من اگه مرد بودم این حق رو به خانمم نمیدادم تا هر لحظه بر طبق احساسات اون لحظه اش تصمیم بگیره!هز چند که من شنیدم اگه این حق از جانب مردی به خانمش داده بشه حتی اگه در عقدنامه ثبت بشه , نمیتونه جنبه قانونی پیدا بکنه و فقط صوریه!
به نظر من خانوما هر حقی که بخوان می گیرن
بعد از طلاق هم میشه نصفی از دارایی هایی که از شوهرت گرفتی رو بهش برگردونی![]()
نه نه
ازدواجي كه با قرار مدار طلاق شروع شه به درد نميخوره...................
اینها اسلام واقعیه اما صیغه اسلام واقعی نیست؟بله اگر مرد بودم حق می دادم
چرا که دارایی بعد از ازدواج باهمکاری زوجین بدست آمده نه فقط مرد
هر حقی دوطرفه هست
واسلام واقعی یعنی همین........
اینها اسلام واقعیه اما صیغه اسلام واقعی نیست؟![]()
زن همون 5 تا سکه که مهرش کردی زیادشه
زن باید ساده زیست باشه
قانع باشه
پول نخواد
همه کار بکنه
خشکل باشه
حرف گوش کن باشه
احمد آقا پاشو از خواب صبح شده
نه منظورم کاربرش هست که پست داده
مگه اينجا بحث روي صيغه هست؟؟؟
نه منظورم کاربرش هست که پست داده
آخه خیلی تو صیغه گیر داده بود
به نظر من خوبه هر آدمی وقتی میخواد عاشق بشه وازدواج کنه منطقی فکر کنهوعاشق کسی بشه وبا کسی ازدواج کنه که لیاقت یه عشق پاک ووفاداری رو داشته
باشه
اینجوری مجبور نیست به طلاق یا حتی به حق طلاق فکر کنه![]()
مرسي نازنين جان
نظرت محترمه
ولي هيچ كس از فرداي خودش خبري نداره!!! 90 درصد اينايي كه الان تو دادگاه خانواده هستن هيچ وقت فكر نمي كردن كه يه روزي كارشون به اونجا بكشه!!
به هر حال اينا مواردي هستن كه تو عقدنامه ذكر شدن و بايد به نوعي جواب داده بشن!!
ببخشيد عزيزم تشكرام تموم شده![]()
حق و حقوق زن مشخصه. اون مهر داره. نفقه داره. اگر گرفتاری ای توی زندگی پیش بیاد بار مستقیم روی مرد هستش و زن توی مشکلات به مرد کمک میکنه. مستقیما خودشو درگیر نمی کنه. بعدشم اگه مردی بخواد الکی زنش رو طلاق بده دادگاه بابای اون مرد رو در میاره. ولی اگه زنی بگه طلاق میخوام و کمی خودزنی و عوام فریبی کنه دادگاه مرد رو مجبور میکنه مهر زن رو بهش بده. ( قبول دارم همه ی زنا اینجوری نیستن اما زنایی که این کارا رو میکنن هم کم نیستن )خوب اينم نظريه!!!
پس شما دوست داري هر وقت اراده كردي بدون هيچ حق و حقوقي زنتو طلاق بدي!!!
آقايون لطفا نظر بدين كه آيا حاضريد اين بند عقدنامه رو امضا كنين؟؟؟
آيا حاضريد حق طلاقو به خانومتون بدين؟؟؟
خانومها هم لطفا نظرشونو بگن!!!
105. ت: الف) ضمن عقد خارج لازمعقد نكاح زوج شرط كرد هر گاه طلاق بنا به درخواست زوجه نباشد و طبق تشخيص دادگاه تقاضاى طلاق ناشى از تخلّف زن از وظايف همسرى يا سوء اخلاق و رفتار وى نبوده، زوج موظّف است تا نصف دارايى موجود خود را كه در ايّام زناشويى با او به دست آورده يا معادل آن را طبق نظر دادگاه بلاعوض به زوجه منتقل كند.
