mohsen_522
عضو جدید
اگه غیرانتفاعی و شبانه باشی مشکلی نداره...قبول شدی ؟
اگه قبول شدی که نمی تونی امسال کنکور بدی پس !!!!![]()
آقا کنکوری های باشگاه همینان؟!یعنی اینقد کمیم؟
اگه غیرانتفاعی و شبانه باشی مشکلی نداره...قبول شدی ؟
قبول شدی ؟
اقا محسن اینطوری نمیتونید از شیرینی دادن به بچه ها طفره بریدبچه ها محاصرشون کنید!!این اداها واسه کسی که نمی خواد شیرینی بدهتبریک میگممرسی محسن جان ! ما از الانش شیرینی میدیم ! بیاین شمال (همتون هم که میاید ) در خدمتیم !! اونم بجاش در خدمتیم !!!!محسن !!! یه شیرینی ارزش داره بخوای مراسم ختم بگیری !!!! بابا یه شب شام میخوای بدیها !!
نه آقا ما در خدمت بچه ها از لحاظ شیرینی هستیم البته اگه دستشون بهم برسه!البته قراره برم خونه سیدعلی شمال ایشالا اونجا شیرینی بدم!اقا محسن اینطوری نمیتونید از شیرینی دادن به بچه ها طفره بریدبچه ها محاصرشون کنید!!این اداها واسه کسی که نمی خواد شیرینی بدهتبریک میگم
اقا محسن اینطوری نمیتونید از شیرینی دادن به بچه ها طفره بریدبچه ها محاصرشون کنید!!این اداها واسه کسی که نمی خواد شیرینی بدهتبریک میگم
به همه دوستاني كه قبول شدن تبريك ميگم!
خيلي خيلي مبارك باشه!
دوستاني كه صنايع قبول شدن اگه ميشه منابعي رو كه مطالعه كردن به مام بگن ممنون ميشيم!
راستي بهزاد من حتي به شمام كه تركوندي تبريك ميگم!
چون من اصلا مجاز نبودم!دليلم داشتم چون اصلا نخونده بودم
ايشالا امسال بهتر ميشه وضعيت همه!
قبول شدی ؟
روزانه که قبول نشدم !!!!
مجازیه خواجه نصیر :دی
سلام به همه و تبریک به قبولی ها مخصوصا محسن عزیز
منم شبانه امیرکبیر فناوری قبول شدم
حال کردی چجوری از زیر زبونت کشیدم ؟![]()
روزانه که قبول نشدم !!!!
مجازیه خواجه نصیر :دی
خوب شما چی ؟؟؟
از محسن هم میگیریم !
اصلا میخوای شما دوتا باهم حساب کنید !!
ما میریم شام میخوریم فاکتورشو براتون میفرستیم !!!!!![]()
محمد جان تو که میدونی مال من تسلیت داره!سلام به همه و تبریک به قبولی ها مخصوصا محسن عزیز
منم شبانه امیرکبیر فناوری قبول شدم
ممنون ، نه علی جون نمیرم آخه روزانه دانشگاه چیه که دیگه این تازه مجازیهمبارکه !!
اشکال نداره انشالله سال بعد خود روزانشو قبول میشه !
راستی نمیخوای بری که ؟ میخوای بری ؟؟؟
مجازی رو من اصلا توصیه نمیکنم ! فقط برای کسانی خوبه که کار دولتی دارن !
ديگه ناشكري نكن مهندس!
محمد جان تو که میدونی مال من تسلیت داره!
دوستان مراسم ختم آن مرحوم از فردا به مدت ده شب برقرار است!وسیله ایاب ذهاب مینی بوس میباشد!
ولی باز خداروشکر این سال مزخرف و کابوس وار تموم شد!امیدوارم شزایط منو تجربه نکنید ولی پشت کنکور ارشد موندن برای پسر جماعت اونم بیکار خیلی سخته....بچه هایی که کشیدن میفهمن من چی میگم![]()
ممنون ، نه علی جون نمیرم آخه روزانه دانشگاه چیه که دیگه این تازه مجازیه
نه انشالا سال بعد با هم به بچه ها شیرینی قبولیمونو میدیم ، امروز خاکبازان هم میگفت نرو فایده نداره برات .
عجب تفسیر عرفانی! منم چون کم نیارم بیا این حافظ:در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم /رای آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرماییديگه ناشكري نكن مهندس!
هر بلايي موهبتي است الهي در جامه ي مبدل!
هر چند اين بلا نيست و تا باشه از اين بلاها و مصائب اما انقدر ناراحت نباش!
يارب دل ما را تو به رحمت جان ده
درد همه را به صابري درمان ده
اين بنده نداند كه چه مي بايد خواست
داننده توئي هر آنچه خواهي آن ده...
اينو داده و وظيفه ي ما و شما شكرگزاريه!
صلاحت در اين بوده مهندسمباركته![]()
خاکبازان دوسال پیش امد همدان تو دانشگاه کلاس گذاشت(نمایندگی همدان رو من ردیف کردم یه جورایی) یه کبابی بهش دادم خورد در حد تیم ملی!قمی هم باهاش بود(اسمش فک کنم همین بود!) کلا آدمای باحالین..خاکبازان اونجا بود !!
پنج شنبه گیلان بود !
کلا آدم خیلی خوبیه من دوستش دارم !
به من هم کفت در مورد غیر انتفاعی ها (مجاز شدم از سهمیه استفاده کنم ) زیاد بهشون دل نبند بشین درستو بخون !!
در دايره ي قسمت محسن نقطه ي تسليم است اما اي كه وگفتي اي يعني چه؟عجب تفسیر عرفانی! منم چون کم نیارم بیا این حافظ:در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم /رای آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی
البته فک کنم یه جای مصرع دوم ایراد داره
خداییشم بیش از این که ناراحت باشم خوشحالم که این یه سال به معنای واقعی بیهوده تموم شد...
ایشالا ارشد خودتون![]()
چرا نرسه!!!رتبه من طبق قولی که دادم رتبه ام باید اینجا سکرت بمونه×نه آقا ما در خدمت بچه ها از لحاظ شیرینی هستیم البته اگه دستشون بهم برسه!البته قراره برم خونه سیدعلی شمال ایشالا اونجا شیرینی بدم!ممنون تبریک میگم بهتون...راستی رتبتون چند بود؟البته اگه موردی نداره
من گفتم نپرسین دیگه ، روم نمیشه بگم
یعنی ترکوندماااا ، به هر کی میگم بهم میخنده ، اعصابم را خورد کردند .
خاکبازان دوسال پیش امد همدان تو دانشگاه کلاس گذاشت(نمایندگی همدان رو من ردیف کردم یه جورایی) یه کبابی بهش دادم خورد در حد تیم ملی!قمی هم باهاش بود(اسمش فک کنم همین بود!) کلا آدمای باحالین..
بیهوده یعنی این که این چند ماه بعد ارشد نه کار بود نه سربازی نه درس نه هیچی! واسه این بیهودهدر دايره ي قسمت محسن نقطه ي تسليم است اما اي كه وگفتي اي يعني چه؟![]()
ممنون
ايشالا دكترا ميري سوربن![]()
کلا آدمای دوروبر ایوزیان مثل خودش باحالن!آره آدم ساده و دوست داشتنی هست !!
ما هم خواستیم مهمونش کنیم ولی بیچاره وقت نداره !!
پنجشنبه هامیاد میگه جمعه هم کلاس داره باید بره !!
وگرنه جمعه میبردمش کوه تا معنی جنگل و کوه رو بفهمه !!
اینکه آهنگ هایده بود!!عجب تفسیر عرفانی! منم چون کم نیارم بیا این حافظ:در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم /رای آنچه تو اندیشی حکم آنچه تو فرمایی
البته فک کنم یه جای مصرع دوم ایراد داره
خداییشم بیش از این که ناراحت باشم خوشحالم که این یه سال به معنای واقعی بیهوده تموم شد...
ایشالا ارشد خودتون![]()
ناراحت نباش منم پیام نور ساوجبلاغ قبول شدم!!!
حالا بگو!
خاکبازان اونجا بود !!
پنج شنبه گیلان بود !
کلا آدم خیلی خوبیه من دوستش دارم !
به من هم کفت در مورد غیر انتفاعی ها (مجاز شدم از سهمیه استفاده کنم ) زیاد بهشون دل نبند بشین درستو بخون !!
بیهوده یعنی این که این چند ماه بعد ارشد نه کار بود نه سربازی نه درس نه هیچی! واسه این بیهوده
اما در کل خدا رو شکر من دوستی داشتم که سال قبل 300 شد نرفت امسال خیلی خوب خوند ولی شد1500!جای اون بودم چی میگفتم!
دوستان تبریک میگم به قبولی هامون
شب همگی خوش
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
نتایج نهایی ارشد 92 اعلام شد | کارشناسی ارشد | 1 | |
![]() |
نتایج ارشد 92 اعلام شد | کارشناسی ارشد | 0 | |
![]() |
نتایج ارشد 91 چطور بود ؟ | کارشناسی ارشد | 80 | |
![]() |
تنها چند روز به نتایج اولیه کنکور سراسری 91 مونده | کارشناسی ارشد | 1 | |