M@HYA-J00N عضو جدید کاربر ممتاز Apr 23, 2012 #4 بازم به معرفت سگگگگگگگگ..... حداقل نمک نمیخوره نمکدون بشکونه.....
#MaHDi# عضو جدید کاربر ممتاز Apr 23, 2012 #5 بچه ها دارین برعکس میبینین فکر کنم! بابا سگه افتاده تو آب یه عابر پیاده رفت آوردش بیرون! حالا این سگه شجاعت و وفاداریش کجا بود؟
بچه ها دارین برعکس میبینین فکر کنم! بابا سگه افتاده تو آب یه عابر پیاده رفت آوردش بیرون! حالا این سگه شجاعت و وفاداریش کجا بود؟
M@HYA-J00N عضو جدید کاربر ممتاز Apr 23, 2012 #6 میرحسین گفت: بچه ها دارین برعکس میبینین فکر کنم! بابا سگه افتاده تو آب یه عابر پیاده رفت آوردش بیرون! حالا این سگه شجاعت و وفاداریش کجا بود؟ کلیک کنید تا باز شود... اااااااااا راست میگیییییییی.... شاید منظورش این بوده که سگه نترسیده..... من که بودم از ترس غرق شدن می مردم....
میرحسین گفت: بچه ها دارین برعکس میبینین فکر کنم! بابا سگه افتاده تو آب یه عابر پیاده رفت آوردش بیرون! حالا این سگه شجاعت و وفاداریش کجا بود؟ کلیک کنید تا باز شود... اااااااااا راست میگیییییییی.... شاید منظورش این بوده که سگه نترسیده..... من که بودم از ترس غرق شدن می مردم....
behnam.95 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 23, 2012 #7 میرحسین گفت: بچه ها دارین برعکس میبینین فکر کنم! بابا سگه افتاده تو آب یه عابر پیاده رفت آوردش بیرون! حالا این سگه شجاعت و وفاداریش کجا بود؟ کلیک کنید تا باز شود...
میرحسین گفت: بچه ها دارین برعکس میبینین فکر کنم! بابا سگه افتاده تو آب یه عابر پیاده رفت آوردش بیرون! حالا این سگه شجاعت و وفاداریش کجا بود؟ کلیک کنید تا باز شود...
mohandese.motefakker عضو جدید کاربر ممتاز Apr 23, 2012 #8 بچه های باشگاه چرا اینجورین؟ بابا پسره سگه رو نجات داد, حالا شجاعت سگ کجا بود؟!
#MaHDi# عضو جدید کاربر ممتاز Apr 23, 2012 #9 بهنام میدونی چی حنده دارتره؟ لباس درآودرن پسره! شلوارشو درآودره (اونم با چه دقتی) ولی با پیرهن پریده تو آب
بهنام میدونی چی حنده دارتره؟ لباس درآودرن پسره! شلوارشو درآودره (اونم با چه دقتی) ولی با پیرهن پریده تو آب