نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

معمار فرناز

عضو جدید
نوشته شده در تاریخ ۲۳/آذر/۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱ و در حوزه های دانشگاه - ۰ نظر
دکتر علوی فاضل در گفت‌وگو با آنا:
دانشگاه آزاد در مقطع دکتری تکمیل ظرفیت ندارد
خبرگزاری آنا: دکتر علوی فاضل اعلام کرد دانشگاه آزاد اسلامی تکمیل ظرفیتی در مقطع دکتری نخواهد داشت.
نسخه چاپی
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اعلام کرد به دلیل پر شدن ظرفیت در مقطع دکتری تخصصی، دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیتی در این مقطع نخواهد داشت.
مجتبی علوی فاضل همچنین درباره نتایج تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به محض اینکه معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، فهرست رشته-محل‌های تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد را اعلام کند، فراخوان برای ثبت‌نام از طریق سایت این معاونت به آدرس www.azmoon.org صورت خواهد گرفت.
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: با توجه به قول مساعد معاونت آموزشی، امیدواریم تا پایان این هفته فراخوان تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد منتشر شود.
وی در پایان تاکید کرد: معاونت سنجش و پذیرش تلاش می‌کند نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در دی ماه اعلام شود تا پذیرفته‌شدگان بتوانند برای ترم بهمن در کلاس درس حاضر شوند.
انتهای پیام/

b_arch_5

کاربر بیش فعال
نوشته شده در تاریخ ۲۳/آذر/۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱ و در حوزه های دانشگاه - ۰ نظر
دکتر علوی فاضل در گفت‌وگو با آنا:
دانشگاه آزاد در مقطع دکتری تکمیل ظرفیت ندارد
خبرگزاری آنا: دکتر علوی فاضل اعلام کرد دانشگاه آزاد اسلامی تکمیل ظرفیتی در مقطع دکتری نخواهد داشت.
نسخه چاپی
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اعلام کرد به دلیل پر شدن ظرفیت در مقطع دکتری تخصصی، دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیتی در این مقطع نخواهد داشت.
مجتبی علوی فاضل همچنین درباره نتایج تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به محض اینکه معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، فهرست رشته-محل‌های تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد را اعلام کند، فراخوان برای ثبت‌نام از طریق سایت این معاونت به آدرس www.azmoon.org صورت خواهد گرفت.
معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: با توجه به قول مساعد معاونت آموزشی، امیدواریم تا پایان این هفته فراخوان تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد منتشر شود.
وی در پایان تاکید کرد: معاونت سنجش و پذیرش تلاش می‌کند نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در دی ماه اعلام شود تا پذیرفته‌شدگان بتوانند برای ترم بهمن در کلاس درس حاضر شوند.
انتهای پیام/

عزیزم منبع خبرت کجاس؟

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
http://tnews.ir/news/271F34500834.html#دانشگاه-آزاد-در-مقطع-دکتری-تکمیل-ظرفیت-ندارد

خداکنه تا آخر هفته بیاد، یه لحظه عنوان خبرو که خوندم قلبم اومد تو دهنم، نوشته بود برا دکترا تکمیل نداریم ترسیدم گفتم نوشته برا ارشدم نداریم...

b_arch_5

کاربر بیش فعال
خداکنه تا آخر هفته بیاد، یه لحظه عنوان خبرو که خوندم قلبم اومد تو دهنم، نوشته بود برا دکترا تکمیل نداریم ترسیدم گفتم نوشته برا ارشدم نداریم...

مياد عزيزم منتظرن مهلت ثبت نام تموم بشه
دكتري هم ديگه همه رو برداشتن فكر كنم كسي نمونده واسه تكميل ظرفيت...!

faeze dey

عضو جدید
سلام دوستان.من ک دیگ از تکمیل نا امید شدم.میخام یکم بخونم واس سال دیگ.به نظرتون واس ازاد چی بخونم؟؟؟ پارسال ک اصن نفهمیدم منابعش چی بود.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
سلام دوستان.من ک دیگ از تکمیل نا امید شدم.میخام یکم بخونم واس سال دیگ.به نظرتون واس ازاد چی بخونم؟؟؟ پارسال ک اصن نفهمیدم منابعش چی بود.
به نظره من كه آزاد منابع مشخصي نداره مخصوصا دو ساله كه سؤالا رو به سختي رفته و اسكيس هم سخت تر شده...

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
Re: نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

چرا اینجوری؟!!

اولویت بندیهاتون چرا برعکسه؟
میخوام احتمال قبولی زیاد باشه اما دانشگاه هم دانشگاه افتضاحی نباشه،شما باشین چیشو تغییر میدین طبق شرایطی که گفتم?
نظرتون راجع به دانشگاه اسلامشهر و پردیس چیه?

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست عزیز همیشه از شهر های خوب به شهر های پایین بزن تا اولویت هایی که زدی نسوزه.
مثلا اگه اولویت اول که تهران هست ترازت نخورد بری اولویت بعدی.
اخه شنیدم میگن اولویت اول و دوم تو ازاد خیلی تاثیر گزاره یعنی اگه کسی میدونه که نمیتونه تراز 6000بیاره بعد مثلا انتخاب های اولشو بزنه تهران بعد انتخاب چهارم و پنجم رو بزنه مثلا اطراف تهران که تراز 5000دارن ممکنه دیگه حتی اون اطراف تهران هم قبول نشه چون کسای دیگه ای ممکنه اطراف تهران رو اول زده باشن?توروخدا یکی راهنمایی کنه با شرایطی که گفتم(یعنی اولویت ها طوری باشه که احتمال قبولی زیاد باشه تو همین شهرا که نوشتم اما دانشگاه هم دیگه افتضاح نباشه)به چه ترتیبی بزارم این اولویت ها رو بهتره?

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
اخه شنیدم میگن اولویت اول و دوم تو ازاد خیلی تاثیر گزاره یعنی اگه کسی میدونه که نمیتونه تراز 6000بیاره بعد مثلا انتخاب های اولشو بزنه تهران بعد انتخاب چهارم و پنجم رو بزنه مثلا اطراف تهران که تراز 5000دارن ممکنه دیگه حتی اون اطراف تهران هم قبول نشه چون کسای دیگه ای ممکنه اطراف تهران رو اول زده باشن?توروخدا یکی راهنمایی کنه با شرایطی که گفتم(یعنی اولویت ها طوری باشه که احتمال قبولی زیاد باشه تو همین شهرا که نوشتم اما دانشگاه هم دیگه افتضاح نباشه)به چه ترتیبی بزارم این اولویت ها رو بهتره?

تا اونجایی که من میدونم اینطوری نیست،
ببین مثلا شما تراز 5900 آوردی انتخاب اولت تهران مرکزه،به فرض با تراز 6200 ترازت نمیرسه به این میره اولویت دوم،حالا این تهران غربه با تراز 6150 باز به اینم نمیرسی
میره بعدی و بعدی
تراز قزوین مثلا 5800 هس و انتخاب پنجمه ماچون تراز شما از این بالاتره قبولی،
ولی فرض کن یکی ترازش شده 5870 ولی انتخاب اولش قزوینه،خب این یعنی باید اون قبول بشه؟؟؟؟؟؟
مسلما نه اول شما قبول میشی اون میشه نفر بعد از شما ،
درواقع رتبه بندیه سراسری اینجا با تراز بیان میشه و درواقع مفهوم همونه

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

تا اونجایی که من میدونم اینطوری نیست،
ببین مثلا شما تراز 5900 آوردی انتخاب اولت تهران مرکزه،به فرض با تراز 6200 ترازت نمیرسه به این میره اولویت دوم،حالا این تهران غربه با تراز 6150 باز به اینم نمیرسی
میره بعدی و بعدی
تراز قزوین مثلا 5800 هس و انتخاب پنجمه ماچون تراز شما از این بالاتره قبولی،
ولی فرض کن یکی ترازش شده 5870 ولی انتخاب اولش قزوینه،خب این یعنی باید اون قبول بشه؟؟؟؟؟؟
مسلما نه اول شما قبول میشی اون میشه نفر بعد از شما ،
درواقع رتبه بندیه سراسری اینجا با تراز بیان میشه و درواقع مفهوم همونه
پس یعنی میگین هر چی نوشتمو برعکس کنم بهتره یعنی انگار همین اولویتو از اخر به اول بنویسم خوبه?البته با فرض این که کسی که دارم براش این اولویت بندی رو میدم امیدی نیست که بخواد تراز بالایی بزنه و هدف اصلیش قبولیه تو یکی از این شهرا که ترجیحا خیلی دورم نباشه?

baris25akarsu

عضو جدید

دوست عزیز اصلا ربطی به اولیت نداره ترازه تو به کدوم دانشگاه برسه به اونجا قبول میشی نه اینکه مثلا تو اولیت اولت تهران بوده یکی دیگه هم اولیتش نزدیکای تهران بوده اگه ترازه تو بیشتر از تراز اون یکی نفر باشه اول وضعیت قبولی تو بررسی میشه که اگه ترازت به تهران برسیه تهران قبول میشی ولی نه اگه ترازت نرسید اطراف تهران قبول میشی بعد اینکه وضعیت قبولیه تو معلوم شد نوبت نفر بعدی میشه که ترازش از شما پایین تر و حتی هم برای اینکه مطمئن شین می تونین از سایت azmoon.org دفترچه راهنما رو دانلود کنید و صفحه 8 ماده 37 رو مطالعه کنید

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

دوست عزیز اصلا ربطی به اولیت نداره ترازه تو به کدوم دانشگاه برسه به اونجا قبول میشی نه اینکه مثلا تو اولیت اولت تهران بوده یکی دیگه هم اولیتش نزدیکای تهران بوده اگه ترازه تو بیشتر از تراز اون یکی نفر باشه اول وضعیت قبولی تو بررسی میشه که اگه ترازت به تهران برسیه تهران قبول میشی ولی نه اگه ترازت نرسید اطراف تهران قبول میشی بعد اینکه وضعیت قبولیه تو معلوم شد نوبت نفر بعدی میشه که ترازش از شما پایین تر و حتی هم برای اینکه مطمئن شین می تونین از سایت azmoon.org دفترچه راهنما رو دانلود کنید و صفحه 8 ماده 37 رو مطالعه کنید
ممنون از راهنماییهاتون
سول اخرم اینه که این دانشگاههایی که میگم اولویت خوب به بدشون به ترتیب چجوریه به نظرتون?(حتی اگه تفاوتشون خیلی محسوس نیست اگه یه ذرم فرق دارن بگین لطفا اولویتش چجوری باشه بهتره)
شهر ری
اسلام شهر
پردیس
تهران شرق
رود هن
کرج
صفادشت
دماوند

baris25akarsu

عضو جدید
در مورد منابع هم یه چیز برام خیلی جالبه تو سراسری قسمت تاریخ و مبانی نظری از مجموع سوال های معماری اسلامی که کمه کمش 9-10 سوال می دن ، معماری معاصر ، معماری جهان و مبانی نظری تشکیل میشه و تو دانشگاه آزاد اسلامی اصلا در مورد معماری اسلامی هیچ سوالی نمی دن به غیر از معماری معاصر ایران من نمی دونم آخه این چه وضعشه سال پیش من 3 تا کتاب پیرنیا رو کامل خوندم رفتم تو سراسری 35% تاریخ زدم تو دانشگاه آزاد که اصلا از معماری اسلامی سوال نداده بودن و واقعا هم سوالای تاریخ و مبانی نظریش خیلی چرت و پرت بود -5 زدم و اصلا نمی دونم از کدوم کتاب اون سوالارو داده بودن

r.saifi

عضو جدید
ببخشید سوالم رو کامل ننوشتم.میخوام بدونم دانشگاه آزاد سال 93 تستی و اسکیس همزمان گرفته شده؟

baris25akarsu

عضو جدید
ببخشید سوالم رو کامل ننوشتم.میخوام بدونم دانشگاه آزاد سال 93 تستی و اسکیس همزمان گرفته شده؟

همیشه کنکور با امتحان اسکیس همزمان بود به غیر از سال 92 که اونم خدا می دونه کدوم آقا زاده ای می خواسته تهران قبول شه امتحان اسکیس رو بعد از اینکه جواب کنکور اومد گرفتن ، که اونم برای افراد خاص نمره اسکیس لحاظ نشده بود

mahdi0123

عضو جدید
سلام
منم یه سوال داشتم.
لطفا راهنمایی کنین برا آزمون آزاد چی بخونیم
خصوصا برا کسانی که از دزس و کلاس چند ساله دور هستن
ممنون میشم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

ممنون از راهنماییهاتون
سول اخرم اینه که این دانشگاههایی که میگم اولویت خوب به بدشون به ترتیب چجوریه به نظرتون?(حتی اگه تفاوتشون خیلی محسوس نیست اگه یه ذرم فرق دارن بگین لطفا اولویتش چجوری باشه بهتره)
شهر ری
اسلام شهر
پردیس
تهران شرق
رود هن
کرج
صفادشت
دماوند
لطفاااا نظراتتونو بگین خیلی مهمه برام:(

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا هیچکی نظرشو نمیگه:(

baris25akarsu بسیار خوب پاسختون رو دادند..

دوست عزیز اصلا ربطی به اولیت نداره ترازه تو به کدوم دانشگاه برسه به اونجا قبول میشی نه اینکه مثلا تو اولیت اولت تهران بوده یکی دیگه هم اولیتش نزدیکای تهران بوده اگه ترازه تو بیشتر از تراز اون یکی نفر باشه اول وضعیت قبولی تو بررسی میشه که اگه ترازت به تهران برسیه تهران قبول میشی ولی نه اگه ترازت نرسید اطراف تهران قبول میشی بعد اینکه وضعیت قبولیه تو معلوم شد نوبت نفر بعدی میشه که ترازش از شما پایین تر

من هنوز برای دانشگاه آزاد ثبت نام نکردم،لیست دانشگاههارو ندیدم..برای کنکور 93 هم هدفم چندتا دانشگاه خاص بود که به مراتب تراز بیشتری لازم داشتند.

باتوجه به راهنمایی baris25akarsu ،بهتره لیستتو عوض کنی، به نظر من به این صورت باشه:

1.تهران مرکز
2.علوم تحقیقات
3. تهران جنوب
4. تهران غرب
5.تهران شمال
6. شهرری
7. کرج
8. قزوین
9.اسلامشهر
10. دماوند
11. رودهن

من صفادشت و تهران شرق رو تو لیست نذاشتم.

فقط بهتون بگم، احتمالاتهران شرق همون قیامدشته ، دانشگاه خودم اونجا بوده، نمیگم بده،اما همه بچه ها وقتی میخوان تهران شرق رو بزنن فکر میکنن نزدیکه افسریه هستش، درصورتی که خاوران رو رد میکنه و نزدیک پاکدشته، میشه گفت آخر تهران، در ضمن اینکه جادش از دماوند و رودهن بسیار خطرناکتره ...
البته اگر اون دانشگاه باشه،که من احتمال 80درصد میگم دانشگاه تهران شرق همون قیامدشته.. دانشگاه قیامدشت درحد اینکه یه مدرکی بگیری و درستو تموم کنی، نمیگم خیلی راحت میگیرن، استاد خوب داشتیم و استاد بد هم زیاد داشتیم، نمونش استاد طرح نهایی خودم، دکتر نسیم خانلو بسیار استاد توانمند و پر اطلاعات ولی سختگیر .

احتمالا هم باید سال اولی باشه که این واحد کارشناسی ارشد معماری گرفته، سال اولیا همیشه فنا میشن ، و در واقع از نظر من ریسکه، اما مهم تفکر شماست، اگر بتونم امسال اطلاعاتی از دانشگاه میگیرم . البته تو این مدت برام مقدور نیست .. در مورد صفادشت هم امسال بچه ها گفتن تو کرجه، من اطلاعاتی ندارم درموردش.
شهر ری هم که ترم اولش همین ترمی بود که گذشت ..

بستگی به شرایط شما هم داره اینکه میخواین تهران باشه ، ویا اینکه مثلا قزوین هم میتونین برین ... به مراتب قزوین حتی میتونه در اولویت 4 قرار بگیره .. دوستان من که این دانشگاه درس خوندن بسیار راضی بودند. اما اگر برای شما سخته پس اولویت ها باید به تهران نزدیکتر باشه، مثل اسلامشهر_ دماوند_رودهن یا همون شهر ری
دانشگاه دماوند هم اینطور که برای کارشناسی یکی از دوستانم رفته بودند ، میگفتن قیامدشت از اونجا بهتره...اینقدر که برنامه ریزیشون و همینطور سیستم آموزیششون بد بوده..

از پردیس دانشگاه آزاد هم اطلاعاتی متاسفانه ندارم..

فقط یه موردی اینکه تا کنکور ازاد چندماهی مونده، در حال حاضر اولویتتون رو برای دانشگاه دولتی بذارین ، اگر این یک وماه دو هفته رو وقت بذارین ضرر نمیکنین و شما چیزی رو از دست نمیدین.:gol::gol:

در مورد منابع هم یه چیز برام خیلی جالبه تو سراسری قسمت تاریخ و مبانی نظری از مجموع سوال های معماری اسلامی که کمه کمش 9-10 سوال می دن ، معماری معاصر ، معماری جهان و مبانی نظری تشکیل میشه و تو دانشگاه آزاد اسلامی اصلا در مورد معماری اسلامی هیچ سوالی نمی دن به غیر از معماری معاصر ایران من نمی دونم آخه این چه وضعشه سال پیش من 3 تا کتاب پیرنیا رو کامل خوندم رفتم تو سراسری 35% تاریخ زدم تو دانشگاه آزاد که اصلا از معماری اسلامی سوال نداده بودن و واقعا هم سوالای تاریخ و مبانی نظریش خیلی چرت و پرت بود -5 زدم و اصلا نمی دونم از کدوم کتاب اون سوالارو داده بودن

من امسال که امتحان دادم، سوالات رو دیدم نمیدونستم چی بگم ، اینقدر که سوالات بد بود ..
دقیقا همینطور که شما گفتید منابع مشخصی نداره ... سوالاتش هم درست و حساب شده نیست ..
اما مطمئنا برای زبان وقت بذارین نتیجه میگیرین ، من در نظر دارم فقط تست های سال گذشته رو بخونم و چندتا جزوه برای تاریخ ... زبان هم در اولویت های اول هستش..

