نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

r.saifi

عضو جدید
ی سوال داشتم منابع سوالات درس تاریخ پارسال (سال 93)از چه کتابهایی بوده؟

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام بچه ها...خوبید؟یه سوال داشتم..آیین نامه جدید انصراف از تحصیل ارشد رو از کجا میتونم گیر بیارم؟نظرم اینه که ترم یک تموم شد انصراف بدم...

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام بچه ها...خوبید؟یه سوال داشتم..آیین نامه جدید انصراف از تحصیل ارشد رو از کجا میتونم گیر بیارم؟نظرم اینه که ترم یک تموم شد انصراف بدم...

چرا دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از دانشگاه ازاد راضی نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

mona-70

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان من ی سوال دارم.... ازمون ارشد ازاد خرداده واقعن؟؟؟؟

artemiss68

عضو جدید
بچه ها یکی از دوستان تو انتخاباش مرکز رو اول زده بود ولی من هم تو سایت آکادمی دیدم و هم سرچ کردم علوم تحقیقات هم سطحش هم ترازش بالاتره، بعد مرکز، شمال، جنوب

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بچه ها یکی از دوستان تو انتخاباش مرکز رو اول زده بود ولی من هم تو سایت آکادمی دیدم و هم سرچ کردم علوم تحقیقات هم سطحش هم ترازش بالاتره، بعد مرکز، شمال، جنوب
من علوم تحقیقات رو نمیدونم ولی تهران مرکز از اون جاهاییه که وقتی رفتین توش میفهمین چه قدر داغونه از هر لحاظ

ساناززز

عضو جدید
کاربر ممتاز
عهههههههه واقعا:eek:
پس چرا به من گفتن برای معماری خیلی خوبه. من اول اونو زدم:cry:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

عهههههههه واقعا:eek:
پس چرا به من گفتن برای معماری خیلی خوبه. من اول اونو زدم:cry:
متاسفانه خیلی کسایی که راهنمایی میکنن دیگرانو خودشون تو اون جو اون دانشگاهی که تعریفشو میکنن نبودن فقط شنیدن

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
چرا دوست عزیز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟از دانشگاه ازاد راضی نیستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...نه زیاد..چون همه کارهایی که میتونم با کارشناسی انجام بدم نیازی به ارشد ندارم..البته هرکسی یه جوری فکر میکنه..الان اکثرا یا برای ارتقا شغلی که کارمندند اومدن ارشد یا برای ازدواج بهتر!من جز هیچ کدوم ازینا نیستم..سطح علمی هم زیاد بالا نیس..الان کلااس طرح ما 36نفر جمعیت داره..بماند که غیر از ما دوتا استاد دیگه هم تقریبا همینقدر دانشجو دارند

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام...نه زیاد..چون همه کارهایی که میتونم با کارشناسی انجام بدم نیازی به ارشد ندارم..البته هرکسی یه جوری فکر میکنه..الان اکثرا یا برای ارتقا شغلی که کارمندند اومدن ارشد یا برای ازدواج بهتر!من جز هیچ کدوم ازینا نیستم..سطح علمی هم زیاد بالا نیس..الان کلااس طرح ما 36نفر جمعیت داره..بماند که غیر از ما دوتا استاد دیگه هم تقریبا همینقدر دانشجو دارند

سلام
ببخشید ، شما یادگارامام (شهر ری) قبول شده بودید؟

b_arch_5

کاربر بیش فعال
کاش دوباره این ثبت نام و تمدید نکنن اه خسته شدیم دیگه با این کاراشون:mad:

eng.bahar

عضو جدید

استاد بزرگی بهم میگفت :همیشه علم و عمل رو باهم باید ببری بالا...
وقتی تا کارشناسی خوندی اول کار پیدا کن...
کارم پیدا نشد حداقل زمینه رو برای مستقل بودن فراهم کن بعد ارشد بخون....

الان وقتی میتونی با کارشناسی کارتو راه بندازی ارشد نیازی نیست...ولی وقتی دیدی وقت آزاد داری میتونی ارتقاش بدی..

جاست شادی:-)

اخراجی موقت
کاربر ممتاز

الان وقتی میتونی با کارشناسی کارتو راه بندازی ارشد نیازی نیست...ولی وقتی دیدی وقت آزاد داری میتونی ارتقاش بدی..

این استادتونو کلا باید طلا گرفت

کاش ما زودتر از اینا به ایننتیجه می رسیدیم

الان ارشدشم بیکاره :D

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلام
ببخشید ، شما یادگارامام (شهر ری) قبول شده بودید؟

علیک سلام..نخیر من ساوه قبول شدم و صفادشت

خیلی ممنون حتما به این نکات عمل میکنم..تصمیم گرفتم چیزی که فایده داره رو فقط انرژیمو بزارم روش...;)

rey.architect

عضو جدید
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری تا روز شنبه ششم دی و آزمون کارشناسی ارشد تا شنبه سیزدهم دی‌ماه خبر داد.

دکترعلوی‌فاضل در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: مهلت ثبت‌نام این دو آزمون تا فردا (30 آذرماه) تعیین شده بود اما با توجه به تعطیلات هفته جاری، این مهلت تمدید شد.

وی با تاکید بر اینکه مهلت تعیین شده دیگر تمدید نخواهد شد، در مورد زمان آزمون اظهار کرد: تاریخ آزمون دکتری دهم بهمن‌ماه است.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه داوطلبانی که سال گذشته در این آزمون ها پذیرفته شده‌اند هم می‌توانند مجدد ثبت نام کنند، افزود: در ثبت نام دانشگاه آزاد محرومیت وجود ندارد، دانشجویانی که سال گذشته در این آزمون‌ها پذیرفته شده‌اند اما به هر دلیلی ثبت‌نام نکرده‌اند، از ثبت نام آزمون امسال محروم نمی‌شوند حتی افرادی که اکنون شاغل به تحصیل هستند هم می‌توانند در این آزمون‌ها ثبت نام کنند.

