هرکس به کسی نازد...ماهم به علییی نازیم....

garshasbi-m

عضو جدید
در آیات فوق فتح، به عنوان علت و سبب مغفرت گناه پیامبر بیان شده . خداوند مى‏فرماید: ما این فتح را نصیب تو کردیم تا گناهت بخشیده شود، لذا برای برخی این سؤال مطرح شده که که چه ربطى بین فتح و پیروزى بر مشرکین مکه و مغفرت گناه پیامبراست؟
آیا این که خداوند فتح و پیروزى را نصیب پیامبر اکرم کند مى‏تواند علت و سبب آمرزش گناه او باشد؟ این چه گناهى است که فتح و پیروزى موجب مغفرت آن است؟ پاسخ این است که نه «ذنب» در این آیه به معناى ارتکاب حرام و مخالفت با امر خداوند است و نه «مغفرت» به معناى بخشیدن عقاب از مستحق آن، مى‏باشد. زیرا غفران ذنب متقدم و متأخر پیامبر، به دلیل فتح مکه دانسته شده است و حال آن که، هیچ ربطى بین اعطاى پیروزى و بخشش گناهان شرعى نیست. بلکه این دو کلمه در معناى لغوى خود به کار رفته است. معناى لغوى ذنب،عبارت است از «هر کارى که داراى پیامدها و دنباله‏هاى ناگوار دارد» و مغفرت هم به معناى «هر چیزى پوشش نهادن» است.
دعوت پیامبر به اسلام و مبارزه با کفر و بت‏پرستى و اعتقادات و آداب و رسوم مشرکین، پیش از هجرت و ادامه آن پس از هجرت در جنگ‏ها وغزوه‏ها از دیدگاه مشرکین مکه، گناه محسوب مى‏شد و تا وقتى مشرکین داراى قدرت بودند، رسول اکرم از عواقب و پیامدهاى ناگوار این گناهى که مشرکین براى او برمى‏شمردند در امان نبود. اما با فتح مکه و شکسته شدن قدرت و شوکت مشرکین و تسلط پیامبر بر آنان، این گناه پوشانده شد و آثار و عواقب آن از پیامبر اکرم مرتفع گردید.
بنابراین، فتح و پیروزى سبب و علت براى مغفرت ذنب پیامبر بود. (یعنى سبب پوشیده شدن و مرتفع شدن آثار و عواقب سوئى که از ناحیه مشرکین بر عمل پیامبر اکرم قبل و بعد از هجرت، مترتب مى‏شد). بنابراین، آیه فوق هیچ دلالتى بر ارتکاب گناه و مخالفت با امر مولوى خداوند، ندارد

درود برشما:gol:
دوست عزيز به اين آيات توجه كنيد
سمِ اللّهِ الرّحْمَنِ الرّحِيمِ‏
إِنّا فَتَحْنَا لَك فَتْحاً مّبِيناً(1)
لِّيَغْفِرَ لَك اللّهُ مَا تَقَدّمَ مِن ذَنبِك وَ مَا تَأَخّرَ وَ يُتِمّ نِعْمَتَهُ عَلَيْك وَ يهْدِيَك صِرَطاً مّستَقِيماً(2)
وَ يَنصرَك اللّهُ نَصراً عَزِيزاً(3)

شما فرموديد عواقب گناهي كه مشركين براي پيامبر ميشمردن ولي در آيه ميبينيم كه ميفرمايد الله از گناهان تو گذشت نه اينكه مشركين از گناه تو گذشتند ، حالا شما بفرماييد چه برداشتي ميشه كرد؟ آيا گناهاني كه مشركين شمردند از جانب الله هم گناه بوده يا اينكه برداشت شما اشتباه هست ؟البته آيات اوليه سوره انشراح رو هم فراموش نفرماييد
و التبه ميشه اينجور هم برداشت كرد كه چون خدا از گناهان پيامبر گذشت كرد و او رو بخشيد به همين خاطر او رو به فتح رسوند
اوقات خوشي رو براي شما آرزو دارم:gol::gol::gol:

پست بالا نشون میده که اونایی که با خوندن این ایه پیامبر رو گناهکار(فاقد عصمت )میدونن
فقط به ظاهر ایات توجه دارن و در مورد اون تفکر و کنکاش نمیکنن

بابت لطفتون به بنده سپاسگذارم:gol::gol::gol:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا علی؟
چرا محممد ص نه؟
چرا معشوق خدا حسین ع نه؟
چرا....؟

روزی اصحاب پیامبر تو مسجد نشسته بودند....فردی با قیافه ی شبیه اجنه به سمت پیامبر و یارانش امد و نزد پیامبر نشست
خود را معرفی کرد : من از نوادگام شیطانم امده ام یک سوالی از شما بپرسم:
هنگامی که ادم از درگاه خدارانده شد من حضور داشتم من و گروهی دیگر از شیاطین بودیم که وقتی ادم در فراغ بهشت ناله میکرد مزاحمش میشدیم و اورا از توبه باز می داشتیم....هرگاه مزاحمت ما شدت پیدا میکرد مردی ظاهر می شد نهیبی میزد مارا دور میکرد و ما تا مدتی گرد ادم نمی امدیم...
با خود گمان میکردیم که باید پیامبر خدا باشد که بعدا خواهد امد
نوح امد ولی ان مرد نوح نبود ....نوح کشتی خودرا به دریا انداخت ما دریا را طوفانی میکردیم و مزاحمت ایجاد میکردیم ولی همینکه شبه مرد دوباره پدیدار میشد و نهیبش مارا می ترساند فراری میشدیم
ابراهیم امد موسی و....
اخرین پیامبر خدا هم امد ولی باز هم ان مرد نبود........ایا تو میدانی ان مرد کیست؟
پیامبر گفت اگر نشانت دهم میشناسیش؟
بله...بارها اورا دیده ام
ان مرد امیر مومنین علی ع همین مردیست که در بین اصحابم نشسته است....
.
.
.
اگر کسی باشه که این شب اخری بتونه شفاعتمون کنه....اگه کسی باشه که یک نفسش تو شب خوابیدن در بستر پیغمبر بتونه از اتش جهنم نجاتمون بده....اگه کسی باشه که امشب بتونه دستمونو بگیره و نجاتمون بده فقط سرور شیعیان علی ع....
:gol:

به یاد هم باشیم
به نظرم این قصه ساختگی باشه. مخصوصآ اون قسمتی که قرمزش کردم. من این حرفا رو باور نمیکنم ولی به مولایم علی (ع) ارادت خاص دارم.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پری !!
باورم نمیشد
دستت درد نکنه
من یه چیزی میگم باز این حس بوجود میاد که مخالف با اعتقادات خاص یا مذهب خاصی هستم ولی همیشه بدون تعصب سعی کردم به قضایا نگاه کنم

به نظرتون خیلی متعصبانه و بی منطق از بزرگای خودمون تصویرسازی نمیکنیم؟
به قول بزرگی انقدر ازشون تصویرهای خیالی و دوردست میسازیم که دیگه ناامید میشیم حتی بتونیم نزدیکشون بشیم
موفق باشید :gol:

:gol::gol::gol:
اینا جزو مشایخ نهروان هستند. به دل نگبر
راستی و صداقت و ایمان علی به حدی است که نیازی به اینهمه تصویر سازی خیالی از ایشان نیست. اما چه میشه کرد. تاپیک است و نیاز به تشکر و یک عده عالم و عاشق بی عمل .
تا بوده چنین بوده و تا هست چنین است.

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب با عرض شرمندگی باید بگم چون داستان رو خلاصه کردم این شبهه بوجود اومده که این وسوسه فقط برای نوح بوده....
هنگام رد شدن موسی از دریا
هنگام به اتش افتادن ابراهیم و..... هم این داستان تکرار شده....من همینجا معذرت میخوام از حذف کردن این قسمتها چون با این خیال که شما این قسمتاشو تو ذهنتون تکمیل میکنین ....ادامه ندادم
اینکه شما میگین چرا نگاه به قیافه ی حضرت نکرده و....
معلومه داستانو خوب متوجه نشدین
وسوسه کردن قوم نوح بعد از مطمئن شدن از اینکه نوح فرد مورد نظر نیست اتفاق افتاده و اینجای داستان میخواد به ما بگه که علی ع بازهم باعث پراکنده شدن مزاحمان شده
نه اینکه شیطان به گمان اینکه نوح همون فرده میخواد اذیتشون کنه!
دختر گل شاه پریون جون , حالا بعد از مدتها شمام استاد شدی و نبض بازی دستت اومده و میدونی چه جوری تاپیک بزنی که امتیاز بارونت بکنند و ادامه ماجرا . . . این هیچ.
این کارت مشکلی نداره. اما اینکه بیای یه داستان خیالی هری پاتری را در قالب یک موضوع مذهبی به خورد بچه بدی که دادی و ظاهرآ امتیازات خوبی هم گرفتی.
حالا اگه ممکنه نقش مفسر دینی را بازی نکن که مجبور میشی این در اون در بزنی و آخرش را هم نمیتونی جمع کنی.
اینا همش روایات جعلی خیالی هستند و مقام و عظمت مولا علی (ع) به این شکل قابل تعریف نیست بلکه تحریف هم میشود. خرافات در اثبات مقام امامان معصوم جایی ندارد. رفتار و علم و کردار آنان مبین شان و مقام شان در پیش خدا و خلق خداست.
اگه ممکنه تو این مباحث نقش مفسر رو بازی نکن. من و شما تو این جایگاهها جامون نیست. مرسی که توجه میکنی. چون دوست من بودی باهات رک صحبت کردم . امیدوارم به دل نگیری؟

كربلايي حسام

اخراجی موقت
آیات 1-3 سوره فتح و انشراح رو بخونید ، در اونجاست که میگه پیامبر ما بار گناه تو را از دوش دو برداشتیم
واما آیه ای که زحمتش رو کشیدید رو لطف کنید قبل از مراجعه به حدیث جابر به خود آیه مراجعه کنید و آیه رو کامل به اضافه آیات قبل و بعدش بخونید ببینید در مورد چه کسانی داره صحبت میشه
از توجهتون به عرایض بنده بسیار سپاسگذارم:gol::gol::gol:

سلام‌عليكم:gol:
جواب شمارو طبق روايات و سند و قرآن
جواب ميدهم.

اما قبلش مي‌خواهم ببينم شما از برادران اهل تسنن هستيد؟

كربلايي حسام

اخراجی موقت
دوست عزیز قسمتهای قرمز رنگی رو که فرمودید مشاهده کنید ، ظاهرا شما از گناه یونس پیامبر به شکم ماهی رفتن و توبه ایشون رو فراموش کردید و البته در کتاب مقدس مسیحیان گناهان دیگر پیامبران رو هم مشاهده خواهید کرد ، که احتمالا شما معتقد به تحریف این کتاب هستید و نمیپذیرید ولی فکر کنم گناه یونس پیامبر جای تامل داره
و اما در مورد گروههای تروریستی فکر کنم بنده منظورم رو بد گفتم بنده با دیدن این گروهها به دین شک نکردم ، ولی وقتی راسخ بودن این گروهها رو در عقایدشون دیدم احتمال دادم شاید من هم مثل اونها در اشتباه باشم به همین خاطر شروع به تحقیق در مورد اعتقاداتم کردم ولی برام یه باورهای جدید تری ایجاد شد، و جدایی من از اسلام ربطی به هیچ شخصی نداره بلکه براثر تحقیق خودم در مورد قرآن و تاریخ اسلام ایجاد شد. لازم هست اضافه کنم که در مورد تاریخ اسلام بنده به کتاب تاریخ تحلیلی اسلام نوشته مرحوم دکتر شهیدی مراجعه کردم
و اما در مورد مناظره باید عرض کنم بنده در مورد درست بودن اعتقاداتم تعصبی ندارم که بخوام براش مناظره کنم بنده فقط سوال دارم و ترجیح میدم این سوالات رو از مراجع بپرسم ، چون تا حالا از هر کسی در این زمینه سوال کردم آخرش یا گفته شد اینها چیزهاییه که فقط خدا میدونه و یا در آخر بحث گفتن که اینها رو باید از کارشناسان دینی بپرسی
ولی برای خالی نبودن عریضه یه سوال از حضورتون می پرسم : شما می فرمایید که خدا دنیا رو به خاطر 5 تن آفرید در صورتی که در قرآن می فرمایید ما شما رو برای عبادت آفریدیدم آیا فکر نمیکنید که این گفته شما با قرآن مغایرت داره؟

سلام عليكم
دوست عزيز ترك‌اولا حضرت يونس رو قبول دارم
ضمنا به استحضار برسونم كه كتاب مقدس رو بنده خوندم
بله كتب تحريف شده است صد در صد.
اما ربطي به مسئله حضرت يونس نداره چون حضرت يونس ترك اولي كردند.

من چون يه كم مغرورم هميشه جوابا رو خودم ميدم
ضمنا خودمم تحقيق ميكنم
در هر صورت من اماده هستم براي پاسخگويي.

فقط ميشه بپرسم به چي اعتقاد داريد؟
شيعه
سني
مسيحي
يهودي
زنديق
چي؟

چون روش بحث هر كدوم با ديگري فرق داره

garshasbi-m

عضو جدید
سلام عليكم
دوست عزيز ترك‌اولا حضرت يونس رو قبول دارم
ضمنا به استحضار برسونم كه كتاب مقدس رو بنده خوندم
بله كتب تحريف شده است صد در صد.
اما ربطي به مسئله حضرت يونس نداره چون حضرت يونس ترك اولي كردند.

من چون يه كم مغرورم هميشه جوابا رو خودم ميدم
ضمنا خودمم تحقيق ميكنم
در هر صورت من اماده هستم براي پاسخگويي.

فقط ميشه بپرسم به چي اعتقاد داريد؟
شيعه
سني
مسيحي
يهودي
زنديق
چي؟

چون روش بحث هر كدوم با ديگري فرق داره

اگر ممكنه بفرماييد ترك كدوم اولي براي يونس پيامبر اتفاق افتاده
واما در مورد اعتقادم بايد بگم بنده به هيچ ديني اعتقاد ندارم ، حتي در مورد وجود خدا هم مطمئن نيستم ، با كسي هم بحثي ندارم علت حضورم هم تو اين تاپيك اين بوده كه ديدم يكي از چهره هاي خوب تاريخ رو دارن خرابش ميكنن و به جاي اينكه از اون همه خصايل خوبش بگن دارن براش داستانهايي ميسازن كه حتي با دين خودشون هم تناقض داره
براتون آرزوي اوقات خوش دارم:gol:

mostafanokhodian

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگر ممكنه بفرماييد ترك كدوم اولي براي يونس پيامبر اتفاق افتاده
واما در مورد اعتقادم بايد بگم بنده به هيچ ديني اعتقاد ندارم ، حتي در مورد وجود خدا هم مطمئن نيستم ، با كسي هم بحثي ندارم علت حضورم هم تو اين تاپيك اين بوده كه ديدم يكي از چهره هاي خوب تاريخ رو دارن خرابش ميكنن و به جاي اينكه از اون همه خصايل خوبش بگن دارن براش داستانهايي ميسازن كه حتي با دين خودشون هم تناقض داره
براتون آرزوي اوقات خوش دارم:gol:
ضمن خوش آمد گویی بابت ورودتون به این سایت، شما کمی از خصایل این مرد بزرگ و چهره خوب تاریخ برامون بگید ببینیم چه در چنته دارید!

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ضمن خوش آمد گویی بابت ورودتون به این سایت، شما کمی از خصایل این مرد بزرگ و چهره خوب تاریخ برامون بگید ببینیم چه در چنته دارید!

اجازه آقا ما بگیم !!!؟

hamed-Gibson

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا علی؟
چرا محممد ص نه؟
چرا معشوق خدا حسین ع نه؟
چرا....؟

روزی اصحاب پیامبر تو مسجد نشسته بودند....فردی با قیافه ی شبیه اجنه به سمت پیامبر و یارانش امد و نزد پیامبر نشست
هنگامی که ادم از درگاه خدارانده شد من حضور داشتم من و گروهی دیگر از شیاطین بودیم که وقتی ادم در فراغ بهشت ناله میکرد مزاحمش میشدیم و اورا از توبه باز می داشتیم....هرگاه مزاحمت ما شدت پیدا میکرد مردی ظاهر می شد نهیبی میزد مارا دور میکرد و ما تا مدتی گرد ادم نمی امدیم...
نوح امد ولی ان مرد نوح نبود ....نوح کشتی خودرا به دریا انداخت ما دریا را طوفانی میکردیم و مزاحمت ایجاد میکردیم ولی همینکه شبه مرد دوباره پدیدار میشد و نهیبش مارا می ترساند فراری میشدیم
ابراهیم امد موسی و....
اخرین پیامبر خدا هم امد ولی باز هم ان مرد نبود........ایا تو میدانی ان مرد کیست؟
بله...بارها اورا دیده ام
.
.
.
اگر کسی باشه که این شب اخری بتونه شفاعتمون کنه....اگه کسی باشه که یک نفسش تو شب خوابیدن در بستر پیغمبر بتونه از اتش جهنم نجاتمون بده....اگه کسی باشه که امشب بتونه دستمونو بگیره و نجاتمون بده فقط سرور شیعیان علی ع....

به یاد هم باشیم
آری به علی ناز که آقای جهان بود -- در دایره هستی یکتا به میان بود
هرگاه که آوردی نامش به زبانت -- حاجت روا گشتی و خنده بر لبانت

این اولین و تنهاترین شعری هست که تو عمرم گفتم و دقیقا همین الان گفتم.
سواد ادبی ندارم که بدونم رعایت مسائل فنی رو کردم یا نه. به بزرگیتون ببخشید

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
دختر گل شاه پریون جون , حالا بعد از مدتها شمام استاد شدی و نبض بازی دستت اومده و میدونی چه جوری تاپیک بزنی که امتیاز بارونت بکنند و ادامه ماجرا . . . این هیچ.
این کارت مشکلی نداره. اما اینکه بیای یه داستان خیالی هری پاتری را در قالب یک موضوع مذهبی به خورد بچه بدی که دادی و ظاهرآ امتیازات خوبی هم گرفتی. ...
حالا اگه ممکنه نقش مفسر دینی را بازی نکن که مجبور میشی این در اون در بزنی و آخرش را هم نمیتونی جمع کنی.
اینا همش روایات جعلی خیالی هستند و مقام و عظمت مولا علی (ع) به این شکل قابل تعریف نیست بلکه تحریف هم میشود. خرافات در اثبات مقام امامان معصوم جایی ندارد. رفتار و علم و کردار آنان مبین شان و مقام شان در پیش خدا و خلق خداست.
اگه ممکنه تو این مباحث نقش مفسر رو بازی نکن. من و شما تو این جایگاهها جامون نیست. مرسی که توجه میکنی. چون دوست من بودی باهات رک صحبت کردم . امیدوارم به دل نگیری؟

:surprised:خوب حالا قضیه چه ربطی به امتیاز داشت من نمیدونم....اتفاقا معمولا این تاپیکا هیچ امتیازی نمیگیره و من اگه واسه امتیاز میخواستم تاپیک بزنم یه تاپیک +18 میزدم جانم....;):d
این یکی دوروزی که نبودم نتم مشکل داشت وگرنه قضیه این در اون در زدن نیست....
ولی حالا که گفتی چه بهتر که بگم این بحثا به جایی نمیرسه چون ماها راهمون یکی نیست .....نه من و شما....کلی دارم میگم
خیلیا اسمشه که قران رو قبول دارن و....وگرنه تو اصل خیلی چیزا شک نمیکردنو همه چی رو حتی اساس خیلی چیزارو زیر سوال نمی بردن دیگه فرعیات که جای خود داره.....من الان که اومدم فقط چندتا پست اخرو خوندم چون دلیلی ندیدم این بحث ادامه پیدا کنه....
بحثایی که نه اونقدر با دلیل و برهانای قطعی و درست حسابی پیش میره که واقعا یه طرفو قانع کنه نه طرفین بحث تو حتی چیزای اصلی با هم تفاهم دارن.....مسلمه هرکی هرچی سر بیارو اون یکی کلاه میاره.....ماشالا روشنفکر اونقدر این دورو زمونه زیاد شده که استغفرلله رو حرف خدام حرف میزننو همه چی رو با عقل...خودشون میسنجن.... من هم اطلاعاتم کمه و باید بیشتر ازینا مطالعه کنم....ولی ادمایی هم که تو این تاپیک به عنوان مخالف بحث میکردن حرفاشون زیاد دلچسب نبود......

