نتایج کنکور کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93+تکمیل ظرفیت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
اتفاقا یکی از بچه هایی که در همایش کنکور ارشد مرکز معماری شرکت کرده بودند، نظر متفاوتی داشتند ، ایشون میگفتند : دانشگاه تهران مرکز دانشگاه خوبیه

کارشناسی رو اونجا خونده بودند..

واقعا تردید دارم ، اینکه اول علوم تحقیقات باشه یا تهران مرکز..

با بچه های علوم تحقیقاتم از نزدیک صحبت کردم خیلی راضی بودند.. اینکه اساتید خوب باشن یه بحثه، اینکه دانشون رو انتقال بدن یه بحث دیگه، فقط مد نظر من این نیست که یه زمانی بگم من اینجا درس خوندم :l

هرچند آخرش همچی به خودمون برمیگرده

جزوه کامل ایشون در باشگاه نیست

اونهایی هم که هست دست نویسا خیلی کم هستند و برای کسی که کلاس ایشون رو نرفته از نظر من کفایت نمیکنه...باید با کتابهای دیگه گلابچی پوشش بده تا مفهوم مطالب رو درک کنه..

جزوه كاملشو چه جوري ميشه تهيه كرد.؟

setare.blue

عضو جدید
کاربر ممتاز
جزوه كاملشو چه جوري ميشه تهيه كرد.؟

جزوه کامل ؟!!!

جزوه اساتیدی که در موسسات کنکوری تدریس میکنن اکثرا به صورت خام هستش..

شما میتونین جزوه خام ایشون رو از موسسه ایوان خانه بگیرین، اما اصلا براتون کاربردی نداره...

جزوه ایشون رو باید از طریق کسانی که کلاس ایشون میرن ، تهیه کنید ، و اون فرد هم جزوش باید دستنویس داشته باشه،دستنویسی که نکات استاد رو در جزوه نوشته باشه، و فردی که کلاس ایشون رو نرفته با خوندن نکات بتونه مطالب رو درک کنه و البته برخی قسمت ها هم نیاز به توضیحات فردی که کلاس ایشون شرکت داشتند داره..

در غیر این صورت جزوه ایشون مناسب وکاربردی نیست و همینطور که گفتم نیاز به همپوشانی با کتب دیگه داره.

آخرین ویرایش:

b_arch_5

کاربر بیش فعال
تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد 93 بهمن قطعی شدزمان دریافت خبر : دوشنبه 24ام آذر 1393پی اچ دی آزمون ( Phd Azmoon.Net ) تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد : دکتر علوی فاضل اعلام کرد دانشگاه آزاد اسلامی تکمیل ظرفیتی در مقطع دکتری نخواهد داشت در عین حال تکمیل ظرفیت ارشد دانشگاه آزاد قطعی است..معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد به دلیل پر شدن ظرفیت در مقطع دکتری تخصصی، دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیتی در این مقطع نخواهد داشت.مجتبی علوی فاضل همچنین درباره نتایج تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی گفت: به محض اینکه معاونت آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی، فهرست رشته-محل‌های تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد را اعلام کند، فراخوان برای ثبت‌نام از طریق سایت این معاونت به آدرس www.azmoon.org صورت خواهد گرفت.معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: با توجه به قول مساعد معاونت آموزشی، امیدواریم تا پایان این هفته فراخوان تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد منتشر شود.وی در پایان تاکید کرد: معاونت سنجش و پذیرش تلاش می‌کند نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد در دی ماه اعلام شود تا پذیرفته‌شدگان بتوانند برای ترم بهمن در کلاس درس حاضر شوند.

r.saifi

عضو جدید
اقایان و خانوم های مهندس ی سوال.پارسال (سال 93) اسکیس از ازمون جدا بوده

r.saifi

عضو جدید
سلام و خسته نباشد به همگی مهندسان.ی سوال داشتم من حدود 7.5 که از درس دور بودم و فقط کار ..النم 2 سال که دفتر زدم..اصلا نمیدونم که اگه بخوایم ارشد داخلی تهران جنوب قبول شی باید حدود درصد هات چنه باشه کسی میتونه راهنماییم کنه چون من خیلی پیر شدم ..بازم ممنون

