درود برشما
قسمت سبز رنگ يه كم بنده رو گيج كرده، يعني خدا انسان رو آفريد كه گناه كنه و بعد پيامبر بياد و هدايتش كنه يا اينكه چون انسان گناه كار بود پيامبر رو آفريد تا انسان رو هدايت كنه حالا اون چهار نفر بعدي واسه چي آفريده شدن دنيا براي اينها آفريده شد يا اينها براي دنيا ؟
و اما قرار نيست پيامبر معصوم باشه تا مردم اطاعتش كنن ، پيامبرها در حد ابلاغ رسالت خودشون كه معصوم باشند كفايت ميكنه ، و اطاعت مردم از پيامبر يعني اطاعت از دستوراتي كه از طرف خدا مياره نه دستوراتي كه خودش دلش ميخواد
و اما در مورد اينكه آيات قرآن بعضي ها رو گمراه ميكنه و بعضي ها رو هدايت شما ميتونيد آيه 7 از سوره آل عمران رو بخونيد ، البته قبلا هم در مورد اينكه آيا خدا ميخواد بندگانش گمراه بشن سوال فرموده بوديد كه فكر كنم جوابتون در اين آيه باشه
و اما در مورد اينكه چرا شيعه هستيد ، و اينكه من دنبال چي هستم
شما فرموديد چون شيعه هستيد ديگه به باورهاي ديگران فكر نمي كنيد ، دوست من بنده دوسال پيش ماه رمضون با زبون روزه از دين خارج شدم و علتش اين بود كه به باورهاي خودم با دقت نگاه كردم شايد نتيجه گيري من اشتباه بوده ولي وقتي با فكر خودم بهشون نگاه كردم به اين نتيجه رسيدم و از اون روز به بعد دارم روي عقايد مختلف تحقيق ميكنم ، به همين خاطر به شما هم پيشنهاد كردم در عقايدتون بيشتر دقت كنيد ، و اما چرا درعقايدم بيشتر دقيق شدم ، چون كه ديدم كساني به اسم اسلام هواپيما ميدزدن ترور ميكنن و خيلي كارهاي ديگه(طالبان ، جند الله ، سپاه صحابه) و البته با خلوص نيت اين كار رو ميكنن در صورتي كه خيلي از مسلمونها كار اونها رو رد ميكنن همين باعث شد به فكر بيافتم كه شايد من هم مثل اونها در عقايدم اشتباه كردم و به همين خاطر با دقت بيشتري نگاه كردم و عاقبتش اين شده
اميدوارم روزي برسه كه راه درست رو پيدا كنم
براي همه آرزوي سربلندي و سرافرازي دارم![]()
قسمت سبز : خدا انسان رو آفرید و بهش اختیار داد . خب انسان اختیار گناه کردن رو داره پس ممکنه گناه کنه . حالا خدا پیامبران رو میفرسته تا با نشان دادن راه درست بتونه فردای قیامت جواب گناهکار رو بده که من راه درست رو بهت نشون دادم و اختیار هم دادم اما تو راه غلط رو انتخاب کردی .
قسمت قرمز : عزیز من سیره پیامبر سنته ، از ادله اربعه است . بهش استناد میشه . رفتار پیامبر برای ما حجته . چطور ممکنه با وجود اشتباه رفتار پیامبر رو حجت قرار بدیم ؟
قسمت بنفش : شما به یه مشت آدمکش به اسم مسلمون نگاه کردید ؟ این رو من نمیگم . نوام چامسکی آمریکایی میگه . که ما برای اینکه شوروی رو در افغانستان زمینگیر کنیم 100 هزار نفر آدمکش که از قضا از افراطیون اسلامگرا هم بودند رو از مصر و عربستان و پاکستان جمع کردیم فرستادیم افغانستان .
حالا اینایی که 10 سال تمام cia نونشون رو میداد شدند نماینده اسلام ؟
قسمت قرمز : عزیز من سیره پیامبر سنته ، از ادله اربعه است . بهش استناد میشه . رفتار پیامبر برای ما حجته . چطور ممکنه با وجود اشتباه رفتار پیامبر رو حجت قرار بدیم ؟
قسمت بنفش : شما به یه مشت آدمکش به اسم مسلمون نگاه کردید ؟ این رو من نمیگم . نوام چامسکی آمریکایی میگه . که ما برای اینکه شوروی رو در افغانستان زمینگیر کنیم 100 هزار نفر آدمکش که از قضا از افراطیون اسلامگرا هم بودند رو از مصر و عربستان و پاکستان جمع کردیم فرستادیم افغانستان .
حالا اینایی که 10 سال تمام cia نونشون رو میداد شدند نماینده اسلام ؟