باید فایل locdata.xls در دایرکتوری جاریتون در ابتدا کپی کنین تا قابل خوندن باشه
یعنی فایل متلب توی دسکتاب باشه باید فایل اکسل هم توی دسکتاب باشه؟
باید فایل locdata.xls در دایرکتوری جاریتون در ابتدا کپی کنین تا قابل خوندن باشه
یعنی فایل متلب توی دسکتاب باشه باید فایل اکسل هم توی دسکتاب باشه؟
salam.shoma mibayasti be bakhshe image processing berid va etelate khodetuno dar in ghesmat kamel konid.dakhele Help MATLAB ye esharati shode ama baraye joziate bishtar ketab hai tahte hamin mozu neveshta shode.سلام
من امروز عضو این سایت شدم مطالب جالبی داره. برای موضوع پایان نامه خودم باید پردازش تصویر یاد بگیرم ضمن اینکه اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم مطلب هم متاسفانه بلد نیستم.من رشته عمران-خاک و پی میخونم و پایان نامه ام هم رجع به تثبیت خاک با الیاف....باید یک سری عکس از نمونه هام بگیرم و اونا رو پردازش کنم. و چون دیدم راجع به این موضوع هم آشنایی دارید ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
سلام دوست عزيزبا سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من تازه وارد هستم و برای تعریف توابع واقعا مشکل دارم , لطفا اگر ممکن است نحوی تعريف تابع از ابتدا به همراه تعريف متغير ها برام بنويسيد
يک سؤال ديگه : برای حل دستگاه چند معادله چند مجهول چطور بايد عمل کنم مثلاً :
(x^2)y +3x-8=0
2y+xy-12=0
3x-4y+8=0
function [out1,out2]=myfun(in1,in2,in3)
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان
من تازه وارد هستم و برای تعریف توابع واقعا مشکل دارم , لطفا اگر ممکن است نحوی تعريف تابع از ابتدا به همراه تعريف متغير ها برام بنويسيد
يک سؤال ديگه : برای حل دستگاه چند معادله چند مجهول چطور بايد عمل کنم مثلاً :
(x^2)y +3x-8=0
2y+xy-12=0
3x-4y+8=0
سلام دوست عزيز
براي تعريف فانكشن اينطوري عمل ميكني كه
اول مينويسين function
بعد جلوش متغيرهاي خروجي رو داخل [] قرار ميديد و بعد يه مساوي و بعد نام تابع (كه بايد نام m فايلتون هم باشه) و بعد متغيرهاي ورودي كه داخل () قرار ميگيره.
در كل اين شكلي ميشه
براي حل چند معادله چند مجهول از دستور solve استفاده كنيد.کد:function [out1,out2]=myfun(in1,in2,in3)
سلام
من امروز عضو این سایت شدم مطالب جالبی داره. برای موضوع پایان نامه خودم باید پردازش تصویر یاد بگیرم ضمن اینکه اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم مطلب هم متاسفانه بلد نیستم.من رشته عمران-خاک و پی میخونم و پایان نامه ام هم رجع به تثبیت خاک با الیاف....باید یک سری عکس از نمونه هام بگیرم و اونا رو پردازش کنم. و چون دیدم راجع به این موضوع هم آشنایی دارید ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید.
چک کنین ببینین احنمالا این toolbox mathematica تو متلبتون نصب نیست.سلام دوستان یه راهنمایی فوری میخوام لطفا
دستور sym or syms را که اجرا میکنم خطا میده
چکار باید کرد
سلام خسته نباشید
ببخشید میخاستم بدونم میشه با دستور ODE45
سه معادله ODE رو همزمان حل کرد که معادلاتش مثلا به این شکله یعنی مشتقاتشونم تو هرکدوم از معادلات هست
1=Y+'Z
Z=Y/Y'+'M
M=Z'+'Y
سلام، از کدوم ODE می خوای استفاده کنی؟ شرط مرزی داری یا اولیه؟ فقط نوشتن معادله کفایت نمی کنه. توضیح بیشتر بده تا ببینم چی کار میتونم برات بکنم.
نه حالت پایا هست و فقط براساس طول دیفرانسبل هست
و
یک حالت فرض کنید همه شرایط مرزی در ابتدا هست که اینطوری میشه با رانگ کاتاا حل کرد فقط سوالم اینه با دستور ode چطور میشه این سه معادله به هم کوپل کرد
و یک حالت دیگه حالتیه که مثلا یه شرط مرزی در انتها باشه که اینطوری نیاز به روش شوتینگ هست
من میخام برنامه اشو بنویسم یعنی شروع کنم
ولی کاربرد دستور ode یا ابزار دیگه متلب رو نمیدونم میخام توضیح بدید میتونم ازینا استفاده کنم یا نه
و به نظرتون رانگ کاتا استفاده بشه بهتره یا از finite diffrence یعنی معادلات رو باز کنم و اونطوری حل بشه مممنون
به Mathematica چه ربطی داره؟چک کنین ببینین احنمالا این toolbox mathematica تو متلبتون نصب نیست.