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام و خسته نباشد به همگی مهندسان.ی سوال داشتم من حدود 7.5 که از درس دور بودم و فقط کار ..النم 2 سال که دفتر زدم..اصلا نمیدونم که اگه بخوایم ارشد داخلی تهران جنوب قبول شی باید حدود درصد هات چنه باشه کسی میتونه راهنماییم کنه چون من خیلی پیر شدم ..بازم ممنون

سلام
30سالتون یا اصلا 35سالتونه،
پیرید یعنی؟؟؟؟؟
این چه حرفیه بابا نگید اینطوری....
فکرکنم یکی از بچه ها داخلیه تهران جنوب قبول شده بود،
بیاد پستتونو ببینه جواب میده

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان فرق بين تكنولوژي معماري با مهندسي معماري در چيه

توی درسا هیچی ولی برای نظام فرق داره!و میگن که تکنولوزی به سمت سازه حرکت میکنه ولی معماری طراحی معماری تره-امیدوارم واضح گفته باشم-:smile:

معمار فرناز

عضو جدید
"داوطلبان هرچه سريعتر ثبت نام كنند" دكتر علوي فاضل با بيان اينكه ما به پايان آذرماه نزديك مي شويم از داوطلبان آزمونهاي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي خواست هرچه سريعتر نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند و ثبت نام خود را به روزهاي آخر موكول نكنند. وي در ادامه افزود: متقاضيان مي توانند با مراجعه به سايت www.azmoon.org نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند. داوطلبان مقطع كارشناسي ارشد 100 رشته/محل را از يك مجموعه امتحاني و متقاضيان مقطع دكتري تخصصي يك رشته را در 40 محل مي توانند انتخاب كنند. علوي فاضل گفت: داوطلبان درنظر داشته باشند قبل از خريد كارت اعتباري، حتماً دفترچه ثبت نام را دانلود و مطالعه كنند. علوي فاضل خاطرنشان كرد: در صورتيكه داوطلبان با سوال يا ابهامي مواجه شدند مي توانند با مراجعه به درگاه الكترونيكي معاونت سنجش و پذيرش به آدرس www.azmoon.org سوال خود را ثبت كنند تا كارشناسان در اسرع وقت به آن پاسخ دهند. معاون سنجش و پذيرش گفت: يكي از اهداف اصلي ما مديريت زمان داوطلبان است بر اين اساس داوطلبان مي توانند به جاي مراجعه فيزيكي، بصورت مجازي سؤالات خود را مطرح و پيگير پاسخ آنها باشند.

erfan4877

عضو جدید
"داوطلبان هرچه سريعتر ثبت نام كنند" دكتر علوي فاضل با بيان اينكه ما به پايان آذرماه نزديك مي شويم از داوطلبان آزمونهاي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي خواست هرچه سريعتر نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند و ثبت نام خود را به روزهاي آخر موكول نكنند.

فکر کنم پول کم آوردن

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
من که دیگه چاره ای ندارمو ثبت نام می کنم، تا حالا پول زور زیاد دادم، ولی هیچ وقت به اندازه ی الان ناراضی نبودم، هیچ وقت ..... :cool: :mad:

سلام دوستان معمار
ببخشید اینجا تایپک گذاشتم:redface:
من الان خبر جدیدو خوندم : ک احتمال داره زمان ثبت نام تمدید شه!!!!!!
اگه بشه باز تکمیل عقب می افته:mad::(

معمار فرناز

عضو جدید
"داوطلبان هرچه سريعتر ثبت نام كنند" دكتر علوي فاضل با بيان اينكه ما به پايان آذرماه نزديك مي شويم از داوطلبان آزمونهاي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري تخصصي خواست هرچه سريعتر نسبت به ثبت نام خود اقدام كنند و ثبت نام خود را به روزهاي آخر موكول نكنند.