یکی از دانشگاه هایی که مشاوران کنکور برای آزاد مطرح میکنن که سطحش خوبه ،تهران مرکزه، اما زحمت بیشتری لازم داره...

ببخشید یکم پستم طوالانی شد.

آخرین ویرایش:

baris25akarsu

عضو جدید
baris25akarsu بسیار خوب پاسختون رو دادند..

من هنوز برای دانشگاه آزاد ثبت نام نکردم،لیست دانشگاههارو ندیدم..برای کنکور 93 هم هدفم چندتا دانشگاه خاص بود که به مراتب تراز بیشتری لازم داشتند.

باتوجه به راهنمایی baris25akarsu ،بهتره لیستتو عوض کنی، به نظر من به این صورت باشه:

1.تهران مرکز
2.علوم تحقیقات
3. تهران جنوب
4. تهران غرب
5.تهران شمال
6. شهرری
7. کرج
8. قزوین
9.اسلامشهر
10. دماوند
11. رودهن

من صفادشت و تهران شرق رو تو لیست نذاشتم.

فقط بهتون بگم، احتمالاتهران شرق همون قیامدشته ، دانشگاه خودم اونجا بوده، نمیگم بده،اما همه بچه ها وقتی میخوان تهران شرق رو بزنن فکر میکنن نزدیکه افسریه هستش، درصورتی که خاوران رو رد میکنه و نزدیک پاکدشته، میشه گفت آخر تهران، در ضمن اینکه جادش از دماوند و رودهن بسیار خطرناکتره ...
البته اگر اون دانشگاه باشه،که من احتمال 80درصد میگم دانشگاه تهران شرق همون قیامدشته.. دانشگاه قیامدشت درحد اینکه یه مدرکی بگیری و درستو تموم کنی، نمیگم خیلی راحت میگیرن، استاد خوب داشتیم و استاد بد هم زیاد داشتیم، نمونش استاد طرح نهایی خودم، دکتر نسیم خانلو بسیار استاد توانمند و پر اطلاعات ولی سختگیر .

احتمالا هم باید سال اولی باشه که این واحد کارشناسی ارشد معماری گرفته، سال اولیا همیشه فنا میشن ، و در واقع از نظر من ریسکه، اما مهم تفکر شماست، اگر بتونم امسال اطلاعاتی از دانشگاه میگیرم . البته تو این مدت برام مقدور نیست .. در مورد صفادشت هم امسال بچه ها گفتن تو کرجه، من اطلاعاتی ندارم درموردش.
شهر ری هم که ترم اولش همین ترمی بود که گذشت ..

بستگی به شرایط شما هم داره اینکه میخواین تهران باشه ، ویا اینکه مثلا قزوین هم میتونین برین ... به مراتب قزوین حتی میتونه در اولویت 4 قرار بگیره .. دوستان من که این دانشگاه درس خوندن بسیار راضی بودند. اما اگر برای شما سخته پس اولویت ها باید به تهران نزدیکتر باشه، مثل اسلامشهر_ دماوند_رودهن یا همون شهر ری
دانشگاه دماوند هم اینطور که برای کارشناسی یکی از دوستانم رفته بودند ، میگفتن قیامدشت از اونجا بهتره...اینقدر که برنامه ریزیشون و همینطور سیستم آموزیششون بد بوده..

از پردیس دانشگاه آزاد هم اطلاعاتی متاسفانه ندارم..

فقط یه موردی اینکه تا کنکور ازاد چندماهی مونده، در حال حاضر اولویتتون رو برای دانشگاه دولتی بذارین ، اگر این یک وماه دو هفته رو وقت بذارین ضرر نمیکنین و شما چیزی رو از دست نمیدین.:gol::gol:

من امسال که امتحان دادم، سوالات رو دیدم نمیدونستم چی بگم ، اینقدر که سوالات بد بود ..
دقیقا همینطور که شما گفتید منابع مشخصی نداره ... سوالاتش هم درست و حساب شده نیست ..
اما مطمئنا برای زبان وقت بذارین نتیجه میگیرین ، من در نظر دارم فقط تست های سال گذشته رو بخونم و چندتا جزوه برای تاریخ ... زبان هم در اولویت های اول هستش..

یکی از دانشگاه هایی که مشاوران کنکور برای آزاد مطرح میکنن که سطحش خوبه ،تهران مرکزه، اما زحمت بیشتری لازم داره...

ببخشید یکم پستم طوالانی شد.

اطلاعات شما هم واقعا عالی بود و بنظر من هم اولیت بندی که شما کردین خوبه و اینم تراز آخرین نفرات قبولی برخی از دانشگاه های امساله که بچه ها زحمت کشیده بودنو نوشتن
پرديس علوم و تحقيقات آذربايجان غربي/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5183] پرديس علوم و تحقيقات اردبيل/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5108]
پرديس علوم و تحقيقات ايلام/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 4985]
پرديس علوم و تحقيقات بروجرد/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 4876]
پرديس علوم و تحقيقات بوشهر/مهندسي معماري/[ 5178]
پرديس علوم و تحقيقات چهارمحال و بختياري/مهندسي معماري/ [ 5031]
پرديس علوم و تحقيقات خراسان جنوبي/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5200]
پرديس علوم و تحقيقات خراسان رضوي/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5631]
پرديس علوم و تحقيقات دامغان/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 4915]
پرديس علوم و تحقيقات دامغان/تكنولوژي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 4632]
پرديس علوم و تحقيقات زنجان/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5270]
پرديس علوم و تحقيقات ساوه/مهندسي معماري/[ 5430]
پرديس علوم و تحقيقات سمنان/مهندسي معماري/ [ 5125]
پرديس علوم و تحقيقات سيستان و بلوچستان/مهندسي معماري/ [ 4777]
پرديس علوم و تحقيقات شاهرود/مهندسي معماري/[ 5032]
پرديس علوم و تحقيقات قزوين/مهندسي معماري/[ 5689]
پرديس علوم و تحقيقات كردستان/مهندسي معماري/[ 5059]
پرديس علوم و تحقيقات كهگيلويه و بويراحمد/مهندسي معماري/ [ 5042]
پرديس علوم و تحقيقات گيلان/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5514]
پرديس علوم و تحقيقات لرستان/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 4874]
پرديس علوم و تحقيقات مازندران/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5272]
پرديس علوم و تحقيقات مركزي/مهندسي معماري/[ 5164]
پرديس علوم و تحقيقات هرمزگان/مهندسي معماري/ [ 4793]
پرديس علوم و تحقيقات همدان/مهندسي معماري/ [ 5257]
پرديس علوم و تحقيقات يزد/مهندسي معماري/ [ 5034]
مركز آموزش بين المللي قشم/مهندسي معماري/ [ 4896]
مركزبين المللي كيش/مهندسي معماري/[ 5102]
واحد آبادان/مهندسي معماري/ [ 5147]
واحد آزادشهر/مهندسي معماري/ [ 5138]
واحد ابهر/مهندسي معماري/[ 5550]
واحد اردستان/مهندسي معماري/ [ 5399]
واحد اردستان/معماري داخلي/ [ 5298]
واحد اسكو/مهندسي معماري/ [ 4959]
واحد اصفهان(خوراسگان)/مهندسي معماري/[ 5877]
واحد امارات متحده عربي/مهندسي معماري/نم[ 4986]
واحد اهر/مهندسي معماري/ن [ 5067]
واحد بابل/مهندسي معماري/[ 5577]
واحد بافق/مهندسي معماري/[ 5082]
واحد بردسير/مهندسي معماري/ [ 4667]
واحد بروجرد/مهندسي معماري/ن [ 5109]
واحد بم/مهندسي معماري/نمره ا [ 4673]
واحد بم/تكنولوژي معماري/[ 4518]
واحد بم/بازسازي پس از سانحه/ [ 4548]
واحد بندرعباس/مهندسي معماري/ [ 5216]
واحد بين المللي جلفا/مهندسي معماري/[ 4908]
واحد بين المللي جلفا/تكنولوژي معماري/[ 4658]
واحد تبريز/مهندسي معماري/[ 5768]
واحد تبريز/معماري داخلي/ [ 5507]
واحد تفت/مهندسي معماري/ [ 5048]
واحد تفرش/مهندسي معماري/[ 5102]
واحد چالوس/مهندسي معماري/ن [ 5480]
واحد چالوس/معماري داخلي/نمره آخرین نفریه مورد تقاضا [ 5460]
واحد خلخال/مهندسي معماري/نمره آخریه مورد تقاضا [ 5077]
واحد خمين/مهندسي معماري/ [ 5051]
واحد دامغان/مهندسي معماري/[ 5171]
واحد دامغان/تكنولوژي معماري/ [ 4907]
واحد رامسر/مهندسي معماري/[ 5459]
واحد رفسنجان/مهندسي معماري/[ 4946]
واحد زنجان/مهندسي معماري/ [ 5520]
واحد سپيدان/مهندسي معماري/ [ 5503]
واحد سراب/مهندسي معماري/ [ 5120]
واحد سنندج/مهندسي معماري/[ 5517]
واحد سوادكوه/مهندسي معماري/ [ 5234]
واحد شاهرود/مهندسي معماري/ [ 5467]
واحد شبستر/مهندسي معماري/ [ 5085]
واحد شبستر/معماري داخلي/[ 5177]
واحد شوشتر/مهندسي معماري/[ 5153]
واحد شيراز/مهندسي معماري/ [ 5947]
واحد عجب شير/مهندسي معماري/[ 5022]
واحد علوم و تحقيقات آذربايجان شرقي/مهندسي معماري/[ 5384]
واحد علوم و تحقيقات آيت ا... آملي/مهندسي معماري/[ 5297]
واحد علوم و تحقيقات اصفهان/مهندسي معماري/ [ 5615]
واحد علوم و تحقيقات خوزستان/مهندسي معماري/[ 5240]
واحد علوم و تحقيقات سيرجان/مهندسي معماري/[ 4663]
واحد علوم و تحقيقات فارس/مهندسي معماري/ [ 5573]
واحد علوم و تحقيقات كرمان/مهندسي معماري/ [ 4885]
واحد علوم و تحقيقات كرمانشاه/مهندسي معماري/[ 5312]
واحد قزوين/مهندسي معماري/ [ 5957]
واحد قشم/مهندسي معماري/ [ 5003]
واحد كاشان/مهندسي معماري [ 5586]
واحد كرمان/مهندسي معماري/ [ 5138]
واحد گرگان/مهندسي معماري/ن [ 5432]
واحد گنبدكاووس/مهندسي معماري/ [ 5027]
واحد لارستان/مهندسي معماري/ن[ 5188]
واحد لبنان/مهندسي معماري/ [ 4807]
واحد محلات/مهندسي معماري/ [ 5046]
واحد مرند/مهندسي معماري/ [ 5124]
واحد مشهد/مهندسي معماري/[ 6035]
واحد مهدي شهر/مهندسي معماري/ [ 4960]
واحد ميانه/مهندسي معماري/[ 4998]
واحد ميانه/تكنولوژي معماري/[ 4734]
واحد نطنز/مهندسي معماري/ [ 5221]
واحد نور/مهندسي معماري/ [ 5392]
واحد نور/معماري منظر/ن [ 5392]
واحد هرند/مهندسي معماري/ [ 5192]
واحد هريس/مهندسي معماري/ [ 4989]
واحد همدان/مهندسي معماري/ [ 5525]
واحد هيدج/مهندسي معماري/[ 5367]
واحد يزد/مهندسي معماري/ [ 5221]

