چه امضای داغونی . . .!اینم از امضای من...
یاد بگیر . . .!
چه امضای داغونی . . .!اینم از امضای من...
تفاوت را احساس کنید
نه!انگار تو هم به حسین-بی پیوستی؟
نه!
من حسین تی بودم و هستم و حسین تی هم جان به جان آفرین تسلیم خواهم نمود!
اون زمان شما داری با عزرائیل گرگم به هوا بازی میکنی . . .هر وقت تسلیم کردی ما رو هم خبر کن.
خوب عزيزم منم اينو ميدونم ولي خواستم ببينم پاسارگاد در كنار پريسا يعني چي؟ و چرا خودت رو به پاسارگاد چسبونديالان که حوصله دارم میخوام در مورد اسمم توضیح بدم. پاسارگاد محوطه ایست که آرامگاه کورش کبیر در آن قرار دارد. ومن به ایشان ارادت خاصی دارم. پریسا هم اسم خودمه
مجموعه میراث جهانی پاسارگاد مجموعهای از آثار باستانی برجایمانده از دوران هخامنشی است که در 135 کیلومتری شمال شيراز در منطقهٔ پاسارگاد استان فارس واقع شدهاست.
این مجموعه دربرگیرندهٔ ابنیهای چون کاخ دروازه، پل، کاخ بار عام، کاخ اختصاصی، دو کوشک، آبنماهای باغ شاهی، آرامگاه کمبوجیه، استحکامات دفاعی تل تخت، کاروانسرای مظفری، آرامگاه کوروش بزرگ، محوطهٔ مقدس و تنگه بلاغی است.
این مجموعه، پنجمین مجموعهٔ ثبتشده در فهرست آثار میراث جهانی در ایران است که طی جلسه یونسکو که در تیرماه سال ۱۳۸۳ در چین برگزار شد به علت دارا بودن شاخصهای فراوان با صد در صد آرا در فهرست میراث جهانی به ثبت رسید. هر اثر که در فهرست جهانی یونسکو جای میگیرد:طبق کنوانسیون میراث طبیعی و تاریخی باید از سوی کشور نگهدارندهٔ اثر مورد توجه ویژه قرار گیرد و انجام هرگونه اقدامی در به خطر افتادن آن ممنوع است.
اره خوبه ولي خدايي پدرم ئر مياد تا اين كارو بكنماینم امضای من
اگه بشه کسی این تاپیک رو زده خودش همه امضا ها رو جمع کنه بزاره واسه نظر سنجی خوب میشه
خب فقط تا آخر صفحه 15 امضا ها رو جمع کن
امضا دومت خیلی قشنگهبچه ها منم بازی!!!!!!!
that's marvellousYes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | هر کی بفکر خویشه | گفتگوی آزاد | 34 | |
هر کی پدر و مادرش رو دوست داره حتمآ ببینه | گفتگوی آزاد | 17 | ||
هر کی تنها یا خسته است بیاد تو | گفتگوی آزاد | 38 | ||
هر کی مشکلات خودشو داره... | گفتگوی آزاد | 1 | ||
بچه ها هر کی بیاد بگه چه آرزوهایی داره؟ و به کدوم آرزوهاش تا حالا رسیده؟ | گفتگوی آزاد | 98 |