حق و حقوق زن مشخصه. اون مهر داره. نفقه داره. اگر گرفتاری ای توی زندگی پیش بیاد بار مستقیم روی مرد هستش و زن توی مشکلات به مرد کمک میکنه. مستقیما خودشو درگیر نمی کنه. بعدشم اگه مردی بخواد الکی زنش رو طلاق بده دادگاه بابای اون مرد رو در میاره. ولی اگه زنی بگه طلاق میخوام و کمی خودزنی و عوام فریبی کنه دادگاه مرد رو مجبور میکنه مهر زن رو بهش بده. ( قبول دارم همه ی زنا اینجوری نیستن اما زنایی که این کارا رو میکنن هم کم نیستن )
حالا من سوال از خانوم ها دارم. شما در ازای مهر به مرد چی میدین ؟
محبت که دو طرفه هستش. پول رو که مرد باید بده. خوراک و مسکن هم که با مرده. زن توی زندگی چه تعهدی جز س.ک / س و حرف گوش دادن و به دنیا آوردن بچه ها و بزرگ کردنشون داره؟ هرچند ۹۹٪ خانوما فقط تو عمل کردن به یکی از این ۴ اصل بالا هم مشکل دارن( حرف گوش دادن ). حالا بقیش که دیگه هیچی.
الان یه مهریه نرمال فکر میکنم حدودا ۱۰۰۰ سکه باشه.( بجز زمین و سفر حج و ... ) 1000*300000=300 میلیون تومن. حقوق یه مهندس ( سایت مهندسیه نه ؟ ) در دولت حدودا 430 هزار تومان هستش. ( طبق مصوبه ی وزارت کار برای سال ۸۸ ) ( تازه اگه کار گیرش بیاد. معمولا سالی یه بار استخدام میکنن. گاهی هم چند سال یه بار ) وقتی این مهندس ما ارشد داشته باشه و ۳ سال هم سابقه ی کار داشته باشه حقوقش میشه 478 هزار تومان.
ما میگیریم 500 تومان ماهی. 300 میلیون تقسیم بر 500 هزار تومان میشه 60 ماه یعنی ۵۰ سال.
مهندس ما اگه 50 سال هیچی نخوره. هیچی نپوشه. مهمونی نره. کرایه تاکسی نده. هدیه واسه ی هیچ کسی نگیره. مسافرت نره و ... تازه میتونه مهر زنش رو بده. البته با احتساب تورم و ارزش افزوده ی طلا و ... عمرا بتونه مهریه رو بده.
خونه هیچی نباشه 100 میلیون تومنه. ماشین 10 میلیون تومن. خرجی زندگی. نفقه. شیربها. مراسم عروسی. کادوی تولد مادر زن و ... هم هنوز مونده. هرچند خیلی از خانوما حاضر نیستن توی خونه ی 100 میلیونی وسط شهر هم زندگی کنن.
حالا این وسط خانوما به فکر این هستن که اختیارات مرد رو ازشون بگیرن و به خودشون منتقل کنن. یکمی زیاده خواهیه. یه جور رویایی فکر کردنه. همین رویایی فکر کردن هم مشکل ازدواج رو چندین برابر کرده.
حالا هر کی راجع به محاسبات من و حرفام مشکلی داره در خدمتم.
من به شخصه اگه همون جا رضایت نامه ازدواج مجدد رو بهم بده منم بهش حق طلاق میدم
به نظر من فرقی نمی کنه حق طلاق با کی باشه چون وقتی دو نفر نتونن باهم زندگی کنن از هم جدا خواهند شد بدون در نظر گرفتن حق طلاق...
پس آقایون زیاد سخت نگیرن چون اگه خانومی این حق رو داشته باشه فقط زمانی از اون استفاده خواهد کرد که دیگه نتونه به زندگی مشترکش ادامه بده ....
در مورد اون ماده هم من می گم لازمه و این تو فامیل ما تقریبا پیاده شده..
سپاس از صبای نازنینم![]()
راست ميگه منم شاهد جريان هستم......براي اينكه بحث زنگ تفريحم داشته باشه بگم يادم مياد يه بنده خدايي تو تالار عكس رفت يه زن اجنبي گرفت و صبح روز بعدش اومد طلاقش داد
حالا همون بنده خدا داره سنگ مديريت خانواده رو اينجا به سينه ميزنه
خدا همه رو به راه راست هدايت كنه![]()
كدوم خانواده رو منظورتهراست ميگه منم شاهد جريان هستم......
ولي اون زن اجنبيه معتاد بوداااااااااا......
داشت همه رو منحرف ميكرد.... طلاق دادنش واجب كفايي بود....
اين است مديريت خانواده......![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
خانوما و آقايون تعارف نكنيد! بياين تو نظر بديد لطفا | گفتگوی آزاد | 41 | |
![]() |
لطفا نظر بديد تا من به يه جمع بندي برسم.... | گفتگوی آزاد | 35 | |
![]() |
به نظر شما مهم ترین عامل فساد چیست؟ | گفتگوی آزاد | 22 | |
![]() |
نظر سنجی | گفتگوی آزاد | 3 | |
![]() |