ولی من که خودم اگه تو تکمیل ظرفیت که اگه بدن قبول نشم و باید جواب تکمیل ظرفیت تا بهمن اعلام بشه 4 ماه وقت برای خوندن داریم که اون موقع من بیشتر دروس ساختمان رو می خونم نه تاریخ یعنی دروس تاریخ فراره باید زود زود تکرار کنید تا از یادتون نره همم که تو بازار کار شما بیشتر به اطلاعاتی که از دروس ساختمان یاد می گیرید نیاز دارید نه تاریخ یعنی تو بازار کار هیچ کس نمیاد بگه آقا یا خانم فلانی فرق بین باسیلیکا با کلیسا چیه یا کلیسای سنت پیترو تو کدوم دوره توسط چه کسی طراحی شده و ویژگی هاش چیه و حتی هم اون اطلاعات هم نیازتون بشه ماشاء الله الان تو همه جا اینترنت هست فقط کافیه برین ویکی پدیا ولی اطلاعات ساختمانی اونجوری نیست و باید تو ذهنتون باشه و الا اگه کارگر معمولی ساختمان مسخرمون بکنه نباید زیاد ناراحت شیم

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
علوم تحقیقات رو نگاه کردم ، حالبه برام ترازش از تهران مرکز بیشتره، اما از چندتا مشاور سوال کردم ، پیشنهاد اولشون تهران مرکز بود..

من فقط محیط دانشگاه علوم تحقیقات رو دیدم، رسیدگی مسئولینشون هم خوب بود، ولی درمورد سیستم آموزشیشون اطلاعاتی ندارم.

ولی من که خودم اگه تو تکمیل ظرفیت که اگه بدن قبول نشم و باید جواب تکمیل ظرفیت تا بهمن اعلام بشه 4 ماه وقت برای خوندن داریم که اون موقع من بیشتر دروس ساختمان رو می خونم نه تاریخ یعنی دروس تاریخ فراره باید زود زود تکرار کنید تا از یادتون نره همم که تو بازار کار شما بیشتر به اطلاعاتی که از دروس ساختمان یاد می گیرید نیاز دارید نه تاریخ یعنی تو بازار کار هیچ کس نمیاد بگه آقا یا خانم فلانی فرق بین باسیلیکا با کلیسا چیه یا کلیسای سنت پیترو تو کدوم دوره توسط چه کسی طراحی شده و ویژگی هاش چیه و حتی هم اون اطلاعات هم نیازتون بشه ماشاء الله الان تو همه جا اینترنت هست فقط کافیه برین ویکی پدیا ولی اطلاعات ساختمانی اونجوری نیست و باید تو ذهنتون باشه و الا اگه کارگر معمولی ساختمان مسخرمون بکنه نباید زیاد ناراحت شیم

صحبت شما درسته ..

دروس فن رو جا گذاشتم، برای فن من از جزوه سروش نیا استفاده میکنم، سوالات دانشگاه آزاد هم در جزوشون هست، تحلیلشون هم کردن، فکر میکنم همون جزوه البته جزوه خام منظورم نیست ، همراه با دسنویسش ، میتونه برای آزاد کافی باشه..

هدف مهمه، مثلا منی که برای دانشگاه دولتی وقت گذاشتم به مراتب مطالب بیشتر یادم میمونه، فقط نیاز به دوره بیشتر هستش ، کسانی که اولویت اولشون دانشگاه دولتی یا غیر انتفاعی، در نهایت آزاد هستش یکم شرایطشون فرق داره ..

بعداز بهمن برای اسکیس آزاد و هم سراسری باید وقت گذاشت اما به نظرم اینکه در این زمان فکر قبولی دانشگاه آزاد باشیم اشتباهه، مگر اینکه چیزی نخونده باشیم.

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چون تجربه دانشگاه تهران مرکزو دارم گفتم اینجا بگم چون صدای دهل از دور خوش است
یکی از کم کیفیت ترین دانشگاه ها دانشگاه تهران مرکزه،رفتار خیلییی زشت و توهین امیز کارکنان و مسئولینش،مدیر گروه های بی بخار،امکانات به شدت کم دانشگاه از هر لحاظ،مشکلات اخلاقی خیلی از استادان حتی به نام که باعث شد اخطار هم بگیرن ،دانشجو های بی اخلاق که برای گرفتن 25صدم بیشتر حاضرن دست به کارایی بزنن که تو فیلمام ندیدین،و از همه بدتر استادان به نام دهن پر کنی که با وجود سن بالاشون ترس دارن چیزی به دانشجو یاد بدن که شاید بیان جاشونو بگیره یا اکثرا چیزی بلد نیست که بخوان انتقال بدن و وحشتناکتر از اون پارتی بازیه وحشتناکی که تو محیطش بیداد میکنه،همشون دلایلی هستش که من جاتون باشم انتخاب اولم نمیزارمش،اینو بگم که منی که دارم این حرف رو میزنم خصومتی با کسی نداشتمو ندارم و تنبل هم نیستم که از تنبلی حرفی بزنم اما دوست داشتم اینارو بدونید که بعدا تو ذوقتون نخوره

b_arch_5

کاربر بیش فعال
علوم تحقیقات رو نگاه کردم ، حالبه برام ترازش از تهران مرکز بیشتره، اما از چندتا مشاور سوال کردم ، پیشنهاد اولشون تهران مرکز بود..

من فقط محیط دانشگاه علوم تحقیقات رو دیدم، رسیدگی مسئولینشون هم خوب بود، ولی درمورد سیستم آموزشیشون اطلاعاتی ندارم.

صحبت شما درسته ..

دروس فن رو جا گذاشتم، برای فن من از جزوه سروش نیا استفاده میکنم، سوالات دانشگاه آزاد هم در جزوشون هست، تحلیلشون هم کردن، فکر میکنم همون جزوه البته جزوه خام منظورم نیست ، همراه با دسنویسش ، میتونه برای آزاد کافی باشه..

هدف مهمه، مثلا منی که برای دانشگاه دولتی وقت گذاشتم به مراتب مطالب بیشتر یادم میمونه، فقط نیاز به دوره بیشتر هستش ، کسانی که اولویت اولشون دانشگاه دولتی یا غیر انتفاعی، در نهایت آزاد هستش یکم شرایطشون فرق داره ..

بعداز بهمن برای اسکیس آزاد و هم سراسری باید وقت گذاشت اما به نظرم اینکه در این زمان فکر قبولی دانشگاه آزاد باشیم اشتباهه، مگر اینکه چیزی نخونده باشیم.

این جزوه سروش نیا تو باشگاه هست؟

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چون تجربه دانشگاه تهران مرکزو دارم گفتم اینجا بگم چون صدای دهل از دور خوش است
یکی از کم کیفیت ترین دانشگاه ها دانشگاه تهران مرکزه،رفتار خیلییی زشت و توهین امیز کارکنان و مسئولینش،مدیر گروه های بی بخار،امکانات به شدت کم دانشگاه از هر لحاظ،مشکلات اخلاقی خیلی از استادان حتی به نام که باعث شد اخطار هم بگیرن ،دانشجو های بی اخلاق که برای گرفتن 25صدم بیشتر حاضرن دست به کارایی بزنن که تو فیلمام ندیدین،و از همه بدتر استادان به نام دهن پر کنی که با وجود سن بالاشون ترس دارن چیزی به دانشجو یاد بدن که شاید بیان جاشونو بگیره یا اکثرا چیزی بلد نیست که بخوان انتقال بدن و وحشتناکتر از اون پارتی بازیه وحشتناکی که تو محیطش بیداد میکنه،همشون دلایلی هستش که من جاتون باشم انتخاب اولم نمیزارمش،اینو بگم که منی که دارم این حرف رو میزنم خصومتی با کسی نداشتمو ندارم و تنبل هم نیستم که از تنبلی حرفی بزنم اما دوست داشتم اینارو بدونید که بعدا تو ذوقتون نخوره

اتفاقا یکی از بچه هایی که در همایش کنکور ارشد مرکز معماری شرکت کرده بودند، نظر متفاوتی داشتند ، ایشون میگفتند : دانشگاه تهران مرکز دانشگاه خوبیه

کارشناسی رو اونجا خونده بودند..

واقعا تردید دارم ، اینکه اول علوم تحقیقات باشه یا تهران مرکز..

با بچه های علوم تحقیقاتم از نزدیک صحبت کردم خیلی راضی بودند.. اینکه اساتید خوب باشن یه بحثه، اینکه دانشون رو انتقال بدن یه بحث دیگه، فقط مد نظر من این نیست که یه زمانی بگم من اینجا درس خوندم :l

هرچند آخرش همچی به خودمون برمیگرده

این جزوه سروش نیا تو باشگاه هست؟

جزوه کامل ایشون در باشگاه نیست

اونهایی هم که هست دست نویسا خیلی کم هستند و برای کسی که کلاس ایشون رو نرفته از نظر من کفایت نمیکنه...باید با کتابهای دیگه گلابچی پوشش بده تا مفهوم مطالب رو درک کنه..

آخرین ویرایش:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

اتفاقا یکی از بچه هایی که در همایش کنکور ارشد مرکز معماری شرکت کرده بودند، نظر متفاوتی داشتند ، ایشون میگفتند : دانشگاه تهران مرکز دانشگاه خوبیه

کارشناسی رو اونجا خونده بودند..

واقعا تردید دارم ، اینکه اول علوم تحقیقات باشه یا تهران مرکز..

با بچه های علوم تحقیقاتم از نزدیک صحبت کردم خیلی راضی بودند.. اینکه اساتید خوب باشه یه بحثه، اینکه دانشون رو انتقال بدن یه بحث دیگه، فقط مد نظ من این نیست که یه زمانی بگم من اینجا درس خوندم :l

هرچند آخرش همچی به خودمون برمیگرده

جزوه کامل ایشون در باشگاه نیست

اونهایی هم که هست دست نویسا خیلی کم هستند و برای کسی که کلاس ایشون رو نرفته از نظر من کفایت نمیکنه...باید با کتابهای دیگه گلابچی پوشش بده تا مفهوم مطالب رو درک کنه..
من به عنوان کسی که پدرم در اومد و تونستم با هزار مشقت و سختی(نه پارتی بازیو...)معدل 18بگیرم از تهران مرکز نظرمو گفتم و تمام دوستامم که جزو بچه های زرنگ اون دانشگاه بودن با من همنظرن دوستای خودم یکیشون یک ترم قزوین خونده بود یکیشون یک ترم دانشگاه تبریز و خیلی راضی تر بودن،کلا تهران مرکز از اون جاهاییه که تا نرین توش نمیفهمین چه اشتباهی کردین فقط دهن پر کنه در حالی که خیلی دانشگاهها که شاید اسم و رسمی حتی در نکردن اوضاعشون از تهران مرکز خیلیییی بهتره از هر نظر

