arman127_18
عضو جدید
1۱) خوب پس شدیدا توصیه میکنم یه پرس و جویی بکنین و با اطلاعات کامل تری به آینده و زندگیتون نگاه کنین. چون اون کسی که توی دادگاه ها داره بدبخت میشه مردا هستن نه زنها. عملا زنها تنها سختی ای که دارن دوری از بچه ها هستش که دختر تا ۷ سالگی ( اگه درست بگم ) و پسر تا آخر دوره ی شیر خوارگی پیش مادر میمونن بعدش میرن پیش پدرشون. همین. وگرنه به هر نحوی که باشه زن مستحق مهریه اشه و دادگاه به زور از مرد میگرفته. تا همین چند سال پیش به خاطر یه هدیه ( مهریه) مرد ها رو میفرستادن زندان. کجای کاری خانم؟[/B]
۱)تا حالا نشنيدم مردي بخواد زنشو طلاق بده و دادگاه بيچارش كنه!!!! ولي مورد عكسشو خيلي شنيدم!!!
۲)همانطور كه در فقه اسلام آمده و قانون مدني از اين نظريه تبعيت نموده است طلاق اساساً به دست مرد است يعني با اينكه نكاح يك عقد است اما براي گسيختن اين نهاد يك اراده كفايت مي كند و آ، اراده مرد مي باشد. اين مطلب در ماده 1133 قانون مدني آمده است
۳)كدوم دادگاهي بنا به خودزني و عوامفريبي زن راي داده!!!!مثال بيار
۴)منم از شما آقايون سوال دارم!! در ازاي اين مهري كه فقط تو يه تيكه كاغذ ثبت ميشه و هيچ وقت پرداخت نمي شه شما چه انتظاري از خانوما دارين!!!!
۵)آقاي محترم خيلي متاسفم كه اولين تعهدي كه براي يه زن تو زندگي قائل شدي ***ه!!!!!
در مورد به دنيا آوردن بچه و بزرگ كردنش هم نظري نمي دم قضاوت با ديگران!!! حالا اگه اين مساله خيلي براي شما پيش افتاده هست مي تونين نظر مادر محترمتونو بپرسين شايد ايشون بتونن شما رو توجيه كنن!!!!!! البته بعيد مي دونم!!!
۶)در مورد محاسبات كاملا حق با شماست و من كاملا با شما موافقم ولي متاسفانه همين قوانين دست و پاگير هستن كه باعث شده خونواده ها براي تضمين زندگي دختراشون راضي به مهريه هاي پايين نشن!!! تو قانوني كه مرد مي تونه بدون هيچ دليل منطقي بره تقاضاي طلاق بده و راحت زنشو طلاق بده و آب از آب تكون نخوره اگه همين مهريه ها هم نبود وضع از ايني هم كه هست بدتر مي شد!!!
۷)در مورد اينكه زن حق طلاق داشته باشه نگران نباشين به همين راحتيا هم نيست!!!

۲) در صورتیکه مرد توضیحاتش توی دادگاه منطقی و مستدل نباشه مرد رو اول ازش تعهد میگیرن که زندگیشو بکنه. بعدش اگه باز هم به تعهدش عمل نکرد مفرستنش زندان. از ۲ ماه و ۱ روز تا ۱ سال. توی تمام این مدت هم مرد وظیفه داره نفقه ی زن رو بده. همچنین مرد وظیفه داره مهر زن رو هم بده. حتی اگه زن از خونه رفته باشه. مگه اینکه زن ناشزه شمرده بشه که اون میشه تمرد زن و منطقی بودن حرفهای مرد.
