مهندس چه دله پری داری...ایشالا به همش میرسی و میرسیم.آه که 99% ماها بدنیا میایم و از دنیا میریم و این چیزا رو یکبار هم از نزدیک نمیبینیم!
این چیزها و چیزهای دگر!
مقصر خودمونیم...ادم فقط افسوس می خوره بحث پول نیست اینا برا ما شاخ شدن ارزو شدن رویا شدن مقصر کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مهم اونه کی به کم شما رو قانع کردهمقصر خودمونیم...
که به کم قانع مون کردن و از خیلی چیزا که حق ماست محروممون کردن
وحاضر نیستیم تلاشی بکنیم
داری به جای باریک میکشونیش ها !مهم اونه کی به کم شما رو قانع کرده
چقدر ترسیدم من همیشه در هر حال حرف خودمو می زنم اخراج کنند مهم نیست .......داری به جای باریک میکشونیش ها !
دوست داری اخراج بشی ؟!؟!؟
راستی جملت شبیه معادلات 6 مجهولی بود . به یختی پیامشو درک کردم !![]()
بحث من تنها نیس!!! همه جوونای ایران به کمترین چیز قانع هستنمهم اونه کی به کم شما رو قانع کرده
ببخشید من نمیدونسم شما رستم دستانی ...چقدر ترسیدم من همیشه در هر حال حرف خودمو می زنم اخراج کنند مهم نیست .......
خودتو نشون دادی بسه بروببخشید من نمیدونسم شما رستم دستانی ...
این یکی از همون باورهایی که باهش بزرگ شدیم یعنی فقیر باشین کنار هم خوشین.....به طرف مقابلتون فکر کنید اگه کنارش احساس خوشی کنید هر جا باشین واسه اتون میشه همین جا
گوشت تلخ ...خودتو نشون دادی بسه برو
حتما میبره ...ازدواج کردم یقه ی شوهرمو میگیرم منو ببره
باید ببره وگرنه خفش میکنمحتما میبره ...
ﺷﻮﻫﺮ ﺑﺪﺑﺨﺖ ...ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺒﺮﻩ ﻭﮔﺮﻧﻪ ﺧﻔﺶ ﻣﯿﮑﻨﻢ
خیلی هم دلش بخوادﺷﻮﻫﺮ ﺑﺪﺑﺨﺖ ...![]()
ﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺩﻟﺶ ﺑﺨﻮﺍﺩ[/QUOﺣﻮﺩﺕ ﺭﻭ ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺬﺍﺭ ﺟﺎﯼ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻠﺖ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﺩﻟﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﯾﺎ ﻧﻪ . ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺣﺎﻻT ﺣﺎﻻEﻫﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭﺳﺘﻮ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﯼ .... :ﺩﯼ]
ازدواج کردم یقه ی شوهرمو میگیرم منو ببره
اهه قابل توجه شما دوست عزیز من اگر میخواستم ازدواج کنم الان پسرم هم سن شما بود تازهههههههههه کی حوصلهی شوهر دارهﺧﯿﻠﯽ ﻫﻢ ﺩﻟﺶ ﺑﺨﻮﺍﺩ[/QUOﺣﻮﺩﺕ ﺭﻭ ﯾﻪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﺬﺍﺭ ﺟﺎﯼ ﻃﺮﻑ ﻣﻘﺎﺑﻠﺖ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﺩﻟﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﯾﺎ ﻧﻪ . ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﻭﺿﺎﻉ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﻢ ﺣﺎﻻT ﺣﺎﻻEﻫﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭﺳﺘﻮ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺑﺪﯼ .... :ﺩﯼ]
آره گلی مگه من چیم از بقیه کمتره
با حال اومدي
حقته كه ببرتت
ﺗﻮﺗﻮ ﮐﻪ ﺭﺍﺳﺖ ﻣﯿﮕﯽ ... :ﺩﯼﺍﻫﻪ ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﻦ ﺍﮔﺮ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﻨﻢ ﺍﻻﻥ ﭘﺴﺮﻡ ﻫﻢ ﺳﻦ ﺷﻤﺎ ﺑﻮﺩ ﺗﺎﺯﻫﻬﻬﻬﻬﻬﻬﻬﻬﻪ ﮐﯽ ﺣﻮﺻﻠﻬﯽ ﺷﻮﻫﺮ ﺩﺍﺭﻩ
ﺁﺭﻩ ﮔﻠﯽ ﻣﮕﻪ ﻣﻦ ﭼﯿﻢ ﺍﺯ ﺑﻘﯿﻪ ﮐﻤﺘﺮﻩ
ﺷﻮﺧﯽ ﮐﺮﺩﻣﺎ . ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﻧﺸﯽ ... ؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
هتلی استثنایی در وسط آب | تالار عکس | 0 | |
![]() |
هتلی لوکس روی آب در صربستان +عکس | تالار عکس | 2 | |
![]() |
عکس های منتشر شده از هتلی که روحانی آنجا بود | تالار عکس | 0 | |
![]() |
هتلی با طراحی خارق العاده و چشم نواز (تصویری) | تالار عکس | 8 | |