الهه20 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 23, 2014 #20,921 1400 صلوات تقدیم به مادر نازنین حضرت اباالفضل (ع) اللهم صل علی سیدنا و نبینا محمد و آله و ما اختلف الملوان: خدایا ، درود فرست بر مولای ما و پیامبر ما محمد و خاندانش، تا آن گاه که روز و شب می آیند و می روند، و تعاقب العصران و کر الجدیدان و استقبل: و بامداد و شامگاه پی در پی می شوند، و روزان و شبان به دنبال هم می رسند. الفرقدان و بلغ روحه و ارواح اهل بیته منی التحیه و السلام: و آن دو ستاره قطبی بزرگ و کوچک روی می آورند؛ و روان او و خاندانش را از سوی من درود و سلام برسان
1400 صلوات تقدیم به مادر نازنین حضرت اباالفضل (ع) اللهم صل علی سیدنا و نبینا محمد و آله و ما اختلف الملوان: خدایا ، درود فرست بر مولای ما و پیامبر ما محمد و خاندانش، تا آن گاه که روز و شب می آیند و می روند، و تعاقب العصران و کر الجدیدان و استقبل: و بامداد و شامگاه پی در پی می شوند، و روزان و شبان به دنبال هم می رسند. الفرقدان و بلغ روحه و ارواح اهل بیته منی التحیه و السلام: و آن دو ستاره قطبی بزرگ و کوچک روی می آورند؛ و روان او و خاندانش را از سوی من درود و سلام برسان
الهه20 عضو جدید کاربر ممتاز Aug 23, 2014 #20,922 اللهم صل علی سیدنا و نبینا محمد و آله و ما اختلف الملوان: خدایا ، درود فرست بر مولای ما و پیامبر ما محمد و خاندانش، تا آن گاه که روز و شب می آیند و می روند، و تعاقب العصران و کر الجدیدان و استقبل: و بامداد و شامگاه پی در پی می شوند، و روزان و شبان به دنبال هم می رسند. الفرقدان و بلغ روحه و ارواح اهل بیته منی التحیه و السلام: و آن دو ستاره قطبی بزرگ و کوچک روی می آورند؛ و روان او و خاندانش را از سوی من درود و سلام برسان
اللهم صل علی سیدنا و نبینا محمد و آله و ما اختلف الملوان: خدایا ، درود فرست بر مولای ما و پیامبر ما محمد و خاندانش، تا آن گاه که روز و شب می آیند و می روند، و تعاقب العصران و کر الجدیدان و استقبل: و بامداد و شامگاه پی در پی می شوند، و روزان و شبان به دنبال هم می رسند. الفرقدان و بلغ روحه و ارواح اهل بیته منی التحیه و السلام: و آن دو ستاره قطبی بزرگ و کوچک روی می آورند؛ و روان او و خاندانش را از سوی من درود و سلام برسان
hamid delfan عضو جدید Aug 23, 2014 #20,933 خدایا ما در مقابل کرم و کرامتت حرفی نداریم جز شکر گذاری فرج آقا امام زمان عج الله را نزدیکتر بفرما