نه دقیقا خداحافظی......

mahtab.sh

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام و صلوات خدمت بر و بچ گل باشگاه اعم از ابجیجات و داداشیون!!!!
والا من به این نتیجه رسیدم که این باشگاه یکمی وقتمو زیادی تلف میکنه و از طرفی آنچنان بار علمی خاصی برام نداشته.
گرچه واقعا از مصاحبت دوستان کیفور میشدم و بعضیاشون انصافا خیلی کارشون درسته ولی دیگه با این سن و سال یکم از خودم شرمنده شدم راسیاتش!!!!!!!
امروزم اومدم که بی معرفتی نکرده باشم و بی خبر نرفته باشم،گرچه به یوزا گفتم که نمیام ولی بهتر دیدم که از طریق یه تاپیک کثیر الانتشار!! این خبر رو منتشر کنم:surprised:
توصیه من به بقیه دوستان هم اینه که ساعت کاریشون توی نت را محدود کنن و یکم به فکر درس و زندگیشون باشن.
اگه کاری هم با من داشتین که ایمیل هست و کسی هم اگه دوست داشت ایمیل بهم بزنه و شماره تلفنمو بهش بدم همونطور که به خیلی از بر و بچ دادم.
برای 22 بهمن هم مواظب ادمکشها باشین و خیلی احتیاط کنین که اینها دارن به سیمای اخرشون میزنن یواش یواش.......
خوبی،بدی،فحشی،شوخی تندی،چیزی از ما دیدین به بقیه هم نشون بدین که بخندن.:smile:
از طرف پیرمردترین باشگاه
مهرشاد 53پور !
بهمن 88
فوریه 2010
قمریش هم اصلا مهم نیست!!!
مهرشاد باشگاه فقط به لطف تو باشگاهه مهندس ، اگر نیایی من هم نمیام :heart:

wwwolf

عضو جدید
ای بابا شورشو در آوردین دیگه ینی چی هی میرین خب وقتاتو ok کن دیگه ینی چی وقتمو میگیره

اه دیووووونه ها:mad::mad::mad::mad::mad:

monrose

عضو جدید
کاربر ممتاز
موفق باشی....
خیلی دوسته خوبی بودی... :gol:
منم شاید ترم بعدی نیام...

sh85

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
کافرخداپرست پر
رسوای جانان پر
مهران پر
مهرشاد پر
..
.
.
.
.
یه سری هم که ندای رفتن می دن
پرررررررررررررررر

.
.
.
مسلما دیگه هیچوقت اون صمیمیت ها بر نمی گرده
هممون انقدر اعصاب نداریم که میخوایم ........

.
.
.
هی زندگی همه که رفتن دیگه چه دلی واسه موندن می مونه
میومدیم اینجا از غم روزمرگیمون چند دقیقه رها بشیم حالا اینجا هم شده ماتم کده
چه روزگاری شده
:cry::cry:

فکر کنم آخر فقط علی می مونه و حوضش ایشالله که حالش را ببره ما که بخیل نیستیم !

YuMi

اخراجی موقت
درکت میکنم جوون
منم دوست دارم برم دیگه نیام
ولی نمیشه:smile:

ولی میرم کم کم
از کارو زندگی افتادیم
اینجا رو نمیگما
کلا نت

زین پس کمتر میام منم در حد جواب دادن به نامه ها و روزی 3 تا پست
:confused: + :surprised: = :eek:

بای بای
تو بهشت میبینمت با هم عسل بخوریم اونجا:redface:

jigsaw

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهرشاد نروووووووووووووووووووووو !!!

اااااااااااااااااااااااااااااااااااا ...

siminzare

عضو جدید
کاربر ممتاز
هی !

کنون که میروی زین گلزار:surprised: خدا ترا نگه دار!

با موسیقی بخونید!

مهسیما

عضو جدید
کاربر ممتاز
توي اين چند ماهی كه حال همه ما خوب نيست عادت كرديم به خيلي چيزها، به بي حوصلگي، به رفتن ها

و آمدن ها، به اعصاب‌هاي خورد، به دعوا و آشتي‌ها، به نامهرباني‌ها، فراموشي‌هاي موقت و دائم، ... و به خداحافظي. خداحافظي و رفتن هاي دوستان، به نديدن و غريبه شدن، شايد هم به نزديك شدن . امروز هم يكي از همين روزهاي خداحافظي بود. اين بار خداحافظي نه از سر بي پولي و پيدا كردن كار جديد و بي حوصلگي نبود. خداحافظي يك دوست از سر هر چی بود.معلوم نبود برای چی بود....!
اين دوست شيرينه مثل شكلات، شور مثل يك گوله نمك، شيطون اما ‌ نگاهش خيلي عميقه آنقدر كه گاهي وقت‌ها فكرت رو مي خونه. هيچي رو نمي شه ازش پنهون كرد. تو بدترين روزها خنده رو روي صورت جدي ترين آدم ها مي آره بدون اين كه بدونه كه به چي مي خندي. ... اين ها توصيف يك آدم فضايي و خارق العاده نيست اشتباه نشه اين ها وصف دوستمون مهرشاد است امیدوارم که زود برگردی مثل قبل :gol:

.Soheil

عضو جدید
کاربر ممتاز
توي اين چند ماهی كه حال همه ما خوب نيست عادت كرديم به خيلي چيزها، به بي حوصلگي، به رفتن ها

و آمدن ها، به اعصاب‌هاي خورد، به دعوا و آشتي‌ها، به نامهرباني‌ها، فراموشي‌هاي موقت و دائم، ... و به خداحافظي. خداحافظي و رفتن هاي دوستان، به نديدن و غريبه شدن، شايد هم به نزديك شدن . امروز هم يكي از همين روزهاي خداحافظي بود. اين بار خداحافظي نه از سر بي پولي و پيدا كردن كار جديد و بي حوصلگي نبود. خداحافظي يك دوست از سر هر چی بود.معلوم نبود برای چی بود....!
اين دوست شيرينه مثل شكلات، شور مثل يك گوله نمك، شيطون اما ‌ نگاهش خيلي عميقه آنقدر كه گاهي وقت‌ها فكرت رو مي خونه. هيچي رو نمي شه ازش پنهون كرد. تو بدترين روزها خنده رو روي صورت جدي ترين آدم ها مي آره بدون اين كه بدونه كه به چي مي خندي. ... اين ها توصيف يك آدم فضايي و خارق العاده نيست اشتباه نشه اين ها وصف دوستمون مهرشاد است امیدوارم که زود برگردی مثل قبل :gol:
آره .....کلمه به کلمش درست بود......مممنون مهسیما جان

قلب تو قلب پرنده......پوستت اما پوست شیر .....زندون تنو رها کن ......ای پرنده پر بگیر .......

.
.
.
حرف تنهایی قدیمی
اما تلخو سینه سوزه
اولینو آخرین حرف ....
حرف هر روزو هنوزه
تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت
قصه همیشه تکرار هجرتو جرتو هجرت:(

computer-engi

عضو جدید
با سلام و صلوات خدمت بر و بچ گل باشگاه اعم از ابجیجات و داداشیون!!!!
والا من به این نتیجه رسیدم که این باشگاه یکمی وقتمو زیادی تلف میکنه و از طرفی آنچنان بار علمی خاصی برام نداشته.
گرچه واقعا از مصاحبت دوستان کیفور میشدم و بعضیاشون انصافا خیلی کارشون درسته ولی دیگه با این سن و سال یکم از خودم شرمنده شدم راسیاتش!!!!!!!
امروزم اومدم که بی معرفتی نکرده باشم و بی خبر نرفته باشم،گرچه به یوزا گفتم که نمیام ولی بهتر دیدم که از طریق یه تاپیک کثیر الانتشار!! این خبر رو منتشر کنم:surprised:
توصیه من به بقیه دوستان هم اینه که ساعت کاریشون توی نت را محدود کنن و یکم به فکر درس و زندگیشون باشن.
اگه کاری هم با من داشتین که ایمیل هست و کسی هم اگه دوست داشت ایمیل بهم بزنه و شماره تلفنمو بهش بدم همونطور که به خیلی از بر و بچ دادم.
برای 22 بهمن هم مواظب ادمکشها باشین و خیلی احتیاط کنین که اینها دارن به سیمای اخرشون میزنن یواش یواش.......
خوبی،بدی،فحشی،شوخی تندی،چیزی از ما دیدین به بقیه هم نشون بدین که بخندن.:smile:
از طرف پیرمردترین باشگاه
مهرشاد 53پور !
بهمن 88
فوریه 2010
قمریش هم اصلا مهم نیست!!!

انتخابت به عنوان بی کارترین پسر باشگاه باعث شد متحول بشی!
امیدوارم موفق باشی!
قمری اش میشه: صفر 1431 هجری قمری

cinderella

عضو جدید
کاربر ممتاز
مام کم کم باس بساطمو جم کنیمو بزنیم به چاک!!!!!
آخه چراااااااااا میری مهی؟؟؟؟
بودی حالا!!!
دور هم خوش می گذشت!!!!
من میخوام بگریم!!!
بزارید به درد خودم بسوزم!!!!:cry::cry::cry::cry:

sara@fshar

عضو جدید
کاربر ممتاز

داداش مهرشاد
دوست مجازی که برام از خیلی از دوستای واقعی مفیدتر بود
وبهم آموخت و رو فکرم تاثیر گذاشت