aydaaaa

کاربر بیش فعال
اطلاعات شما هم واقعا عالی بود و بنظر من هم اولیت بندی که شما کردین خوبه و اینم تراز آخرین نفرات قبولی برخی از دانشگاه های امساله که بچه ها زحمت کشیده بودنو نوشتن
پرديس علوم و تحقيقات آذربايجان غربي/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5183] پرديس علوم و تحقيقات اردبيل/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5108]
پرديس علوم و تحقيقات ايلام/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 4985]
پرديس علوم و تحقيقات بروجرد/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 4876]
پرديس علوم و تحقيقات بوشهر/مهندسي معماري/[ 5178]
پرديس علوم و تحقيقات چهارمحال و بختياري/مهندسي معماري/ [ 5031]
پرديس علوم و تحقيقات خراسان جنوبي/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5200]
پرديس علوم و تحقيقات خراسان رضوي/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5631]
پرديس علوم و تحقيقات دامغان/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 4915]
پرديس علوم و تحقيقات دامغان/تكنولوژي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 4632]
پرديس علوم و تحقيقات زنجان/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5270]
پرديس علوم و تحقيقات ساوه/مهندسي معماري/[ 5430]
پرديس علوم و تحقيقات سمنان/مهندسي معماري/ [ 5125]
پرديس علوم و تحقيقات سيستان و بلوچستان/مهندسي معماري/ [ 4777]
پرديس علوم و تحقيقات شاهرود/مهندسي معماري/[ 5032]
پرديس علوم و تحقيقات قزوين/مهندسي معماري/[ 5689]
پرديس علوم و تحقيقات كردستان/مهندسي معماري/[ 5059]
پرديس علوم و تحقيقات كهگيلويه و بويراحمد/مهندسي معماري/ [ 5042]
پرديس علوم و تحقيقات گيلان/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5514]
پرديس علوم و تحقيقات لرستان/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 4874]
پرديس علوم و تحقيقات مازندران/مهندسي معماري/نمره آخرین نفر پذیرفته شده با آزمون با توجه به نوع قبولی و سهمیه مورد تقاضا [ 5272]
پرديس علوم و تحقيقات مركزي/مهندسي معماري/[ 5164]
پرديس علوم و تحقيقات هرمزگان/مهندسي معماري/ [ 4793]
پرديس علوم و تحقيقات همدان/مهندسي معماري/ [ 5257]
پرديس علوم و تحقيقات يزد/مهندسي معماري/ [ 5034]
مركز آموزش بين المللي قشم/مهندسي معماري/ [ 4896]
مركزبين المللي كيش/مهندسي معماري/[ 5102]
واحد آبادان/مهندسي معماري/ [ 5147]
واحد آزادشهر/مهندسي معماري/ [ 5138]
واحد ابهر/مهندسي معماري/[ 5550]
واحد اردستان/مهندسي معماري/ [ 5399]
واحد اردستان/معماري داخلي/ [ 5298]
واحد اسكو/مهندسي معماري/ [ 4959]
واحد اصفهان(خوراسگان)/مهندسي معماري/[ 5877]
واحد امارات متحده عربي/مهندسي معماري/نم[ 4986]
واحد اهر/مهندسي معماري/ن [ 5067]
واحد بابل/مهندسي معماري/[ 5577]
واحد بافق/مهندسي معماري/[ 5082]
واحد بردسير/مهندسي معماري/ [ 4667]
واحد بروجرد/مهندسي معماري/ن [ 5109]
واحد بم/مهندسي معماري/نمره ا [ 4673]
واحد بم/تكنولوژي معماري/[ 4518]
واحد بم/بازسازي پس از سانحه/ [ 4548]
واحد بندرعباس/مهندسي معماري/ [ 5216]
واحد بين المللي جلفا/مهندسي معماري/[ 4908]
واحد بين المللي جلفا/تكنولوژي معماري/[ 4658]
واحد تبريز/مهندسي معماري/[ 5768]
واحد تبريز/معماري داخلي/ [ 5507]
واحد تفت/مهندسي معماري/ [ 5048]
واحد تفرش/مهندسي معماري/[ 5102]
واحد چالوس/مهندسي معماري/ن [ 5480]
واحد چالوس/معماري داخلي/نمره آخرین نفریه مورد تقاضا [ 5460]
واحد خلخال/مهندسي معماري/نمره آخریه مورد تقاضا [ 5077]
واحد خمين/مهندسي معماري/ [ 5051]
واحد دامغان/مهندسي معماري/[ 5171]
واحد دامغان/تكنولوژي معماري/ [ 4907]
واحد رامسر/مهندسي معماري/[ 5459]
واحد رفسنجان/مهندسي معماري/[ 4946]
واحد زنجان/مهندسي معماري/ [ 5520]
واحد سپيدان/مهندسي معماري/ [ 5503]
واحد سراب/مهندسي معماري/ [ 5120]
واحد سنندج/مهندسي معماري/[ 5517]
واحد سوادكوه/مهندسي معماري/ [ 5234]
واحد شاهرود/مهندسي معماري/ [ 5467]
واحد شبستر/مهندسي معماري/ [ 5085]
واحد شبستر/معماري داخلي/[ 5177]
واحد شوشتر/مهندسي معماري/[ 5153]
واحد شيراز/مهندسي معماري/ [ 5947]
واحد عجب شير/مهندسي معماري/[ 5022]
واحد علوم و تحقيقات آذربايجان شرقي/مهندسي معماري/[ 5384]
واحد علوم و تحقيقات آيت ا... آملي/مهندسي معماري/[ 5297]
واحد علوم و تحقيقات اصفهان/مهندسي معماري/ [ 5615]
واحد علوم و تحقيقات خوزستان/مهندسي معماري/[ 5240]
واحد علوم و تحقيقات سيرجان/مهندسي معماري/[ 4663]
واحد علوم و تحقيقات فارس/مهندسي معماري/ [ 5573]
واحد علوم و تحقيقات كرمان/مهندسي معماري/ [ 4885]
واحد علوم و تحقيقات كرمانشاه/مهندسي معماري/[ 5312]
واحد قزوين/مهندسي معماري/ [ 5957]
واحد قشم/مهندسي معماري/ [ 5003]
واحد كاشان/مهندسي معماري [ 5586]
واحد كرمان/مهندسي معماري/ [ 5138]
واحد گرگان/مهندسي معماري/ن [ 5432]
واحد گنبدكاووس/مهندسي معماري/ [ 5027]
واحد لارستان/مهندسي معماري/ن[ 5188]
واحد لبنان/مهندسي معماري/ [ 4807]
واحد محلات/مهندسي معماري/ [ 5046]
واحد مرند/مهندسي معماري/ [ 5124]
واحد مشهد/مهندسي معماري/[ 6035]
واحد مهدي شهر/مهندسي معماري/ [ 4960]
واحد ميانه/مهندسي معماري/[ 4998]
واحد ميانه/تكنولوژي معماري/[ 4734]
واحد نطنز/مهندسي معماري/ [ 5221]
واحد نور/مهندسي معماري/ [ 5392]
واحد نور/معماري منظر/ن [ 5392]
واحد هرند/مهندسي معماري/ [ 5192]
واحد هريس/مهندسي معماري/ [ 4989]
واحد همدان/مهندسي معماري/ [ 5525]
واحد هيدج/مهندسي معماري/[ 5367]
واحد يزد/مهندسي معماري/ [ 5221]

دانشگاه آزاد واقعا شرمندمون میکنه، فقط میگه هر کی پولشو داره بیاد من مدرک میدم. آدم شرمش میشه ایت ترازهارو میبینه:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا