نظر سنجی فقط برای دختران

نظر سنجی فقط برای دختران

• ثروت

رای: 13 7.3%
  • تحصیلات

رای: 11 6.2%
  • زیبایی (تیپ و قیافه)

رای: 10 5.6%
  • هنر

رای: 1 0.6%
  • اخلاق

رای: 142 80.2%

• مجموع رای دهندگان
    177

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به عنوان یه پسر باید بگم واقعا روزگار در حق ما نامردی کرده!!!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانومای عزیز ما اگه میگیم دخترا به ثروت اهمیت میدن چون دیدیم و میدونیم.
من خودم به عنوان یه پسر تا زمانیکه خودم تأمین نشم نمیتونم برم سراغ کسی!!خب کاری هم به دختر ندارم.ولی یکم باید توقعاتتونو کم کنین.یه پسر بدبخت گنج که پیدا نکرده!!!با این گرونی خودتون انصاف داشته باشین.
البته اینا همش مراحل انتهاییه!!!
مراحل اولیه خیلی داره ازدواج!!!
اولا کار نیست که ما بخوایم پولی داشته باشیم!!!بعدشم کار پیدا کنیم و پولم باشه دختر خوب اینقدر کم شده که شاید پیدا کردنش طول بکشه!و این چیزایی که ما داریم میگیم واسه مراحل بعدیه اصن!

:|

من خودم به شخصه اگه پسری قول شرف بده تا آخر عمر بهم وفادار می مونه نگاش نه قبل ازدواج نه بعدش دنبال کسی نبوده باشه ، منم قول میدم از صفر قبولش کنم!(حالا صفرم نه ، یکم بالای صفر :دیی)

نیست همچین پسری دیگه! حداقلش اینه که من تا حالا ندیدم! پس مجبوریم در مرحله بعد به پولش فکر کنیم ، چون اخلاقو اصن نمیشه فهمید چجوریاس!!

:| دختر خوب زیاد هست .... خود پسرا توقعشونو بیارن پایین!! این کم توقع بودن باید از خود پسرا شروع شه نه دخترا!!!!

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
به به سلام ابجی ماریا :w07:

پولدار میشیم ب امید خدا...همون قضیه مجسمه ها و باستان شناسی اینا که بهت گفتم یادته:d

دیگه از شما بعیده درباره اخلاقم تحقیق کنی اجی :(

اهاااااااااااااااا...ای کلک..نصف نصف بودیما سهمه منو ندزدی:D
شوخی کردم داداش شما گلی:gol::gol::gol:

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا جونه هر کس که دوست دارین از معیارهای اخلاق و مخصوصا تحصیلات نذارین. با این چیزا بعضی ها دارن خودشون رو گول میزنن بابا مادر زنتون میگه مایه چی داری؟؟؟ از قدیم هم گفتن بی مایه فتیر هست.
همینه دنیا اینقدر خراب شده!!!همه رو آوردن به دوس دختر و دوس پسر بازی!!!

عسل کوچولو

عضو جدید
خدایی اخلاق یه چیز دیگست با همه چیز می شه ساخت ولی اینکه اخلاق نداشته باشی هیچی
می شه همه گزینه های دیگه رو با تلاش کردن عوض کرد ولی اخلاق رو نه می شه پولدار بشی می شه به تحصیلات بالا برسی و تیپ هم می شه درست کرد حالا شاید قیافه رو نه ولی هر کسی واسه خودش یه زیبایی داره

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خانومای عزیز ما اگه میگیم دخترا به ثروت اهمیت میدن چون دیدیم و میدونیم.
من خودم به عنوان یه پسر تا زمانیکه خودم تأمین نشم نمیتونم برم سراغ کسی!!خب کاری هم به دختر ندارم.ولی یکم باید توقعاتتونو کم کنین.یه پسر بدبخت گنج که پیدا نکرده!!!با این گرونی خودتون انصاف داشته باشین.
البته اینا همش مراحل انتهاییه!!!
مراحل اولیه خیلی داره ازدواج!!!
اولا کار نیست که ما بخوایم پولی داشته باشیم!!!بعدشم کار پیدا کنیم و پولم باشه دختر خوب اینقدر کم شده که شاید پیدا کردنش طول بکشه!و این چیزایی که ما داریم میگیم واسه مراحل بعدیه اصن!

من خودم به شخصه اگه پسری قول شرف بده تا آخر عمر بهم وفادار می مونه نگاش نه قبل ازدواج نه بعدش دنبال کسی نبوده باشه ، منم قول میدم از صفر قبولش کنم!(حالا صفرم نه ، یکم بالای صفر :دیی)

نیست همچین پسری دیگه! حداقلش اینه که من تا حالا ندیدم! پس مجبوریم در مرحله بعد به پولش فکر کنیم ، چون اخلاقو اصن نمیشه فهمید چجوریاس!!

:| دختر خوب زیاد هست .... خود پسرا توقعشونو بیارن پایین!! این کم توقع بودن باید از خود پسرا شروع شه نه دخترا!!!!

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز

:huh:......

فنا2011

اخراجی موقت
شعار چرا...
من همسرم وضع مالیش معمولیه..خونوادشم تو سطح بالایی نیستن..
اما تحصیلاتش بالاست اخلاقشم بابه میله منه..واسه همین انتخابش کردم..
والا میتونستم با یکی دیگه ازدواج کنمو تو پول شنا کنم.
انشاالله زندگیتون که سرشار آرامش هست روز به روز بیشتر بشه زیر چتر اسلام اهل بیت

فنا2011

اخراجی موقت

نمیدونم رو چه حسابی گفتین دختر خوب زیاد هست ...:surprised:

من اصلن نمیگم پسرخوب زیاد هست چون کمه دیگه

باید واقعیت و دید

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا ازدواج های سنتی همه چیز و مد نظر قرار میدن
و خانواده محور هستش
اما الان چی طرف 4 سال دنبال پسره برا شناخت آخرم هیچ یا کار دست هم میدن مجبور میشن ازدواج کنن اگه پیگیر مسائل دیگه نشن
یا اینکه عشق کاذب میاد وسط که همون هوس هستش ................

یه سری بزنید دادگاه ............. ببینید چقد این ازدواج های روشنفکرانه جواب داده .همه جورشو دیدیم و دیدم

والا ازدواجای سنتی که دوطرف تا روز عروسی همو نمیدیدن! همه چیز مد نظر نبوده!!
من با این ازدواجای به اصطلاح روشنفکرانه هم موافق نیستم عاخه :دی( نه شور شور ، نه انقد بی نمک!)

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

تا خوب بودن رو چی معنی کنیم!!
آره دخترا همشون خوبن!
خوبه که کم توقع هستین.امیدوارم یکی گیرتون بیاد مثه خودتون.
من همیشه این دعارو میکنم.میگم خدایا به هرکس مثه خودش بده.خدایا به منم یکی بده مثه خودم .

فنا2011

اخراجی موقت
والا ازدواجای سنتی که دوطرف تا روز عروسی همو نمیدیدن! همه چیز مد نظر نبوده!!
من با این ازدواجای به اصطلاح روشنفکرانه هم موافق نیستم عاخه :دی( نه شور شور ، نه انقد بی نمک!)

منم تا اون حد سنتی رو نگفتم اون دیگه افتضاحه اصلن خوب نیست ...
ولی این تریپ الان مزخرفه خیلی

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم رو چه حسابی گفتین دختر خوب زیاد هست ...:surprised:

من اصلن نمیگم پسرخوب زیاد هست چون کمه دیگه

باید واقعیت و دید

والا من دخترم دیگه ...میبینم اطرافه خودم ....
الان همونقدر که پول پسر برا دخترا شده معیار ازدواج -- زیبایی دختر هم شده معیار واسه پسرا ....
من تو دوستام هستن دخترایی که پاکه پاکن ولی به خاطر معمولی بودن قیافه و در بعضی موارد نازیبا بودن! هنوز ازدواج نکردن ....
ولی کسایی که دختر خوبی نبودن (خوب نبودن از نظر نجابت و پاکی و اینا ) ولی زیبایی داشتن الان ازدواج کردن ، خییلی دیدم اطرافم....

فنا2011

اخراجی موقت
یه چیز بگم ...................14 تا دوست داریم تو لیت دوستامون سال به دوازده ماه

یک بار بینمون پیامی رد و بدل نمیشه دوستان رو چه حسابی تمایل نشون میدن :D

دو روزه برام سواله

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان همونقدر که پول پسر برا دخترا شده معیار ازدواج -- زیبایی دختر هم شده معیار واسه پسرا ....
من تو دوستام هستن دخترایی که پاکه پاکن ولی به خاطر معمولی بودن قیافه و در بعضی موارد نازیبا بودن! هنوز ازدواج نکردن ....
ولی کسایی که دختر خوبی نبودن (خوب نبودن از نظر نجابت و پاکی و اینا ) ولی زیبایی داشتن الان ازدواج کردن ، خییلی دیدم اطرافم....

پول واسه من معیار نیست...:w25:

فنا2011

اخراجی موقت
آخراش و تا حدودی قبول دارم

SEMINAR

کاربر فعال
دغدغه همه ادم ها برای زندگی خوب پول هست . چه مرد چه زن . کاری هم به سن و سال نداره اصلا .
وقتی شغلی نیست چطور میتونه به ازدواج و اینده فکر کنه ؟
وقتی نمیدونه یه سال دیگه بچه اش ازش یه کفش یه کیف یه اسباب بازی میخواد میتونه براش تهیه کنه ؟ یا نه باید عرق شرم بریزه ؟
شاید یکی دوست داشته باشه عرق شرم بریزه ولی من دوست ندارم

فنا2011

اخراجی موقت
آخراش نتیجه ی اولاشه!!
دختر خوب کمه
پسر خوب هم کمه.................
همون زیبایی معمولی هم ملاک هستش که اول عرض کردم ... زیبایی رو من گفتم زیبایی که به دلت بشینه شاید از نظر کسای دیگه اون زشت باشه ولی به دل تو نشسته و از دید تو زیباست
البته همون معیار خوب و بد هم شده دیگاه فردی

.میرحسین

عضو جدید
به به ..آفرین بر شما

دغدغه همه ادم ها برای زندگی خوب پول هست . چه مرد چه زن . کاری هم به سن و سال نداره اصلا .
وقتی شغلی نیست چطور میتونه به ازدواج و اینده فکر کنه ؟
وقتی نمیدونه یه سال دیگه بچه اش ازش یه کفش یه کیف یه اسباب بازی میخواد میتونه براش تهیه کنه ؟ یا نه باید عرق شرم بریزه ؟
شاید یکی دوست داشته باشه عرق شرم بریزه ولی من دوست ندارم
سلام
شما دو نفر هم خانمید؟؟؟
نظر سنجی فقط برای خانم هاست !!