فکر کنم پول کم آوردن
خخخ اره

baris25akarsu

عضو جدید
سلام دوستان معمار
ببخشید اینجا تایپک گذاشتم:redface:
من الان خبر جدیدو خوندم : ک احتمال داره زمان ثبت نام تمدید شه!!!!!!
اگه بشه باز تکمیل عقب می افته:mad::(

دیگه چیشو می خوان تمدید کنن والا ما تو ثبت نام دیدیم یه هفته وقت می دن 3 روز هم تمدیدش میشه کلا 10 روز وقت برای ثبت نام اینا یه ماه وقت برای ثبت نام دادن و الان هم می خوان تمدید هم بکنننن رسماً
.....

AvA-6586

کاربر فعال تالار حسابداری ,
کاربر ممتاز
دیگه چیشو می خوان تمدید کنن والا ما تو ثبت نام دیدیم یه هفته وقت می دن 3 روز هم تمدیدش میشه کلا 10 روز وقت برای ثبت نام اینا یه ماه وقت برای ثبت نام دادن و الان هم می خوان تمدید هم بکنننن رسماً
.....

واسه پولشه دیگه...
کیسه دوختن واسه جیب مردم !!!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
واسه پولشه دیگه...
کیسه دوختن واسه جیب مردم !!!

من ک ثبت نام نکردم تا ب امروز نخاهم کرد.بخداتوکل انشالاه ک تکمیل بردارن قبول شیم ..ترازم بااخرین نفرقبولی 200اختلاف داره بنظرتون قبول میشم ؟پارسال ی نفر300تااختلاف داشت قبول شد.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
من ک ثبت نام نکردم تا ب امروز نخاهم کرد.بخداتوکل انشالاه ک تکمیل بردارن قبول شیم ..ترازم بااخرین نفرقبولی 200اختلاف داره بنظرتون قبول میشم ؟پارسال ی نفر300تااختلاف داشت قبول شد.

ریسکه این کار چون امسال با همه سالها فرق داشت تکمیل ظرفیت.
مطمینا تکمیل بعد از اتمام ثبت نام میاد و مهلت ثبت نام هم که تموم بشه دو سه روزی تمدید میکنن باز...

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ریسکه این کار چون امسال با همه سالها فرق داشت تکمیل ظرفیت.
مطمینا تکمیل بعد از اتمام ثبت نام میاد و مهلت ثبت نام هم که تموم بشه دو سه روزی تمدید میکنن باز...

ثبت نام با تاخیر وجودداره اردیبهشت..من امسال اینجورثبت نام کردم..اون زمان هم کلی ادم ثبت نام میکنه پول ب جیبشون میره.امکان نداره ک حذف کنن این روش..چون ازاد ب پول ن نمیگه .

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ثبت نام با تاخیر وجودداره اردیبهشت..من امسال اینجورثبت نام کردم..اون زمان هم کلی ادم ثبت نام میکنه پول ب جیبشون میره.امکان نداره ک حذف کنن این روش..چون ازاد ب پول ن نمیگه .

نمیدونم من دیگه میترسم از همه چی .....

b_arch_5

کاربر بیش فعال

آره امسال فقط اینجوری بود اونم بخاطر بچه هایی که سراسری امتحان داده بودن و نتیجه خوبی نگرفته بودن اینجوری باز دانشگاه آزاد کلی پول به جیب زد...
امیدوارم امسالم اینطور باشه ولی چون مملکت ما حساب کتاب نداره یه خورده این کار ریسکه
خدایی نکرده یه سال و از دست میدی...

b_arch_5

کاربر بیش فعال
فقط امیدوارم با این پولایی که به جیب زدن زدن یه تکمیل ظرفیت درست حسابی بزارن....:twisted::wallbash::w43:

faeze dey

عضو جدید
واقعن امسال از شانس ما همه چی فرق کرده.یعنی امکان داره تکمیل نزارن؟ منم هنو ثبت نام نکردم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا