نگاه شما: عکاسی در طبیعت با سانسور

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
با افزایش سفرهای تفریحی به طبیعت زیبای ایران و متأسفانه رعایت نکردن کمترین وظیفه شهروندی، اوضاع طبعیت جنگلی شمال این گونه درآمده است.

در آغاز می‌خواستم چند نمونه از کیسه‌های آشغال را به همراه خانواده جمع کنم، ولی هنگامی که به کنار جاده آمدم و جنگل را دیدم، ناامید شدم، چون تا چشم کار می‌کرد، زباله و نایلون و ... بود. به همین دلیل، تصمیم گرفتم این موضوع تکراری را دوباره مطرح کنم و از هم‌وطنان عزیز بخواهم هنگام استفاده و لذت بردن از طبیعت آن را کثیف و زشت نکنند.

عکس مربوط به یکی از زیباترین جاده‌های ایران (جاده ساری به شهرمیزاد) است که متأسفانه هر جا ایستادیم، همین صحنه را دیدیم.

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
من رعایت میکنم و نمیذارم خانواده هم این کار رو بکنن...;)

mohandese.motefakker

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا باید یه قانونی تصویب بشه که هرکس کسی رو در هنگام آشغال ریختن ببینه و ازش عکس یا فیلم بگیره و تحویل مراجع بده جریمه سنگینی برای اون شخص در نظر بگیرند.

یا پلیس افراد رو به جرم ریختن زباله جریمه یا دستگیر کنه. چون واقعا آشغال ریختن ظلم در حق همه شهروندان.

کی میشه شهرها و طبیعت ما هم مثه شهرهای دیار کفر تمیز بشه؟

بانو امین

مدیر تالار اسلام و قرآن
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار
کاربر ممتاز
واقعا باید یه قانونی تصویب بشه که هرکس کسی رو در هنگام آشغال ریختن ببینه و ازش عکس یا فیلم بگیره و تحویل مراجع بده جریمه سنگینی برای اون شخص در نظر بگیرند.

یا پلیس افراد رو به جرم ریختن زباله جریمه یا دستگیر کنه. چون واقعا آشغال ریختن ظلم در حق همه شهروندان.

کی میشه شهرها و طبیعت ما هم مثه شهرهای دیار کفر تمیز بشه؟
فایده نداره...

Green Head

عضو جدید
ریختن آشغال تو سطل آشغال کار سوسولا و بچه مثبت هاست!!!!!

اگه این کار رو بکنیم خدایی نکرده از مردانگی و شرف و مرام لاتیمون کم میشه و ممکنه ضعیفه صفت به حساب بیایم!!!!!!!!

به خاطر همینه که خیلی جاها در چند متری سطل آشغال باز هم روی زمین آشغال می ریزیم آخه نگه داشتن آشغال پیش خودمون و گشتن دنبال سطل آشغال واسمون مسخره است و کسر شان حساب میشه و همیشه نبودن سطل آشغال رو بهانه می کنیم:warn:

استارتر عزیز ای کاش اینو توی گفتگوی آزاد میذاشتی حیفه زود از دید بره.

M A S III

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظر منم بی فایدست....

البته منم فک میکنم اگه هر کسی خودسازی کنه شاید چند درصد مشکل حل شه.....

""elahe""

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه بابا حالا چه کاریه..بذار مردم راحت باشن
حتما اینجوری راحتترن

yalda00091

عضو جدید
من رشته ام مهندسی منابع طبیعیه ................به جز تعصبی ک روی رشته ام دارم واقعا جای تاسف داره!!!!!!!!!!:wallbash:

میثم...

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو دیدم یاد 1 خاطره ای افتادم:

5-6 سال پیش از طرف مسجد محله مون اردو رفته بودیم مال آقا( منطقه ای خوش آب و هوا در شمال خوزستان ), یکی از دوستان ما به خاطر اینکه مسئول اردو زباله های خودش رو درون رودخونه ریخت به شدت با اون درگیری لفظی کرد.
همین دوستم در دبیرستان هم یک انجمن زیست محیطی تشکیل داد و مدیر رو مجاب کرد که هر روز یکی از کلاسا کل محیط مدرسه رو تمیز کنن
و با بودجه مدسه نهال خریداری میشد و اعضای انجمن خودشون اونها رو میکاشتن.

صبا68

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینو دیدم یاد 1 خاطره ای افتادم:

5-6 سال پیش از طرف مسجد محله مون اردو رفته بودیم مال آقا( منطقه ای خوش آب و هوا در شمال خوزستان ), یکی از دوستان ما به خاطر اینکه مسئول اردو زباله های خودش رو درون رودخونه ریخت به شدت با اون درگیری لفظی کرد.
همین دوستم در دبیرستان هم یک انجمن زیست محیطی تشکیل داد و مدیر رو مجاب کرد که هر روز یکی از کلاسا کل محیط مدرسه رو تمیز کنن
و با بودجه مدسه نهال خریداری میشد و اعضای انجمن خودشون اونها رو میکاشتن.
اورین اورین

fateme_003

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه هر کی از خودش شروع کنه اونوقت مشکلی پیش نمیاد
من که همیشه کیفم پر از اشغاله......دوستامم دیگه عادت کردن تا یه چیزی بخوان دور بندازن میگن فاطمه اشغالیتو بده وقتی رسیدیم به سطل زباله اشغالیتو خالی میکنیم:D

behnam.95

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه هر کی از خودش شروع کنه اونوقت مشکلی پیش نمیاد
من که همیشه کیفم پر از اشغاله......دوستامم دیگه عادت کردن تا یه چیزی بخوان دور بندازن میگن فاطمه اشغالیتو بده وقتی رسیدیم به سطل زباله اشغالیتو خالی میکنیم:D
آشغالیه آشغالی