من حالیم نیست، یا جمعه یا اصلا
میتونم بیام ولی جنازم به چه درد میخوره، شاید 5 شنبه
منم موافقم با داش ممد ولی شنبه ها هم بیکارم ! ولی واسه اتفاق درر جمع بذارید جمعه
پایه هستین همین امروز بذاریم؟؟؟
الان که نه همه خوابن میزاریم بعد از ظهر یا عصر،چطوره؟؟؟؟هیچکی خبر نداره، جمع کردنشون سخته، زور بزنیم 4 تا بشیم
اون چیز که من می بینم ازین جماعت تا یه ماه دیگه فوقش یکی دوتا جمع بشن . البته هفته بعد باشه بهتره ولی اگه خیلی حوصلتون سر رفته باشه بریم البته غروبهیچکی خبر نداره، جمع کردنشون سخته، زور بزنیم 4 تا بشیم
منم که گفتم غروب یا بعد از ظهر که همه ببینناون چیز که من می بینم ازین جماعت تا یه ماه دیگه فوقش یکی دوتا جمع بشن . البته هفته بعد باشه بهتره ولی اگه خیلی حوصلتون سر رفته باشه بریم البته غروب
خدارو چه دیدی شاید اومدنخودتون اذیت نکنید هیشکی نماید
آره امروز نمیشه،منم میخوام برم بیرون نیستم پیگیری کنم.ایشالله هرچه زودتر بچه ها تایمشون رو بگن.فعلا بایهر کاری کردین خبر بدین یا منم میام یا نه ولی عمرا اگه امروز بشه
منم که گفتم غروب یا بعد از ظهر که همه ببینن
آره امروز نمیشه،منم میخوام برم بیرون نیستم پیگیری کنم.ایشالله هرچه زودتر بچه ها تایمشون رو بگن.فعلا بای
دوستان میتینگ رو بذاریم 5شنبه؟؟؟؟
سلام رییس حالا چرا جمعه؟![]()
حالا که اینجور شد من 4 شنبه میرم پارک پردیسانو اتیش میزنم، خیال همه راحت شهاگه ممکن 5شنبه بعدظهر باشه لطفا.![]()
وای مجید دلبندم آتیش خرناکه![]()
من که میگم بی خیال بشید... خیلی زماناتون پرته... بهترینش پنجشنبه اس که فقط ۴-۵ نفر میتونن بیان... میتینگ رو باید تابستون بذارین...
منم با جمعه موافقم.
باید زور بالا سر تاپیک باشه، فقط جمعه![]()
دمت گرم، فقط جمعه
بازم تاكيد ميكنم.ميتينگ 5شنبه ميباشد.قابل توجه همگي
اولا جمعه، دوما شما که اصفهانی این میتینگ تهرانیاست
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نظر شنجی مکانی(کوجاااااااا؟؟؟؟؟؟) | همشهری ها! | 1 | |
M | بهترین هدیه برای مامانم از نظر شما؟؟؟ | همشهری ها! | 2 | |
![]() |
استان شدن کرج خوبه یا بد؟بچه های کرج بیان تو و نظر بدن | همشهری ها! | 10 |