اون دختره چقد زشته حالم بهم خورد ایشششششش پسره هم بدتر از اونه امما قلیون خیلی هم حال میده البته تفریحیش نه مکررش
خدا به خیر کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!انشالله خداوند شما رو هدایت بفرماید!!!!!!
اون دختره چقد زشته حالم بهم خورد ایشششششش پسره هم بدتر از اونه امما قلیون خیلی هم حال میده البته تفریحیش نه مکررش
وقتی هیچ رقمه قانع نمیشن بذار انقد بکشن و بهادودای حلقه حلقه حال کنن تا خودشونم شبیه حلقه بشن!!!![]()
اگه تفریح بهتری بودکسی سراغ قلیون نمی رفت!وقتی همه چی گرونه بایدچی کارکنن بیچاره ها![]()
اصلا توجیه خوبی نیست!![]()
توجیه خوبی نیست قبول ولی واقعاهزینه تفریح توکشورمابالاست .شماانتظارداری یه عده جوون وقتی دسته جمعی میرن بیرون شهربشینن درس بخونن؟!انصافاهزینه شهربازی بیشتره یاهزینه کافه؟
یک قلیون میشه 3000تومن 3نفراستفاده میکنن ولی شهربازی بااحتساب ورودی وحداقل 3تاوسیله بازی بالای
5هزارتومنه(برای یک نفر)یامثلاهمه که ماشین ندارن بزنن به کوه وطبیعت .ولی ازدرخونه تایک کافه سنتی بااتوبوس 10دقیقه نهایتش !!!
توکوچه هم که نمیتونن تجمع کنن همسایه هاحرف درمیارن که پسرفلانی الافه!!!مطمئنااگه تفریح ارزون ترباشه قشرمستضعف جامعه استقبال میکنن.
قلیون میکشی!!!!خجالت نمیکشی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من پسرم نمیکشم تو میکشی![]()
من کی گفتم قلیون میکشم؟!!
قلیون نکشیدم تا حالا ولی بدم نمیاد یه بار امتحانش کنم...از بوش خوشم میاد...
بعدشم خلاف پسر و دختر نداره!
من کی گفتم قلیون میکشم؟!!
قلیون نکشیدم تا حالا ولی بدم نمیاد یه بار امتحانش کنم...از بوش خوشم میاد...
بعدشم خلاف پسر و دختر نداره!
بیا بکش بابا ، نهایتش عین من 10 سال زودتر میمیری![]()
الان من یه سوال برام پیش اومده؟!!![]()
من دوست ندارم قلیون یه جوریه.اما اگه کسی دوست داره بکشه فکر نمی کنم به بقیه ربط داشته بشه مگر کسایی که در نزدیکی اون فرد هستن
بپرس اتی.
چرا چشای دختره شطرنجیه تو عکسه ولی واسه پسره نیست؟؟؟؟!
بیا بکش بابا ، نهایتش عین من 10 سال زودتر میمیری![]()
به نکته ی باریکی اشاره کردی منم نمیدونم!!!!!
منم خوشم میاد...ولی امکاناتشو ندارم!!![]()
واقعا از جواب قانع کننده ای که دادی سپاسگزاری میکنم!![]()
آره ندارم به جون خودم..چه خبر مگه میخوای آپولو هوا کنی امکاناتشو نداری؟؟؟؟؟؟؟
خواهش میشه ما اینجاییم تا به سوالات شما پاسخ بدیم![]()
چرا چشای دختره شطرنجیه تو عکسه ولی واسه پسره نیست؟؟؟؟!
اگه تفریح بهتری بودکسی سراغ قلیون نمی رفت!وقتی همه چی گرونه بایدچی کارکنن بیچاره ها![]()
سالم تر از مخ زنی...قلیون نسبت به چه تفریحایی ارزون تره دقیقا؟![]()