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
این کارت مشکلی نداره. اما اینکه بیای یه داستان خیالی هری پاتری را در قالب یک موضوع مذهبی به خورد بچه بدی که دادی و ظاهرآ امتیازات خوبی هم گرفتی.
عزیزم این بنده خدا دختر شاه پریون اگه دنبال امتیاز بود که نمیومد اینجا
میرفت یه تاپیک میزد در مورد عروسی و هزار تا چیز مزخرف دیگه
این حرفت خیلی خنده دار بود
شمایی که دم از علی میزنی خیلی راحت تهمت میزنی پس باید در صداقت کلامت شک کرد
دلیلی نداره چیزی که عقلت (منظورم شمای نوعیه) از درکش عاجزه ردش کنی
همین خود من !!!!! شیعه هستم و به همه چیز اعتقاد دارم ولی باز اگه بخام لج کنم و زیر بار حرف حق نرم خیلی راحت میتونم این کارو بکنم و شما هم نمیتونی قانعم کنی چون اصولا مسائل اینچنینی رو نمیشه کاملا با عقل پذیرفت
پس خیلی به عقل تکیه نکن
انسان اگه عاقل بود جایگاهش خیلی بالاتر از اینی بود که الان هست
ببخشید منم رکم
به دل نگیری
اینو گفتم چون پری رو میشناسم و میدونم گدایی امتیاز نمیکنه
چون با همه امتیازاش یه دونه ادامسم بهش نمیدن

دختر شاه پریون

عضو جدید
کاربر ممتاز
همین خود من !!!!! شیعه هستم و به همه چیز اعتقاد دارم ولی باز اگه بخام لج کنم و زیر بار حرف حق نرم خیلی راحت میتونم این کارو بکنم و شما هم نمیتونی قانعم کنی چون اصولا مسائل اینچنینی رو نمیشه کاملا با عقل پذیرفت
پس خیلی به عقل تکیه نکن
ببخشید منم رکم
به دل نگیری

به به شرمنده کردی اقا حامی.....:redface::gol:
اینو خوب اومدی.....همین الان کافیه بخوایم جامونو باهم عوض کنیم....میتونیم اینقد دلیل و توجیه بیاریم که هیچکس نتونه قانعمون کنه.....نقش منفی بازی کردنو مخالفت کردن خیلی راحت تره.....مطمئن باش اگه واسه خودمون نبود که بیشتر بریم دنبال سوالامون این بحثارو ادامه نمیدادیم....
خیلی راحت تره ادم همه جا بی طرف باشه......:gol::gol::gol::gol::gol:

hami_sani

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به شرمنده کردی اقا حامی.....:redface::gol:
اینو خوب اومدی.....همین الان کافیه بخوایم جامونو باهم عوض کنیم....میتونیم اینقد دلیل و توجیه بیاریم که هیچکس نتونه قانعمون کنه.....نقش منفی بازی کردنو مخالفت کردن خیلی راحت تره.....مطمئن باش اگه واسه خودمون نبود که بیشتر بریم دنبال سوالامون این بحثارو ادامه نمیدادیم....
خیلی راحت تره ادم همه جا بی طرف باشه......:gol::gol::gol::gol::gol:
درسته نقش بیطرف بودن راخته
ولی ازون محبوب تر حرف زدن بر ضد دینه
اینقد دوست پیدا میکنی اینقد همه باهات حال میکنن
اینقد امتیاز میگیری

ricardo

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام حامی ، اونور خیابون روبروی خوابگاه پسرونه یا دخترونه ؟

مدتیه برام سوال شده ؟؟؟؟؟؟

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پس خیلی به عقل تکیه نکن
ببخشید منم رکم
به دل نگیری
سلام حامی جان.نمیدونم شما از کی تا حالا وکیل و وصی دختر شاه پریون شدی . اگه این وکالت را بنام خودت کردی تبریک میگم. چرا سعی میکنی تو کاری که بهت ربطی نداره دخالت بیجا بکنی؟ این که من خیلی راحت تهمت میزنم رو از کجا در آوردی؟ این شما و امثال شماهستید که تو کار دیگران مداخله میکنید و هر چی از دهنتون در میاد میگید.
من روی صحبتم با شما نیست. ایشان از دوستان من هستند و اگه لازم ببینند خودشون جواب میدن. اون توصیه شما را هم که قرمز کردم نشون میده که شما نه شیعه هستی و نه مسلمان. چون انسان نباید دیگران را دعوت کند که عقلشان را کنار بگذارند. در هر حال یادت باشه که تو کاری که به شما ربطی نداره دخالت بیجا نکنی.
دیدی که من از تو هم رک ترم. پس شمام به دل نگیر. :gol:

garshasbi-m

عضو جدید

از خوشامد گويي شما بسيار سپاسگذارم و همچنين خيلي خوشحالم كه در جمع شما دوستان عزيز هستم:gol:
حقيقتش بنده اطلاعات زيادي ندارم و آدم كم مطالعه اي هستم و از طرفي هم به هيچ دين و مسلكي معتقد نيستم ولي تا اونجا كه روايات و تاريخ اسلام رو مطالعه كردم در بين مسلمين هيچ شخصيتي براي من به اندازه ايشون قابل احترام نبوده،
و اما در مورد بزرگواري هاي ايشون
1- قضيه خاموش كردن شمع بيت المال و روشن كردن شمع شخصي براي كارهاي شخصي رو در مورد ايشون كه حتما شنيديد ولي نميدونم ايا خود شما هم اين رو امتحان كرديد يا نه ولي واقعا كار سختيه حالا در نظر بگيريد كه ما اين كار رو از ايشون ياد گرفتيم ولي ارزش كار وقتي مشخص ميشه كه بدوني ايشون اولين نفري هستن كه اينكار رو كردن و براي بقيه يه الگو شدن
2-قضيه برخوردشون رو با برادرشون عقيل هم كه حتما ميدونيد ، حتي در مورد برادر نابيناي خودشون هم حاظر به چشم پوشي عدالت نبودن
3-در مورد كشتن عمربن عبدود هم كه شنيديد اينقدر اخلاص كه در مورد كشتن دشمن هم حتي ذره اي بغض و كينه رو قبول نميكنه و سعيش بر اينه كه كاملا در اختيار هدفش باشه نه غرايضش
4- و اما عوض كردن سنت جنگ در اعراب ، در جنگ جمل وقتي طرفدارانش هجوم ميارن كه غنايم و زنان شكست خوردگان رو تقسيم كنه ولي ايشون به بهانه اينكه طرف مقابل مسلمون بوده قبول نميكنه و وقتي افرادش زيادي اصرار ميكنن ميگه اگه اينطوره بگيد كه عايشه ام المومنين سهم كداميك از شما ميشه و با اين ابتكار اين سنت رو ميشكنه و ميبينيم كه سركرده جناح مخالفش رو (عايشه) با احترام به برادرش عبدالله بن ابوبكر ميسپره
5- ميبينيم با اينكه خلافت رو حق خودش ميدونه ولي وقتي ميبينه كه مردم با كس ديگه اي بيعت كردن به جاي لج بازي با خليفه به كمك اون و جانشينانش مياد تا به مردمش كمك كرده باشه
6- در جنگ صفين ميبينيم در حالي كه دشمن وقتي فرات دستش بوده آب رو از ايشون و يارانش دريغ ميكرده ولي وقتي خودش كنترل فرات رو بدست ميگيره دستور ميده تا به گروه مقابل هم اجازه استفاده از آب رو بدن
7- و وقتي كه در همين جنگ دشمن شروع به فحاشي ميكنه و يارانش در صدد مقابله به مثل درمياد فرمان ميده كه شما مثل اونها نباشيد و اگر ميتونيد با منطق و برهان زشتي كارشون رو به اونها نشون بديد و راه درست رو براشون روشن كنيد نه اينكه مثل اونها باشيد
و.........
اين اون مرديه كه براي من قابل احترامه ، زاده شدن در درون كعبه يا چيزهايي از اين قبيل از نظر من افتخاري نيست ، افتخار اينه كه با وجود تمام ضعفهاي بشري مثل ديگران بتوني خودت رو نگهداري و از انسان بودنت سقوط نكني
به نظر من اگر گفته شده علي (ع) الگوست در اين مواردي كه ذكر كردم الگوست و قابل ستايش نه اون داستانهايي كه دوستان فرمودند و براي من قابل باور نيست
براي همگي آرزوي سربلندي و سرافرازي دارم

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: ayja

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:surprised:خوب حالا قضیه چه ربطی به امتیاز داشت من نمیدونم....اتفاقا معمولا این تاپیکا هیچ امتیازی نمیگیره و من اگه واسه امتیاز میخواستم تاپیک بزنم یه تاپیک +18 میزدم جانم....;):d
این یکی دوروزی که نبودم نتم مشکل داشت وگرنه قضیه این در اون در زدن نیست....
ولی حالا که گفتی چه بهتر که بگم این بحثا به جایی نمیرسه چون ماها راهمون یکی نیست .....نه من و شما....کلی دارم میگم
خیلیا اسمشه که قران رو قبول دارن و....وگرنه تو اصل خیلی چیزا شک نمیکردنو همه چی رو حتی اساس خیلی چیزارو زیر سوال نمی بردن دیگه فرعیات که جای خود داره.....من الان که اومدم فقط چندتا پست اخرو خوندم چون دلیلی ندیدم این بحث ادامه پیدا کنه....
بحثایی که نه اونقدر با دلیل و برهانای قطعی و درست حسابی پیش میره که واقعا یه طرفو قانع کنه نه طرفین بحث تو حتی چیزای اصلی با هم تفاهم دارن.....مسلمه هرکی هرچی سر بیارو اون یکی کلاه میاره.....ماشالا روشنفکر اونقدر این دورو زمونه زیاد شده که استغفرلله رو حرف خدام حرف میزننو همه چی رو با عقل...خودشون میسنجن.... من هم اطلاعاتم کمه و باید بیشتر ازینا مطالعه کنم....ولی ادمایی هم که تو این تاپیک به عنوان مخالف بحث میکردن حرفاشون زیاد دلچسب نبود......
انسان اگه یک جو عقل داشته باشه اون موضوع تاپیک شما رو قبول نمیکنه. همش خیالاته. حضرت علی رو کسی اینجوری نمیتونه قبولش بکنه. همش ساختگی و دروغه. همین حرفا رو اگر مسلمانان واقعی دنیا بشنوند خنده شون میگیره. مثه افسانه سیمرغ میمونه. در هر صورت ما دیگه تا اون حد بی مخ نیستیم که نتونیم اینا رو درک بکنیم.
علی را میخوای برو نهج البلاغه رو بخون . همین و بس.
در ضمن اون تذکر دوستانه من این بود که فکر میکنم ما نباید در مورد مسائل دینی تاپیک بزنیم . چون قدرت اداره بحث رو نمیتونیم داشته باشیم و بحث به بیراهه میره و نمیتونیم کنترلش بکنیم و مسائل دینی لوث میشه. هر چند این موضوعی که شما مطرح کرده بودی ربطی به دین نداره و ساختگی هست. به هر حال ممنون که جواب دادی. :gol:

