همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سبک شناسی یه چیزیه که تقریبا همه خوندن توی دوران تحصیل و یه جورایی خز شده ولی کلا برای معاصر کتاب بانی مسعود خیلی خوبه همه چی رو گفته دیگه نمیخواد کتاب و جزوه خوند

حیف که بانی مسعود رو نرفتم بگیریم...حالا توکل به خدا میریم سر جلسه ببینیم چی میشه...
من برم دیگه..شب خوش

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه...روزتون بخیر
من امروز رفتم باجه رفع نقص کلی ادم اومده بود ثبت نام کنه...جالب این بود هیچکی هم نخونده بود!!!
به هر کی زنگ میزدم میگفت مگه کنکور این هفته اس؟:surprised:ازم تشکر هم کردن که خبرشون دادم...!!!پس به خیلی ها حق میدم که هفته اخری به فکر یه خوندن باشن..
یکی از دوستان هم تو دانشگاه دیدم گفت خوندن نداره که مثل کاردانی به کارشناسی که نشستیم دور همی کنکور دادیم اینم میدیم:D..ازاد خوندن نداره!!!
بهشون گفتم بابا کنکور ازاد دیگه مثل قبل نیست..الان 2ساله شیوه سوالات فرق کرده...//حالا خودشون شنبه میان کنکور میدن میفهمن
ولی اونایی که اطلاعات عمومیشون خوبه راحت میتونن به سوالات در حد قبولی ج بدن..چون از هر درس 4 تا سوال صحیح بدون غلط پاسخ بدن میشه هر درس 20 درصد که مثل هلو قبول میشن..;) بازم اگه از این کمتر شدن تو تکمیل ظرفیت راحت قبول میشن..

zahra.2014

عضو جدید
سلام به همه...روزتون بخیر
من امروز رفتم باجه رفع نقص کلی ادم اومده بود ثبت نام کنه...جالب این بود هیچکی هم نخونده بود!!!
به هر کی زنگ میزدم میگفت مگه کنکور این هفته اس؟:surprised:ازم تشکر هم کردن که خبرشون دادم...!!!پس به خیلی ها حق میدم که هفته اخری به فکر یه خوندن باشن..
یکی از دوستان هم تو دانشگاه دیدم گفت خوندن نداره که مثل کاردانی به کارشناسی که نشستیم دور همی کنکور دادیم اینم میدیم:D..ازاد خوندن نداره!!!
بهشون گفتم بابا کنکور ازاد دیگه مثل قبل نیست..الان 2ساله شیوه سوالات فرق کرده...//حالا خودشون شنبه میان کنکور میدن میفهمن
ولی اونایی که اطلاعات عمومیشون خوبه راحت میتونن به سوالات در حد قبولی ج بدن..چون از هر درس 4 تا سوال صحیح بدون غلط پاسخ بدن میشه هر درس 20 درصد که مثل هلو قبول میشن..;) بازم اگه از این کمتر شدن تو تکمیل ظرفیت راحت قبول میشن..

دوستای منم هیچکی نخونده.البته خیلی هاشون ترم اخرن درگیر درس..
خودمنم زیاد نخوندم:(

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم قراره از امروز شروع کنم به خوندن :biggrin: به نظرتون میرسم که بخونم :D

من شنیدم امتحان اسکیس چند روز بعد کنکوره آیا اینجوریه یا اینکه شایعه است؟؟؟؟؟

مهديه مقدم

عضو جدید
منم قراره از امروز شروع کنم به خوندن :biggrin: به نظرتون میرسم که بخونم :D

من شنیدم امتحان اسکیس چند روز بعد کنکوره آیا اینجوریه یا اینکه شایعه است؟؟؟؟؟
نه بابا همون بعد تستی اسکیس برگزار میشه تو کارت جلسه هم نوشته وسایل بیارید...آره شما فک کنم برا سراسری خونده بودی یه مرور کن قبولی راحت

مهديه مقدم

عضو جدید
سلام کاش الان کنکور داده بودیم وتمام اصلا حس درس خوندن نیست.

کلا نمیدونم چرا حس درس نیست!!! کاش فردا کنکور بود میدادیم تمام میشد...
عزیزان دوستان reza memar -chantic-hooolooooo-hasti
حس ندارم حال ندارم چیه؟؟؟:mad:این هفته آخری مردم دارن مرور میکنن درس میخونن این چه وضعشه همش اینجا دارین حدس میزنین که چی چه شکلیه!!!کم و زیادش مهم نیست زحماتتونه هدر ندین بعدا دلتون نسوزه من اصلا قبول ندارم این کنکور الکیه یا از این حرفا کلی ادم میشناسم که قبول نمیشن همین کنکور رو رشته ما فرق داره همچین اسکیس جالبی هم نمیتونیم کار کنیم که دلمون به اون خوش باشه...ملت جو معماری گرفتن رشته خربزه شناسی هم عاشق اسم معماری شده میاد کنکور میده کار منو تو سخت میشه خواهر من برادر من،منم زیاد وقت ندارم برا درس به خاطر این شرکت لعنتی اما با زور 2،3 روز مرخصی گرفتم از امروز دارم میخونم 1 تست هم بزنم باز شاید مفید شد برام...بخونین قبول شیم سال بعد نباشیم تو این جو اعصاب خرد کن کنکور و آزمون و تاریخ مخصوصا این کلیسا ها و سبک های...

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزان دوستان reza memar -chantic-hooolooooo-hasti
حس ندارم حال ندارم چیه؟؟؟:mad:این هفته آخری مردم دارن مرور میکنن درس میخونن این چه وضعشه همش اینجا دارین حدس میزنین که چی چه شکلیه!!!کم و زیادش مهم نیست زحماتتونه هدر ندین بعدا دلتون نسوزه من اصلا قبول ندارم این کنکور الکیه یا از این حرفا کلی ادم میشناسم که قبول نمیشن همین کنکور رو رشته ما فرق داره همچین اسکیس جالبی هم نمیتونیم کار کنیم که دلمون به اون خوش باشه...ملت جو معماری گرفتن رشته خربزه شناسی هم عاشق اسم معماری شده میاد کنکور میده کار منو تو سخت میشه خواهر من برادر من،منم زیاد وقت ندارم برا درس به خاطر این شرکت لعنتی اما با زور 2،3 روز مرخصی گرفتم از امروز دارم میخونم 1 تست هم بزنم باز شاید مفید شد برام...بخونین قبول شیم سال بعد نباشیم تو این جو اعصاب خرد کن کنکور و آزمون و تاریخ مخصوصا این کلیسا ها و سبک های...
مهدیه جون کاملا باهات موافقم امیدوارم قبول شم من که دیگه اعصاب کنکور ندارم بخون عزیزم منم میخونم.مرسی از راهنماییت دوست خوب ومهربون;):gol:

reyhann123

عضو جدید
سلام به همگی.من هنوز پایان نامم رو تحویل ندادم ترم اخر هستم.
در حین ثبت نام معدلی که وارد کردم چند صدم با معدل در حل حاضرم مغایرت داره بنا بر اشتباه
به نظر شما مشکل ساز میشه؟
ببخشید می دونم جواب سوالم تا حدود زیادی مشخص اما برای یکی از دوستان برای دانشگاه دولتی که مشکلی مشابه من داشت دردسر درست شد
دانشگاه ازادم اینطور؟
اگر هست که من در پی رفع نقص باشم
منتظر راهنمایی شما هستم

ممنون

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
در حین ثبت نام معدلی که وارد کردم چند صدم با معدل در حل حاضرم مغایرت داره بنا بر اشتباه
ببخشید می دونم جواب سوالم تا حدود زیادی مشخص اما برای یکی از دوستان برای دانشگاه دولتی که مشکلی مشابه من داشت دردسر درست شد
دانشگاه ازادم اینطور؟
منتظر راهنمایی شما هستم

ممنون
سلام به نظرم زیاد مشکلی نیست اما اگه میتونی بهتره واسه اینکه خیالت راحت بشه بری رفع نقص درستش کنی دوست خوب.

samiraakbari

عضو جدید
زبان:

زبان تخصصی پیشرفته برآی دآنشجویان معماری - مهدوی نژاد- فصل دوم

لغات کتاب ربان تخصصی معماری - رستگارپور

لغات کتاب زبان تخصصی معماری - فرهادی

تاریخ و مبانی نظری :

سیری در مبانی نظری معماری - دکتر معماریان

مبانی نظری معماری - دکتر یاران ) انتشارات دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات

معماری ایرانی- دکتر معماریان

سبک شناسی معماری ایرانی- پیرنیا

معماری آسلامی- پیرنیا

کتابهای بانی مسعود

زیبای ی شناسی در معماری - یورگ گروتر

معماری جهان- زارعی

هنر در گذر زمان- قسمت های مربوط به معماری

از زمان و معماری - مزینی

معماری معاصر غرب- قبادیان

تاریخ معماری - سپهری مقدم

سیر آندیشه های معماری - مهدوی نژاد

دروس فنی:

جزوه تنظیم شرایط محیطی- دکتر مفیدی

طراحی اقلیمی- قبادیان

بررسی اقلیمی ابنیه سنتی- قبادیان

طبقه بندی سیستم ها - سلطاندوست

مباحث پنجم/ چهاردهم/ پانزدهم/ شانزدهم/ نوزدهم مقررآت ملی

مصالح شناسی- احمد حامی

استاتیک و مقاومت مصالح

reyhann123

عضو جدید
ممنونم از پاسخ شما

اما در هر صورت من معدل کل دوره ی کارشناسیم با معدل در حال حاضر مغایرت داره به دلیل اینکه هنوز نمره ی طرح نهایی رو دریافت نکردم

برای رفع نقص باید کجا مراجعه کنم ؟کسی مطلع هست؟

1

metalika777_h_g

عضو جدید
دوستان یه سوال تکنیک تو اسکیس آزاده؟؟؟ من یکجا شنیدم که فقط باید سیاه قلم باشه درسته؟؟؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دانشگاه ازادم اینطور؟
منتظر راهنمایی شما هستم

ممنون

سلام...منم امروز صبح رفتم باجه رفع نقص...معدلم رو اشتباه وارد کرده بودم خواستم درست کنم که اونا گفتن واسه معدل نیاز نیست...واسه همین فقط اسمم رو که اشتباه وارد کرده بودم درست کردن..
تو کنکور ازاد معدل تاثیری نداره و مهم نیست...درضمن چون شما هنوز دانشجویی پس معدل قطعی نداری...پس خیالت راحت هیچ مشکلی پیش نمیاد

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال تکنیک تو اسکیس آزاده؟؟؟ من یکجا شنیدم که فقط باید سیاه قلم باشه درسته؟؟؟

مرکز ازمون که معیار مشخصی رو تعیین نکرده..اینکه سیاه قلم باشه یا چیز دیگه حدسیات دوستان هست...

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

بعد اونوقت چقد نمرشه؟ منکه اسکیسم ضعیفه بیچارم؟؟
همین دیگه..معیاری واسه نمره دادن نعیین نکردن..
درصد بسیار زیادی سر اسکیس بلند میشن و خیلی ها هم ضعیفن..حرفه ای ها محدودا...البته بچه های تهران به واسطه کلاس تقریبا اسکیسشون خوبه..
نترس..به خدا توکل کن

p.yari

عضو جدید
دوستان استاد هوشنگ سیحون درگذشت...:(

واقعا ؟ !!!!! جدی میگی ؟ کی !؟ چه بد !:(
واقعا آثارشون شایسته تقدیر وهمچنین به یاد ماندنی هست. خدا رحمتش کنه.

خوب با این تفاسیر موضوع اسکیس هم معلوم شد! مقبره مرحوم هوشنگ سیحون با ا لهام ازآثار ایشان.:(

metalika777_h_g

عضو جدید
Re: همخوانی کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد 93

واقعا ؟ !!!!! جدی میگی ؟ کی !؟ چه بد !:(
واقعا آثارشون شایسته تقدیر وهمچنین به یاد ماندنی هست. خدا رحمتش کنه.

خوب با این تفاسیر موضوع اسکیس هم معلوم شد! مقبره مرحوم هوشنگ سیحون با ا لهام ازآثار ایشان.:(

والا منکه نمیتونم یکی از آثار استاد رو هم اسکیس بزنم واقعا سخته....

TARANE-ARCH

عضو جدید

بعد اونوقت چقد نمرشه؟ منکه اسکیسم ضعیفه بیچارم؟؟

من که فکرنمیکنم اسکیس انقدراهم مهم باشه چون اگه بودا حد اقل یه روز فاصله مینداختن چون همه خسته میشن بچه ها این دورروزاخروچیامیخونین؟راسی زباااااااااااااااااااااااااااااانومیزنین؟

TARANE-ARCH

عضو جدید
بابا عمرا موضوع این باشه موضوع نوشته شده رفته تازهشم من که میگم چون دوسال پشت سرهم موضوع موزه بوده یعنی موضوع فرهنگیو اینابوده این بار یه چیزی میدن که خیلی عملکرید باشه که اینجوریم یه بدبختیه هم فرم باید خوب باشه هم پلان مساوی میشن

metalika777_h_g

عضو جدید

من که فکرنمیکنم اسکیس انقدراهم مهم باشه چون اگه بودا حد اقل یه روز فاصله مینداختن چون همه خسته میشن بچه ها این دورروزاخروچیامیخونین؟راسی زباااااااااااااااااااااااااااااانومیزنین؟

من زبان نخوندم

TARANE-ARCH

عضو جدید
ایول منم نخوندم تازه زبان ازادهمش تخصصیه راسی از نمونه سوالای زبان خوندی؟من میخوام فردااوناروبخونم

metalika777_h_g

عضو جدید

ایول منم نخوندم تازه زبان ازادهمش تخصصیه راسی از نمونه سوالای زبان خوندی؟من میخوام فردااوناروبخونم

اره ولی هیچی بلد نیستم اصلا نمیتونم جواب بدم

TARANE-ARCH

عضو جدید
میگم فقط منوشما ان هستیما به به منوشما رتبه یک میشیم چقدرررررررررررررررررر ما مسلطیم نصفه شب مردم رفتن بخونن ما دارم میگیم چی بخونیم هههههههههههههههههههههههه

TARANE-ARCH

عضو جدید
نه اونظوری فکرنکن خب اونایی که خوندی یکی دوتا میاد ازش حتما بعدشم خب الان حد اقل با یه سری لغات که تو ده سال استفاده شده اشنایی دیگه ان خودش یه امتیازه برنامت برا یان چند روز چیه ؟راسی از فنیا چیا خوندی شب بخیر

آخرین ویرایش:

darkwater

عضو جدید
اومدم یه ذکر مصیبت بگم:----------->اسکیس :cry: :D :cry:
من کم کم دارم به لحظات ملکوتی غلط کردم اینشالا ساله بعد نزدیک میشم:cry::biggrin:
ولی جدای از شوخی شنیدم نادر شاه هند به اون بزرگی رو تو 24 ساعت فتح کرد! منم اون بزرگوارو الگوی خودم قرار دادم و میرم این چند روزو واسه خرخونی :D باشد که رستگار شوم!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا