2 تا .......
tornado* عضو جدید کاربر ممتاز Sep 10, 2009 #1,054 500 من هم شهادت حضرت علی (ع) رو به همه تسلیت میگم نماز روزه هاتون قبول التماس دعا از همه
young Eng عضو جدید کاربر ممتاز Sep 12, 2009 #1,066 اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 313تایا ابا صالح المهدی ادرکنا... کوله بارت بربند! شاید این چند سحر فرصت آخر باشد، که به مقصد برسیم، بشناسیم خدا، و بفهمیم که یک عمر چه غافل بودیم. ای سبک بال در این راه شگرف، در دعای سحرت، در مناجات خدایی شدنت، هرگز از یاد نبر، من جامانده بسی محتاجم...
اللهم عجل لولیک الفرج اللهم عجل لولیک الفرج 313تایا ابا صالح المهدی ادرکنا... کوله بارت بربند! شاید این چند سحر فرصت آخر باشد، که به مقصد برسیم، بشناسیم خدا، و بفهمیم که یک عمر چه غافل بودیم. ای سبک بال در این راه شگرف، در دعای سحرت، در مناجات خدایی شدنت، هرگز از یاد نبر، من جامانده بسی محتاجم...
mona.p عضو جدید کاربر ممتاز Sep 12, 2009 #1,069 در این شبهای نورانی اگر از سجده ات رد شد خیال من دعایم کن..
Data_art مدیر بازنشسته Sep 12, 2009 #1,070 سلام بر عزیزان دل طاعات و عباداتتان مقبول در گاه حق التماس دعای فراوان در این ایام مقدس 114 صلوات شاد و موفق در پناه خدا باشید
سلام بر عزیزان دل طاعات و عباداتتان مقبول در گاه حق التماس دعای فراوان در این ایام مقدس 114 صلوات شاد و موفق در پناه خدا باشید
B behnam.gas عضو جدید Sep 12, 2009 #1,072 خدا کند که بیایی............... 2020 تا ...........................