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
از خوشامد گويي شما بسيار سپاسگذارم و همچنين خيلي خوشحالم كه در جمع شما دوستان عزيز هستم:gol:
حقيقتش بنده اطلاعات زيادي ندارم و آدم كم مطالعه اي هستم و از طرفي هم به هيچ دين و مسلكي معتقد نيستم ولي تا اونجا كه روايات و تاريخ اسلام رو مطالعه كردم در بين مسلمين هيچ شخصيتي براي من به اندازه ايشون قابل احترام نبوده، جسارت بنده رو ميبخشيد قصد توهين ندارم و فقط نظر شخصي خودم رو ميگم به نظر من ايشون از لحاظ شخصيتي حتي از محمد بن عبدالله(ص) هم بالاتر بودن البته همونطور كه عرض كردم اين نظر شخصي بنده به عنوان يك نامسلمون هست كه از تاريخ اسلام برداشت كرده
و اما در مورد بزرگواري هاي ايشون
1- قضيه خاموش كردن شمع بيت المال و روشن كردن شمع شخصي براي كارهاي شخصي رو در مورد ايشون كه حتما شنيديد ولي نميدونم ايا خود شما هم اين رو امتحان كرديد يا نه ولي واقعا كار سختيه حالا در نظر بگيريد كه ما اين كار رو از ايشون ياد گرفتيم ولي ارزش كار وقتي مشخص ميشه كه بدوني ايشون اولين نفري هستن كه اينكار رو كردن و براي بقيه يه الگو شدن
2-قضيه برخوردشون رو با برادرشون عقيل هم كه حتما ميدونيد ، حتي در مورد برادر نابيناي خودشون هم حاظر به چشم پوشي عدالت نبودن
3-در مورد كشتن عمربن عبدود هم كه شنيديد اينقدر اخلاص كه در مورد كشتن دشمن هم حتي ذره اي بغض و كينه رو قبول نميكنه و سعيش بر اينه كه كاملا در اختيار هدفش باشه نه غرايضش
4- و اما عوض كردن سنت جنگ در اعراب ، در جنگ جمل وقتي طرفدارانش هجوم ميارن كه غنايم و زنان شكست خوردگان رو تقسيم كنه ولي ايشون به بهانه اينكه طرف مقابل مسلمون بوده قبول نميكنه و وقتي افرادش زيادي اصرار ميكنن ميگه اگه اينطوره بگيد كه عايشه ام المومنين سهم كداميك از شما ميشه و با اين ابتكار اين سنت رو ميشكنه و ميبينيم كه سركرده جناح مخالفش رو (عايشه) با احترام به برادرش عبدالله بن ابوبكر ميسپره
5- ميبينيم با اينكه خلافت رو حق خودش ميدونه ولي وقتي ميبينه كه مردم با كس ديگه اي بيعت كردن به جاي لج بازي با خليفه به كمك اون و جانشينانش مياد تا به مردمش كمك كرده باشه
6- در جنگ صفين ميبينيم در حالي كه دشمن وقتي فرات دستش بوده آب رو از ايشون و يارانش دريغ ميكرده ولي وقتي خودش كنترل فرات رو بدست ميگيره دستور ميده تا به گروه مقابل هم اجازه استفاده از آب رو بدن
7- و وقتي كه در همين جنگ دشمن شروع به فحاشي ميكنه و يارانش در صدد مقابله به مثل درمياد فرمان ميده كه شما مثل اونها نباشيد و اگر ميتونيد با منطق و برهان زشتي كارشون رو به اونها نشون بديد و راه درست رو براشون روشن كنيد نه اينكه مثل اونها باشيد
و.........
اين اون مرديه كه براي من قابل احترامه ، زاده شدن در درون كعبه يا چيزهايي از اين قبيل از نظر من افتخاري نيست ، افتخار اينه كه با وجود تمام ضعفهاي بشري مثل ديگران بتوني خودت رو نگهداري و از انسان بودنت سقوط نكني
به نظر من اگر گفته شده علي (ع) الگوست در اين مواردي كه ذكر كردم الگوست و قابل ستايش نه اون داستانهايي كه دوستان فرمودند و براي من قابل باور نيست
براي همگي آرزوي سربلندي و سرافرازي دارم
دوست من , شما نباید حضرت علی رو با پیامبر خدا مقایسه کنی. اگه نهج البلاغه رو بخونی , متوجه میشی من چی گفتم. همه حرفات بجز اون مورد مقایسه قشنگ بود. این یکی رو بد جوری خراب کردی. مهم هم نیست بقول شما هم بی دین هستی و هم مطالعه ات کمه. پس میتونی چنین خطا هایی هم بکنی. بقیه حرفات عالی بود.:gol:

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
جالب بود

یه چیزی تو دلم مونده اینکه بگم

من نمیدونم فلسفه این عزاداری های الآن چیه. اما اینو میدونم که روحم رو ارضا نمیکن

بچه ها به حال علی (ع) ، به حال فرق شکافته اش و گیرکردن لباسش به دستگیره و مرغابی ها... گریه نکنید

به حال خودمون که علی(ع) رو فراموش کردیم، به حال اسلام که بیش از هر زمانی مظلوم واقع شده گریه کنیم
...
دلم خیلی پره از اینایی که لباس اسلام به تن کردن

بیاین دعا کنیم خدا صاحب اصلیه اسلام رو برسونه....

حال خودمون اونقد خرابه که گریه کردن هم نداره ....:cry:
ولی مظلومیتهای امام علی اینقد بزرگه که نمیذاره به حال خودمون گریه کنیم ....
اللهم عجل لولیک الفرج....

• Like

garshasbi-m

عضو جدید
دوست من , شما نباید حضرت علی رو با پیامبر خدا مقایسه کنی. اگه نهج البلاغه رو بخونی , متوجه میشی من چی گفتم. همه حرفات بجز اون مورد مقایسه قشنگ بود. این یکی رو بد جوری خراب کردی. مهم هم نیست بقول شما هم بی دین هستی و هم مطالعه ات کمه. پس میتونی چنین خطا هایی هم بکنی. بقیه حرفات عالی بود.:gol:

دوست عزيز:gol:
از لطفتون بسيار ممنونم :gol:
بنده قبلش به خاطر مقايسه ام عذرخواهي كردم ، همونطور كه ميدونيد حرفهاي من از ديد يك غير مسلمان بود
از توجهتون ممنونم:gol:

• Like

ayja

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزيز:gol:
از لطفتون بسيار ممنونم :gol:
بنده قبلش به خاطر مقايسه ام عذرخواهي كردم ، همونطور كه ميدونيد حرفهاي من از ديد يك غير مسلمان بود
دوست من : هر انسانی با هر منطق و باوری این حق رو نداره که حرفهای بی سر وته بزنه و مغذرت خواهی هم بکنه. معذرت خواهی دلیل مطرح کردن موضوعات غلط نمیشه.
مثلآ شما قبول میکنی که من یه نسبت بد به شما بدهم و همانجا هم معذرت خواهی بکنم؟
اگر در مورد خودتون پسند نمیکنید در مورد پیامبر عظیم الشان و مولا علی هم نباید از این خطا ها بکنید. غیر مسلمان هستی یا بی دین یا مومن فرقی نمیکنه. انسان بودن هر کس این اجازه رو بهش نمیده که در مورد مقدسات یک امت جهانی حرفهای ناجور و بیربط بزنه. مرسی که توجه میکنی و اون بخش رو ویرایش میکنی. :gol:
اون حرف شما ممکنه برای سایت هم مشکل ایجاد کنه. پس لطفآ اونو ویرایش بکن. :gol:

garshasbi-m

عضو جدید
دوست من : هر انسانی با هر منطق و باوری این حق رو نداره که حرفهای بی سر وته بزنه و مغذرت خواهی هم بکنه. معذرت خواهی دلیل مطرح کردن موضوعات غلط نمیشه.
مثلآ شما قبول میکنی که من یه نسبت بد به شما بدهم و همانجا هم معذرت خواهی بکنم؟
اگر در مورد خودتون پسند نمیکنید در مورد پیامبر عظیم الشان و مولا علی هم نباید از این خطا ها بکنید. غیر مسلمان هستی یا بی دین یا مومن فرقی نمیکنه. انسان بودن هر کس این اجازه رو بهش نمیده که در مورد مقدسات یک امت جهانی حرفهای ناجور و بیربط بزنه. مرسی که توجه میکنی و اون بخش رو ویرایش میکنی. :gol:
اون حرف شما ممکنه برای سایت هم مشکل ایجاد کنه. پس لطفآ اونو ویرایش بکن. :gol:

درود بر شما:gol:
دوست عزيز از تذكرتون بسيار سپاسگذارم :gol:
به قول پدر عزيزم شنيدن ادب است
دستور شما اجرا شد و پست رو ويرايش كردم فقط شما هم لطف كنيد و در پاسختون قسمت نقل قول رو ويرايش بفرماييد

• Like

ِِِ

عضو جدید
چرا علی؟
چرا محممد ص نه؟
چرا معشوق خدا حسین ع نه؟
چرا....؟

ابراهیم امد موسی و....
بله...بارها اورا دیده ام
.
.
.

به یاد هم باشیم
حیف بزرگمردانی چون علی(ع) که افرادی به سبک دوستی خاله خرسه باعث تخریب چهره واقعی شون می شن .
شما هیچ فکر کردین اگه یه نفر سنی مذهب این طنزتونو بخونه در مورد امام علی (ع) و اعتقادات شیعیان چه فکری خواهد کرد؟؟:mad:
بازم ممنون از تشکرتون

اگه علی ع با خدمت به خلق و کمک خواستن از خدا و سختی کشیدن علی ع میشد
خدا نمیگفت جهان رو خاطر علی ع افریدم...
منظورتون کاملا واضحه ولی پایه و اساسی نداره
کسی نمیگه ادم باید صبح تا شب از علی ع تعریف و تمجید کنه چون تنها با اینکارنمیشه ایشونو شناخت
اگه ما شیعه ایم باید بدونیم علی ع کی بود چیکار کرد چرا بهش میگن امیر مومنین ؟
باید بشناسیمش وگرنه اون چه محبتی که ازش دم بزنیم ؟
درجه محبت هرکس به علی به معرفتیه که ازش داره....
حرف من سر این نیس که این داستان چقد درسته یا غلط سر اینه که شما چرا علی ع رو تا حد یک انسان معمولی پایین میارین؟
این حرفهای بی ربط چیه می زنید؟:mad: خداوند کی و کجا گفته که جهان رو بخاطر علی (ع)آفریده ام؟!مدرک بیارید لطفا.
و این کاملا مشخصه که موضوعات مطرح شده توسط شما کاملا بی پایه واساسه.
این اعتقادات شما که علی (ع) رو از همه پیامبران سرتر می دونید درسته؟
این اعتقادات شما شبیه فرقه علی اللهی هاست که به یکباره می گن علی خداست!
خواهش می کنم با این داستانهای تخیلی به علی (ع) توهین نکنید؟
پس تکلیف اینهمه مسلمان که همچی نظری در مورد ایشون ندارن چی می شه؟
حتما می گید اونا کافرن دیگه؟

• Like
بالا