@hek
دوستمون درخواست کرد که یه نمونه فایل قابل قبول توپوگرافی یه منطقه رو برای ایشان اپلود کنم
اصلاح شدسلام دوست عزیز
ممنون از بابت همکاریتون اما فایلی که گذاشتید اکستراکت نمیشه ممکنه دوباره آپ کنید
دیگه ایندفعه خود فایل dwg با فایل تکست نقاط رو گذاشتم.دیگه فایل زیپ نیست که نخواد اکسترکت شهسلام
باورت بشه که درست نشد !!!!!!!!!!!
مهندس جان چون بنده بصورت عملی کار راهسازی نکردم واصلا عملی با این نرم افزار کارنکردم منظورتون یکم بیانتون ثقیله...فقط نرم افزارو تقریبا بلدم...لطف میفرمائید توضیح بیشتری بدید؟...راستی راه حل قبلی کمکی بهتون نکرد؟اشتباه بود؟دکاپاژ رو کجای سیویل باید بدیم تا تو احجام بیاره؟
دکاپاژ خاک نباتی مسیره که باید در مقاطع خاکریزی به ضخامت 15 الی 30 سانت برداشته بشه. در مقاطع خاکبرداری نیازی به برداشت جداگانه اون نیست ولی این خاک قابل استفاده در مصرف خاکریزی ها هم خوب البته نیست و باید تو منحنی بروکنر حواسمون باشه. برای محاسبه احجام ما یکبار میایم دکاپاژ مسیر رو حساب می کنیم و از توپو حذفنش می کنیم که یکم روشش غیر منطقی میاد.مهندس جان چون بنده بصورت عملی کار راهسازی نکردم واصلا عملی با این نرم افزار کارنکردم منظورتون یکم بیانتون ثقیله...فقط نرم افزارو تقریبا بلدم...لطف میفرمائید توضیح بیشتری بدید؟...راستی راه حل قبلی کمکی بهتون نکرد؟اشتباه بود؟
دکاپاژ خاک نباتی مسیره که باید در مقاطع خاکریزی به ضخامت 15 الی 30 سانت برداشته بشه. در مقاطع خاکبرداری نیازی به برداشت جداگانه اون نیست ولی این خاک قابل استفاده در مصرف خاکریزی ها هم خوب البته نیست و باید تو منحنی بروکنر حواسمون باشه. برای محاسبه احجام ما یکبار میایم دکاپاژ مسیر رو حساب می کنیم و از توپو حذفنش می کنیم که یکم روشش غیر منطقی میاد.
پرگار زنی برای نقطه یابی هست و نقطه اضافه کردن فرق داره۱سوال فوری داشتم
خواهش میکنم کمکم کنید
میخواستم تو نقشه توپوگرافی نقطه گذاری کنم
اما بلد نیستم تو نرم افزار civil 3D یا autocad این کارو کنم
هدفم اینه ک ۳تا نقطه رو مشخص کنم بعد از روش پرگار زنی انجام بدهم.
سلام. من ی سری پلیگون دارم تو محیط Land و میخوام به اونا یه سری جدول توصیفی اضافه کنم. 2تا مشکل دارم ک ممنون میشم اگه کمکم کنید.به من گفته شده میتونم با بخش map که توی civil هست اینکارو انجام بدم . اولا فرمت خروجی land رو نمیشناسه و با هرچی امتحان کردم آخرش فقط read only میشه واسم و بعد 2 دقیقه نرم افزار بسته میشه!
دوما بعد ساخت table وقتی میخوام به پلیگون ها وصلشون کنم میگه باید tamplate داشته باشی! خب منم هرکار کردم نشد. نمیدونم باید چیکار کنم! هرچقدم تو ecxel جدول می سازمو میخوام add ش کنم نمیشه!
خیلی گیر کردم، ممنون میشم کمکم کنید....
نقاط رو import می کنیلطفا بفرمایید چطور در لند میشه ترسیم توپوگرافی و منححنی میزان کرد از اطلاعاتی که دوربین به ما داده است.؟
دوستان گرامی و اساتید فن
اگر ما بخواهیم نقشه پروفیل معابر رو طراحی کنیم در حین نقشه برداری فاصله نقاطی که برداشت میکنیم به عنوان نقاط ارتفاعی باید چند متر باشه؟ یا بایدی در کار تیست؟ با تشکر
پیشاپیش
دوستان گرامی و اساتید فن
هزینه تهیه پروفیل طولی به ازای هر کیلومتر چقدر است؟
اگر مثلا طول مسیر 500 متر بود قیمت نصف می شود؟
منظورم هم نقشه برداری است و هم کار طراحی اش.
در ضمن سهم قیمت نقشه برداری باید بیشتر باشه یا طراحی پروفیل؟ مثلا 60 به 40 عادلانه است؟
سلام
اولا دقت کن اگه از Align استفاده میکنی حتما قبلش با دستور Flatten نقشه رو مسطح کرده باشی
دوما برای پاسخ درست به سوالتون باید بگید ببینم شبکه Local رو خودتون بستید؟با چه دوربینی ؟چند کوپل؟دقت طولیابی دوربین؟دقت زاویه یابی؟
اگه دقت شبکه رو بگید ی راه حل دارم.
اره از دو تا نقطه لوکال که تو خود سایت بوده و مختصات داشته من چند تا از این نقاط بنچ مارک utm شده رو خوندم 4 الی 5 تا
با t02 plus کوبل نخوندم ولی هر نقطه رو هنگام برداشت سه دفعه خواندم !!!!!!!!!!!
ضمنا یادم رفت بگم اگه نقاط رو تو CAD با اون سیستم Move&Rotate یا ALign منطبق کنی روش خوبی برای محاسبه دقت نقاط نیست.اره از دو تا نقطه لوکال که تو خود سایت بوده و مختصات داشته من چند تا از این نقاط بنچ مارک utm شده رو خوندم 4 الی 5 تا
با t02 plus کوبل نخوندم ولی هر نقطه رو هنگام برداشت سه دفعه خواندم !!!!!!!!!!!