۳) همشون. الان دارم به تو هم میگم. اگه خودزنی کنی و خیلی خیلی تابلو نباشه خودزنیت دادگاه رای به نفع تو میده. واقعا اینها رو نمیدونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه چیز کاملا عادی توی دادگاه های کشوره. خییییییییییییلیییییییییی عادی. نکنه ساکن ایران نیستی؟؟؟؟

۴) کی گفته هیچ وقت پرداخت نمیشه؟ همیشه پرداخت شده. فقط نمیدونم چرا نمیبینین. اقلا لینک حوادث دادگاه خانواده رو Rss کنین حکم های دادگاه رو بخونین تا بدونین چه خبره بعد بیاین راجع به همچین چیزی نظر سنجی کنین.
۵) خانم محترم چه شما خوشتون بیاد چه نه اولین تعهد س *** هستش. اگه باور نمیکنین از پدر و مادر گرامیتان بپرسین توجیهتون میکنن. شما کل جامعه رو ول کردین چسبیدین به یه مشت شعار. حقیقت اینه که ۹۹٪ جوونها برای س*** ازدواج میکنن و این کار کاملا پسندیده هست. همین س**** که شما با انزجار ازش یاد میکنین اگه نبود این آقایون محترم به شما خانوم ها نگاه هم نمی کردن و خیلی راحت به دلیل قوی تر بودن مرد ها چه از نظر جسمی و چه از نظر عقلی ( در زمینه ی مدیریت و به کار گیریه نیروی انسانی ) زنها تبدیل به برده میشدن و مورد استثمار مرد ها قرار میگرفتن. به جای ممنون بودن از خدا به خاطر قرار دادن س*** و به تمام معنا اسیر کردن مرد اینجوری راجع بهش حرف میزنین؟ بعدش هم بزرگ کردن فرزند مهم نیست. بچه رو غذا بهش بدی خودش بزرگ میشه. درست تربیت کردنه فرزند هست که خیلی مهمه. البته امیدوارم فرقشون رو بدونین. که اونم من خیلی خیلی روش حرف دارم ولی اینجا جاش نیست که بحثشو باز کنم.
۶) بله منم موافقم که قوانین دست و پا گیر هستن. ولی این وضعیت مهریه تضمین سلامت جامعه نیست. خیلی پیش میاد که مرد ها برای حفظ آبرو یا برای اینکه مهر زن رو ندارن که بهش بدن خیلی از رفتار های زشت و زننده ی زن رو تحمل میکنن و دم نیمزنن. این فشار باعث مریض شدن جامعه میشه. زن باید تحت فرمان مرد باشه تا زندگی دوام داشته باشه. اگه زن و مرد هردو بخوان زندگی رو هدایت کنن و هرکی ساز خودشو بزنه زندگی از هم میپاشه. همون جریان آشپز که ۲ تا بشه آش یا شور میشه یا بی نمک. یا جریان ۲ پادشاه در یک اقلیم نگنجند و ۱۰ درویش در یک گلیم بخوسبند. دلیل اسلام هم برای آسون گرفتن طلاق برای مرد همینه. اینکه مرد بتونه زن خودش رو کنترل کنه و به محض تمرد زن ؛ نفقه ی اونو قطع کنه و اونو طلاق بده تا همه بدونن که این زن تحت سرپرستی این مرد نیست. حالا قوانین میگن تا زمانی دادگاه طرف تشکیل بشه باید نفقه بدی؛ زنه تو هستش و ۱۰۰۰ تا چیز دیگه.
۷) من نگران اینکه حق طلاق دست زن باشه نیستم. من نگران زیاده خواهی خانم ها و خانواده هاشون هستم که باعث شده وضعیت جامعه به اینجا کشیده بشه.
براتون روشن کردم که با مهریه های امروزی مرد تحت چه فشار و مسولیتی قرار میگیره. اما شما حتی یک کلمه هم به عنوان جواب برای سوالی که پرسیدم به من ندادین. زن چه کاری میکنه؟
البته یه جوابی میخوام که دو طرفه نباشه. محبت و س*** و چیزای اینطوری ۲ طرفه هستن. یه چیزی مثل مهریه. منتظر جوابتون هستم.