نمونه‌ای از پول زوری در مدارس دخترانه + تصویر

وضعیت
موضوع بسته شده است.

n_roshan

عضو جدید
کاربر ممتاز
در فرم جشن تکلیف یک مدرسه، هزینه چادر (قد 150) 17 هزار تومان، چادر (قد 165) 18 هزار تومان، عکس 2 هزار تومان، قاب عکس 2 هزار تومان، سی‌دی جشن 5 هزار تومان، کرایه ماشین 2 هزار تومان، غذا 4 هزار تومان، پذیرایی 1500 تومان و ورودی 1500 تومان عنوان شده است.

به گزارش فارس، مدت‌هاست که بسیاری از خانواده‌ها از اخذ اجباری وجه در مدارس گلایه دارند و این موضوع توسط رسانه‌های مختلف و حتی در دیدارهای حضوری به گوش مسئولان رسیده است اما انگار قرار نیست این ماجرا خاتمه یابد و قرار است هر روز فصل جدیدی از اخذ اجباری وجه در مدارس باز شود.

یکی از این جریان‌های جدید، هزینه جشن تکلیف است؛ جشنی که سال‌هاست مدارس برای دانش‌آموزان و به خصوص دانش‌آموزان دختر برگزار می‌‌کنند.

دانش‌آموزی که به سنّ تکلیف می‌رسد، باید دستورهای دینی را انجام دهد، به واجبات عمل کرده و از محرّمات پرهیز کند؛ جشن بالغ شدن، جشن با عظمت و شیرینی است اما این روزها برخی مدارس آنقدر به ظواهر و مسائل مادی توجه کرده‌اند که دانش‌آموزان، دلشکسته شده‌اند و نمی‌دانند جشن تکلیف، عکس و فیلم نیست.

یکی از این موارد در یک مدرسه دخترانه شهر تهران اتفاق افتاده است؛ این مدرسه برای جشن تکلیف دانش‌آموزان دختر، فهرست هزینه‌ها را طی فرمی به والدین دانش‌آموزان داده است.

در این فرم هزینه چادر (قد 150) 17 هزار تومان، چادر (قد 165) 18 هزار تومان، عکس 2 هزار تومان، قاب عکس 2 هزار تومان، سی‌دی جشن 5 هزار تومان، کرایه ماشین 2 هزار تومان، غذا 4 هزار تومان، پذیرایی 1500 تومان و ورودی 1500 تومان عنوان شده است.

در این فرم آمده است که هزینه‌های مربوط به کرایه ماشین، ورودی و ناهار باید پرداخت شود و هزینه‌های موارد دیگر اختیاری است.

مادر یکی از دانش‌آموزان این مدرسه می‌گوید: در نظر داشتم چادری که در خانه داشتم را مناسب با قد فرزندم آماده کنم اما مدرسه می‌گوید که در این صورت بچه‌ها هم‌شکل نیستند ضمن اینکه فضایی در مدرسه ایجاد شده است که فرزندم نیز دوست دارد، چادرهایی که مدرسه تهیه می‌کند را داشته باشد.

وی ادامه می‌دهد: در فرم مدرسه آمده است که فقط هزینه کرایه ماشین، ورودی و ناهار اجباری است؛ شما خودتان بگویید مگر می‌شود دانش‌آموزان یکی در میان پذیرایی شوند؛ از آنکه پول داده است، پذیرایی شود، دیگری پذیرایی نشود.

به گزارش توانا، واقعاً مدارس در چه مکانی و به چه قیمتی می‌خواهند جشن تکلیف دانش‌آموزان را برگزار کنند، آیا در مسجد نزدیک مدرسه امکان برگزاری مراسم وجود ندارد یا در داخل مدرسه نمی‌توان جشنی برای دانش‌آموزان برگزار کرد؟

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فك كنين من وزير آموزش پرورش(آخي..چه كيفي ميده:D) دارم نظر ميدم:
ما اصلا به هيچ وجه تو مدارسمون همچين پولاي از بچه ها نميگيريم...از والدين ميخام كه اگه همچين موردي ديدن...يه شماره ميدم...به اون شماره زنگ بزنن و اسمه مدرسه و محلشو بگن...قطعا با مديره مدرسه برخورد ميكنيم:D

ESPEranza

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فك كنين من وزير آموزش پرورش(آخي..چه كيفي ميده:D) دارم نظر ميدم:
ما اصلا به هيچ وجه تو مدارسمون همچين پولاي از بچه ها نميگيريم...از والدين ميخام كه اگه همچين موردي ديدن...يه شماره ميدم...به اون شماره زنگ بزنن و اسمه مدرسه و محلشو بگن...قطعا با مديره مدرسه برخورد ميكنيم:D
شما وزیر بشی ، وزیر کجا بره ...؟!:biggrin:
شما هم که حرف همونا ور میزنی ..... الان مشکل حل شد ... همه چی آرومه ... من چقدر خوشحالم .... که وزیری مثل شما داریم ..

parastoo kh

عضو جدید
کاربر ممتاز
والا زمان ما اینقدر گرون نبود ... :D
زمان شما چادر چند بود؟
یادمه چادر ما گل قرمز داشت یه شیرینی هایی بود تو جشن ما هنوز که هنوزه بهشون فکر میکنم خیلی شکلشون خوشمزه بود من نتونستم بخورم

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شما وزیر بشی ، وزیر کجا بره ...؟!:biggrin:
شما هم که حرف همونا ور میزنی ..... الان مشکل حل شد ... همه چی آرومه ... من چقدر خوشحالم .... که وزیری مثل شما داریم ..

بابا گفتم فك كنين...فرض كنين..حالا نشدم كه اينقدر بهت بر ميخوره
من وزير بشم..وزير ارتباطات ميشم...چون خوب ميشه تو اين وزارت دروغ گفت..ثابت كردنش هم سخته
مثله همون حرف كه گفته بود علت قطعيه اينترنت لنگر كشتي بوده تو خليجه فارس...حالا كيه بره ببينه زير دريا كه كابله قطع شده يا نه

ESPEranza

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا گفتم فك كنين...فرض كنين..حالا نشدم كه اينقدر بهت بر ميخوره
من وزير بشم..وزير ارتباطات ميشم...چون خوب ميشه تو اين وزارت دروغ گفت..ثابت كردنش هم سخته
مثله همون حرف كه گفته بود علت قطعيه اينترنت لنگر كشتي بوده تو خليجه فارس...حالا كيه بره ببينه زير دريا كه كابله قطع شده يا نه
بهم بر نخورد .... شوخی کردم بابا....
مطمئن باش وزیر ارتباطات هم بشی ، اینترنت بدون لنگر کشتی هم قطعه.... وای به اون روز ..:biggrin:
قبل از شما وزیر قبلی گفت کوسه ها کابلا رو گاز میزنن ... من رفتم دیدم ... کوسه های بیچاره روحشون هم خبر نداشت ...:surprised:

LEGEND.MM

کاربر فعال تالار موبایل
کاربر ممتاز
زمان شما چادر چند بود؟
یادمه چادر ما گل قرمز داشت یه شیرینی هایی بود تو جشن ما هنوز که هنوزه بهشون فکر میکنم خیلی شکلشون خوشمزه بود من نتونستم بخورم
نمیدونم ولی ارزون تر بود ! :D
البته الان که یارانه چادر رو برداشتن مسلما گرون تر شده ... :D

mandana-n

عضو جدید
این که خوبه من یادمه مدرسه دبیرستانم صندلی تکی های جدیدش رو می فروخت! هر کی هم نمی خرید باید رو صندلی های قدیمی ای که هم خیلی کوچیک بودند هم قژ قژ صدا می دادند می نشست و کمر درد می گرفت!!! سال اول که بودم این صندلی ها رو به خیلی ها فروختند ولی سال بعدش دیگه کل صندلی ها رو عوض کرده بودن.....

وضعیت
موضوع بسته شده است.