با سلام و درود به کاربران محترم باشگاه مهندسان ایران
سری اول مسابقات سفره آرایی و تزئین غذا به اتمام رسید و مدیر محترم تالار هنر نتایج رو در این پست "#31" به سمع و نظر شما خوبان و همراهان همیشگی رسانیدند.
با توجه به درخواست های بچه ها مبنی بر ادامه ی مسابقات سفره آرایی و تزئین غذا، بر آن شدیم که طی یک نظرسنجی از کلیه ی دوستداران و علاقمندان این مسابقه، موضوع مسابقات بعدی رو با مشارکت و همفکری شما عزیزان انتخاب نموده و استارت بزنیم.
دوستان محترم از بین گزینه های ارائه شده، به دلخواه یکی را انتخاب نموده و همچنین در هنگام انتخاب گزینه ی مزبور می توانید لیست موردنظر از عنوان های غذایی آن را هم بنویسید.
1. پلو همراه با انواع خورشت
2. آش و سوپ
3. انواع کباب
4. دسر
5. سالاد
6. نوشیدنی
7. فست فود
8. شیرینی و کیک
9. غذاهای غیر ایرانی
"در تقویم انتظار، همه فصل ها از عطر بهاری حضرت مهدی (عج) متبرک است"
در ابتدای کلام میلاد منجی بشریت رو به تمامی منتظران واقعی ایشان تبریک عرض می کنم.
در ابتدای کلام میلاد منجی بشریت رو به تمامی منتظران واقعی ایشان تبریک عرض می کنم.
سری اول مسابقات سفره آرایی و تزئین غذا به اتمام رسید و مدیر محترم تالار هنر نتایج رو در این پست "#31" به سمع و نظر شما خوبان و همراهان همیشگی رسانیدند.
با توجه به درخواست های بچه ها مبنی بر ادامه ی مسابقات سفره آرایی و تزئین غذا، بر آن شدیم که طی یک نظرسنجی از کلیه ی دوستداران و علاقمندان این مسابقه، موضوع مسابقات بعدی رو با مشارکت و همفکری شما عزیزان انتخاب نموده و استارت بزنیم.
دوستان محترم از بین گزینه های ارائه شده، به دلخواه یکی را انتخاب نموده و همچنین در هنگام انتخاب گزینه ی مزبور می توانید لیست موردنظر از عنوان های غذایی آن را هم بنویسید.
مثلا اگر انتخاب من سوپ است می تونم گزینه دوم یعنی 2. آش و سوپ رو انتخاب نموده و عنوان های غذایی اون رو هم مثل سوپ جو یا آش رشته و یا ... انتخاب کنم.
1. پلو همراه با انواع خورشت
2. آش و سوپ
3. انواع کباب
4. دسر
5. سالاد
6. نوشیدنی
7. فست فود
8. شیرینی و کیک
9. غذاهای غیر ایرانی
مهلت این نظرسنجی تا روز جمعه 94/3/15 می باشد.
با تشکر و سپاس از همه دوستان. http://iran-eng.com/images/icons/icon_gol.gif
آخرین ویرایش: