..مداد وپاکن و راپیدو دستمال کاغذی و کاغذ احیانا واسه خط خطی کردن طرح اولیه..یه گونیا میبرم با تخته شاسی..همین;)
واسه پلان هم نیازی نیست دو خطه کنه..میتونی پلانت رو با ماژیک f بکشی بعد بازشو هارو خالی بزاری اونا رو با راپید بکشی..اگه مبلمان خواستی کنی هم با همون راپید..
.
کاش حداقل یه اهنگ ملایم بزارن..واسه اسکیس مثل دوپینگ میمونه...باید به مسئول حوزه بگن ازاده موزیک ملایم..
در کل اسکیس باید مثل فضای اتلیه باشه...سر میز نشسته باشی ,اطرافت پر از کاغذ و ماژیک و یه عالمه خوراکی و یه هندفری تو گوش;)اگه این شرایط رو فراهم کنن قول میدم درصد هرکی یه 20 درصدی بالا میره.تو کار تاثیر داره:Dوالا

atefehkhanom

عضو جدید
از بعد از کنکو سراسری میخواستم شروع کنم به خوندن
هنوز شروع نکردم...
وای اصلا حسش نیست

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بعد از کنکو سراسری میخواستم شروع کنم به خوندن
هنوز شروع نکردم...
وای اصلا حسش نیست

خب شروع کن دیگه...!!!
سه روز بیشتر وقت نداریااا..حداقل اسکیس یه تمرینی کن
به نظر من اگه کسی نخونده باشه ولی اسکیس خوب بزنه با تراز بالا قبول میشه

TARANE-ARCH

عضو جدید
خب شروع کن دیگه...!!!
سه روز بیشتر وقت نداریااا..حداقل اسکیس یه تمرینی کن
به نظر من اگه کسی نخونده باشه ولی اسکیس خوب بزنه با تراز بالا قبول میشه
وای خسته شدم تازه تونستم عناصرو تموم کنم به نظرتون برا مصالح کدوم مبحثا مهم تره؟راسی زبانو چی کارکنم ؟؟؟؟؟؟راسی از سیستم های ساختمانی که نمیاد درسته برا درک عمومی چیا خوندین؟برنامتون چیه؟:confused:برا اسکیس با یه مازیک هم میشه کارکرد لزومی نداره که رنگ های مختلف داشته باشی اتفاقا تکنینک تک رنگ بهترم هستش

reyhann123

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام:(

من استرس دارم
تقریبا تاریخ و مبانی نظری کامل خوندم
زبانمم بد نیست
تنظیم شرایط محیطی و عناصر هم کمی خوندم
امااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
اسکیس باید برم بز بز قندی بکشم:cry:

هیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خدا

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

من استرس دارم
زبانمم بد نیست

خب اینکه عالیه...تو از خیلی ها جلو تری...;)
خیالت راحت ترازت بالا میشه..
بز بز قندی هم بکشی یه درصدی میگیری:)
تازه فردا هم یعنی تولدمه:(:(:(

تولدت مباررررررررررررررک:gol::gol:

TARANE-ARCH

عضو جدید

من استرس دارم
زبانمم بد نیست

خب ایناکه خیلییییییییییییییی خوبه بابا بعدشم نترس دوتا خطم تواسکیس بکشی بهت ه درصدی میدن مهم اینه تاریخومیگی کامل بلدی از دروس فنی هم همین عناصربیشترمهمه که میگی بلدی و تنظیمم خوندی دیگه چی میخواستی بخونی خیلا همین هفته رو یادشون افتاده کنکوردارن نگران نباش عزیز قبول یبا رتبه ی خوب انشاا... به خودت استرس نده تازه این چند روزم بشین چندتا نمونه کارببین خیلی خوبه همن کارومنم میکنم بعدشم تولدت مبارککککککککککککککککککککککککک ایشالا بهترین روزادرانتظارت باششه توزبان نمونه سوال تکرای میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//من نمونه سوالای زبانونخوندم به نظرتون بخونم راسی برا درک عمومی کیا چیا خوندن من نخوندم کمممممممممممممممممممممممک

alfa65

عضو جدید
شمایی که معماری خوندید این همه ترس دارید و آیه یاس میخونید :cry: منی که اولین بارمه میرم واسه آزمون معماری و رشته کارشناسیم یه چیزه دیگه بوده دیگه تکلیفم معلومه دیگه( البته شرایط اقلیمی و محاسبات فنی و زبان و درک منظر تا حدودی بلدم ولی در مورد تاریخ در حد صفر ) :confused:
ولی امیدوارم واسه آزمون اسکیس یه موضوع بدن که حداقل بشه یه چیزی کشید من که نمیتونم بیخیال اسکیس بشم ;)

Thearchi

عضو جدید
به نظر من کسانی که اسکیس کار نکردن کار زیادی برای اسکیسشون توی این دو سه روز نمیتونن بکنن چون اسکیس به تمرین زیاد نیاز داره ... مگر اینکه از قبل کار کرده باشید و بخواید رو جزییات تمرین کنید...
این دو سه روز رو بچسبید به دوره چیزایی که خوندید و تست زنی که نمره تیوریتون رو بالا ببرید...
برای راندوی اطراف پلان با ماژیک تاچ WG 1 راندو کنید و برای راندو حد اکثر از دو سه رنگ استفاده کنید و راندو رو سبک انجام بدید و همه رو پر رنگ نکنید...
اگر دستتون به ماژیک ضعیفه به هیچ وجه از رنگ های تند و سنگین استفاده نکنید... پیشنهاد من اینه که یه رنگ از بین شماره 100 تا 104 و یا BG 5 تا BG 9 از ماژیک تاچ انتخاب کنین و بعنوان رنگ غالبتون ازش استفاده کنید..

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا