از بس بچها بی صبری کردنیادش به خیر قدیما همه میومدن سوتیشونو میگفتن و میرفتن.حالا شده اسپم کده .البته بچه ها داستان شب هم میگن
حمید جان داستانت یکم کم بود خابم نبرد.یکی دیگه بگو
وگرنه این کار من مبدا کلی تحول بود در دنیا
از بس بچها بی صبری کردنیادش به خیر قدیما همه میومدن سوتیشونو میگفتن و میرفتن.حالا شده اسپم کده .البته بچه ها داستان شب هم میگن
سلام خواهر فاطمهیادش به خیر قدیما همه میومدن سوتیشونو میگفتن و میرفتن.حالا شده اسپم کده .البته بچه ها داستان شب هم میگن
ماشالله استادیااااادیروز به مامانم گفتم .مامان جهان ارا هم مرد.
نگو تو تلوزیون نوشته بود مامانش فوت شده!!!!
انصافا سوتیات سوتی بودا. تو اون کافی شاپه من جات بودم، میمردم از شرمندگیتو شبکه ای داشت یه هنرمند رو معرفی میکرد. بعد اهنگش پخش کرد و اینو زیرش نوشت.
و او نام هنری مازیار را برای خود برگزید.
و من اینو بلند داشتم میخوندم که اینجوری خوندمش:
va oo name henry maziar ra baraye khod bargozid!!!!!!!!!!!!!
ابروم جلوی هر کسی که سواد داشت و نداشت رفت!
]تو شبکه ای داشت یه هنرمند رو معرفی میکرد. بعد اهنگش پخش کرد و اینو زیرش نوشت.
و او نام هنری مازیار را برای خود برگزید.
و من اینو بلند داشتم میخوندم که اینجوری خوندمش:
va oo name henry maziar ra baraye khod bargozid!!!!!!!!!!!!!
ابروم جلوی هر کسی که سواد داشت و نداشت رفت!
]چه اشکالی داره که بقیه بدونند که کجا زندگی میکنی؟سلام خواهر فاطمه
کلی گشتم ببینم تو کدوم تاپیک گفتم من کجا زندگی میکنم
اینجا بود حالا مجبورم پاک کنمش
انصافا سوتیات سوتی بودا. تو اون کافی شاپه من جات بودم، میمردم از شرمندگی
تعریف کن. ما که مسخره نمیکنیم فقط میخندیممن کلا خودم سوتی متحرکم
روم نمیشه تعریف کنم..............
ای ول کارت درستههمین امروز صب رفته بودم کافی نت یه DVD برده بودم که میخواستم چند تا عکس از توش برا کسی ایمیل کنم
DVD رو گذاشتم تو دستگاه دیدم نخوند...به آقاهه گفتم این باز نمیشه...گفت خانوم اون دستگاه DVD Rom نداره,بدین به من عکسارو براتون میل میکنم منم DVD رو دادم بهش...
دقیقا 2 دقیقه بعد گفتم لطفا DVD رو بدید من میخوام چند تا فایل بریزم روش!!!!
حالا چی شده مگس ها اقا شدند؟؟؟یه خاطره بامزه..
یکی از فامیلامون یه دختر 5 ساله شیطون داره
یه روز همگی نشسته بودیم رفت با سختی یه صندلی آورد گذاشت زیر پنجره رفت روش و با کلی سختی دیگه پنجره رو باز کرد,خواهرش گفت برا چی باز کردی؟؟
گفت یه آقا مگسه هی خودشو میزد به شیشه بیچاره می خواست بیاد تو نمی تونست!!!!
یانامیسن سنی!!!!من اصلا از این کارا نمی کنم!
ولی یه بار داشتم توی پاساژ می رفتم ،روبروم یه آینه بود عکسم افتاده بود روشبرگشتم به مامان گفتم ا اون دختره چقده شبیه منه که داره میاد به طرفم
!
آخه مگسه خیلی بزرگ بود...(تو مایه های خرمگس!) واسه همین بچه فکر کرده آقاس دیگه...حالا چی شده مگس ها اقا شدند؟؟؟
بالاخره به شوخی گفتی یا واقعا سوتی دادی ؟!؟!!؟!؟!؟منم به شوخی گفتم من gratiyus نیستم من بانو sepidios هستم!
این کاربر رو بطور موقت اخراج کنید. تو پارتی شرکت کرده، با صدای بلند هم اعلام میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!یکی از دوستام مامان و باباش رفته بودن مکه اونم بیکار نشست و یه مهمونی کوچیک مختلط خونشون گرفت..
خلاصه ما هم رفتیم...دم در داشتیم کفشامونو در میاوردیم که دوستم گفت بچه ها یکم آرومتر همسایه ها نفهمن بهتره,یه وقت آنتن بازی در میارن به بابام میگن
یکی از بچه ها که اصلا تو باغ نبود گفت اونا دارن آنتن وصل میکنن به ما چیکار دارن آخه؟!!!!!!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بسلامتی هر کی تاپیکو میخونه | زنگ تفريح | 1 | |
Д | هر کی اسپم انگلیسی بلده بیاد کل کل کنه.................... | زنگ تفريح | 4 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 42 | |
![]() |
هر کی دلش تنگه بیاد...!!! | زنگ تفريح | 1 | |
![]() |
هر کی آخر پست بده برندس!!!! | زنگ تفريح | 7 |