علوی‌فاضل افزود: دانشجویانی که اکنون در سال آخر کارشناسی هستند می‌توانند برای آزمون ارشد و دانشجویانی در سال آخر کارشناسی ارشد هستند می‌توانند برای آزمون دکتری ثبت نام کنند اما ارائه مدرک فارغ‌التحصیلی در مقطع فعلی در زمان ثبت‌نام ضروری است.

وی در پایان در مورد سوال داوطلبان مبنی بر اینکه برای انتخاب واحد، چه معیارهایی را باید مد نظر قرار دهند، اظهار کرد: اولویت محل زندگی علاقه داوطلب است. نمی‌توان گفت کدام واحد نسبت به واحد دیگر برتری دارد. زیرا تراز امری نیست که بتوان تراز سال گذشته را با تراز امسال مقایسه کرد. تراز حاصل یک آزمون رقابتی است.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
[h=1]مهلت ثبت‌ نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد 94 تمدید شد[/h]زمان دریافت خبر : یکشنبه 30ام آذر 1393
مهلت ثبت‌ نام آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ۹۴ تمدید شد. معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت‌ نام آزمون کارشناسی ارشد تا شنبه سیزدهم دی‌ماه و آزمون دکتری تا روز شنبه ششم دی خبر داد.
دکتر علوی‌ فاضل گفت: مهلت ثبت‌نام این دو آزمون تا فردا (۳۰ آذرماه) تعیین شده بود اما با توجه به تعطیلات هفته جاری، این مهلت تمدید شد.
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه داوطلبانی که سال گذشته در این آزمون ها پذیرفته شده‌اند هم می‌توانند مجدد ثبت نام کنند، افزود: در ثبت نام دانشگاه آزاد محرومیت وجود ندارد، دانشجویانی که سال گذشته در این آزمون‌ها پذیرفته شده‌اند اما به هر دلیلی ثبت‌نام نکرده‌اند، از ثبت نام آزمون امسال محروم نمی‌شوند حتی افرادی که اکنون شاغل به تحصیل هستند هم می‌توانند در این آزمون‌ها ثبت نام کنند.
وی با تاکید بر اینکه مهلت تعیین شده دیگر تمدید نخواهد شد، در مورد زمان آزمون اظهار کرد: تاریخ آزمون دکتری دهم بهمن‌ماه است.
علوی‌فاضل افزود: دانشجویانی که اکنون در سال آخر کارشناسی هستند می‌توانند برای آزمون ارشد و دانشجویانی در سال آخر کارشناسی ارشد هستند می‌توانند برای آزمون دکتری ثبت نام کنند اما ارائه مدرک فارغ‌التحصیلی در مقطع فعلی در زمان ثبت‌نام ضروری است.
وی در پایان در مورد سوال داوطلبان مبنی بر اینکه برای انتخاب واحد، چه معیارهایی را باید مد نظر قرار دهند، اظهار کرد: اولویت محل زندگی علاقه داوطلب است. نمی‌توان گفت کدام واحد نسبت به واحد دیگر برتری دارد. زیرا تراز امری نیست که بتوان تراز سال گذشته را با تراز امسال مقایسه کرد. تراز حاصل یک آزمون رقابتی است.

Mahsa_re

عضو جدید
بچه ها من كارت اعتباري رو امروز صبح خريدم ولي فردا مي خوام انتخاب رشته و شهرها رو انجام بدم امكانش هست يا بايد همين امروز باشه ؟تا چند ساعت فرصت داريم بعد از خريد كارت ؟ممنون

eng.bahar

عضو جدید
این استادتونو کلا باید طلا گرفت

کاش ما زودتر از اینا به ایننتیجه می رسیدیم

الان ارشدشم بیکاره :D

این استادم الان خودشم کارشناسی داره...
بچه های تهران میشناسنش...
با مدرک کارشناسی پروژه ی بچه های ارشد رو انجام میده...
واسه پایان نامه ی کارشناسیش با اینکه میدونسته استاد راهنمایی که انتخاب کرده سخت گیره...ولی انتخابش کرده...فقط بخاطر اینکه اسم یه استاد بنام بخوره پای پایان نامه ش...
با نمره ی 19.75 پایان نامه ش قبول شده...
کلا همه کاراش درسته...
من که شدیدا قبولش دارم...

معمار فرناز

عضو جدید
[QUOTEع=rey.architect;8020967]معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری تا روز شنبه ششم دی و آزمون کارشناسی ارشد تا شنبه سیزدهم دی‌ماه خبر داد.

دکترعلوی‌فاضل در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: مهلت ثبت‌نام این دو آزمون تا فردا (30 آذرماه) تعیین شده بود اما با توجه به تعطیلات هفته جاری، این مهلت تمدید شد.

وی در پایان در مورد سوال داوطلبان مبنی بر اینکه برای انتخاب واحد، چه معیارهایی را باید مد نظر قرار دهند، اظهار کرد: اولویت محل زندگی علاقه داوطلب است. نمی‌توان گفت کدام واحد نسبت به واحد دیگر برتری دارد. زیرا تراز امری نیست که بتوان تراز سال گذشته را با تراز امسال مقایسه کرد. تراز حاصل یک آزمون رقابتی است. [/QUOTE]
چه بد

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا