ببخشید میپرسم، شما کجا زندگی می کنی؟آخه منم تهران نیستم ، گفتم شاید بتونم یجوری فیلم رو ازت بگیرم.
![]()
الان یکی میاد میگه داریم تاپیک رو منحرف می کنیم

من اهل تبریزم. البته دکتر صدیق اینجا میاد من فعلا وقت کلاس رفتن ندارم

ببخشید میپرسم، شما کجا زندگی می کنی؟آخه منم تهران نیستم ، گفتم شاید بتونم یجوری فیلم رو ازت بگیرم.
![]()
پس سيمين جان لطف ميكني به من بديش؟اره مياد اما من توصيم اينه كلاس لطفي بهتر از صديقالان یکی میاد میگه داریم تاپیک رو منحرف می کنیم. اینجا پرسیدن محل زندگی خلاف مقرراته ......................
.....اخراج
.
....
من اهل تبریزم. البته دکتر صدیق اینجا میاد من فعلا وقت کلاس رفتن ندارم![]()
منم بازيدقیقا موافقم که بهترین کلاس اونایین که قبولی دادن
من خودم پارسال 2 تا کلاس رفتم و سال قبلش هم یکی ..فعلا برای طراحی شهری انقدر آدم مطرح نداریم.. صدیق که معروفه تو طراحی شهری افتضاحه ..به هر حال تخصصش نیست
یکی دیگه هم که رفتم از دانشجوها که اونم هیچی یاد نداد، 4 جلسه پرسپکتیو درس داد، (که اصلا تو این اسکیس به کار نمیاد) ، بعد از اون پیش نازگل باقری رفتم که واقعا کارش عالی بود و اگه اون نبود من اصلا قبول نمی شدم..متاسفانه نازگل پذیرش دکترا و گرفت و 2-3 ماهی میشه رفته آمریکا ..به نظرم بچه های شهری امسال زیاد وضعشون خوب نیست
( البته من و چند تا از بچه هامون می خوایم یک کارایی بکنیم)
امروز سی دی رو می گیرم چشم ببینم فیلم تا چه حدیه ..... توضیح می دم.پس سيمين جان لطف ميكني به من بديش؟اره مياد اما من توصيم اينه كلاس لطفي بهتر از صديق
امروز سی دی رو می گیرم چشم ببینم فیلم تا چه حدیه ..... توضیح می دم.
راستی mahdeco عزیز شما کجایی هستی؟![]()
منم بازيمي خواي كلاس اموزش بزارين؟1شعبه هم بيا تو شركت من بزن
من اسكيس اموزش ميدم اما واسه ارشد نه فقط اموزش اسكيس خودم واسه ارشد كلاس ميخوام
ميدوني كه خط و طرح هر چه قدرم قوي باشه اسكيس ارشد 1لم خاص خودش رو داره كه الان تو بلدي
اما من بلد نيستم
![]()
سی دی را دیدی سیمین جان؟؟ چی داشت توش؟ کنجکاوم بدونم سی دی که داره چه جوریه؟امروز سی دی رو می گیرم چشم ببینم فیلم تا چه حدیه ..... توضیح می دم.![]()
اهواز
بخدا این بحث کاملا مرتبط با موضوعه و تاپیکو منحرف نمیکنه!!! دعوامون نکنید![]()
![]()
نه هنوز . یه مشکلی پیش اومد نتونستم بگیرم هر وقت گرفتم خبر می دمسی دی را دیدی سیمین جان؟؟ چی داشت توش؟ کنجکاوم بدونم سی دی که داره چه جوریه؟![]()
مارال جون شوخی کردم
می خوام که بچه های فارغ التحصیل معماری اینجا جمع شیم تا از اطلاعات هم استفاده کنیم.
راجع به کار _ ادامه تحصیل _ کتاب ها _ مجلات و ...
سلام .
من دارم كارشناسي رو تموم ميكنم راستي بچه ها شما براي ارشد از چه منابعي استفاده ميكنيد ؟
سنجش دانش ؟ پارسه ؟
راستي كدوم بهتره ؟
امتياز من كمه ! لطفا امتياز بديد !![]()
سلام .
من دارم كارشناسي رو تموم ميكنم راستي بچه ها شما براي ارشد از چه منابعي استفاده ميكنيد ؟
سنجش دانش ؟ پارسه ؟
راستي كدوم بهتره ؟
امتياز من كمه ! لطفا امتياز بديد !![]()
سلام . منم یه خبر خوب دارم .![]()
یه فیلم آموزشی از دکتر صدیق قراره فردا به دستم برسه در مورد اسکیس . 6 ساعته است .برای کسایی که مثل من تهران زندگی نمی کنن یا فعلا وقت ندارن برن کلاس اسکیس فکر کنم بد نباشه .ای کاش می شد آپ کنم اما نمی شه سعی می کنم تمام نکات مهمی رو که می گه دونه دونه با مثال هاش بیارم . به نظرتون می تونه مفید باشه؟ فکر می کنم برای آشنایی با نظراتش بد نباشه .![]()
رضا جان الان کجا مشغول به کاری ؟؟؟؟؟با سلام به همه دوستان عزیز
بنده هم فارغ التحصیل معماری سال 83 دانشگاه علم و صنعتم.
سلام عزیزم من رضا هستم امسال می خوام تو کنکور ارشد شهر سازی شرکت کنمخیلی خوشحال می شم اگه بتونم با شما تماس بگیرم و از cd استفاده کنم
(reza khan) مرسی.