نقاشی آبجـی مهشید جان♥►

M.T.R.W

عضو جدید
کاربر ممتاز
این نقاشی مطلق مهشید جان
http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/510847-mahshid-engineer
هستش از بچه های خون گرم و هنرمند باشگاه
دوستان عزیز اگه دوست دارید کارهای بعدیه آبجی مونو ببینید نظر بدید با آرزوی موفقیت واسه همه شما مهندسان گرامی

سر به هوا نیستم...

.

فقط به آسمان می نگرم...

.

حس عجیبی ست...

.

شاید دقایقی پیش تو به آسمان نگریستی ...

آخرین ویرایش:

Body Guard

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
ممنونم
هر کاری نمایشی از درون است !
این نقاشی زیبا درون یک انسان زیبا رو نشون می ده
تبریک می گم :gol::gol:
در پناه خدا و امام عصر(عج) باشید ، بزرگوار ...

Syd Barrett

عضو جدید
سلام . راستش من درست متوجه نشدم این نقاشی رو شما کشیدید یا یه نفر دیگه ، به هر حال نقاشی زیبایی شده ممنون از شما
فقط چند تا نکته رو بگم که مطمئنن اگر توی کارهای بعدی رعایت بشه آثار بهتری رو میتونید خلق کنید

یه نقاشی تنها از زیبا کشیدن المان های مختلف در یه قاب تشکیل نشده ، جای اونها در قاب نقاشی شاید از زیبا کشیدن اونها هم مهمتر باشه ... دقیقا مثل آثاری که شما میبینید با کشیدن چند تا خط و شکل هندسی شهرت جهانی پیدا میکنن ...

برای مثال در قاب شما در اولین نگاه ، چشم ها به سمت گوشه بالا و سمت چپ تصویر میره و یک سوم پایین و یک سوم راست تصویر یه جورایی بدون استفاده میمونه
قسمت های اصلی این عکس میتونه یه خورشید ، یه کلبه یه درخت خشک و رود باشه ... خورشید که روی زمین نیست ... درخت و رود هم قسمت وسط عکس رو گرفتن یه کلبه میمونه که مثل یه الاکلنگ که یه طرفش خالیه داره سنگینی میکنه و انگار میخواد قاب رو برگردونه !

اگر فضای کلبه بیشتر میشد و رود هم به سمت راست میرفت هم یه درخت خشک از کلبه دور میشد هم وقتی به اون کلبه نگاه میکردی احساس شادمانی بیشتری داشتی و تعادل بیشتری در عکس وجود داشت

در کل این نقاشی زیباست فقط به نظر من اگر یه مقدار چیدمان و ترکیب بندی بهتری داشت میتونست یه نقاشی عالی باشه بدون اینکه وقت بیشتری رو برای این نقاشی بذارید .

البه این نکته رو هم بگم که من نقاش نیستم ولی به عنوان کسی که به عکاسی علاقه داره و اکثر موارد مربوط به ترکیب بندی در عکاسی در نقاشی هم وجود داره این مطالب رو گفتم .

موفق باشید

M.T.R.W

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنونم-خیلی قشنگه درست شبیه تصویری از یه کارتونه که من با دیدنش لذت میبرم مرسی:gol::gol:...

سلام
ممنونم
هر کاری نمایشی از درون است !
این نقاشی زیبا درون یک انسان زیبا رو نشون می ده
تبریک می گم :gol::gol:
در پناه خدا و امام عصر(عج) باشید ، بزرگوار ...

M.T.R.W

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام . راستش من درست متوجه نشدم این نقاشی رو شما کشیدید یا یه نفر دیگه ، به هر حال نقاشی زیبایی شده ممنون از شما
فقط چند تا نکته رو بگم که مطمئنن اگر توی کارهای بعدی رعایت بشه آثار بهتری رو میتونید خلق کنید

یه نقاشی تنها از زیبا کشیدن المان های مختلف در یه قاب تشکیل نشده ، جای اونها در قاب نقاشی شاید از زیبا کشیدن اونها هم مهمتر باشه ... دقیقا مثل آثاری که شما میبینید با کشیدن چند تا خط و شکل هندسی شهرت جهانی پیدا میکنن ...

برای مثال در قاب شما در اولین نگاه ، چشم ها به سمت گوشه بالا و سمت چپ تصویر میره و یک سوم پایین و یک سوم راست تصویر یه جورایی بدون استفاده میمونه
قسمت های اصلی این عکس میتونه یه خورشید ، یه کلبه یه درخت خشک و رود باشه ... خورشید که روی زمین نیست ... درخت و رود هم قسمت وسط عکس رو گرفتن یه کلبه میمونه که مثل یه الاکلنگ که یه طرفش خالیه داره سنگینی میکنه و انگار میخواد قاب رو برگردونه !

اگر فضای کلبه بیشتر میشد و رود هم به سمت راست میرفت هم یه درخت خشک از کلبه دور میشد هم وقتی به اون کلبه نگاه میکردی احساس شادمانی بیشتری داشتی و تعادل بیشتری در عکس وجود داشت

در کل این نقاشی زیباست فقط به نظر من اگر یه مقدار چیدمان و ترکیب بندی بهتری داشت میتونست یه نقاشی عالی باشه بدون اینکه وقت بیشتری رو برای این نقاشی بذارید .

البه این نکته رو هم بگم که من نقاش نیستم ولی به عنوان کسی که به عکاسی علاقه داره و اکثر موارد مربوط به ترکیب بندی در عکاسی در نقاشی هم وجود داره این مطالب رو گفتم .

موفق باشید

آبجی مهشید کیه؟!
نقاشیش خیلی خوبه؛از طرف من بهش تبریک بگو...

ببخشید کدوم مهشید؟

زیبا بود.....ممنون.......ایشون خودشون کجان؟؟؟!!!......:gol:

بسیار زیبا و ماهرانه
تبریک به شما و ابجی مهشید
فقط یه سوال خود هنرمند کجاست الان ؟؟؟:razz:

خب ما که آبجی مهشید رو نمیشناسیم ولی نقاشیش خوبه:D
موفق باشه:gol:

خیلی زیبا بود مرسی;) فقط ابجی مهشیدکیه؟

ایشون اون هنرمندن

http://www.www.www.iran-eng.ir/member.php/510847-mahshid-engineer

F.A.R.Z.A.D

متخصص مباحث اجرایی معماری , متخصص نرم افزار Archi
کاربر ممتاز
آهان متوجه شدم.
خوبه مهشید خانم از آشپزیتون خیلی بهتره.:biggrin::gol::gol::gol:
ممنون.

mahshid-engineer

عضو جدید
سلام به همه دوستای عزیزم بخدا شرمندم کردین نمیدونم چی باید بگم خیلی لطف دارید به من :redface:

من که هنوز خیلی مبتدیم خیلی راه مونده که بخوام خوب نقاشی بکشم
:smile:

خیلی ممنونم از همگی
:gol::gol::gol::gol::gol::gol:

محمد رضا!!!!!!!
:gol:
یه دنیا ممنون خیلی شرمندم کردی:w27: