امیر Amir
کاربر حرفه ای
وای بچه هاااااااااااا
من یه کار واجب برام پیش اومده
5شنبه نمی تونم بیام
حالا چیکار کنم؟![]()
مسخرش در اومده...مگه ما مسخره ایم که قرار رو با بوق و کرنا میزارید بعد دقیقه 90 صاف صاف میایی اینجا میگی
نمیتونم بیام؟؟؟؟؟؟

وای بچه هاااااااااااا
5شنبه نمی تونم بیام
حالا چیکار کنم؟![]()
کامران که نمیتونست بیاد...اعظم جان باز تو قرار گذاشتی خودت نمیخوای بری ؟
این اعظم خانم ما تا بوده همین بوده ...
بچه های قدیم کسی دیگه هم هست ؟
وای بچه هاااااااااااا
5شنبه نمی تونم بیام
حالا چیکار کنم؟![]()
مسخرش در اومده...مگه ما مسخره ایم که قرار رو با بوق و کرنا میزارید بعد دقیقه 90 صاف صاف میایی اینجا میگی
نمیتونم بیام؟؟؟؟؟؟![]()
يكيو بزار با دخترا هماهنگ كنه ...
اگرم كسي رو نداريد بهتره بريد دنبال عروسك بازيتون ...
دارم كم كم به اين جمله ايمان ميارم كه قول فقط قول مردونه![]()
شما رو چه به اين كارا .
پسرا با من هماهنگ كنن پنجشنبه بيان يا حتي دخترا فرق نمي كنه . اومدين قدمتون روي چشم . نيومدين به سلامت . انشاء ا... عمري بود سال آينده با اهل و عيال تشريف بياريد .
شب خوش فعلاَ
دوستان من چهارشنبه نمایشگاهم بعد از ساعت دوازده کسی چهار شنبه نمیاد ولی خدایی مثل اینکه نتونستید یه قرار خوب بزاریداااااا تا حالا کسی تونسته توی نمایشگاه با دوستای دیگه ملاقات داشته باشه؟
مثل اینکه امسال همگی فقط 5 شنبه میتونن بیان !!!!!
ولی من متاسفانه تنها روزی که نمتونم بیام همون 5 شنبه است . به همین خاطر هم فردا ظهر من نمایشگاهم . پارسال هم متاسفانه قسمت نشد بچه ها رو ببینم چون اون روز تهران نبودم . خب انگار امسال هم قسمت نیست.![]()
دوستان من چهارشنبه نمایشگاهم بعد از ساعت دوازده کسی چهار شنبه نمیاد ولی خدایی مثل اینکه نتونستید یه قرار خوب بزاریداااااا تا حالا کسی تونسته توی نمایشگاه با دوستای دیگه ملاقات داشته باشه؟
مثل اینکه امسال همگی فقط 5 شنبه میتونن بیان !!!!!
ولی من متاسفانه تنها روزی که نمتونم بیام همون 5 شنبه است . به همین خاطر هم فردا ظهر من نمایشگاهم . پارسال هم متاسفانه قسمت نشد بچه ها رو ببینم چون اون روز تهران نبودم . خب انگار امسال هم قسمت نیست.![]()
طبیعیه، هر چی سن میره بالاتر،آدم کمتر حوصله دنیای مجازی رو داره.
درسته .امسال مث پارسال اون صميميت بين بچه ها وجود نداره . پارسال بيشتر از 30 نفر اعلام آمادگي كردن . امسال فقط دوتا پسر گفتن كه ميان . فكر مي كنم اين از خصوصيات دنياي مجازي باشه كه بعد از يه مدت بعضيا اصلا ديگه به سايت نميان . مث خود من كه ديگه مدتهاست تاپيك نزدم و هفته اي يه بار يا دو بار اونم محل كارم در كنار صفحه هايي كه باز مي كنم يه سرم به سايت و مطالبش مي زنم . كلا بچه هاي پارسال خيلي جمع گرمتري داشتن .
طبیعیه، هر چی سن میره بالاتر،آدم کمتر حوصله دنیای مجازی رو داره![]()
سوژه هاي خنده ...!ما با حدود 17 نفر قرار گذاشتیم رفتیم خیلی هم خوش گذشت!![]()
می فهمم چی می گید اما سخت نگیرید،باور کنید هر چی سخت تر بگیرید سخت ترم میشهنه تنها كمتر حوصله دنياي مجازي رو داره بلكه ديگه حوصله دوستان دنياي واقعي رو هم نداره
بهرحال من فردا (پنجشنبه) ساعت چهار عصر نمايشگاه كتابم. اگه كسي دوس داشت شماره بگذاره توي پيام خصوصي براي هماهنگي . فردا صبح كانكت مي شم چك مي كنم .
می فهمم چی می گید اما سخت نگیرید،باور کنید هر چی سخت تر بگیرید سخت ترم میشه
حالا نمایشگاه رفتید؟ خوب بود؟البته من نگفتم که سخت می گیرم . اونقدری سرگرم کار و درس هستم که جایی برای حوصله داشتن برای دوستان نمیمونه . من از این لحاظ گفتم .![]()
خوش گذشت امسال ؟