mahshid-engineer
عضو جدید
سال اولی که من ارشد دادم رتبم 175 شد با این رتبه دارقوز آباد سفلی هم قبول نمیشدمبابا شما خیلی خوش بحالتون شده خودتون خبر ندارین
![]()

.
.

جدی میگین؟ چقدر بد!!!!!!!!!
چه سالی کنکور دادین شما ؟
سال اولی که من ارشد دادم رتبم 175 شد با این رتبه دارقوز آباد سفلی هم قبول نمیشدمبابا شما خیلی خوش بحالتون شده خودتون خبر ندارین
![]()
آره منم راضی نیستم امسال حسابی میخونم ایشالا واسه دارقوز آباد!سال اولی که من ارشد دادم رتبم 175 شد با این رتبه دارقوز آباد سفلی هم قبول نمیشدمبابا شما خیلی خوش بحالتون شده خودتون خبر ندارین
![]()
.
.
جدی میگین؟ چقدر بد!!!!!!!!!
چه سالی کنکور دادین شما ؟
آره منم راضی نیستم امسال حسابی میخونم ایشالا واسه دارقوز آباد!![]()
محمد جان تو که میدونی مال من تسلیت داره!
دوستان مراسم ختم آن مرحوم از فردا به مدت ده شب برقرار است!وسیله ایاب ذهاب مینی بوس میباشد!
ولی باز خداروشکر این سال مزخرف و کابوس وار تموم شد!امیدوارم شزایط منو تجربه نکنید ولی پشت کنکور ارشد موندن برای پسر جماعت اونم بیکار خیلی سخته....بچه هایی که کشیدن میفهمن من چی میگم![]()
![]()
این که پشت کنکور موندن سخته رو منم قبول دارم. باز کنکور ارشد از پایان کلاس تا خود کنکور چند ماهه ولی من که کنکور کارشناسی یک سال پشت کنکور موندم انگار به اندازه 10 سال پیر شدم(به گفته اطرافیان)
مهندس نمیشه اینطوری گفت. اون وقتا اولا تعداد داوطلب خیلی کمتر از الان بود و ثانیا همون هایی هم که بودن به جدیت الان نمیخوندن. اون موقع لیسانس برای خودش عظمتی داشت و خیلی ها براشون ارشد مهم نبود و کار بیشتر اهمیت داشت اما الان دیگه لیسانس داره بی ارزش میشه. همه دارن برای ارشد به شکل وحشتناکی میخونن
خود من از مهر به بعد تنها کاری که انجام میدادم که به کنکورم ربطی نداشت نفس کشیدن بود یعنی با خواب کمتر از 5-6 ساعت در شبانه روز تمام وقت و زندگیم برا کنکور رفت که اخرش رتبم شد 171
یا همین آقا محسن خودمونم مطمئنم درد دل ها داره از درس خوندنش و مطمئنم اگه بیشتر از من نخونده باشه کتر از منم نخونده. درصد هایی که گفته اینو ثابت میکنه. آماره 38% امسال یعنی به راحتی میتونست زیر 50 بیاره ولی متاسفانه تخصصی خیلی درصدش پایین بود
این که پشت کنکور موندن سخته رو منم قبول دارم. باز کنکور ارشد از پایان کلاس تا خود کنکور چند ماهه ولی من که کنکور کارشناسی یک سال پشت کنکور موندم انگار به اندازه 10 سال پیر شدم(به گفته اطرافیان)
مهندس نمیشه اینطوری گفت. اون وقتا اولا تعداد داوطلب خیلی کمتر از الان بود و ثانیا همون هایی هم که بودن به جدیت الان نمیخوندن. اون موقع لیسانس برای خودش عظمتی داشت و خیلی ها براشون ارشد مهم نبود و کار بیشتر اهمیت داشت اما الان دیگه لیسانس داره بی ارزش میشه. همه دارن برای ارشد به شکل وحشتناکی میخونن
خود من از مهر به بعد تنها کاری که انجام میدادم که به کنکورم ربطی نداشت نفس کشیدن بود یعنی با خواب کمتر از 5-6 ساعت در شبانه روز تمام وقت و زندگیم برا کنکور رفت که اخرش رتبم شد 171
یا همین آقا محسن خودمونم مطمئنم درد دل ها داره از درس خوندنش و مطمئنم اگه بیشتر از من نخونده باشه کتر از منم نخونده. درصد هایی که گفته اینو ثابت میکنه. آماره 38% امسال یعنی به راحتی میتونست زیر 50 بیاره ولی متاسفانه تخصصی خیلی درصدش پایین بود
نمیدونم ولی شاید برای نسل ما یه جور فرار از آینده محتوم و متاسفانه نه چندان خوب پیش رو باشه ! ما نسل کنکوریم ....من خودم برای این خوندم که تو ارشد چیزی یهد بگیریم چون تو لیسانس تقریبا همه دوره رو مشغول پیچوندن بودم!در حال حاضر با چند سال سابقه کار و تجربه محیط های مختلف کاری به این نتیجه رسیدم که اگه آدم برای رسیدن به موقعیت کاری و مالی بهتر دنبال فوق گرفتنه فقط وقت خودش رو هدر داده طبق قانون خدمات کشوری (البته برای مشاغل دولتی) تفاوت یک لیسانس و فوق لیسانس به قدری ناچیزه و گاهی کاملا بر اساس طبقه و گروهی شغلی برعکسه که ارزش نداره آدم عمرشو تلف کنه ولی اگه کسی قصدش افزایش دانش و کار علمی کردنه بله کاملا ارزشمنده وقت گذاشتن و خوندن برای کنکور
اول که سلام دوم خوش اومدیسلام
این اولین پست منه.اقا محسن اولا بهت از صمیم قلب تبریک میگم و همچنین به بقیه دوستایی که قبول شدن.یه سوال داشتم محسن جان!
کدوم گرایشش قبول شدی؟رتبت 294 منطقه 2 بود دیگه؟
تو این تاپیک در این مورد مفصل بحث شده مفیده خوندن این تاپیک در کل!اول تبریک میگم به همه دوستانی که قبول شدن و بعد هم یه سوال!
من نظرم اینه که کلا واسه کنکور (چه لیسانس چه ارشد) بهتره آدم از کسایی کمک و راهنمایی بگیره که تازه کنکور دادن.. و مشاورا رو کمتر قبول دارم.. حالا سوالم از شما اینه که واسه نتیجه گیری هرچه بهتر از چه زمان و چه جوری درس بخونیم؟ چیا رو اول بخونیم و چیا مهمترهستن؟
مرسی![]()
اول که سلام دوم خوش اومدیسوم این که عزیز دل برادر 294 کل دیگه!منطقه 2 چه صیغعیه؟تو ارشد فقط کل میاد گرامی
چهارم این که صنایع-صنایع قبول شدم
مخلصیم !بوعلی!کدوم دانشگاه قبول شدی آقا محسن؟
با امید موفقیت های روز افزونت !
من لیسانس هم همین بوعلی بودم گرامی! تشریف بیارید ببینمتون در خدمتیم...........سلام
اقا محسن ما تو دانشکده فنی مهندسی دوست زیاد داریم اگه کاری بود در خدمتیم...
خودم هم دانشکده فنی مهندسی تویسرکان(زیر نظر بوعلی)درس میخونم.کارشناسی صنایع.ایشالا حتما زیارتتون میکنیم...![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نتایج نهایی ارشد 92 اعلام شد | کارشناسی ارشد | 1 | |
![]() |
نتایج ارشد 92 اعلام شد | کارشناسی ارشد | 0 | |
![]() |
نتایج ارشد 91 چطور بود ؟ | کارشناسی ارشد | 80 | |
![]() |
تنها چند روز به نتایج اولیه کنکور سراسری 91 مونده | کارشناسی ارشد | 1 | |
![]() |
گرایش های مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی ارشد | کارشناسی ارشد | 0 |