نظر سنجی فقط برای دختران

نظر سنجی فقط برای دختران

• ثروت

رای: 13 7.3%
  • تحصیلات

رای: 11 6.2%
  • زیبایی (تیپ و قیافه)

رای: 10 5.6%
  • هنر

رای: 1 0.6%
  • اخلاق

رای: 142 80.2%

• مجموع رای دهندگان
    177

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خو شما دخترین احساسی و بی منطق فکر میکنین!!!مگه غیر از اینه؟؟؟آره یه دختر ارزشش خیلی بیشتر از این حرفاست.اصن به نظر من دختر نباید یه قاشق هم بیاره.دختر همینکه خودش خوب و خوش اخلاق باشه بسه.خودش خوب باشه.اخلاقش هم جهزیش.ولی مشکل ما ازینه که کار نیست!!!درامدا اینقدر پایینه که نمیشه اینقدر پول رو توی ده سال هم جور کرد!!!ولی ازونطرف اینقدر خرجا زیادن!!!نمیشه واقعا!!!جنگ نابرابره!!

:D

بالاخره خونواده هم تاحدودی کمک میکنن ! نمیذارنبچشون از صفره صفر شروع کنه ! هر چقدرم وضعشون خوب نباشه بازم کمک میکنن !

shahab.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز اخلاق مهمه اگه طرفت پولدار باشه ولی اخلاق نداشته باشه نمیتونی باهاش زندگی کنی پس اول اخلاق بعد چیز های دیگه

اگه اخلاق داشته باشه ولی پول نداشته باشه چی اون موقع میتونی باهاش زندگی کنی؟؟؟؟؟؟

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوست عزیز اخلاق مهمه اگه طرفت پولدار باشه ولی اخلاق نداشته باشه نمیتونی باهاش زندگی کنی پس اول اخلاق بعد چیز های دیگه
ولی ما شاهد این هستیم که اگه پسر پولدار نباشه حتی بهش فرصت اینو نمیدن که طرف خودشو نشون بده که بخوان ببینن خوش اخلاقه یا نه!!!اگه اینجور باشه که شما میگین که الان مملکت ما پر از ازدواج و عشق و صفا بود.

ros.

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
همه ش مهمه بابا دعوا نکنین اگه با اخلاق باشه ولی فقیر باشه باهاش ازدواج میکنین؟؟؟؟نوچ من که نمیکنم اینکارو

فنا2011

اخراجی موقت
:| از کجا معلوم طرف نامرد نباشه ؟! ینی آدم قرار باشه هر خواستگاری که براش اومد دو هفته باهاش باشه ، بعد نپسندید بره سراغ بعدی؟!
این چه حرفیه شما خواستگاری میخواد براتون بیاد بعد از جلسه یا قبل از اینکه بیاد نمیرید تحقیق کنید امر اساسی هستش ...آدمی با خانواده مشورت میکنه ....تو همین دو هفته هر عکس العملی که دیدین و با مشاور در میون بذارید ...اینا کارهای سنتی نیست ما متاسفانه از برخی چیزا فاصله گرفتیم و تا میگیم تحقیق میخندیم ... باور کنید همون ازدواج های قدیمی و سنتی بیشتر جواب میداد

حلا دیگه اگه نامرد باشه بحثش جداست ...

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
:Dبالاخره خونواده هم تاحدودی کمک میکنن ! نمیذارنبچشون از صفره صفر شروع کنه ! هر چقدرم وضعشون خوب نباشه بازم کمک میکنن !
آره اگه کسی داشته باشه به بچشم کمک میکنه!!ولی خیلیا ندارن واقعا!!من خودمو مثال میزنم!واقعا هیچ حمایتی پشت سرم نیست!!!الانم زیر صفرم.تا بخوام به صفر برسم باید کلی به خونوادم برسم بعدش به فکر خودم باشم!!میگم نفستون از جای گرم دی میاد!!!باو ما قید ازدواجو زدیم.قبلا میگفتیم توقع دخترا بالاست!!!ولی الان میبینیم دخترای بدبخت هم مقصر نیستن!!!گرونی اومده!!!درآود نیست و خرجا هم زیاد!!!کار اگه باشه بلاخره آدم یه خاکی توی سرش میریزه!!

etnn

عضو جدید
کاربر ممتاز
این چه حرفیه شما خواستگاری میخواد براتون بیاد بعد از جلسه یا قبل از اینکه بیاد نمیرید تحقیق کنید امر اساسی هستش ...آدمی با خانواده مشورت میکنه ....تو همین دو هفته هر عکس العملی که دیدین و با مشاور در میون بذارید ...اینا کارهای سنتی نیست ما متاسفانه از برخی چیزا فاصله گرفتیم و تا میگیم تحقیق میخندیم ... باور کنید همون ازدواج های قدیمی و سنتی بیشتر جواب میداد

حلا دیگه اگه نامرد باشه بحثش جداست ...
چرا تحقیق میکنیم ، ولی تحقیق از اخلاقه طرف جواب میده؟؟؟ نه!

ازدواجای سنتی بیشتر معیار خونواده بود تا اخلاق طرف!

فنا2011

اخراجی موقت
پسر نیستی بدونی!!!
یه رهن خونه 30تومن میشه!!!
یه سرویس ارزون میشه 15 تومن!!
خرج عروسی هم که اصن عروسی گرفتن از مد افتاده!!!خرجش میشه یه 10تومنی اگه جموجور باشه!!!
یعنی حدودا یه 50 میلیونی پول میخواد کم کم کم کم!!!که بخوای یه خونه کوچیک رهن کنی و ماشینم نداشته باشی و یه مراسم مزخرف و خسیس بازی بگیری!!!
بابا دخترا نفسشون از جای گرم در میاد :) .تازه لوازم خونه رو نگفتم!!!تلویزیونش میشه 2تومن!کولر 3تومن.یخچال 4تومن!برو بالا!!!یا حضرت عباس :) .
حرفا میزنی وحید جان چند وقت پیش با یکی دوستان یک مراسم عروسی و رهن اگه خونه نداری رو گذاشتیم کنار هم کمتر از 100 تومن نشد باور کن به جان خودم ........
توقع خانوما الان پایین نیست دیگه متاسفانه ...درک هم زیر خط فقر میگن نداری ازدواج نکن به من دختری جراتداره اینجور بگی اگه همینجور الکی هم بگه ولش میکنم میرم :mad:

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خانومای عزیز ما اگه میگیم دخترا به ثروت اهمیت میدن چون دیدیم و میدونیم.
من خودم به عنوان یه پسر تا زمانیکه خودم تأمین نشم نمیتونم برم سراغ کسی!!خب کاری هم به دختر ندارم.ولی یکم باید توقعاتتونو کم کنین.یه پسر بدبخت گنج که پیدا نکرده!!!با این گرونی خودتون انصاف داشته باشین.
البته اینا همش مراحل انتهاییه!!!
مراحل اولیه خیلی داره ازدواج!!!
اولا کار نیست که ما بخوایم پولی داشته باشیم!!!بعدشم کار پیدا کنیم و پولم باشه دختر خوب اینقدر کم شده که شاید پیدا کردنش طول بکشه!و این چیزایی که ما داریم میگیم واسه مراحل بعدیه اصن!

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
حرفا میزنی وحید جان چند وقت پیش با یکی دوستان یک مراسم عروسی و رهن اگه خونه نداری رو گذاشتیم کنار هم کمتر از 100 تومن نشد باور کن به جان خودم ........
توقع خانوما الان پایین نیست دیگه متاسفانه ...درک هم زیر خط فقر میگن نداری ازدواج نکن به من دختری جراتداره اینجور بگی اگه همینجور الکی هم بگه ولش میکنم میرم :mad:
میدونم داداش.دست کم حساب کردم که بدونن باید کم توقع باشن.
منکه قید ازدواج و این چیزارو زدم.فکر کنم باید برم توی همون تاپیک صیغه ی موقت و رسما اعلام موافقت کنم!!

فنا2011

اخراجی موقت
چرا تحقیق میکنیم ، ولی تحقیق از اخلاقه طرف جواب میده؟؟؟ نه!

ازدواجای سنتی بیشتر معیار خونواده بود تا اخلاق طرف!
اتفاقا ازدواج های سنتی همه چیز و مد نظر قرار میدن
و خانواده محور هستش
اما الان چی طرف 4 سال دنبال پسره برا شناخت آخرم هیچ یا کار دست هم میدن مجبور میشن ازدواج کنن اگه پیگیر مسائل دیگه نشن
یا اینکه عشق کاذب میاد وسط که همون هوس هستش ................

یه سری بزنید دادگاه ............. ببینید چقد این ازدواج های روشنفکرانه جواب داده .همه جورشو دیدیم و دیدم

vahid.gerrard

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
پولداری؟؟:smile:اخلاقت چطوره؟ عصبی که نیستی؟ خسیس که نیستی اینا خیلی مهمه:Dمن اولین کاری که کردم شوهرمو بشناسم از نظر خرج کردن سنجیدمش:D
پ تحصیلات و اخلاق چی بود گفتی؟؟؟میگفتی ثروت و ولخرج بودن.

SEMINAR

کاربر فعال
بابا جونه هر کس که دوست دارین از معیارهای اخلاق و مخصوصا تحصیلات نذارین. با این چیزا بعضی ها دارن خودشون رو گول میزنن
بابا مادر زنتون میگه مایه چی داری؟؟؟ از قدیم هم گفتن بی مایه فتیر هست.

Tik TAAk

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به به سلام ابجی ماریا :w07:

پولدار میشیم ب امید خدا...همون قضیه مجسمه ها و باستان شناسی اینا که بهت گفتم یادته:d

دیگه از شما بعیده درباره اخلاقم تحقیق کنی اجی :(

AMMARIYA

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچی اصلن شعار نیست :smile:

شعار چرا...
من همسرم وضع مالیش معمولیه..خونوادشم تو سطح بالایی نیستن..
اما تحصیلاتش بالاست اخلاقشم بابه میله منه..واسه همین انتخابش کردم..
والا میتونستم با یکی دیگه ازدواج کنمو تو پول شنا کنم.