نقدی بر سنگسار ثریا

سنگسار ثریا فیلمیست که شدیدا شما را درگیرعاطفی خواهد کرد...
__حالا فیلم __
دوستان من درمورد سنگسار زیاد پرسیدم و میدونم که خیلی ها اصلا در جریان جزئیات این حکم نیستند و چشم بسته قضاوت میکنند.اول اینکه بگم همچین حکمی اصلا توی قرآن نیست و حکم چنین زنی در قرآن فقط حبس در خانه است.(سوره نسا آیه 15)
اما میگن اسلام با حکم سنگسار اومده ترس زیادی رو ایجاد کرده تا با این وجود کمتر کسی به خودش جرات بده...
بعد اینکه اونقدر شرایط رو سخت گرفته که کسی نتونه اصلا اجراش کنه.
مثلا:
اگه زن خودش اعتراف کنه ،اعترافاتش باید طی 4 جلسه غیر متوالی باشه. چرا ؟ چون شاید پشیمون شد و رفت توبه کرد.در اینصورت حکم اجرا نمیشه.
اگه زن خودش اعتراف کنه ،اعترافاتش باید طی 4 جلسه غیر متوالی باشه. چرا ؟ چون شاید پشیمون شد و رفت توبه کرد.در اینصورت حکم اجرا نمیشه.
مورد دیگه اینکه باید 4تا مرد یا 8تا زن شهادت بدند که اونها رو حین ارتکاب عمل زنا دیده اند.شما تصور کنید! آخه کجا میشه 4تا مرد ببینند که.... ! مگه اینکه وسط خیابون ...!
اگه 3نفر شهادت بدند و چهارمی بگه من شک دارم .3نفر دیگه که شهادت دادند رو حد میزنند به جرم تهمت.
اگه 3نفر شهادت بدند و چهارمی بگه من شک دارم .3نفر دیگه که شهادت دادند رو حد میزنند به جرم تهمت.
و اینکه آدمهایی که میان حکم رو اجرا کنند نباید حق الناس به گردنشون باشه.آخه به نظر شما کی پیدا میشه که حق الناس گردنش نباشه؟؟
من در جایگاهی نیستم که بخوام یه حکم رو رد یا تایید کنم
__حالا فیلم __
1.در اسلام حکم سنگسار با وجود شهادت 4مرد بالغ و عاقل تایید میشه.
پ.ن: در این فیلم شوهر ثریا او را درحال گفتگو و خنده با مردی میبیند سپس به او تهمت میزند.از مردی که ثریا با او صحبت میکرده قضیه را می پرسند او فقط میترسد و بیان میدارد که بله!ثریا حتی یکبار در خانه من خوابیده!! (نکته اینجاست که ثریا برای آن مرد کلفتی میکند)
2.نحواه اجرای حکم سنگسار کاملا اشتباه و حاکی از یک نگاه بیرونی و غیر آگاه از احکام اسلامیست.
در احکام اسلام اول 4شاهد سنگ زده و بعد بقیه افراد که واجب است حق الناسی به گردن آنها نباشد سنگ میزنند و...
پ.ن:در این فیلم اول پدر ثریا ، بعد شوهرش و بعد 2پسر کم سن وسال او سنگ میزنند!
3.در یک روستای ایرانی ،یک زن 40-50 ساله (زهره آغداشلو در نقش خاله ی ثریا ) کاملا به زبان انگلیسی مسلط است! آن هم سال 58! گفته شده او ماجرا را برای خبرنگار خارجی که اتفاقی به روستا آمده شرح داده و...
4. برای مرد هیچ حد جاری نمیشه .
مورد زیاده مثلا بی حجاب کردن ثریا موقع سنگسار،ضربو شتم او توسط شوهرش و حتی خود آخوندی که توی فیلمه و نمونه ی کامل یک فرد عیاش و هوسبازه که با فلش بک متوجه میشیم او یک زندانی سابقه داره ! آن هم به جرم کلاهبرداری تجاوز به نوامیس و...