به عنوان یه پسر باید بگم واقعا روزگار در حق ما نامردی کرده!!!
پ تحصیلات و اخلاق چی بود گفتی؟؟؟میگفتی ثروت و ولخرج بودن.
پ تحصیلات و اخلاق چی بود گفتی؟؟؟میگفتی ثروت و ولخرج بودن.
خانومای عزیز ما اگه میگیم دخترا به ثروت اهمیت میدن چون دیدیم و میدونیم.
من خودم به عنوان یه پسر تا زمانیکه خودم تأمین نشم نمیتونم برم سراغ کسی!!خب کاری هم به دختر ندارم.ولی یکم باید توقعاتتونو کم کنین.یه پسر بدبخت گنج که پیدا نکرده!!!با این گرونی خودتون انصاف داشته باشین.
البته اینا همش مراحل انتهاییه!!!
مراحل اولیه خیلی داره ازدواج!!!
اولا کار نیست که ما بخوایم پولی داشته باشیم!!!بعدشم کار پیدا کنیم و پولم باشه دختر خوب اینقدر کم شده که شاید پیدا کردنش طول بکشه!و این چیزایی که ما داریم میگیم واسه مراحل بعدیه اصن!
به به سلام ابجی ماریا
پولدار میشیم ب امید خدا...همون قضیه مجسمه ها و باستان شناسی اینا که بهت گفتم یادته
دیگه از شما بعیده درباره اخلاقم تحقیق کنی اجی![]()
همینه دنیا اینقدر خراب شده!!!همه رو آوردن به دوس دختر و دوس پسر بازی!!!بابا جونه هر کس که دوست دارین از معیارهای اخلاق و مخصوصا تحصیلات نذارین. با این چیزا بعضی ها دارن خودشون رو گول میزنن بابا مادر زنتون میگه مایه چی داری؟؟؟ از قدیم هم گفتن بی مایه فتیر هست.
خانومای عزیز ما اگه میگیم دخترا به ثروت اهمیت میدن چون دیدیم و میدونیم.
من خودم به عنوان یه پسر تا زمانیکه خودم تأمین نشم نمیتونم برم سراغ کسی!!خب کاری هم به دختر ندارم.ولی یکم باید توقعاتتونو کم کنین.یه پسر بدبخت گنج که پیدا نکرده!!!با این گرونی خودتون انصاف داشته باشین.
البته اینا همش مراحل انتهاییه!!!
مراحل اولیه خیلی داره ازدواج!!!
اولا کار نیست که ما بخوایم پولی داشته باشیم!!!بعدشم کار پیدا کنیم و پولم باشه دختر خوب اینقدر کم شده که شاید پیدا کردنش طول بکشه!و این چیزایی که ما داریم میگیم واسه مراحل بعدیه اصن!
:|
من خودم به شخصه اگه پسری قول شرف بده تا آخر عمر بهم وفادار می مونه نگاش نه قبل ازدواج نه بعدش دنبال کسی نبوده باشه ، منم قول میدم از صفر قبولش کنم!(حالا صفرم نه ، یکم بالای صفر :دیی)
نیست همچین پسری دیگه! حداقلش اینه که من تا حالا ندیدم! پس مجبوریم در مرحله بعد به پولش فکر کنیم ، چون اخلاقو اصن نمیشه فهمید چجوریاس!!
:| دختر خوب زیاد هست .... خود پسرا توقعشونو بیارن پایین!! این کم توقع بودن باید از خود پسرا شروع شه نه دخترا!!!!
انشاالله زندگیتون که سرشار آرامش هست روز به روز بیشتر بشه زیر چتر اسلام اهل بیتشعار چرا...
من همسرم وضع مالیش معمولیه..خونوادشم تو سطح بالایی نیستن..
اما تحصیلاتش بالاست اخلاقشم بابه میله منه..واسه همین انتخابش کردم..
والا میتونستم با یکی دیگه ازدواج کنمو تو پول شنا کنم.
انشاالله زندگیتون که سرشار آرامش هست روز به روز بیشتر بشه زیر چتر اسلام اهل بیت
:|
من خودم به شخصه اگه پسری قول شرف بده تا آخر عمر بهم وفادار می مونه نگاش نه قبل ازدواج نه بعدش دنبال کسی نبوده باشه ، منم قول میدم از صفر قبولش کنم!(حالا صفرم نه ، یکم بالای صفر :دیی)
نیست همچین پسری دیگه! حداقلش اینه که من تا حالا ندیدم! پس مجبوریم در مرحله بعد به پولش فکر کنیم ، چون اخلاقو اصن نمیشه فهمید چجوریاس!!
:| دختر خوب زیاد هست .... خود پسرا توقعشونو بیارن پایین!! این کم توقع بودن باید از خود پسرا شروع شه نه دخترا!!!!
اتفاقا ازدواج های سنتی همه چیز و مد نظر قرار میدن
و خانواده محور هستش
اما الان چی طرف 4 سال دنبال پسره برا شناخت آخرم هیچ یا کار دست هم میدن مجبور میشن ازدواج کنن اگه پیگیر مسائل دیگه نشن
یا اینکه عشق کاذب میاد وسط که همون هوس هستش ................
یه سری بزنید دادگاه ............. ببینید چقد این ازدواج های روشنفکرانه جواب داده .همه جورشو دیدیم و دیدم
نه بابا مگه میشه ؟؟؟ سهم شوما محفوظهاهاااااااااااااااا...ای کلک..نصف نصف بودیما سهمه منو ندزدیشوخی کردم داداش شما گلی
![]()
تا خوب بودن رو چی معنی کنیم!!:|
والا ازدواجای سنتی که دوطرف تا روز عروسی همو نمیدیدن! همه چیز مد نظر نبوده!!
من با این ازدواجای به اصطلاح روشنفکرانه هم موافق نیستم عاخه :دی( نه شور شور ، نه انقد بی نمک!)
نمیدونم رو چه حسابی گفتین دختر خوب زیاد هست ...
من اصلن نمیگم پسرخوب زیاد هست چون کمه دیگه
باید واقعیت و دید
والا من دخترم دیگه ...میبینم اطرافه خودم ....
الان همونقدر که پول پسر برا دخترا شده معیار ازدواج -- زیبایی دختر هم شده معیار واسه پسرا ....
من تو دوستام هستن دخترایی که پاکه پاکن ولی به خاطر معمولی بودن قیافه و در بعضی موارد نازیبا بودن! هنوز ازدواج نکردن ....
ولی کسایی که دختر خوبی نبودن (خوب نبودن از نظر نجابت و پاکی و اینا ) ولی زیبایی داشتن الان ازدواج کردن ، خییلی دیدم اطرافم....
آخراش و تا حدودی قبول دارموالا من دخترم دیگه ...میبینم اطرافه خودم ....
الان همونقدر که پول پسر برا دخترا شده معیار ازدواج -- زیبایی دختر هم شده معیار واسه پسرا ....
من تو دوستام هستن دخترایی که پاکه پاکن ولی به خاطر معمولی بودن قیافه و در بعضی موارد نازیبا بودن! هنوز ازدواج نکردن ....
ولی کسایی که دختر خوبی نبودن (خوب نبودن از نظر نجابت و پاکی و اینا ) ولی زیبایی داشتن الان ازدواج کردن ، خییلی دیدم اطرافم....
میدونم اتی ، تو معیارت فقط اخلاقه :دیی
پول واسه من معیار نیست...![]()
دختر خوب کمهآخراش نتیجه ی اولاشه!!
به به ..آفرین بر شما
سلامدغدغه همه ادم ها برای زندگی خوب پول هست . چه مرد چه زن . کاری هم به سن و سال نداره اصلا .
وقتی شغلی نیست چطور میتونه به ازدواج و اینده فکر کنه ؟
وقتی نمیدونه یه سال دیگه بچه اش ازش یه کفش یه کیف یه اسباب بازی میخواد میتونه براش تهیه کنه ؟ یا نه باید عرق شرم بریزه ؟
شاید یکی دوست داشته باشه عرق شرم بریزه ولی من دوست ندارم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
انتخابات دوازدهم اسفند ( فقط نظر سنجی ) | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
نظر سنجی: برای ازدواج فقط عشق کافی می باشد: | گفتگوی آزاد | 37 | |
![]() |
نظر سنجی فقط برای پسران | گفتگوی آزاد | 17 | |
![]() |
نظر سنجی | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |